maandag 11 februari 2013

Hell SinkiHad die oude Joris zijn complotterende vrinden toch maar mooi tuk met zijn nieuwe rol in het Helsinki Comité, dezelfde organisatie - zo leek het even - die afgelopen najaar in Washington D.C. een hoorzitting hield waar zijn naam in een heel ander verband werd genoemd. 'Schiet mij maak lek', riepen de complotters, nadat ze zijn naam op een pagina van de Nederlandse organisatie hadden zien staan. Het was alsof Beelzebub het complete bestuur van Vereniging De Barmhartige Samaritaan had bezwangerd. 'Ze gaan niet winnen, al moet ik het met de dood bekopen…..' klonk het in de complothollen.

Meteen spoedde We Are Change Rotterdam zich naar het zilveren jubileum van het Netherlands Helsinki Committee, maar omdat de pinnige interviewster ook wel begreep dat je niet meteen met hagel kunt gaan schieten, werden er eerst wat ditjes en datjes uitgewisseld voordat de duizendollar-vraag kon worden gesteld.

Maar voorzitter Ian de Jong liet zich niet zo makkelijk van de wijs brengen. Joris Demmink was na zijn pensioen - de organisatie wil geen actieve overheidsdienaren - uitgenodigd om in de raad van toezicht, niet in het bestuur, te gaan zitten. Een onkreukbare man, voegde hij er nog aan toe. En ja, ook hij kende de verhalen en hij wist (iets) van een Amerikaanse hoorzitting, maar die was in zijn ogen toch vooral aangezwengeld door Nederlanders. Hij zei het netjes, maar De Jong leek te bedoelen: een poppenkast.

Maar de echte duizendollar-vraag werd natuurlijk weer eens niet gesteld: namelijk wat nu precies de relatie is tussen het Nederlands Helsinki Comité (NHC) en de Helsinki Commission gelieerd aan de Amerikaanse Senaat. Er zijn namelijk meer Helsinki organisaties die Fikkie heten. Het mag dan allemaal een oorsprong hebben de in Organization for Security and Co-operation in Europe (OSCE), de Amerikanen beperken zich toch echt met vraagstukken over mensenrechten tot Amerikaans grondgebied. Daarin was de zaak Demmink trouwens al een compleet Corpus alienum.

Barracuda heeft toch al nooit begrepen waarom het anti-Demmink kamp de hoop heeft gevestigd op Amerikanen. Die hebben, ook al zouden ze het willen, helemaal niks te zeggen over in Nederland woonachtige (ex) ambtenaren, en publicitair stelde dat tribunaal al helemaal niks voor. Afgezien van de Katholieke Demmink Bode leek geen krant het in binnen- en buitenland ook maar iets te interesseren.

Afgelopen week was er wel nader nieuws over de bodemprocedure tegen het AD, dat de voormalige topambtenaar kort geleden afschilderde als een vaste klant van een Haagse jongenspooier in de jaren tachtig. Die zaak staat nu in ieder geval op de rol.

16 opmerkingen:

 1. Ik vroeg me af hoe het nou zit met dat Rebecca Project, die het Demmink verhaal aangekaart zouden hebben bij de Helsinki commissie. Is dat niet een volstrekt ongeloofwaardig astroturf lobbyplatform van de republikeinen dat Jack Abramoff uit zijn hoge hoed toverde toen hem wat geld van Nederlandse zakenlieden toegespeeld werd?

  De oprichtster van die club, Malika Saada Saar, lijkt me een societyvrouwtje die het geld voor haar nutteloze charity van onder meer Goldman Sachs en de republikeinse partij ontving en ook een *protector* in het washingtonse heeft die haar helemaal flush met donaties maakt. Volkomen ongeloofwaardig.

  Hier een interessant profiel van Saada Saar, vooral dit stukje vond ik interessant:

  Shortly after the second President Bush took office, acquaintances introduced Saada Saar to a newly minted deputy assistant secretary in the Department of Health and Human Services named Autumn VandeHei. Saada Saar didn't expect much. Friends described VandeHei -- a onetime Tom DeLay staffer who is the wife of Politico co-founder Jim VandeHei -- as a "Britney Spears-looking, Bush appointee," Saada Saar recalls.

  Republikeins speeltje dus. Maar ja, de democraten zijn aan de macht, dus je bereikt er toch niets mee.

  Het deed me erg denken aan de charity van de Claire Underwood in House of Cards.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als society vrouwtje moet je gewoon iets kunnen verzuchten over "battered teenage mothers" tijdens cocktailparties. en een charity is daar een leuke accessoire bij. Hoe schofteriger de politicus waar ze mee getrouwd zijn, hoe menslievender hun charity.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het was weer ´leuk´om Kat te horen die gelijk in de telefoon klom nadat hij had begrepen dat Joris in het Helsinki Comité zat. Ik had medelijden met de mevrouw aan de andere kant die het gepoch van Micha moest aanhoren. Die vertelde haar dat hij journalist was en dat hij boek(en) over Demmink had geschreven. Verontwaardigd voegde hij er aan toe dat het ´een verkrachter en een kindermoordenaar´was. De aardige mevrouw had al verteld dat hij beter vandaag kon bellen, want zij ging er niet over maar ontkwam niet aan Micha.

  Ik hoop dat degene die vandaag onze razende reporter aan de lijn krijgt de vragen stelt: a. Was je er bij Micha? b. Zo niet dan zijn wij uitgepraat.

  Het is grappig in dit interview dat die haaibaai de zaak serieus neemt. Het gedeelte over de demonstratie waar zij bloed verontwaardigd is dat het niet is meegenomen wordt deze vriendelijke meneer opzij gezet dat hij er over gemaild was.

  Ze hebben geloof ik nog niet door dat zowel Micha als de haaibaai heel vriendelijk bij het vuilnis worden gezet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat een 'debunkers'-maffia buiten de hun erin geramde gehersenspoeldheid de realiteit niet kan aanvaarden is zelfs voor mij nog eenvoudig te bevatten. Als ik met een op mijn pad opgedoemde mongooltje naar pinokkio heb zitten kijken, aai ik hem/haar in de wetenschap waarmee ik te maken heb ook liefdevol over het beperkte bolletje wanneer hij/zij bij het slapen gaan per-sè onder zijn/haar bedje moet gaan 'kijken'. Niet waar Barracuda plus aanhang!? Echter met die crypto slangen van WAC-Rotterdam (2 sec. onderzoek leert mij bijv. al dat deze uitverkoren mensenhitster net zoals Micha ook niet alleen voor een paar zweetpoten op haar stratsgisch bepalende positie is neergeplant!) heb ik absoluut niets op! Want als ik het fundament van hun zogenaamde change 'beweging' eens goed onder de loep genomen heb, weet ik zo goed als zeker waarom dit innig verstrengelde toneelstukje van mevr. van Boekelen met haar krolse kater als desceptie zo belangerijk voor deze demonen is en altijd wel zal blijven ook. Hier worden er veel belangrijke zaken betreft dit soort van gekonkel zeer helder op een rijtje gezet, waardoor je DEZE hoerenzoon van een altijd met dezelfde personen en wijze opererende lucifer beter op zijn merites gaat inschatten.

  Ps: Voor en met stinkende zwijnen ga ik vandaag mijn kostbare parels niet meer nodeloos verbrassen. Als je dus over mijn waardigheid heen wenst klaar te komen, weten de voortijdig uit hun nestjes geworpen vogeltjes hier weldegelijk hoe mijn standpunten betreft deze zaken in elkaar steken. Hé? Fladdèr-pilotá?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ben voor de BEUL!;

   "Ik vermeld daarbij met name advocate Mevr. Adèle van de Plas, de bestuursleden van de Bakker Schut Stichting en de leden van de werkgroep Morkhoven die betrokken zijn bij dit corruptieonderzoek en die hierover reeds met de Nederlandse Justitie contact hebben gehad. Het moge van zelf spreken dat de drie bovengenoemde rechters met ingang van heden niet langer gekwalificeerd zijn om rechters te zijn bij de voorgenomen illegale zitting van 13 februari 2013 op de rechtbank Amsterdam, daar zij nu zelf tot verdachten zijn geworden in deze schokkende corruptiezaak."

   (Meld mij trouwens hierbij aan als betalende adviseur voor bij het afhandelen van dit soort van stinkende zaakjes. Sleep out moderator plus de hier altijd wel aanwezige en geconditioneerd 'betwetende' watjesgilde...)

   Verwijderen
 5. Knimmed Siroj sprach, sang :

  http://www.youtube.com/watch?v=f1mgKh-P3y8

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Er wordt blijkbaar onbewust steeds meer realistischer gebrainfuckt daar op de rabbit-hol-draadjes van Kat. Watch this!:

  "Maud’s bericht “Minister van Justitie Benk Korthals & Prins Maurits van Vollenhoven in december 2000 betrapt in Bangkokse pedobar ondergaande een ‘petting-to-climax-treatment’ door een vierjarige; terwijl Joris Demmink op de uitkijk zat” was en is al explosief genoeg als informatie. Wanneer Maud zich uitsluitend op deze drie richt, schieten haar misschien nog meer details binnen. Die verondersteld aldaar aanwezige Trix, Claus en PWA, waren gewoon andere Westerlingen, die in de verste verten een beetje aan hen deden denken. Laten wij ons dus ook focussen op de drie musketiers Benk, Maurits en Joris. Wellicht zijn er andere Nederlandse Thailand-gangers geweest in eerste weken van december 2000, die dit drietal ook gespot heeft ergens in Thailand. Pataya wellicht? Ik hoop dat er veel nieuwe getuige-verklaringen binnen gaan stromen. Desnoods anoniem, maar liefs wel gedetailleerd. Wellicht zijn zij tijdens hun ‘tour of duty’ door Thailand ergens per ongeluk of de foto of video terecht gekomen. Je weet maar nooit!"

  Ze beginnen inderdaad steeds Main Streameriger te worden nu ik het zo vergelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad steeds meer massamedia bullshit. Nu moeten de aanhangers van Kat, de satans gelovigen, al bezig gehouden worden met roddels en achterklap.

   http://www.klokkenluideronline.is/artikel/22208/soap-msm-van-royen-dronken-en-stoned

   Als ze maar wel geloven dat satan deze wereld leidt, met opgestoken vinger maken ze dat de lezertjes duidelijk.

   Bij de massamediadiaree checken tenminste nog feiten, voor Kat hoeft dat niet bij Maud Oortwijn. Als iemand zegt dat koninklijke familie naar de maan is geweest zal Kat dat ook als nieuws brengen.

   Verwijderen
  2. @AIRVD

   Dat kan ik dan weer niet met je oneens zijn :-)

   Verwijderen
  3. @AIRVD

   Maud Oortwijn: hoog opgeleid, stevige interesse in internationale ontwikkelingen, politiek en cultuur, bereisd en reisgierig, auteur van diverse non-fictie boeken, en fysiek niet onaantrekkelijk.

   Lijkt me bijna een beschrijving zoals Micha Kat die zou geven voor de in zijn ogen ideale vrouw. Mist wellicht nog: 'tevens licht in de warretjes'. Oh wacht ;-)

   Het is complotteren ik weet het, maar ik vond Kat wel uiterst hoffelijk, charmant en toegevend richting Maud tijdens de Zeevat show. Het zal me niets verbazen wanneer Kat al fanatiek over een parallel spoor aan het 'courten' is met Maud.

   Verwijderen
  4. Er is reden om te vermoeden dat Kat en Maud elkaar al kenden want in de Argusoog radio-uitzending van afgelopen vrijdag zegt Kat: "zeg ik ALTIJD tegen Maud" waarop zij hem gelijk corrigeert door te zeggen dat ze elkaar helemaal niet kennen. Weer een blunder van Kat na de ramskop blunder? (Kat is zeker een ingewijde van het een en ander). Hoe moet je anders zoiets interpreteren? Het kan foutje zijn, zou het nog een keer moeten horen.

   Schat Maud rond de 45 jaar, kan nergens haar leeftijd vinden, Kat is iets ouder. Soort van leeftijdsgenoten...Zij komt uit Amsterdam, netwerk waarvan Kat lid is bevindt zich volgens mij in Amsterdam, althans de hoofdafdeling.

   Verwijderen
  5. Hmm ik weet niet hoor. Al aan het eind van de eerste uitzending klink Micha behoorlijk gereserveerd als hem op de man af gevraagd wordt of hij meer aandacht kan geven aan het verhaal van Maud. Gaat hij iets diplomatieks zeggen over caseload management dat ik in ieder geval ook vaak zeg als ik piss off and die bedoel.

   Verwijderen
 7. Vond zo nu en dan de info die je postte interessant, zelfde soort interesses dus zo vreemd is dat niet dat we het eens zijn.

  Vond het juist grappig om een OTO lid hier tegen te komen. Had ooit eens wat boekjes van Crowley gelezen, snap dat OTO breder is nu dan Crwoley alleen, maar voor mij als buitenstaander heeft Crowley grote invloed gehad. Ben dus juist geïnteresseerd in dat soort materie.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Plus dat we allebei dol zijn op Brussen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Tjeezus.. kan de naam micha kat een keer niet genoemd worden stelletje doorgedraaide geobsedeerde één-dimensionale malloten.

  BeantwoordenVerwijderen