woensdag 13 februari 2013

Doodslag

Bijna een jaar geleden ontfermde Arend Zeevat (Argusoog) zich weer eens over een klokkenluider uit Hoensbroek die door de Hermandad uit zijn huis zou zijn gesleept. En dat allemaal omdat hij de corruptie van de politie aan de kaak had willen stellen. Tegelzetter Eric L. had een pand kocht in een straat waar de activiteiten van een outletzaak annex drugspand al snel opvielen. Daar zouden louche praktijken hebben plaatsgevonden, waaraan ook politieofficieren en notabelen hadden deelgenomen, beweerde L.. Sindsdien zou de man naar eigen zeggen voortdurend zijn tegengewerkt.

De main stream media hadden een ander verhaal: De agenten waren naar zijn woning gegaan, omdat de man weigerde DNA af te geven voor een niet nader genoemd misdrijf. De man had met  een honkbalknuppel de agenten uit zijn huis willen verdrijven. 'Door hun optreden, waarbij ze gebruik moesten maken van een afweerschild, kon de verdachte onder controle worden gebracht.'

Bij Argusoog las je er verder niks meer over, ook al omdat Zeevat zijn hulpvaardigheid aan 'andersdenkenden' op een laag pitje had gezet, maar inmiddels heeft de rechtbank (Maastricht) gesproken: de man mag drie jaar brommen. De rechtbank achtte drie maal poging doodslag bewezen. 'Zowel verdachte als de aanwezige verbalisanten hebben verklaard dat verdachte door het dolle heen was toen de politie zijn voordeur open bonkte. De rechtbank acht het dan ook aannemelijk dat verdachte werd verrast en in een ogenblikkelijke gemoedsopwelling heeft gehandeld door naar boven te rennen, de honkbalknuppel ter hand te nemen en te slaan in de richting van de hem tegemoetkomende verbalisanten.'

En: 'Uit het dossier komt naar voren dat verdachte een grote antipathie heeft ontwikkeld jegens de politie. Verdachte onderbouwt dit door te stellen dat hij wetenschap heeft van corruptie binnen het politiekorps Hoensbroek en dat pogingen zijnerzijds om deze misstanden aan het licht te brengen tot gevolg hebben dat de politie hem daar waar mogelijk dwars zit. Concreet wangedrag van de politie jegens verdachte heeft hij echter geenszins aannemelijk weten te maken.'

Dat Erwin een beetje een heethoofd was, bleek ook nog uit een tweede incident, waarvoor hij zich eveneens moest verantwoorden. Op 2 mei 2011 reed Erwin met een grijze bestelauto over de groenstrook, gelegen direct naast het politiebureau aan de Sint Hubertuslaan te Maastricht. Toen ze hem daarop aanspraken, ontstond er een gevecht dat ook alweer uit de klauwen liep. 'Verbalisant heeft naderhand verklaard dat hij veertien dagen pijn heeft ondervonden vanwege een kneuzing van zijn ribbenkast. Hij kon slecht ademhalen en had verschillende blauwe plekken door de wederspannigheid van verdachte.'

60 opmerkingen:

 1. Waarom ontfermt Arend zich toch altijd zo over van die heel gewelddadige types? Nu schrijft hij weer:

  De afgelopen twee weken heb ik twee maal telefonisch contact met Eric Lemmens gehad. Ik heb zijn toestemming afgewacht om iets over zijn zaak te publiceren. Er zitten, zoals gewoonlijk, heel andere kanten aan deze zaak. Eric heeft me daar het één en ander over verteld. Ik verwacht dat hij me binnenkort wel weer zal bellen en zodra ik meer weet, zal ik er hier op de site over berichten.

  Welke andere kant? Het is inderdaad waar dat een honkbalknuppel een voorkant en een achterkant heeft, maar meer nuance kan ik even niet vinden in deze zaak.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat doe jij dan als wij met een brevet van machtsmonopolaire misbruik/onvermogen met 8 randmongolen en getrokken loodspuugers van de blaffende NSB-consumptie jou in je eigen huis via een ingetrapte deur en al fascistoïde bloeddorstig tegen de grond komen aanwerken? Anti-semitisme van de slachtofferschap gaan lopen kermen!? Met zo'n mentaliteit ga jij daadwerkelijk deze situatie nog eens in reallife meebeleven. Weet je dat al wel? Doe toch eens even gezond jij brave lievelings uitzuiger van een door de mand gevallen wannabè... Als zometeen de boven ons gestelden met hun verdiende loon in hechtenis zijn genomen, worden hun farizeeische mede volksverraders zoals ik jou hier altijd al heb gekend, direct eveneens van onze kant behandeld dan wel volksgerechtelijk kaalgeschoren. Wat een gedebiliseerde uitlok homofiliteit toch weer eens. Wie heeft jou in 's jahves naam uitgepoept dan wel afgericht? Incrèdiblé...

   Verwijderen
  2. Dat volksgerecht wordt natuurlijk wel moeilijk als continue de complotters door de politie worden vastgezet voor geweldpleging :-D

   Overigens wat een fascinerende nieuwe uitdrukking: "gedebiliseerde uitlok homofiliteit", homofoob much?

   Verwijderen
  3. "Overigens wat een fascinerende nieuwe uitdrukking: "gedebiliseerde uitlok homofiliteit", homofoob much?"

   Dat geensins. Echter; als lieden met hun lidmaatschap van obscure genootschappen satanisch opgewonden hier onderling gaan lopen seinen, en dat dan ook nog eens gecombineerd met dit soort van subliminaliteit (met name die geperverteerde gelijkenis met zijn tribegenoot strauss k stoort mij weldegelijk!) gaan lopen doen, dan heb ik inderdaad het volste recht daar mijn welgenmeende afschuw over uit te ventileren. Wat een ranzig en gore natnek is het object van onderwerp trouwens ook nog eens. Ik verdenk de lapzwans weldegelijk van pedofilie plus tenminste zijn betrokkenheid bij de moord op Anass, en daarom heb ik al wat compañeros voor een heterdaadje met wat toestellen in de aanslag omheen de smeerlap daar in Schiedam geposteert! WVA hahaha...

   Verwijderen
  4. BTW;

   De schaamteloze ranzigheid van de voornoemd persoon waaraan ik mij hier bij Barracuda al enige tijd zo mateloos loop te ergeren, wordt hier met DEZE COMMENT bijna tot in de perfectie uitgedrukt!

   Verwijderen
  5. gedebiliseerde uitlok homofiliteit

   Ik kan het toch ook niet helpen dat je al opgewonden raakt van een honkbalknuppel, papi? Ik bedoelde er heus niet je homoseksuele gevoelens mee op te wekken.

   Verwijderen
  6. Ik kan/zal nooit meer luisteren naar onmensen zoals jij die van dit soort gestapo praktijken altijd maar weer die perfiede stijve van een laffe natnek zullen krijgen. Bovendien verkoopt die Oldenkamp zijn praktijken tenminste nog wel open en bloot aan jan en alleman, als die maar zelfstandig en 'vrijwillig' voor zijn gebakken lucht wensen te blijven kruipen... Source

   Verwijderen
  7. Jij zou het huizenblok gewoon uit laten branden? Bij Christopher Dorner kan ik me dat nog wel voorstellen, maar daar had je wat minder last van belendende percelen.

   Verwijderen
  8. Ach, een beetje swatting is zo af en toe toch best leuk?

   Maar serieus... zou jij een man die zichzelf middenin een woonwijk in brand dreigt te steken zoals in je youtube filmpje gewoon laten zitten? Kan je wel weer met een uitgekauwd jodenverhaaltje aan komen zetten, maar hoe zou jij zo'n situatie oplossen?

   Verwijderen
  9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 2. Arend en met hem de complottertjes snappen helemaal niets van de rechtsspraak, zo blijkt telkens weer. Vanzelfsprekend gaat Arend nu een heel stuk schrijven met alle misstanden die arme Eric aangedaan werden, maar de ene misdaad rechtvaardigt de andere misdaad niet.

  Mensen met een honkbalknuppel slaan heet poging tot doodslag. Net als vandalisme bij Micha gewoon vandalisme heet.

  Geen enkele aanleiding rechtvaardigt zulk soort misdrijven.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. mmmja. Maar ik denk dat elke crimineel niet vrijwillig met de politie meegaat. Dan maar strijdend ten onder in dit geval. Maar dan moet hij wel zo manmoedig zijn om die 3 jaar te slikken en niet zieligjes gaan doen bij Arend en zijn gezelschap die zich bezig houden met de wichelroedes en de Satanisten.

   Verwijderen
 3. Het betreft hier waarschijnlijk een man die sowieso niet helemaal spoorde. Volgens de rechter werd zijn vreemde optreden echter onder andere verklaard door een diepgaande antipathie ten opzichte van de politie. De continue berichtgeving van mensen als Zeevat (dat de overheid - met de politie als werktuig - een grote corrupte en satanistische organisatie is) kan hierin een rol gespeeld hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het grote vraagteken in dit verhaal is waarom de man DNA moest afgeven, bij Argusoog deed hij daar dsestijds ook erg geheimzinnig over.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Daar is toch niets geheimzinnigs aan te bekennen?

  U bent verplicht DNA af te staan als u bent veroordeeld voor een misdrijf waarvoor de rechter u in voorlopige hechtenis stelt. Dit is meestal een misdrijf waarop een gevangenisstraf van 4 jaar of meer staat. Het geldt ook voor een aantal misdrijven met een lagere maximale gevangenisstraf.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Barracuda, wat bijzonder dat je er telkens een veroordeling bij weet te toveren! En dat telkens zonder dat er namen vermeld staan op de veroordeling... heel opmerkelijk. Hoe doe je dat?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. OT: kan iemand deze mevrouw voorstellen aan Jeroen de Kreek? Volgens mij kunnen we hier spreken van de perfect match.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zal de Familie van Anass eens een financieel aanbod gaan doen ivm de eventuele inschakeling v/e particulier recherchebureau. Deze Gopal dramt af en toe dan wel wat door over zijn held op sandalen, maar over bepaalde zaken blijkt de man toch weldegelijk over een scherpzinnig instinct gecombineerd met de spitsvondige intelligentie van iemand die van wanten weet te beschikken! Want als deze arme mensen op een 'onderzoek' van het Haagse keystonekorps moeten gaan zitten wachten (zelf al meerdere keren proefondervindelijk 'moeten' meemaken helaas!), ben ik er nu al van overtuigd dat de waarheidsvinding wel nooit meer de transparantie van een volledig en onafhankelijk onderzoek MAG/ZAL gaan ondervinden. Ik ruik namelijk ook intuïtief het lont van een naar de hel verwijzende fosfor, die zometeen tot aan de pampas van Argentinië van de wegvluchtende angst te ruiken zal zijn! Mijn Zuid Amerikaanse afdeling van het verzet zal DEZE laf wegvluchtende parasieten juist daar weten op te sporen, want wij hebben in het verleden al veel van hun gecabaliseerde pooiers daar diep onder de grond bevend voor wat er komen gaat kunnen localiseren. Dit zijn heus geen grapjes mensen! Ik weet dus absoluut wel waneer ik moet lachen of huilen...

  "Het is m.i. wel heel typerend dat de op handen zijnde verhuizing van Beatrix naar Wassenaar – gaat zij woningruil plegen met PWA? – in verband wordt gebracht met dit in de bossen van Duinrell gepleegde satanisch mensenoffer. Escalaties moet men altijd trachten te voorkomen, maar liegen over zo’n ernstige zaak doet de zaak juist escaleren als de waarheid naderhand toch aan het licht mocht komen. Dit postuum zwart maken van Anass Aouragh zoals: stond onder toezicht van jeugdzorg, werd gepest, pleegde zelfmoord ect., doet me sterk denken aan het postuum zwart maken van Rishi Chandrikasingh. In beide gevallen was het de Haagse Politie die deze valse en smadelijke informatie naar de pers lekte. Dat geeft te denken!"

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een ergens op de interwebs opgescharreld anoniem citaatje over een preek tijdens zijn begrafenis wordt meteen voor waarheid aangenomen? Beetje dom.

   Verwijderen
  2. Adamas, papi,uitgerekt dingetje of hoe je je ook weer wil aliassen.

   *zucht*

   Leer nu eens één ding. Sinds 1948 nemen wij - the Tribe - van niemand meer orders aan. Je kan al je achterkamertjes in je geheime schuurtjes intensief virtueel en dromerig mobiliseren, maar als het moment daar is heb je nul komma nul invloed en zal al je virtuele gebabbel van geen enkele waarde blijken.

   Deal er maar mee mafketel.

   Verwijderen
  3. Met een knip van de wijsvinger en duim, heeft papi een swat in zijn kartonnen huisvesting. Kwestie van momentum.

   Verwijderen
 9. Het is volgens de politie zeker dat de 13-jarige Anass uit Wassenaar door zelfmoord is omgekomen.

  De politie Haaglanden maakte woensdag bekend dat uit alle forensische onderzoeken geen aanwijzingen zijn gekomen voor een misdrijf.

  http://www.nu.nl/binnenland/3199062/dood-anass-zeker-zelfmoord-volgens-politie.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja arme ouders en familie. De 'schaamtecultuur' zal dit verlies hierdoor niet minder maken helaas. Het is geen troost, maar in stevige Christelijke of Joodse gemeenschappen is dit niet anders.

   Nederland zou zich groot moeten tonen door deze familie te steunen, en 'en masse' volstrekt idioten die spinnen en verdienen op de complotten rond dit noodlot naar de algemene maatschappelijke afvalbak te wijzen.

   Personen en websites zoals Micha Kat, Zeevat, Argusoog en KLOL zouden strafbaar moeten worden geacht wegens het doelbewust ondermijnen van een mulit-culturele samenleving met als enig doel zelfverrijking en ondermijning gericht op persoonlijk gewin.

   PS: Natuurlijk @Papi heb ik op Tzipi gestemd.

   Verwijderen
  2. Papi wil gewoon over het lijk van een dood jongetje slipstreamen over zijn laffe anonieme virtuele grootheid. Niet wetende dat uiteindelijk minder dan 100% van de mensheid hem uitkotst.

   Verwijderen
  3. @ziva

   Ja, het taboe op zelfmoord is natuurlijk groot en de reactie van de vader van Anass is in die context volkomen begrijpelijk.

   Over dat "strafbaar achten": de vervolging van Micha Kat laat volgens mij zien dat het OM in principe onvoldoende instrumenten beschikbaar heeft om dit soort van misdrijven in de kiem te smoren. Wat zou er aangepast moeten worden aan wet- en regelgeving om die situatie te veranderen?

   Verwijderen
  4. Het advies om zelfmoord te plegen moet legitiem worden , alvorens de overheid verantwoordelijk te stellen. Kan mij mijn reet roesten of ze papi morgen dood vinden.
   Beste @ Jeroen. Mooier kunnen ze het niet maken!

   Verwijderen
  5. papi is niks meer dan een verbale door de mand gevallen angsthaas in dienst van jeroeneke! grappig!

   Verwijderen
  6. Wat ik overigens volstrekt misdadig vind, is de manier waarop de complottertjes op dit moment met behulp van valse, door henzelf in de wereld gebrachte desinformatie proberen de zelfmoord van Anass voor hun eigen geesteszieke "doelen" te gebruiken. Eerst plaatsten ze een reactie op Nujij (met een profiel dat voor de "zaak" Anass nooit actief was) die vervolgens doorgekopieerd werd naar argusoog en dan pakt Micha het op die net doet of het authentieke berichtgeving betreft.

   Vervolgens proberen ze het viraal te laten gaan in de sociale media, door gebruik makend van het profiel van ene Latoya van Veen ieder stukje op de in memoriam pagina van Anass vol te blaffen met de tekst:

   "Ik heb foto gezien. die jongen is werkelijk toegetakeld heeft een een lange snee van onder zn linker ooglid tot boven zn wenkbrauw ook lijkt hij een blauwe oog te hebben hier en daar wat schrammen. en afdrukken op zn keel dat die werkelijk gewurgd is."

   Ondertussen masturbeert Gopal zachtjes over de wereldrevolutie die ze met deze smeerlapperij gaan veroorzaken.

   Mensen die zulk soort zieke spelletjes spelen over de rug van een dertienjarig dood jongetje horen niet in deze samenleving thuis.

   Verwijderen
  7. en beklaagt Vrijland zich erover dat hij nog niet eens de gelegenheid krijgt om lekker mee te stalken op de Facebook pagina van Anass.

   Verwijderen
  8. Het bericht werd overigens al ontkend door de woordvoerder van de moeder en zus van Anass, Danielle Berkenfeld. Die schreef in een reactie op de in memoriam pagina:

   Ansaar Mode, dat bericht is volledig uit de duim gezogen.
   Ik ben de woordvoerder van de moeder en van de zus van Anass. Ik ben vanaf het begin overal bij betrokken geweest.
   De persoon die dit geschreven spreekt NIET de waarheid.

   Verwijderen
  9. Artikel 207

   1.Hij die in de gevallen waarin een wettelijk voorschrift een verklaring onder ede vordert of daaraan rechtsgevolgen verbindt, mondeling of schriftelijk, persoonlijk of door een bijzonder daartoe gemachtigde, opzettelijk een valse verklaring onder ede aflegt, wordt gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste zes jaren of geldboete van de vierde categorie.2.Indien de valse verklaring is afgelegd in een strafzaak ten nadele van de beklaagde of verdachte, wordt de schuldige gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste negen jaren of geldboete van de vijfde categorie.3.Met de eed staat gelijk de belofte of bevestiging die krachtens de wet voor de eed in de plaats treedt.4.Ontzetting van de in artikel 28, eerste lid, onder 1°, 2° en 4°, vermelde rechten kan worden uitgesproken.

   Verwijderen
  10. Op KLOL staat vandaag dat ze fucked zijn en come together. Nou zal het niet zo zijn dat ze opeens het licht zagen, maar ik vond het treffend.

   Ik geloof wel dat Anass zelfmoord heeft gepleegd, nadat we de familie drama´s hadden, krijgen we nu kinderen die anders zijn en daarom worden getreiterd, zo erg dat ze geen uitweg meer zien. Van de week vertelde een moeder van een meisje dat ook zelfmoord had gepleegd omdat ze niet meer kon leven met de pesterijen, ik hield het niet meer droog.

   In prinicipe zijn klootviolen als Kat en Vrijland niet beter dan die zelfde pesters die zo pesten dat een ander er het leven bij laat. Omdat hun waarheid aan het licht moet komen ook al is het niet waar en worden ze met de feiten om hun oren geslagen. Het zelfde dus als degenen die zich over de baar hebben gebogen en mee doen aan de lijkpikkerij.

   Wat mij verbaasde is dat veel mensen er maar van uitgingen dat het moord was omdat Anass eerst zijn folders netjes had rondgebracht en zich vervolgens afvroegen wat hij aan de rand van het bos deed? *Newsflash* als iemand zelfmoord wil plegen dan doet hij dat gewoon en heeft het draaiboek allang klaar liggen.

   Verwijderen
  11. De complottertjes zijn in ieder geval weer een eindje verder geëscaleerd. Waar ze eerst verontwaardigd waren over zaken die ze verkeerd begrepen en er nog sprake was van een lichte relatie met de werkelijkheid, laten ze nu zien wie ze echt zijn door willens en wetens leugens te lanceren. Eerst die anonieme brief aan de rechtbank met de bedoeling Mr Vogelenzang zwart te maken en nu gaan ze zelfs zo laag, dat ze daadwerkelijk proberen een hetze rond een dood jongetje te spinnen. Dit moet dus echt in de kiem gesmoord worden voor dit hun nieuwe "vaatstraatje" wordt.

   Cynischer is eigenlijk niet mogelijk.

   Het is interessant om te zien hoe ze precies doen waar ze hun denkbeeldige vijand van beschuldigen: false flag operaties, hetzes, valse geruchten verspreiden, ze doen het allemaal. Hun redenatie is waarschijnlijk in de trant van : als "zij" het doen mag ik het ook. Kan je natuurlijk denken, maar dan ondertekende je wel je morele faillisement.

   Verwijderen
  12. Dan hebben we het nog niet eens over het feit , dat ze geld eisen als uiteindelijk doel. (Lensink,Kat,Poot,Oldenkamp enzovoort.

   Verwijderen
  13. Beste: "PS: Natuurlijk @Papi heb ik op Tzipi gestemd."

   Ik begrijp best dat dit een van je psychologische vispogingen is om hier via mijn temperamentvolle reactie een uitgebreider prooien profiel naar je werkgever daar in TA te kunnen sturen. Jammer (voor jouw duistere intenties dan he?) dat je nog niet wil/kan detecteren hier met een goed opgeleide pion op het wereldwijde schaak bord te maken te hebben. Dus nee, ik speel inderdaad geen hard to get met je en heb dat volgens mij ook nooit gedaan. De zaken waarover ik hier volgens mij al te veel (want zonder een enkel effect blijkbaar) naar jouw als IDF-participant toe heb doorgeseind, beogen slechts het effect van awearness binnen de jodenwereld betreft de reputatie en de daarmee gepaard gaande furie die jullie modus operandus wereldwijd bij de niet joodse gemeenschap in rap tempo ten nadele van jullie agandas aan het ontwikkelen is. Blijkbaar zie jij de ernst van deze zaken niet in en ga je er van uit dat ik hier maar wat met je zit te dollen. Doe jij het hier dus maar verder lekker mee! Dit is geen fearmongering of welke andere vorm van gehits dan ook. Wat dat betreft kan ik je al wel verklappen dat ik mij daar nooit voor zal lenen nadat ik zelf heb ervaren met welke resultaten het jodendom zich daarmee de laatste decenium alleen al tevreden heeft moeten stellen. Never again? 'K dach het niè há? Vrouwen...

   (Grammaticale uitglijders? So what! Het gaat om de inhoud en niet de vorm...)

   Verwijderen
  14. Oei. De discussie gaat niet de door papi gewenste richting uit. Jij vindt het verder wel normaal papi, dit soort van leugenachtige spelletjes over het lijk van een dertienjarige?

   Verwijderen
  15. Papi, je bent gewoon een trieste toetsenbordterrorist.

   Je valt al door de mand als je denkt de familie van Anass qua geld te sponsoren is. Je snap dus echt niks van de Marokkaanse cultuur i.i.g.

   Qua nivo dus hetzelfde als een reactie van Kat of die andere lutser Dankbaar. "Mannen" die dus niet weten wat verantwoordelijkheid is.

   Verwijderen
  16. @geen 14 februari 2013 12:20

   Een antwoord van Oldenkamp op vragen over 'soevereiniteit'

   Johan, jij hebt al meerdere onderdanen van jouw huisgenoot boetes opgelegd. Zijn deze rechtsgeldig en zijn er al boetes voldaan?
   "Ik informeer iedereen vooraf over de consequenties die ik verbind aan het maken van inbreuk op mijn persoonlijke soevereiniteit. Daarbij vraag ik met klem om ook even contact op te nemen met de hoogste vertegenwoordiger van mijn huisgenoot. Deze onderdanen laten niet alleen dat na, maar ook proberen ze vervolgens nog steeds om inbreuk te maken op mijn persoonlijke soevereiniteit. Vervolgens geef ik ze dan een boete. Voor zover ik weet staan alle gegeven boetes nog open, maar van een andere huisgenoot heb ik begrepen dat hij al wel twee opgelegde boetes betaald heeft gekregen. Omdat ik rekening hield met wanbetaling, laat ik openstaande bedragen ieder etmaal automatisch met één procent verhogen. Ik ben nog maar een paar maandjes bezig met beboeten, maar ik ben nu al miljonair (via openstaande vorderingen, die ik allemaal netjes vastleg)."


   Johan is inmiddels miljonair maar als het buiten koud is dan wordt het podium in het 'centraal gelegen' pateo bedrijfshalletje verruild voor een sinasappelkistje in de pantry omdat het dan te duur is om de grotere ruimte te verwarmen...Meld je snel aan, want vol is vol. Indien het koud is, houden we deze klankhealing namelijk in de workshop-ruimte. Het is dan te duur om de grote presentatieruimte te verwarmen

   Waarom neemt Oldenkamp niet als de wiedeweerga een Gerechtsdeurwaarder of Incassobureau in de arm om 'de miljoenen' op zijn rekening bij te laten schrijven?

   En dient hij de tekst op zijn bedelpagina ook niet eens aan te passen met al die rijkdom in het verschiet?

   Verwijderen
  17. Waar en hoe kan ik inbreuk doen op Johan's "soevereiniteit"? Wie wil dat nou niet?

   Verwijderen
  18. Ja prachtig verhaal weer van baas Johan. Vooral dat geleuter over 'soevereiniteit'. Best leuk bij elkaar geknutseld dat niet, maar een beetje tegenstrijdig. Johan verklaart zich 'soeverein' tov die andere soeverein - De Staat. Vanuit die positie ziet hij zichzelf en 'De Staat' als gelijkwaardige huisgenoten, en claimt hij doorgeschoven te zijn 'onderdaan' naar 'soevereine macht', en met die positie gevrijwaard te zijn van de 'macht' en daaruit voortvloeiende 'norm' die zijn huisgenoot aan hem meende te kunnen opleggen.

   Dat komt er dan vooral op neer dat die soevereine 'macht' - De Staat - niet meer gerechtigd is om hem te beboeten of straffen wanneer hij zich niet aan de hem opgelegde norm houdt. Een boete tegen de inmiddels evenzo soevereine Johan is 'nulled'.

   Echter, het eerste dat de kersverse soevereine Johan met zijn 'macht' doet is het uitvaardigen van normen, en bijbehorende boetes, op te leggen door Johan zoals hij goed acht.

   Boetes die dan ook nog eens een extra strafmaatregel kennen van een verhoging van 1% per etmaal na het verstrijken van de betalingstermijn.

   Dat is niet alleen volstrekt tegenstrijdig met zijn filosofie - een soeverein mens hoeft zich niet te onderwerpen aan een andere soevereine 'macht', maar schetst ook de contouren van een veel onmenselijker en a-socialer 'nieuwe wereld'. Met een dergelijk 'strafsysteem' wegens het niet respecteren van de 'normen' opgelegd door de 'macht' Johan zou bijv Arend Zeevat inmiddels met een miljoenen schuld in zijn maag zitten.

   Maar goed, ik zal het wel verkeerd zien. Ik hoop alleen dat Johan wel begrijpt dat als hij factuurtjes stuurt naar jan en alleman deze factuurtjes wel door de Belastingdienst worden gezien als inkomen. Ongeacht of ze niet op tijd of helemaal niet betaald worden. Op papier miljonair is voldoende voor de Belastingdienst om je ook als zodanig aan te slaan.

   Verwijderen
 10. Off topic:

  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3jAYXz4hKWI

  Agenda 21 word duidelijk genoemd. Lariekoek of deels waarheid?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Enerzijds is agenda 21 lariekoek en anderzijds ook.

   Verwijderen
  2. @Heartless

   Een paar dagen geleden stuurde je me een linkje naar een artikel waarmee je de trollen van Barracuda beschuldigde van allerlei vormen van "contraspionage" en onrechtmatige beïnvloeding van de sociale media.

   Ik was verbijsterd, want het artikel beschrijft vooral wat jullie zelf doen. Wat ik me afvraag is eigenlijk hoe jezelf nog in de spiegel kan bekijken als je je gestoorde puntjes over het lijk van een dertienjarig jongetje probeert te maken? Waarmee sus je je geweten, als je dat hebt?

   Volgens mij was het stukje waarnaar je linkte dan ook geen bewijs van contraspionage of vervolging van complottertjes, maar een projectie van jullie eigen gedrag. Echte contraspionage? Different ballgame.

   Verwijderen
 11. @ Jeroen

  Dat ik die link destijds stuurde was een totale misinterpretatie van mij, ik dacht namelijk, dat op de dag dat deze site tijdelijk offline ging,(omstreeks 1 Januari), iemand van hier het zelf gepost had.... wat later niet bleek te kloppen toen ik zag dat het adres 1 letter verschilde met de officiële URL. Mijn welgemeende excuses daarvoor.

  Wie bedoel je precies met ''jullie'' en hoezo beschuldig je mij van contraspionage of onrechtmatig beïnvloeden van de sociale media? Wat je nu suggereert vind ik wel een beetje oneerlijk van je, aangezien jij zelf grapte dat Demmink in het HSC was geplaatst en dat dat een goeie zet tegenover de complotgekkies was. Getuigt ook niet echt van respect of wel dan? Als je daar grappen over gaat maken en lollig gaat doen. En ik stel hier dan weliswaar off topic een vraag waar we het een paar dagen geleden ook over hadden in de hoop op een reactie waar ik misschien wat mee kan. Overigens vindt ik het vreselijk wat er met dat jongentje gebeurt is en ik durf mezelf nog prima in de spiegel te kijken wat ik ben tegen dat soort onmenselijkheden, soms krijg ik de indruk dat het hier belangrijker is om Complotgekkies zoals Kat en anderen af te zeiken, te demoniseren en zwart te maken dan werkelijk over het nieuws te praten.


  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Niet zo schijnheilig doen Harteloos. Ik wil best een normale discussie met je voeren, maar niet als je flauwe en oneerlijke kiekeboespelletjes gaat spelen. Doe ik ook niet. Jij dacht helemaal niet dat die andere site van Barracuda zou zijn geweest, je zocht alleen bevestiging voor een troll actie.

   Met "jullie" bedoel ik jou en je mede complottertjes die niet alleen verantwoordelijk zijn voor die namaak site, maar ook voor de hele sociale media hetze rondom een dood kind van dertien.

   Zeer minderwaardig.

   Verwijderen
  2. Ik zou het erg waarderen als je me niet vals zou willen beschuldigen, niet iedereen is zo goed geïnformeerd als jij... Ik begin toch te denken dat jij hier met een ander doel zit dan enkel en alleen een open discussie te voeren, aangezien je me met drogredenen probeer te corrigeren. Maar goed ook niet nieuw. Mij als verantwoordelijke noemen voor een media hetze is hetzelfde als ik jou een perverse satanist zou noemen, beidde onterechte beschuldigingen. En ik dacht dat we ons niet meer op dat vlak zouden begeven voor een betere conversatie.

   Verwijderen
  3. "We"? Jij zou je niet meer op dat vlak begeven. Ik kan me niet herinneren zelf toezeggingen op dat vlak te hebben gedaan. Ik beloofde je "niet op te eten", maar tussen die uitspraak en een redelijke discussie ligt natuurlijk nog een wereld van verschil.

   Ik vind je ontkenningen allemaal prima, maar heb eigenlijk pas zin in een "conversatie" met je nadat je duidelijk afstand hebt genomen van het onsmakelijke en leugenachtige spelletje dat rond Anass gespeeld wordt. Je kwam hier een discussie voeren over de "methoden" van mensen op dit blog, terwijl nu blijkt dat het spel dat je beschreef juist gespeeld wordt door de complottertjes zelf. Opvallend, nietwaar? Als je dat niet met mij kan zien heeft een conversatie met jou voor mij geen meerwaarde.

   en het is natuurlijk volkomen terecht om je als "complottertje" te classificeren na al je suggesties over de reaguurders hier en bizarre vragen over satanisme. Ik beantwoordde ze braaf omdat het niet onweerlegd mag blijven, maar vond het wel stuitend.

   Verwijderen
 12. Waarom is de reactie van Jeroen tegenover de leipjes niet respectvol? Is het dan respectvol wat zij hebben gedaan? Micha kalkt de deur met pedofiel en belt de buren, dan hebben we het nog niet over de demonstraties en de de laatste aanval op Demmink die zijn alibi maar moet geven, want hij heeft vast en zeker Anass vermoord. Over respect gesproken.


  Mensen als Kat c.s. zijn allang het spoor bijster, dat is op zich geen ramp, maar wel de slachtoffers die ze maken. Kijk maar naar de vaatstra zaak waar nu blijkt dat hun scenario van geen kanten klopt. Maar om het gelijk te halen, moet iedereen maar zwart gemaakt worden en als zelfs de familie gestalkt wordt en vraagt om met rust gelaten te worden, dan gebeurt dat gewoon niet. Hoezo respect ?

  Het lijkt me als men zich van deze tactieken bedient en onschuldige mensen belasterd (Ben van der Brink b.v.)dat het de omgekeerde wereld is geworden. De slachtoffers moeten naar de rechtbank en moeten toekijken dat de complotters zo geschift als de neten,lachend de rechtbank verlaten. Respect?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het zijn niet eens meer oprechte complottheorieën, het is pure complotploitation. Maar wel ten koste van een rouwende familie.

   Verwijderen
  2. @ D.P.

   Waarom is de reactie van Jeroen tegenover de leipjes niet respectvol?

   Omdat het kennelijk grappig is dat dat soort dingen gebeuren en als mensen er terecht in opstand tegen komen is het leuk als dat op deze manier gedwarsboomd word op de ''leipjes'' een hak te zetten.

   Dat is pas respectloos..

   Kat gaat zeker te ver in zijn ''zoektocht'' naar de waarheid maar dat betekend niet dat anderen dat ook zouden doen. Onder zo'n massale druk van de overheid zou iedereen wel wat gespannen worden lijkt me. Maar jullie denken dus serieus dat de zaak Vaatstra smetteloos is? met een tal van rare kronkels en zinspelingen in de media kreeg ik daar toch een ander beeld van, en dan heb ik nog niet eens de aantijgingen m.b.t. die zaak die op complotsites staan bij mijn denken gevoegd.

   Zoals altijd is de overheid en media weer de ultieme waarheid: Welcome to Barracuda

   Verwijderen
  3. @ harteloos. Ik spreek pas over leipjes als die de grenzen zijn over gegaan, door middel van laster, stalken en mensen lastig vallen die er weinig tot niets mee te maken hebben. Dan hebben die de naam leipjes volkomen verdiend. En dan ben ik nog aardig want het zijn volkomen doorgedraaide randdebielen die alle zicht op de werkelijkheid zijn verloren.

   Het is simpel, ieder heeft een recht op een mening, je kan plotteren wat je wil, zolang je een ander niet voor zijn deur er mee lastig valt. Of rouwende ouders die enorm verdriet hebben ongewenst van advies geeft. Ga eens in de schoenen staan van een ouder die zijn kind verloren heeft en die dus een meute randdebielen op zijn of haar dak krijgt, terwijl ze zelf nog van de klap moeten bekomen. Ben je dan gestoord of niet?

   Mensen mogen in opstand komen, daar heb ik geen probleem mee, ik heb er wel een probleem mee als het de grenzen overgaat en er bedreigingen worden geuit of iemand aan de schandpaal wordt genageld als de mening voor de complotters niet welgevallig is met de oproep om te gaan stalken. Ik snap daarom niet dat jij daar dus wel voor bent!

   De media is niet de ultieme waarheid, de waarheid is vaak complex. Maar als je het niet met iemand eens bent, bestrijd je dat met woorden en feiten. En laat je anderen gewoon met rust.

   Verwijderen
  4. Dan noem je ze inderdaad terecht bij die naam. Speculeren & een eigen mening zijn goed maar getroffen families lastig vallen valt inderdaad niet goed te praten, al is het voor een onderzoek naar een ''mogelijke'' andere waarheid dan die in de MSM word verteld.

   Het komt soms alleen een beetje op mij over alsof jullie iedereen die maar een beetje zo denkt ook in die hoek willen drukken. Maar we zijn het waarschijnlijk over meerdere dingen met elkaar eens dan we denken :p

   Verwijderen
  5. Harteloos, ik lees erg veel en ik juich het toe als er een goed debat te voeren valt. Maar helaas is de kunst van het redeneren verloren gegaan. Maar ik haak af als het over reptielen, buitenaardse wezens gaat en illuminatie.

   Als ik alles bij elkaar optel dan zijn: alle politici dan wel corrupt of homo. Is elk koningshuis dan wel dom, pedofiel of homo. Nu heeft elk koningshuis wel kleurrijke figuren en ze neukten heel wat rond en er zullen ongetwijfeld wel een paar homo´s tussen zitten. Maar alles? In principe gaat het over de macht en veel verschil is er tussen hoog en laag als het daar om gaat niet veel, behalve dan het betere ellebogenwerk en het feit dat er meer strooplikkers zijn.

   Verwijderen
  6. @harteloos

   Omdat het kennelijk grappig is dat dat soort dingen gebeuren en als mensen er terecht in opstand tegen komen is het leuk als dat op deze manier gedwarsboomd word op de ''leipjes'' een hak te zetten.

   Wat wil je eigenlijk zeggen? Wat er rond Anass gebeurt vind ik zeker niet grappig en een op leugens gebaseerde hetze voeren vind ik niet hetzelfde als "in opstand komen". In opstand kom je tegen echte misstanden. Ook vraag ik me af in welke zin ik de "leipjes" in jouw beleving een hak zou zetten. Door het ranzige spelletje dat plaatsvindt te ontmaskeren? Is niet zo moeilijk hoor, want zo geraffineerd werd dat niet uitgevoerd.

   Kat gaat zeker te ver in zijn ''zoektocht'' naar de waarheid maar dat betekend niet dat anderen dat ook zouden doen.

   Kat is niet bezig met een zoektocht naar de waarheid. Dat legt hij overigens ook zelf uit in het kritiekloze interview dat We Are Change met hem had, waarin hij uitlegt hoe hij nieuws uit zijn duim zuigt. Een beetje zoals je nu ziet bij Anass.

   Verwijderen
  7. @ Jeroen:

   Ik wil zeggen dat jij die opmerking een week geleden maakte m.b.t: de zaak Demmink, en zijn aan het licht gekomen rol in het HSC (toen zei je iets van: wel lache tegenover die gekkies), en vervolgens mij beschuldigd van geen respect als ik hier even off topic kom kletsen. Is vast weer een misverstand want we hebben het over iets anders. Ik denk dat in den beginne een journalist zeker wel op zoek is naar nieuws dan wel waarheid, misschien dat dat bij Kat veranderd is.

   @ Dorothy:

   Ja dat is wel begrijpelijk. Ik blijf er door geboeid maar word onderhand ook een beetje moe als je telkens dezelfde theorieën leest en niet meer verder kijkt. Ik probeer mezelf nu wat objectiever op te stellen en veel nuttige informatie te vergaren zodat ik daar eens verder mee kan, en wat meer focussen op de positieve dingen (nog wel eens lastig)   Verwijderen
 13. @jeroen
  Je bent met enorme stappen vooruit gegaan sinds mijn tip 1,
  ga zo door!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Waanzin neemt toe maar dan vooral bij Kat en de zwakzinnige klol schaapjes. What's new.

  Maar onwaarschijnlijker is nog wat die gek van een P.S.M. Welbergen hier neerplempt?

  WTF meent die gestoorde idioot er 'recht' op te hebben hoe precies uit de doeken wordt gedaan hoe Anass zichzelf van het leven heeft beroofd?! Wat een sicko. Maandenlang liep diezelfde fruitcake trouwens te zeuren over de bodemprocedure van Demmink. Welnu, die komt er hè.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Tjeezus.. kan de naam micha kat een keer niet genoemd worden stelletje doorgedraaide geobsedeerde één-dimensionale malloten.

  BeantwoordenVerwijderen