donderdag 7 februari 2013

Kapot geplotterd

Ach, wat jammer nou, de complottertjes hadden haar gelijk weer door: Joanna van der Hoek, de Bea-klokkenluidster die in Utrecht werd gearresteerd, is AIVD infiltrant. Of blijkt in elk geval als ‘peace ambassador‘ deeply te zijn involved (klinkt blijkbaar interessanter dan nuchter Nederlands) in een club waarvan de NWO-propganda afdruipt.

De eerste die het helemaal in de smiezen had was onze superduper speurneus Martin Vrijland. Martin is, sinds hij werkeloos achter de begonia's zit, lekker bezig de laatste tijd. Met hevig schuddende camera ging hij onlangs recht op zijn doel af: het pedo-erfgoed van wijlen senator Edward Brongersma, wiens kinderpornoverzameling in handen zou zijn gevallen van de Stichting FWOS. En spannend dat het werd! Helaas kwam Martin niet verder dan de achterdeur en de vuilniscontainer van zomaar een woonwijk, dus viel de schuddende anticlimax des te meer tegen (zeven minuten lang ook nog, niet eens een samenvatting!).

Maar Martin maakte het direct weer goed met zijn buitengewoon intelligente analyse van Joanna bij Pauw & Witteman. 'Men neme een onschuldig ogende studente die al jaren lang voor deze rol ingewijd is. Dan op een goed gekozen moment begin deze studente een ludieke protestactie. Welke boodschap wil je uitstralen? “Zero tolerance”! Daarom laat je haar direct afvoeren door ‘de sterke arm’.'

Martin, onze David Icke-fan, kreeg het pas echt door toen haar werd gevraagd of er nog meer plannen waren. 'Absoluut. Het was de eerste actie in een Héle Grote Reeks…' 'Klaar, zegel er op! Dichtplakken envelop met bedankkaartje richting de AIVD! We hebben een nieuwe Mabel Wisse Smit! Halleluja! Wat zij zegt staat namelijk compleet HAAKS op de spontane actie waarvan ze in het begin getuigt'.'

Dit is weer onnavolgbare complottertjeslogica: waarom zou Joanna nadien niet op dat idee kunnen zijn gekomen? Barracuda heeft trouwens nog nooit een AIVD infiltrante, ook niet in disguise, in een soort propagandistische rol op televisie gezien. En waarvoor eigenlijk? Om te waarschuwen dat wie stout is de roe krijgt? En waarom is Erwin Lensink dan weer geen infiltrant?

Maar de Joanna-hoax gaat verder. Joanna is - en nu komt het, fasten your seatbelts - lid van het CISV International, en hoewel die een vreedzame wereld voor ogen heeft, blijkt CISV zomaar (!) relaties te hebben aangeknoopt met UNESCO en European Youth Forum en dus erg veel weg lijkt te hebben van een organisatie die aanstuurt op globalisering. O ja, en Joanna was ook betrokken bij het diep geïnfiltreerde Occupy.

De mooiste reactie op deze hogere argumenteerkunst stond bij Anarchiel: 'En zo wordt een goeie actie kapot gecomplotterd!!' Waarop een ander reaguurde dat 'de enige keer dat mijn modem crashte 5 minuten (was) nadat ik hier een lullige opmerking over de AIVD plaatste. Slechte soldaten zijn dat.'

Inmiddels heeft Joanna ook zelf gereageerd, nog tamelijk gedetailleerd ook, maar dan nog gelooft Martin haar niet. Valt ook niet mee om, nadat je je hele site hebt vol geplamuurd met onzin, gewoon je excuses aan te bieden.

Barracuda waarschuwt hierbij voor Martin Vrijland, die tot voor kort als sales manager (!) werkte voor een bedrijf ouder dan de illuminatie (!) en nu zeeën van tijd heeft (!) om de meest uiteenlopende complotten (!) ter verzinnen. Trek je conclusies (!). 

136 opmerkingen:

 1. Het is wel opmerkelijk dat Vrijland zomaar ineens de spreekbuis lijkt te zijn van de altomedia! Alweer eentje die geprogrammeerd bezig is, immers, waarschijnlijk heeft hij zich alleen maar ingelaten met info welke vertrekt worden op Argusoog en Klol... dus waar gaat het allemaal over? Vreemde vragen omdat men niet geheel bezig is met waarheid maar met de spindocterij van anderen, en dan denkt zo'n man als Vrijland de waarheid in pacht te hebben... nou, alweer een ongeleide projectiel in alto-land!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit zullen die gekken ook wel weer niet geloven:

  Met grote verbazing en irritatie lees ik de berichtgeving op argusoog en klokkenluideronline!

  Sinds het ontstaan van de occupy nl beweging ben ik er nauw bij betrokken, vooral in de regio utrecht.
  Daar heb ik Joanna leren kennen, zij was/is actief betrokken bij de beweging en regelmatig aanwezig bij de GA’s (open volksvergaderingen). Ze is in mijn ogen een bijzonder integer persoon met niets dan goede bedoelingen. Uit haar handelen blijkt een groot rechtvaardigheidsgevoel, sterk idealisme en heldere kijk op de wereld.

  Ik weet dan ook voor 100% ZEKER dat zij zich NOOIT zal laten gebruiken voor dergelijke praktijken!

  Duidelijk heeft zij door te doen wat spontaan in haar opkwam in korte tijd enorm veel mensen bereikt. Juist wanneer men vanuit oprechte intenties handelt kunnen aaneensluitende “toevalligheden” voor een stroomversnelling zorgen. Synchroniciteit is wellicht een passende benaming voor een dergelijk verloop.

  Om aan de hand haar succes te concluderen dat zij een infiltrant zou zijn is in mijn ogen ronduit belachelijk!

  Wanneer er met slechte intenties wordt gehandeld, gaat het vaak, ondanks een super zorgvuldige planning, helemaal mis!
  Het doel wordt niet bereikt, het effect is averechts en de zaak wordt ontmaskerd, de waarheid komt aan het licht.
  Dit is gelukkig steeds vaker en sneller de realiteit voor tal van oneerlijke acties/handelingen uitgevoerd in opdracht van “the establishment”.
  Websites zoals o.a. argusoog en klokkenluider leveren een nuttige bijdrage aan de noodzakelijke “disclosure”.

  Helaas kom ik artikelen zoals deze tegen welke kant nog wal raken door het volledig ontbreken van de vereiste feitelijke onderbouwing.
  Het effect hiervan is dat een groot deel van de lezers afhaakt en dus ook andere artikelen niet zullen lezen.
  Ondanks dat die artikelen wel op harde feiten zijn gebaseerd.
  Hiermee wordt de slechte kant van “the establishment” juist geholpen!

  Ik hoop dat de beheerders/auteurs van bovenvermelde websites grondig onderzoek zullen verrichten en wederhoor toepassen.
  En, bij gebrek aan feitelijk bewijs, een rectificatie op hun website zullen plaatsen.

  STOP DESINFORMATIE, STOP VERDEEL EN HEERS!
  Laat wij ons concentreren op wat ons verbind i.p.v. wat ons verdeeld!
  SAMEN STAAN WIJ STERK! POWER TO THE PEOPLE!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Joanna is een AIVD infiltrant, maar Maud Oortwijn is authentiek. Het kan verkeren...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Rogier

  Websites zoals o.a. argusoog en klokkenluider leveren een nuttige bijdrage aan de noodzakelijke “disclosure”.

  Welke nuttige bijdrage kan je dan noemen? Volgens mij onthulden Argusoog en KLOL nog nooit iets in hun bestaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Komt een linkse actievoerder eens op positieve wijze in het nieuws, zit de AIVD er volgens de complotters achter. Knap werk, jongens. Hulde voor jullie pogingen een mooie actie naar de kloten te helpen. De AIVD had het niet beter kunnen doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit vind ik dan wel weer mooi gemonteerd, zo'n gouden kiestoon:
  BANKENTOEZICHT IN NEDERLAND 2013 ofwel deze op Youtube.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het is trouwens COMMent in het Engels, niet comMENT. Djiez, dat had ik in 1974 al opgezocht toen ik begon Algol te leren. Cahnt hee?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. > Cahnt hee?

  Wat, Algol leren? Why should he?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De reacties van Arend op deze zaak laten zien dat die man de weg helemaal kwijt is. In een en hetzelfde stukje valideert hij Joanna eerst, om in de update te stellen dat ze van de "controlled opposition" is en tot besluit schrijft hij dan weer dat hij zich niet wil verliezen in wantrouwen, terwijl hij dat net deed. Jammer dat Arend denkt "kritische vragen" te kunnen stellen, terwijl zijn vermogen om serieus kritiek uit te oefenen zo overduidelijk beschadigd is. Alleen al de vragen die hij in die update stelt:

  "Waarom werden hier wel vragen over gesteld in de Tweede Slaapkamer en niet toen op 11 februari 2011 een groep mensen na afloop van een rechtzitting in Den Haag werd opgepakt op basis van een niet bestaand samenscholingsverbod?"

  Omdat er bij Joanna een grotere principiële vraag speelt (mag je ongestraft en vrijelijk tegen de monarchie protesteren), die niet aan de orde is tijdens het proces tegen een draaideurcrimineel als Micha en zijn overlast gevende volgelingen. Het is te hopen dat ze het tijdens de raadkamerzitting tegen Micha vandaag rustig weten te houden.

  Ook vindt Arend de media aandacht die deze gebeurtenis krijgt "opvallend groot", terwijl die natuurlijk logisch is. Er zijn veel meer Nederlandse republikeinen dan complottertjes en de afgelopen tijd waren de Nederlandse media een grote oranjezee. Dan ga je daar natuurlijk een tegengeluid bij zoeken. Ook krijgen die protesten zoveel aandacht, omdat iedereen (van een zeker leeftijd) zich nog wel alle kroningsrellen uit 1980 herinnert. Zit er nu ook zoiets aan te komen? Het houdt de mensen bezig en dan krijgt ieder kruimeltje aandacht.

  Daarna herhaalt hij nog even het gestoorde gereutel over Joanna op KLOL, waarin zij en allerlei organisaties via een soort vage "guilt by association" verdacht gemaakt worden.

  Maar zijn uitsmijter is het bizarst:
  Het nog eens opnieuw bekijken van het P&W-fragment deed me inzien dat het interview wel erg gladjes verliep en zij veel ruimte kreeg, zonder door het prietpraatduo afgemaakt te worden. Ook de lichaamstaal van de betrokkenen sprak boekdelen. Het heeft er alle schijn van dat Joanna een gedegen mediatraining heeft gehad.

  Beschamend hoeveel Arend ontgaat als je bedenkt dat hij met groepen werkte.

  Het interview met haar verliep helemaal niet "gladjes", ze was veel te fel en probeerde constant haar "talking points" te pushen. Ze ging zich met onderwerpen bemoeien waarvoor ze helemaal niet aan tafel zat en dat irriteerde P&W vooral, die het gesprek dan weer weg probeerden te manouvreren. De sfeer werd echt "awkward" toen ze begon over "blanke mannen van middelbare leeftijd".

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Is die Vrijland een cokesnuiver? Kan bijna niet anders.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Martin Vrijland. Een typische AIVD-naam, " Dat beweren oud AIVD-ers Paul Herrie en Martin Vrijland". Dat is natuurlijk een onzinquote, maar het zou zo maar kunnen. Als het al zijn echte naam is. Vrijland, yeah right.

  De timing van opkomst is inderdaad zeer suspect, zo plots na het van de sokkel donderen van Mannetjes Kat en Zeevat. De alt.media heeft nieuwe leiders nodig, 'Vrijland' was al een tijdje geïnfiltreerd bij Visionetniet.nl, Klokkenzonderklepelonline en Arendsoog en had daar een behoorlijke naam en vertrouwen opgebouwd. Kent zijn werkveld, de bipolaire hoek van de burgerjournalistiek, inmiddels als zijn broekzak. Daarnaast is hij een behoorlijk schrijver, kent zijn d's en t's tenminste. Heeft een heldere, rustige toon, niet zichzelf overschreeuwend of pompeus en ambtelijk als respectievelijk Kat en Zeevat. Zijn dossierkennis is, zeker gezien de korte tijd dat hij werkzaam is, goed te noemen.

  Al met al genoeg redenen voor de AIVD om hem naar voren te schuiven als de nieuwe rattenvanger van alt.medialand. Zo, het verhaal heb ik al. Nu nog de bewijzen.

  *is even googlen*

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Er is wel iets anders dat ik bijzonder vreemd en eigenlijk onacceptabel vind: de domeinnaam www.wegmetdemonarchie.nl werd vlug gekaapt door Joop.nl toen de meme "airborne" ging, die het doorlinken naar een zouteloos essay van David Rietveld. Daar kwam Joanna achter toen ze een actiesite tegen de monarchie wilde registreren.

  @Jolo: doe eens als de sodemieter teruggeven aan Joanna.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Die url is van Rietveld.
  De garenspinner.
  Joanna lijkt me meer een .org-type.
  En die is nog vrij.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Die Martin Vrijland is inderdaad niet helemaal goed. Ik bedoel kom op zeg, als je binnen zo'n korte tijd zo vaak van mening verandert kun je net zo goed minister president worden of een andere politieke functie bekleden... Belachelijk als je het mij vraagt. Laat die Johanna van der hoeksteen der samenleving toch lekker actie voeren! Kan ze misschien toch iets positiefs betekenen :)

  Overigens, ik las laat een verhelderend artikel op dit blog, ik geloof op 1 januari tijdens de server failure. In dit artikel doen jullie uit de doeken voor de Social disruptive services (SDS) te werken. Want de betaler bepaalt! toch?? (quote: Al jarenlang bestrijden wij op smakeloze wijze bla bla bla) En er stond nog een interessant stuk over CONTRA SPIONAGE door de overheid.

  Kan een van jullie bloggers mij uitleggen, misschien jij wel Jeroen, je ziet hier toch elke dag.....

  Waarom draait de mening van deze site even vaak van mening als Martin Vrijland? Groeten, Heartless.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Heartless

   Was er te weinig aandacht voor die trollsite anoniempje, dat je er nu maar om komt bedelen? Die was leuk geweest als hij bijgehouden zou zijn. Nu werd er eigenlijk alleen maar oude cuntent opgebakken, die de eerste keer op argusoog al verveelde. Het is een willekeurige opsomming van onprettige, maar helaas algemeen menselijke gedragingen die niet specifiek zijn voor contraspionage.

   Nergens in dat stukje wordt er daarnaast een relatie gelegd tussen deze vermeende tactieken en dingen die Nederlandse complottertjes meemaken. Nergens wordt aangetoond dat geheime diensten er inderdaad zo'n protocol op nahouden. Het stukje is ook nog eens een vertaling van een of andere halve zool die paranoide is over een facebookfittie.

   Ik kon er dus even niets mee.

   Verwijderen
  2. Sterker nog, er was zowat helemaal geen aandacht voor die trollsite en dat vond ik toch wel opvallend. Maar wel gemakkelijk te verklaren. Ik zie daar namelijk geen reactie van jou bij staan omdat je dat niet durfde uiteraard. Maar nu het volgende, vergeet die ''willekeurige opsomming''.

   Bij het eerder geposte stuk over de SDS (Social disruptive services) staan er een aantal reacties onder die een heleboel informatie bevatten. Kan jij mij hier wat over vertellen want kennelijk snap ik er niets van..........

   Morkhoven : Politie :
   Een hooggeplaatste politiefunctionaris heeft uit de biecht geklapt over het handvest van richtlijnen om lastige activisten publiek uit te schakelen . Volgens de functionaris is het handvest al diverse jaren een leidraad voor politie en justitie .
   Wij sommen diverse elementen op uit het 41 tellende document .

   - Bij demonstraties onopvallend uitziende agenten in gewone kledij
   van andere districten onder de betogers plaatsen . Deze kunnen de leiding nemen in baldadigheden en vernielingen om onze diensten een verontschuldiging te bieden voor een eventueel hard optreden. Het is wenselijk na hun optreden dat onze mensen onopgemerkt van het actieterrein verdwijnen .

   - Het is aan te raden bij verenigingen dewelke schade kunnen aanrichten tegen het openbaar gezag en actief zijn in dossiers dewelke niet mogen aangeroerd worden , onze mensen te laten infiltreren met een perskaart en als journalisten intervieuws , fotobeelden , ledenbestanden en activiteiten in te winnen .

   - Een goede werkwijze is om mensen die gedreven actief zijn in dossiers dewelke schade kunnen aanrichten ter onthulling en tekortkomingen van Politie en Gerecht in discrediet te brengen. Als voorbeeld geven wij een vakbondsafgevaardigde kan best uitgeschakeld worden door te stellen dat hij deel uitmaakt van ongewenste partijen , die het land willen schaden . En dit binnen zijn eigen achterban te verspreiden .

   - Een activist op het gebied van Mensenrechten , kan uitgeschakeld worden door berichten in omloop te brengen , dat hij of zij betrokken is geweest bij mishandelingen van kinderen en andere burgers . Om het systeem te verfijnen is het mogelijk om personen tegen wie gerechtelijke onderzoeken lopen klachten te laten neerleggen tegen de activist , om op die wijze een politioneel en gerechtelijk optreden tegen de activist te rechtvaardigen . Aan de aanklagers kan in ruil voor hun diensten vervolging onthouden worden .

   - Een goed systeem is om activisten te betichten over zaken en feiten waartegen zijzelf strijden . Dit geeft het voordeel dat de activisten in een moeilijke positie worden geplaatst en zelfs mogelijk hun achterban en steun kunnen verliezen . Aan te raden is om zaken aan de persmedewerkers toe te spelen, zodat met publicatie de indiscredietstelling van deze groep van personen optimaal kan versterkt worden .

   - Activisten kunnen uitgeschakeld worden door hen spreek en contactverbod , omgang met andere activisten en groeperingen te verbieden en hun werkterrein in te perken . Verbod om het land te verlaten of gemeente . Hen, op te sluiten en later onder strikte voorwaarden in vrijheid te stellen .

   - Om activiteiten van personen die actief zijn op diverse vlakken optimaal te kunnen volgen in hun activiteiten , is het aan te raden om de BOM wet op de betrokkene en zijn omgeving toe te passen. Onder de noemer dat de persoon die onder de BOM wet valt , een gevaar voor het land zou zijn .

   Verwijderen
  3. Wat wil je er precies over weten? Zou het je wellicht lukken een vraag te formuleren waar ik dan op in kan gaan? En waarom zou ik de uitgelezen persoon zijn om reacties die ik niet las op een blog dat ik niet frequenteer van commentaar te voorzien?

   Verwijderen
  4. Als je erin slaagt om een zindelijke argumentatie onder woorden te brengen en op een transparante manier je mening te geven zal ik je heus niet opeten hoor. Maar nu copypaste je alleen maar rare stukjes tekst en wilt dan dat ik ga raden naar wat je ermee wil zeggen, of me geprovoceerd ga voelen over dingen die me niet echt uitmaken.

   Probeer de verwijten die je aan mijn adres hebt zo duidelijk mogelijk te formuleren, dan gaan we daar lekker mee aan de slag.

   Verwijderen
  5. Ik wil weten waarom jij constant tegenstrijdige uitspraken blijft doen. Je zegt bijvoorbeeld: ''Het is een willekeurige opsomming van onprettige, maar helaas algemeen menselijke gedragingen die niet specifiek zijn voor contraspionage''

   Dus daar uit blijkt dat jij op het eerste gezicht over redelijk wat kennis van contraspionage moet beschikken aangezien je gelijk kan aantonen dat dit er niet specifiek toe behoort. Ook blijkt dat jij het hele stuk dus wel gelezen moet hebben, en je beschikt ook nog eens over de exacte link die inderdaad op KLOL te vinden was.

   Maar, vervolgens zeg je weer: En waarom zou ik de uitgelezen persoon zijn om reacties die ik niet las op een blog dat ik niet frequenteer van commentaar te voorzien?

   Ten eerste: omdat uit een telling is gebleken dat jij op dit blog uitermate frequent aanwezig bent.

   Ten tweede: omdat je reacties kennis en welbespraaktheid bevatten en dat zie ik graag.

   Mijn concrete off topic vraag voor jou: ben jij je bewust van het volgende?

   - D.m.v. Ultra lage frequenties in televisie worden subliminale boodschappen naar je onderbewustzijn verstuurd en worden hierdoor ongemerkt opgenomen.

   Van satanistische boodschappen tot promotie van pedofilie , aanzetten tot haat en wapenhandel en drugsgebruik aan toe.

   Ik geloofde voordat ik dat gezien had eerlijk gezegd ook niet in alle complot hysterie zoals het wel eens lijkt. Daarna ben ik grondig maar dan ook echt grondig onderzoek gaan doen en ben tot de conclusie gekomen dat de meeste onschuldige theorieën vaak desinformatie zijn maar de meest belachelijke, gruwelijke, gestoorde, psychopathische varianten juist de waarheid blijken te zijn!!

   Ik ben een bezorgd mens. Niet eens zozeer om mijzelf maar om de gehele mensheid. De emotie waar ik mee spreek komt voort uit deze zorg. Niet te verwarren met de emotionele fase waarin menig klokkenluider volgens deze site in blijft hangen.

   Groeten, Heartless.

   Verwijderen
  6. Heartless
   meeste vormen van digitale communicatie verlopen via multiplexing.
   als je tenminste wilt weten waar de klepel hangt.

   Verwijderen
  7. @Heartless

   Je ziet tegenstrijdigheden die er niet zijn.

   * Je maakte een valse tegenstelling van twee zaken die helemaal geen relatie met elkaar hebben en probeert me op zo'n manier te framen in je vraagstelling. Niet echt zindelijk dus.

   Ik heb die kennis over de methoden en technieken van contraspionage, memetica, spin doctoring, bespelen van de massamedia e.d. vooral omdat het me interesseert en langdurig werkzaam was bij verschillende PR en communicatiebureau's. Nu heb ik een eigen internetbedrijfje, maar ik houd me tegenwoordig alleen bezig met de bouw van websites en het projectmanagement daar omheen. Eerlijk gezegd zou mijn uurtarief te hoog zijn voor zulk soort online moderatieklusjes.

   Je vragen over satanisme en ultralage frequenties laat ik maar even voor wat ze zijn, want daar ging de oorspronkelijke discussie niet over. Ook niet zo zindelijk dus, qua argumentatie.

   Verwijderen
  8. Ik probeer je helemaal niet te framen. Ik ben gewoon niet zo goed in het stellen van vragen dat moet ik je toegeven. Ik zou de vragen over contra spionage graag laten vallen omdat ik merk dat je je daar gemakkelijk uit kan praten door de bal te kaatsen. En ik weet er ook niet zo veel van dat ik je spins of terechte verklaringen kan weerspreken.

   Maar aangezien jij door je eerder opgedane ervaringen toch over zoveel kennis beschikt over deze onderwerpen dan weet jij vast ook wel waar ik het over heb ten aanzien van de televisie. O.a. 2 way communication, lage frequenties en dat soort ongein. Ik kaartte dit zojuist aan omdat, zoals je net wel kon lezen, ik hier ''wel'' een noemenswaardige ervaring over kan delen. Dus zou je alsjeblieft antwoord kunnen geven op deze vraag:

   Weet jij hier van? (televisie, ultra lage frequenties, satanisme)

   Verwijderen
  9. @Heartless

   Over satanisme weet ik wel wat, maar heb er eigenlijk alleen maar positieve dingen over te melden. @geen kan je verder helpen met de ultralage frequenties.

   Verwijderen
  10. Nu heb ik een eigen internetbedrijfje, maar ik houd me tegenwoordig alleen bezig met de bouw van websites en het projectmanagement daar omheen. Eerlijk gezegd zou mijn uurtarief te hoog zijn voor zulk soort online moderatieklusjes.

   Maar je hebt wel de tijd om hier de godganse dag rond te hangen en tevens enorm veel te posten? yeah right.. Debunken voor de fun of it.

   Verwijderen
  11. @ JEROEN

   Dit gebeurt er dus elke keer als je het over de echte feiten wilt hebben... Dan kan men opeens geen antwoord geven terwijl je over ALLE andere onderwerpen op deze site van alles af blijkt te weten. Ik heb het niet over het ''positieve'' Satanisme en dat weet jij dondersgoed.

   Maar laat maar hangen, ga maar gauw weer Kat belachelijk maken dan krijg je tenminste betaald. Groeten, Heartless

   Verwijderen
  12. Multitasking heet dat. Maar het is zeker waar dat ik op administratiedagen beter gefocust zou moeten zijn op m'n aftrekpostjes. Als je nou echt zo'n sherlock zou zijn, zou je al op m'n Linkedin of bedrijfssite gezien hebben dat ik recentelijk een grote klus afrondde voor een groot energiebedrijf en een wat kleinere voor een universiteit in het zuiden des lands.

   Verwijderen
  13. Waarop kon ik je geen antwoord geven? Volgens mij beantwoordde ik je vragen of ik iets over satanisme (ja) of lage frequenties (nee) weet naar eer en geweten. Overigens is iets als "negatief satanisme" me onbekend. Ik zie dat onderscheid niet zo.

   Verwijderen
  14. Gefeliciteerd daarmee. Succes met je multitask dubbele agenda dag indeling. Ga maar door met het negeren van de feiten, als je dan al veel te laat bent loop je tegen de lamp. Ik bid voor je. Ook al ben ik niet gelovig.

   Verwijderen
  15. Oke dan weet ik al wel hoe verrot jou ethiek moet zijn. Bah

   Verwijderen
 15. wegmetdemonarchie.nu is veel mooier qua statement. En sinds enkele minuten bezet.
  *zachtjes fluitend naar de hemel staart*

  Gratis af te halen door een ieder die er iets beters mee doet dan naar zijn eigen vage kronkelstukjes redirecten. En politiek garen spinnen.
  Met je punt en el.


  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goeie zet! Dat NU erbij is ook beter, veel activistischerder. Jammer dat ik voor de monarchie ben, anders had ik het wel geweten. Kan je 'm niet aanbieden aan Joanna's webmaster? Die hebben nu hetis2013.nl, maar een extra doorverwijzing moet toch kunnen?

   Niet dat ik vind dat Jolo die domeinnaam nou mag houden...

   Verwijderen
  2. Bedankt voor de tip. Ik zal het ze vragen. Ze schijnen maandag los te gaat, even zien of dat wat wordt.

   Ik betwijfel of Jolo hier iets mee te maken heeft, die beheert het platform waaraan de politicus Rietveld bijdraagt. Politici dienen, en dienen daarom met hun fikken af te blijven van dingen die boven het politieke spectrum staan.

   Een standpunt innemen o.k., al dat doet hij in die column ook niet (de weg naar de Kamer openhoudend, denk ik dan).

   Maar dit is je reinste kaperij and I hate that.

   Verwijderen
 16. En Micha kan ongestoord zijn gang gaan, hij blijft op vrije voeten. Niet te geloven.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Alle hoop wordt op de proef gesteld! En je zegt 'ongestoord', ergens klopt die uitdrukking niet, het past in z'n geheel niet bij het gestoorde karakter van Kat... maar goed, woordjes...

   Het is uitstel van executie... niks meer hoor! Er wordt al een grootste overwinning aangekondigd maar hoogmoed komt voor de val!

   Verwijderen
  2. Ik zie het somber in. Als je Niburu leest zijn die juichstemming. De rechtbank doet aan damagecontrol omdat de officier van justitie corrupt is.

   Verwijderen
 17. Activisten die zich verbazen over het werk van de geheime diensten zijn grappig, en herkenbaar aan geblokte theedoeken.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Valt me toch een beetje tegen van Barracuda dat je niet even naar de AIRVD linkt. Aangezien je de vrije media zoals AIRD op de voet volgt wist je dat er ook een artikel over Joanna is geschreven. In je blog over Maud Oortwijn alleen update terwijl AIRVD wel als bron wordt geraadpleegd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Omdat je evenmin spoort als je gaat stellen dat Maud een AIVD infiltrant zou zijn.

   Verwijderen
  2. Het is niet relevant en interessant wie jij wel of niet vindt sporen, dat ligt aan je kennisniveau. Bij gebrek aan kennis is alles gek. Jarenlang spoorde je ook niet als je beweerde dat de aarde om de zon draaide, als je het tegenovergestelde beweerde spoorde je ook niet.
   Het gaat mij om de inhoud, dat het verhaal van Maud vreemd is gezien de onwaarschijnlijkheid en andere zaken zoals haar boek titels. En dat Barracuda dat heeft gelezen maar niet naar mijn blog refereert.
   Ik begrijp dat jullie graag willen generaliseren, alles op één hoop willen gooien, boodschapper en lezers zijn één pot nat. Maar ik blijf alles kritisch volgen en toetsen en behoor tot geen enkele groep behalve de vrije media.

   Verwijderen
  3. Het getuigt inderdaad van een schrijnend gebrek aan kennis van causaliteit en bewijsvoering dat je denkt dat Maud een AIVD agent zou zijn.

   Verwijderen
  4. Heb dat nooit zo geschreven enkel afgevraagd of ze een geheim agente is, dan wel mind controlled (bestaat niet voor de media gelovige) of dat er iets anders aan de hand is. Schreef ook dat ik haar een fantaste vond, behoort ook nog tot de mogelijkheden.

   Verwijderen
  5. Ja, aan het eind van je artikel stel je zoiets als "vraag", maar de rest van het artikel gaat verder alleen over zg "mindfucks" die je in niet al te subtiele woordspelingen van haar lijkt te herkennen. Kennelijk zie je ieder dubbelzinnigheidje als mindcontrol oid.

   Sorry hoor, maar dat komt op mij niet helemaal normaal over.

   Verwijderen
 19. Ik heb het vermoeden dat onze nieuwkomer Heartless onze oude vrind Geen Dank is, gezien het feit dat hij voortdurend zinnen formuleert met 'jullie', alsof blogger en reaguurders een blok (tegen hem) vormen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij is minstens zo dom, zie hieronder.

   Verwijderen
  2. Hij slaat ook altijd aan als Micha Kat weer ter sprake komt.

   Verwijderen
 20. Kijk eens aan daar is de grote vis al die rook dat er wat aan de hand was. En waarschijnlijk al een tijdje aan het voyeuren was. Alleen maar omdat ik zinnen formulier met jullie betekend niet dat ik geen dank ben/ is / wat dan ook. Ik zeg jullie, daarmee bedoel ik mensen die er hun dagtaak van maken om complotdenkers, wakkere mensen en aanverwanten de mond te snoeren met zielige bureaucratische politieke bagger logica.

  Ik vind het wel ontzettend zielig om te zien dat mensen van jullie leeftijd (ik ben een stuk jonger) dusdanig gehersenspoeld zijn dat jullie geen enkel maar dan ook enkel flauw benul meer hebben van wat er werkelijk speelt in de wereld. Waarschijnlijk kijken jullie als in een spiegel op dezelfde wijze naar mij en figuren zoals Micha kat.

  Er zal blijken welk kamp gelijkt heeft. Helaas is dat de onze.
  Mensen die hun kop in het zand blijven steken zullen misschien denken dat ze beter af zijn en de maatschappij zo dienen. Dit is echter volslagen achterlijk. Denk eens aan je medemens Joh! Steun elkaar in plaats van te haten! en als je dan werkelijk geloofd in de overheid, probeer de belangrijke zaken zoals: DEMMINK,HELSINKI COMMISIE, UNITED NATIONS = LUCIS TRUST, te debunken!! Maar nee dat doet men hier niet want men is zich volledig bewust dat dat onmogelijk is omdat er reeds al veel te veel bewijs aanwezig is om deze opening van de doofpot te smoren! Succes Sukkels

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vond het eerlijk gezegd een hilarische zet om Demmink in de Helsinki commissie te plaatsen. Kan je gerust als middelvinger in de richting van de complottertjes opvatten ;-)

   Verwijderen
  2. Leest u mee RVD? Aan de vooravond van onze troonswisseling, Willem Alexander beleeft zijn laatste weken als prins, komt Shownieuws (SBS6) met een beautycontest voor prinsen op de proppen. Sympathiek zou je zeggen, al staat de uitkomst eigenlijk al vast want heel Nederland stemt natuurlijk massaal op onze toekomstige koning. Nein! Neu! Nietes! Want Shownieuws heeft besloten om het gezonde, frishollandse gezicht van Willem Alexander gewoon NIET mee te laten doen met de wedstrijd. Kennelijk zijn de dames (m/v) op de Shownieuws redactie van mening dat hij niet knap genoeg is. Klap in het gezicht van Nederland dit, dat een paar van die roddelmutsen even onze toekomstige koning zo beledigen. Maar wie kan de goedkeuring van Shownieuws dan wel wegdragen denkt u? Nou, prins Haakon van Noorwegen bijvoorbeeld. Een kalende Anders Breivik lookalike die boosaardig uit zijn ogen kijkt. Of de minderjarige babyface van een prins Amedeo uit België. Nou hoogheid, wij zouden de komende jaren wat zuinigjes zijn met het uitdelen van fotomomentjes aan Shownieuws. Leve de koning!

   Verwijderen
  3. Was een foutje, verkeerde copy-paste.

   Verwijderen
 21. Reacties
  1. Rot toch op man, ik ben geen Jehova haha maar godverdoemme nuchter genoeg om te zien dat die hele new age movement een groot deel van de mensheid naar de verdoemenis zal brengen! Zijn jullie echt zo blind en schaapachtig dat jullie de menigte volgen? Ik daag iemand van deze groep, ja groep ja, want ik begin te merken dat er ineens veel bloggers wakker worden na een paar van mijn postjes. En als die echt zo betekenisloos en dom zouden zijn als jullie beweren dan zou het de moeite niet zijn daar op te reageren, ja? toch? Precies! Leg mij eens even haar fijn uit hoe een organisatie die begon als LUCIFER TRUST in hemelsnaam beland is in de verenigde naties met als doel globalisering en depopulatie door verschrikkelijk middelen en technieken in te zetten.

   PROBEER DIT EENS UIT TE LEGGEN DAN?? Weet nu al zeker dat er of... geen of een laf politiek correct smerig draai antwoord aan zit te komen.

   3..2..1. GO!

   Verwijderen
  2. Het gaat alweer mis bij die depopulatie. Heb je weer op een of andere complotsite gelezen. En maar weer nablaten. Ga ik mijn tijd niet aan verspillen.

   Verwijderen
  3. ´jullie leeftijd´? Verklaar je nader zou ik zeggen. Of omdat je ´jonger´bent denk je dat je de wijsheid in pacht hebt en puberaal denkt dat je het beter is.

   Ik heb de New age beweging zien opkomen en ik had er niets mee. Soms lees ik nog wel wat, maar de new age beweging is niets meer dan al wat bestond. Er was ook nog een kerk gevestigd in Amsterdam meen ik mij te herinneren die ook in teken van Lucifer stond, maar niet meer dan een ordinaire hoerenkast in een nieuw jasje gekleed. De ´Satanskerk´diende alleen maar voor belastingtechnische redenen.

   Wel ik vind het niet erg als er een beweging is die LUCIFER TRUST heet. Dat is dan tenminste nog een tegengeluid voor de christelijke idioten die zover van het pad afzijn dat ze vrouwen alleen maar zien als een wandelende baarmoeder en die nog klein gehouden moet worden.

   Ik volg geen menigte, maar juist als je Kat c.s. volgt, dan volg je een menigte.

   Verwijderen
  4. Ik ben nog niet eens een beetje geïnteresseerd in de new age. Stokoude tradities, die boeien me. In de wat bredere occultuur wordt de kerk van Satan totaal niet serieus genomen, is vooral een money making scam. Ik woonde wel eens een zwarte mis bij van Maarten Lamers, was op zich wel geil. Beetje kitsch.

   De Franco-Haitiaanse O.T.O. van Bertiaux is veel kwaadaardiger; vandaar dat ik daar de XI* van heb.

   Our Purpose is to Exploit Every Avenue of Thelemic Opportunity in Order to Take Advantage of it - by ...iarous - deed, deceit, cunning + sheer diabolic Genius! You think you know All About us don't you - you curse - Faced, Pock-marked Pick-Pocket!

   For one thing the F-H OTO is pre-Crowley - it is concerned with RAW Energy! We are not a history club or a nostalgia-buffs' coffee shop by any means -

   WE are out for sheer power & good times - Fuck the goody-goody worship of the goddess - shit in her Face - I say - CHORONZON!

   At the present time the C.·.C.·. is interested in

   (1) Time-travel - past, present, & future explorations.
   (2) SEX-magic of a horrific type -
   (3) Elemental Explorations & work with very low energies -
   (4) attacking any body who gets too close to it -
   (5) magical mathematical formulae to blow up our enemies!
   (6) a secret method of control of the Quantum mechanic world of physics via fellatio -
   (7) getting more Energies out of our XVI° System -
   (8) making friends with like minds in other countries -
   (9) eating & drinking -
   (10) fucking & sucking -
   (11) organizing gnostic systems or Kliphotic exploration -

   Verwijderen
  5. 1 en 8 vind ik zo kwaad niet.

   Verwijderen
  6. nr. 5 lijkt mij wel handig, maar met 8,9,10 kan ik ook wel wat.

   Maar eigenlijk klinken alle punten wel aantrekkelijk. Iig beter dan dat gewauwel over 'bewust zijn' en 'licht toewensen' van de Argusoog babbeltantes.

   Verwijderen
  7. "Fuck the goody-goody worship of the goddess - shit in her Face - I say - CHORONZON!"

   Hahahaha!
   Hear, hear.

   [Wat een drukte overal. Staat H.A.A.R.P. aan of zo?]

   Verwijderen
  8. Als iemand puntje zes niet begrijpt kan ik die altijd in een privé training uitleggen.

   Verwijderen
  9. Een Crowley lite, was in de veronderstelling dat OTO ook een scam was. Heb een paar boekjes van Crowley gelezen en de indruk gekregen dat het toch een dwaalspoor is.

   Verwijderen
  10. Oei.. zie je Bertiaux nu aan voor een Crowley aanhanger? Dat is niet het geval kan ik je garanderen. Docteur Bertiaux is eerder verbonden met chaosmagische currents, traditionele Voudon, Gnostiek, Zen en ook wel Shinto. Hier kan je een interview met hem lezen. Aanvankelijk was hij zelfs een priester in de Anglicaanse kerk.

   Maar Crowley bracht het zelf al zo goed onder woorden in zijn Notes for an Atral Atlas:

   The true Guide being gone, the seer will stray into a wilderness of terror where he is tricked and tortured; he will invoke his idol the Master Therion, and fashion in His image a frightful phantasm who will mock him in his misery, until his mind stagger and fall; and, Madness swooping upon his carrion, blast his eyes with the horror of seeing his Master dissolve into that appalling hallucination, the "Vision of THE DEMON CROWLEY!"

   Verwijderen
  11. Dan moet jou toch aanspreken wat M.Kat doet, 20 jaar lang hing 'Baphomet' zoals hij het zelfde noemde eerzaam aan z'n muur. Kat is ook zeker een ingewijde van het een en ander.

   Verwijderen
  12. @AIRVD

   Daar kunnen verschillende dingen mee bedoeld worden, dat de O.T.O. een "scam" zou zijn. Vanzelfsprekend is het een scam als je bedenkt dat er ook een binnenorde is, de Argentium Astrum. Toen Crowley grootmeester werd spatte de hele O.T.O. daarnaast ook nog eens uit elkaar en ontstonden er allerlei afsplitsingen, die allemaal beweerden de "enige echte" O.T.O. te zijn. De Fraternitatis Saturni bijvoorbeeld, die zich afsplitste tijdens de dramatisch verlopen Weida conferentie in 1925; of Kenneth Grant, met zijn typhonian OTO in de vijftiger jaren.

   Fact: ook Rudolf Steiner was een lid van de O.T.O. en werd zelfs in zijn volle regalia begraven. Maar de namen van Crowley's en Steiner's afzonderlijke afdelingen spreken boekdelen: die van Steiner was Mysteria Mystica Aeterna en die van Crowley Mysteria Mystica Maxima.

   Vaak wordt ook gezegd dat de kalifaat O.T.O. een sham is, omdat dat een stel Amerikanen is en die zijn eigenlijk te dom en ongecultiveerd om een occulte orde te leiden. Maar ja, die hebben nou eenmaal veel geld en wisten alle auteursrechten van de boeken van Crowley te claimen. Ik ontving mijn eerste drie graden uit die hoek.

   Overigens stamt de O.T.O. (antiqua) van Bertiaux van voor Crowley. Lang voor Crowley grootmeester werd van de angelsaksische tak van de Orde was die Haïtiaanse loge er al, die gesticht werd op basis van een charter van Theodor Reuss, Petro voodoo en Martinisme.

   Ik vind Crowley een van de vele grootmeesters van de Orde die een interessante erfenis achterliet, maar ik kan er wel meer noemen: Theodor Reuss, Hymenaeus Alpha en Beta, Marcello Motta, Steiner, Grant, Jack Parsons (aan wiens biografie ik nog meehielp, het epische Sex and Rockets), ga maar door. Die hebben allemaal hun bijdrage geleverd.

   Verwijderen
  13. @AIRVD

   Alsjeblieft zeg, wat zegt zo'mn geitekop nou?

   Verwijderen
  14. Steiner lid geweest van OTO? Moet me ontgaan zijn of het klopt niet, betwijfel het echt sterk. Is er meer bewijsmateriaal?
   Jack Parsons samen met Hubbard aan de wieg gestaan van Scientology. Komt een paar keer langs in de boeken van Peter Moon. Moon doet aan faction, feiten mixen met een hoop fictie, aan de lezer de kunst om de 5% feiten eruit te filteren.

   Verwijderen
  15. "Alsjeblieft zeg, wat zegt zo'mn geitekop nou?"

   Dit staat in het interview van Bertiaux waarnaar je linkte:

   "Bertiaux, like many occultists, is a Capricorn"

   Zou dat wat zeggen? Baphomet is een belangrijk symbool in OTO en voor Bertiaux en Baphomet hangt al 20 jaar in Micha's woonkamer, boven z'n hoofd in vele filmpjes. "In your face" zoals Micha dat zei.

   Verwijderen
  16. @AIRVD

   Ik kan je garanderen dat "Sex & Rockets" in tegenstelling tot dat vod van Moon van kaft tot kaft op hard, kloppend en empirisch overeindstaand feitenonderzoek gebaseerd werd. Het gaat in S&R overigens niet alleen over Parson's occulte achtergrond (waar ik op researchte), maar zeker ook over zijn achtergrond als raketgeleerde (hij was in Los Alamos en vond de brandstof uit die de eerste raket naar de maan bracht).

   Wat je beweert over Hubbard en Parsons is helemaal niet waar, Parsons heeft geen ruk te maken met de oprichting van Scientology, integendeel. Die kon Elron's bloed wel drinken. Hubbard was kort na WOII een magische leerling van hem (ze kenden elkaar via de science fiction schrijversclub), maar op enig moment ging die er vandoor met Parson's jacht en zijn vrouw. Van de Wiki (en natuurlijk uitgebreider in het geniale "Sex & Rockets"):

   In January 1946, Parsons, Sarah Northrup, and Hubbard began a boat dealing company named Allied Enterprises. Parsons put in the sum of approximately $21,000 of which Hubbard contributed $1,200. Just as Crowley had predicted, Hubbard eventually abandoned Parsons and their business plans, leaving for a port in Florida with the boat and with Sarah. Parsons retreated to his hotel room and attempted to summon a typhoon in retribution (viz., with an evocation of Bartzabel[9]—an intelligence presiding over the astrological forces associated with the planet Mars). A squall developed at sea and ripped the sails from the boat, forcing the ship back to port where Hubbard and Sarah were detained by the U.S. Coast Guard.[10] A Florida court later dissolved the poorly-contracted business, ordered repayment of debts to Parsons, and awarded ownership of the boat to Hubbard. Parsons resigned his leadership of the Agapé Lodge and sold The Parsonage in 1946.

   Overigens blies Parsons zichzelf op in zijn laboratorium in 1952 en pas daarna werd Scientology opgericht, een onderneming die zeker niet zijn goedkeuring zou hebben gehad. dus nee, hij had niets te maken met Scientology. Hubbard is "Magick gone bad".

   Wat Reuss betreft: mijn uitspraak dat hij lid was van de OTO is niet onomstreden, maar ik blijf erbij. Peter Koenig, met wie ik wel eens samenwerk vindt in ieder geval van niet, maar ik vind op basis van hetzelfde feitencomplex van wel. Wat vind jij, als je deze tekst van Koenig leest?

   Overigens geloof ik niet in astrologie (hoewel ik wel een horoscoop kan trekken en duiden), misschien ben ik daar teveel een maagd voor. Wel kwam ik er recentelijk achter dat mijn geboortehoroscoop identiek is aan die van Heinrich Cornelius Agrippa, wat een van de saaiste tovenaars uit de geschiedenis was. Steenbokken zijn veel grappiger.

   Maar Baphomet is een veel breder symbool dan alleen de steenbok. en bovendien was Jezus er ook eentje.

   Verwijderen
  17. Ik bedoelde: "wat Steiner betreft".. ipv Reuss. Sorry

   Verwijderen
 22. Martin Vrijland is slechts een papegaai van anderen. Met name van David Icke natuurlijk, die zelf ook duidelijk allerlei obscure bronnen heeft.

  The few control the many in de alternatieve media. Al wemelt het toch aardig van de boodschappers en profeten tegenwoordig.
  Die wereld is een massale infiltratie van de geest.
  Mainstream in tegenstelling tot alternatief; beiden zelfde laken een pak.

  Van slechts wat spontane gekte kan onmogelijk nog gesproken worden, lijkt me.
  Net als deze vrij massale gekte onmogelijk afgedaan kan worden met vage suggesties alsof men aan de coke of andere hallucinerende middelen zit.
  Dan ben je zelf ook bezig met misleiding.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. @ John, nee maar ik heb wel Externalisation of the hierarchie gelezen en nog een aantal boeken waar deze dingen in beschreven staan. Agenda 21 gaat tevens over depopulatie. Neem ook in beschouwing alle ziektes die we voorgeschoteld krijgen zoals de laatste kuch onverwachte griepepedimie.

  In een paddotrip heb ik de misleidende krachten gevoeld waar jeroen met zoveel lof over spreekt. Wat een ziekelijke en misselijk makende instelling is dat zeg. Voor succes en kracht gaan oké, maar dat over de ruggen van alles en iedereen. Dit duidt op ernstige geestelijke ziekte. Een soort auto-incest-corruptie van de geest. Ik wens jullie veel sterkte toe met rot zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Agenda 21? LOL... blijkbaar ben je nog niet eens in staat om Tea Party desinformatie van feiten te onderscheiden. Lees dit nog eens voor je kritiekloos Amerikaanse propaganda gaat copypasten. Denk er nog eens over na.

   en wat je paddo trip betreft. Je weet toch dat de heersende elite vooral DMT gebruikt? Duh.

   Verwijderen
  2. Copy/paste


   The Agenda 21 document contains the word "population" 11 times, none of which relate to population control or reduction. Most uses of the word are in the context of, e.g., "rural populations." The only time that the word is used in reference to magnitude is:

   7.8 The objective is to achieve adequate shelter for rapidly growing populations and for the currently deprived urban and rural poor through an enabling approach to shelter development and improvement that is environmentally sound.

   Which does not support a reading of population control.

   Verwijderen
 24. Haha dit is genieten, ik spui simpelweg woorden die te maken hebben met dit onderwerp op deze site. En ik krijg alle informatie netjes en geordend weer terug. Erg Handig om het kaft van het koren te scheiden!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaja, dat ben je niet gewend bij de complottertjes hè, geordende informatie... We zijn je graag van dienst :-)

   Verwijderen
 25. @ Jeroen: Ja ik weet dat ze DMT gebruiken. Vandaar dat dat ook de meest illegale drug ter wereld is. Genoeg paddo's laten je echter ook dingen zien. Zoals het technologische controlesysteem dat momenteel al door de ether/ lucht slingert.

  Beast system noemen ze dat. Het ziet er werkelijk wonderbaarlijk en satanisch uit. Een aantal jaar geleden was dit systeem nog niet eens zichtbaar. En dat je informatie over de ergste delicten ter wereld simpelweg op je UPC kastje kan lezen of in 2 way communicatie met de televisie als je op het gewenste Nulpunt in de trip zit.

  De gekleurde baphomet uit je filmpje ben ik ook meerdere malen tegengekomen en het was uiteraard niet prettig. En om nou te zeggen (beschikkend over al deze kennis) dat depopulatie niet bestaat is gekkenwerk. Ook al blijven de overheids junkies alles debunken. Met een beetje moeite leer ik ook politiek spin doctor technieken maar ik vind dat vervuiling voor de geest dus kies voor mn eigen pad.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat DMT de meest illegale drug ter wereld zou zijn is volstrekte onzin. sterker nog, je kan er in Nederland volkomen legaal aankomen door een bezoekje te brengen aan de Santo Daime kerk van Geraldine fijneman. Basisbestanddeel van Ayahuasca is DMT en dat wordt niet als verboden drug, maar als sacrament gezien.

   Lees maar na:
   Ayahuasca-thee met als bestanddeel dimethylthiambuteen (lijst I van de Opiumwet) en (de beperking van) het recht op godsdienstvrijheid. Het hof heeft de verdachte, die vanuit Brazilië ayahuasca-thee in Nederland invoerde, ontslagen van alle rechtsvervolging, omdat het gebruik van die thee essentieel onderdeel is van de erediensten (heilige sacrament) van de Santo Daime-kerk. Door de gecontroleerde omstandigheden waaronder de thee in de kerk wordt gedronken en het zeer geringe gevaar daarvan voor de volksgezondheid, is toepassing van de Opiumwetbepalingen op de verdachte niet noodzakelijk ter bescherming van die volksgezondheid

   Overigens denk ik dat je trips erg oppervlakkig waren, als je nog steeds vastzat in je game reality met goed/kwaad spelletjes enzo. Probeer eens te werken met Leary's psychedelic book of the dead, kan je wat verder de diepte ingaan:

   If the manual is read several times before a session is attempted, and if a trusted person is there to remind and refresh the memory of the voyager during the experience, the consciousness will be freed from the games which comprise "personality" and from positive-negative hallucinations which often accompany states of expanded awareness.

   Verwijderen
  2. Oke, nou zelfs als dat onzin zou zijn, je kan het meestal niet even bij de smartshop gaan halen ofzo, dus er zit toch een zekere mystiek achter het spul. Kerken krijgen inderdaad onder het mom van religie meer gedaan dan individuen wat ik in principe een onzin redenering van de wet vind maar goed dat terzijde.

   Over de paddo trips zal je ongetwijfeld gelijk kunnen hebben maar er zijn bepaalde facetten in die trip die zou duidelijk, zo puur en helder waren, dat ze niet met zich laten onderhandelen, zoals een uitgesproken waarheid.

   Wel bedankt voor de tips omtrent dit onderwerp, ik ga er zeker wat mee doen.

   M.v.g. Heartless.

   Verwijderen
  3. Uit: Gemengde Gevoelens (hoofdstuk XXIV) van J.A. Deelder (een fragment uit de beschrijving van een trip als gevolg van het gebruik van stramonium)

   (…) Al die sterke verhalen over tuinkruiden met hallucinatoire werking… Flauwekul! Een úur was er nu al om en ik voelde nog steeds geen… nou ja, misschien alleen een beetje onrustig gevoel, waar geen mens op zat te wachten.
   Weer een half uur later was dit onrustige gevoel in ongekende mate verhevigd. De lucht in de kamer, die al maar groter scheen te worden, verkeerde in heftige beroering. Draaikolken, slorpingen, plotsklapse verschietingen van perspectief. Er was geen twijfel mogelijk: het zat te komen!
   Ik brandde van nieuwsgierigheid. Bang was ik geen moment. Voor angst had ik geen tijd. Er gebeurden ineens tienduizend dingen tegelijk en allemaal door toedoen van mij. Ik zag de muziek in flarden uit de speakers komen. En dát terwijl er geen plaat werd gedraaid! Een koortsachtige stemming leek in kleverige draden door de ruimte gespannen, die intussen al de lengte van een flinke straat had bereikt en in de verte om een hoek uit het gezicht verdween.
   Rondom weerklonk een hevig geraas. Een gonzend gegier of gierend gegons, als daalden er een miljoen metalen horzels op ons neer. De ganse kosmos scheen ervan doordrongen. Een geluid dat níet van deze wereld was en àl het andere overstemde of in in zich opslorpte.
   Het werd snel gekker. Of ík. Het effect was hetzelfde. Ik raakte in diep gesprek met de kachel, die niet op z'n achterhoofd bleek gevallen en alles van metafysische dichtkunst tijdens het interbellum af wist. (…)

   Wat Jules hier natuurlijk meesterlijk beschrijft is dat het gebruik van geestverruimende middelen niet een daadwerkelijk hoger óf dieper -daar wil ik vanaf wezen- inzicht in de zin van het bestaan verschaft of dat terzake doende kennis omtrent allerlei zaken je ineens komt aanwaaien.
   Er zijn frappante en uiterst intrigerende neurologische effecten beschreven -met name als gevolg van neurologische aandoeningen- daar niet van maar ik acht jou eerlijk gezegd niet bepaald een capabel persoon deze op ware merites te kunnen duiden. Het komt mij in jouw geval eerder ronduit lachwekkend voor.

   Verwijderen
  4. Altijd leuk om Deelder te lezen.

   Verwijderen
  5. Peur neurologische effecten, ja hoor. Wat dacht je van zintuigelijke verruiming. Als je zelf nog nooit drugs heb genomen kan je beter niet bijdehand doen met die saaie verhaaltjes. Dat verhaal van gemengde gevoelens klinkt als een slecht voorbereide bangerik in zn eerste trip. Volslagen zinloos dus. Groet.

   Verwijderen
  6. Enerzijds heb je die neurologische en andere fysiologische effecten, anderzijds heb je de ervaring die daar het gevolg van is. Leary omschreef dat mooi:

   Of course, the drug dose does not produce the transcendent experience. It merely acts as a chemical key - it opens the mind, frees the nervous system of its ordinary patterns and structures. The nature of the experience depends almost entirely on set and setting. Set denotes the preparation of the individual, including his personality structure and his mood at the time. Setting is physical - the weather, the room's atmosphere; social - feelings
   of persons present towards one another; and cultural - prevailing views as to what is real.


   Verwijderen
  7. @heartless

   Je bent dus niet alleen een sociaal en maatschappelijk onbenul maar ook nog eens op cultureel gebied. Herman Brood zei eens; "Als er niets in zit, hoef je er ook niets in te stoppen".
   Catch my drift?

   En speciaal voor jou dit interview van alweer bijna 30(!) jaar geleden.
   Jules bereikt -ijs en weder dienende- volgend jaar de respectabele leeftijd van 70 jaar.
   Voorwaar een mijlpaal.

   Verwijderen
  8. Iedereen hier bekritiseert me zo gemakkelijk, terwijl jullie zelf met van die onnozele dingen aan komen zetten. Jeroen geeft me dan tenminste nog een goed advies over die paddo's maar dan geleuter van jou Loena, lijkt wel alsof je niet alleen het downsyndroom hebt maar er ook nog eens mee te koop wil lopen. Doe eens oprotten met die irrelevante verhaaltjes van je. En als je alles dan zo goed weet, vertel me dan waar ik het mis heb m.b.t. de maatschappij en organisaties waarvan ik denk dat ze ROT tot de kern zijn zoals de meeste mensen hier. Bah Gedverdamme ik word er misselijk van

   Verwijderen
  9. Heartless ik heb nog nooit paddo´s of aanverwante middelen gebruikt. Dus ik kan je er ook geen advies in geven, behalve dat je dat spul nooit had moeten gebruiken. En jammer dat je vindt dat de meeste mensen hier ´rot´zijn.

   Oordeel niet, dan zal er niet over je geoordeeld worden. Veroordeel niet, dan zul je niet veroordeeld worden. Vergeef, dan zal je vergeven worden.

   Misschien is dat iets om over na te denken. Dat zeg ik als ´oudje´tegenover een jongeling.

   Verwijderen
  10. Beste heartless,
   Je neemt niet de moeite om een 'opbeurende' link te lezen en tot het inzicht te komen dat je met onwaarschijnlijk domme opmerkingen de plank volkomen misslaat maar verwacht wel van mij dat ik een uitgebreide reactie op je vooringenomen -en van weinig tot geen reëel omgevingsbewustzijn getuigend- gekanker ga geven?

   Wat denk je zelf?

   Verwijderen
  11. @harteloos

   Nouja, je kwam zelf ook stevig kritisch de reactiepanelen binnenzeilen en dat is natuurlijk je goed recht. Je veroordeelde mijn geloofsovertuiging, impliceerde dat dit een door de AIVD gefinancierd trollenblog oid is, noem maar op. Nu ga je weer zeggen dat de reaguurders hier "rot tot op de kern" zijn. Wat wil je precies bereiken met zulk soort kwalificaties? En wat ik me ook afvroeg: hoe zuiver vind je jezelf? Sta je ver boven ons? Wat kunnen wij verdoemde zielen leren van jouw smetteloze zuiverheid? Maakt het erop nahouden van negatieve oordelen over alles en iedereen je tot een zuiver mens?

   Ik vind het in ieder geval leuk dat je er bent. Je inspireert de discussie, haalt onderwerpen aan die me interesseren ook al ben je het vaak niet met me eens, ik vind het allemaal prima. en Loena is ook een goede vent die volgens mij meer tripte dan je vermoedt. Het was een mooi stukje Deelder.

   Een verzoekje: zullen we elkaar heel laten? Volgens mij heb je best leuke dingen te melden als je niet zo achter je pantser en je negatieve oordelen over anderen gaat zitten.

   Verwijderen
  12. @ Loena:

   Mijn excuses dat ik niet de tijd heb genomen om je link goed te lezen of om duidelijk en correct antwoord te geven in de reacties die ik heb geschreven.

   Ik ga proberen om dat beter te doen want het enige wat ik eigenlijk wil is een nuttige discussie voeren die mij uiteindelijk meer kennis en inzicht zal verschaffen over ''het leven''. Ik heb het interview net gelezen, inderdaad een zeer vermakelijk stuk tekst (Y)

   @Jeroen:

   Vaker dan ik zou willen reageer ik vanuit een bepaalde verontwaardigde emotie en dat is zeker niet zinvol voor het gesprek en de uitkomst daarvan. Ik zal dan ook mijn best doen niet meer zo snel te oordelen en open te staan voor een goed gesprek. Ik vind het ook leuk hier te zijn om met wat anders denkende van gedachten te wisselen.

   Ik geloof alleen dat jullie wel begrijpen waar mijn emotie op dat gebied vandaan komt. Het is een gevoel van machteloosheid en onvrede met betrekking tot wat er gebeurt in de wereld en wat voor effect dat heeft op het overgrote deel van de mensheid. En als ik hier dan reacties lees die naar mijn weten (of interpretatie) van weinig respect getuigen tegenover die zaken dan gaat mij dat niet in de koude kleren zitten. Maar goed.

   groet, harteloos

   Verwijderen
 26. Leuk voorbeeld hoe de complotgeest werkt.

  Zie hier een reactie op arendsoog van Ben van den Brink -en de reactie daaronder van Rene V- inzake een brief van de politie Amsterdam die in hun bezit is gekomen.
  Het emailadres wat hierin vermeld staat luidt; "bjz@amsterdam.politie.nl" en meteen gaan alle stoppen door bij Ben cs want BJZ staat in hun verknipte geesten natuurlijk voor Bureau Jeugdzorg.

  Het juiste antwoord staat echter notabene gewoon in de brief zelf.
  Bureau Juridische Zaken...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Overigens blijkt uit de inhoud van bovengenoemde brief dat Ben te zwakbegaafd is om het gehele plaatje te (blijven) overzien, een administratieve chaoot en onbenul is en er maar wat ongefundeerd op los schreeuwt en fantaseert over zogenaamde nep beschikkingen, nep oproepingen en nep zittingen.
   En er is werkelijk helemaal niemand op arendsoog die dit hele bedenkelijke niveau weet te overstijgen. Het zal je 'platform' maar wezen.

   Verwijderen
  2. Ja Ben is altijd leuk om te lezen in zijn paranoia. Het snoep winkeltje in Zandvoort is weg. Geen toeval volgens Ben want zelfs de snoepwinkel is in handen van de Satanisten. Dat Zandvoort gewoon een dorp is dat het m.n. van toeristen moet hebben in de zomer en dat het crisis is daar staat niemand bij stil. Lijkt me moeilijk als die complottertjes kinderen hebben, die Satanisten kunnen overal zijn en vooral in snoepwinkels. Zo´n kind die z´n zakgeld aan wat lekkers wil besteden zal zijn ouders wel kunnen schieten.

   Verwijderen
  3. Hier word ik echt heel erg vrolijk van ;-)

   Frides ,zojuist ontvangen in NIET GESLOTEN rechtbank Amsterdam envelop ,totaal nep proces-verbaal zitting van 29 nov 2012,ze durven geen eens de envelop dicht te likken omdat ik dan mischien hun DNA ervan af kan halen

   Briljante taakstraf trouwens, 600 uur enveloppen dichtlikken.

   Verwijderen
  4. Als je in gezelschap bent van Frides,Ben, Arend en aanverwanten, ga je geloof ik om elke hoek van de straat, de supermarkt en zelfs in je eigen huis Satanisten zien.

   Verwijderen
  5. Daar kan ik me dan in het geval van Arend nog iets bij indenken. Die zit zich natuurlijk weer te 'verheugen' op een weekend spiriklets gezeik van zijn huisgenote.

   Benieuwd of Arend de "wezenlijke diepgaande verbinding met zichzelf al heeft gevonden" om die vervolgens met zijn partner te kunnen delen.

   Verwijderen
  6. Ik denk dat Arend geen enkele diepgang heeft gevonden of heeft begrepen. Het gaat meer om het loslaten. En bij loslaten en opnieuw bezinnen is geloof ik nog niemand op gekomen. Hilarisch was het antwoord van Frides. Dat inderdaad bureau juridische zaken er wel staat, maar dat ergens bureau jeugdzorg ook aanwezig kan zijn. Daar win je de oorlog nooit mee.

   Verwijderen
 27. Wat ik graag zou willen weten is waarom jullie mij wel telkens kunnen weerspreken, maar daarnaast geen verhelderend antwoord kunnen geven op mijn vragen over de Illuminati samenzwering.

  Op internet is veel waarheid te vinden maar deze wordt uit zijn verband getrokken en gekoppeld aan onwaarheden door desinformatie en een te star perspectief op bepaalde zaken.

  1. De illuminati bestaat zoals Jeroen eerder bevestigde en daarbij als bewijsvoering een tweetal certificaten en achtergrond informatie toonde.

  2. Is deze organisatie kwaadaardig? Kunnen jullie enkele of meerdere verklaringen geven waar complot/doem denkers de fout maken om deze organisatie als dusdanig te beschouwen?

  3. Is de spirituele Hiërarchie hetzelfde als de Illumined minds/ illuminati?

  Ik zie door de hoeveelheid aan informatie over deze onderwerp vaak door de bomen het bos niet meer. Wel heb ik er bepaalde overtuigen op na gehouden maar als die niet blijken te kloppen zal ik altijd verder kijken en onderzoeken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ha die Harteloos,

   Vond je mijn antwoord op je vraag over de Illuminati dan zo onduidelijk? Ik probeer me juist zo transparant mogelijk op te stellen. Als je echt wat zou willen weten over de Ordo Illuminatorum (en hoe die dan weer opging in de Ordo Templi Orientis), is de site van Peter Koenig echt een aanrader. Zonder enige mystificaties, maar een puur historisch overzicht van de officiële Illuminati Orde. Helaas hebben we alleen niet zoveel macht en zie ik die "samenzwering" ook niet zo. Wel veel onderlinge strijd, afsplitsingen, ijdelheid en noem maar op.

   1) Ik erken het bestaan van een in 1880 door Reuss opgerichte historische entiteit (de Ludwig Loge), die een voortzetting van de oorspronkelijke Illuminati Orde van Weishaupt was. Hier kan je een zeer gedetailleerd historisch overzicht vinden.

   Reuss en zijn club claimden alleen reguliere vrijmetselaars te zijn en waren exclusief toegankelijk voor maçons met minimaal de st Andreas graad (de 29e van de Schotse Ritus).

   Leden van Reuss' club waren daar alleen kritisch over, omdat er geen formele link met de vrijmetselarij bestond. In reactie daarop veranderde hij de naam "Ordo Illuminatorum" naar "Ordo Templi Orientis" en kocht een regulier charter voor de rite van Memphis en Mizraim van John Yarker.

   Reuss zat toen met verschillende inwijdingssystemen en structuren, het was eigenlijk een groot redundant zootje. Zo bestaat de MM Ritus alleen al uit 96 verschillende inwijdingsgraden. Al eerder was hij bevriend geraakt met Crowley, nadat die het centrale geheim van de OTO had gepubliceerd. Reuss heeft hem toen gevraagd al die systemen samen te voegen in een set van inwijdingen en de kennis van de voormalige Ordo Illuminatorum is toen terechtgekomen in de VIII* van de OTO.

   Ik zal dalijk ook ingaan op je andere twee punten.

   Verwijderen
  2. 2) De O.T.O./ Ordo Illuminatorum kwaadaardig? Neuh, valt wel mee denk ik. Zelfs Bertiaux is eigenlijk een doodgoeie man, als je bedenkt dat die in Chicago maatschappelijk werker was voor de Haïtiaanse gemeenschap. volgens mij heb je in iedere groep wel te maken met de "15% asshole" factor. Dat is volgens mij niet anders bij complottertjes, de roze khmer of het openbaar ministerie om een paar willekeurige groepen van mensen te noemen.

   3) Dat vind ik een beetje een vage vraag. Enerzijds heb je de mythos van de secret chiefs die in de City of Pyramids (Binah) wonen, anderzijds heb je menselijke leden van de illuminati/ OTO. Die twee zijn niet hetzelfde nee.

   je zou het concept van de secret chiefs goed kunnen vergelijken met dat van de Bodhisattva in het Boeddhisme.

   Vraag je in antwoord op je vraag het volgende af: maakt het feit dat ik de bodhisattva eed nam mij een bodhisattva, of drukt het een bepaald streven uit?

   Ik hoop dat je wat met mijn antwoorden kan.

   Verwijderen
  3. To put in "my two pennies worth"

   Om Deelder nog even uit het interview te citeren; "Er is natuurlijk sprake van universele treurigheid, maar ook in die treurigheid voel ik mij uitstekend".
   Het was 30 jaar geleden niet anders en dat zal het 30 jaar in de toekomst ook niet zijn.

   Hier wat citaten (tegeltjeswijsheden zo je wilt) waarin wat mij betreft (een belangrijk deel van) de essentie van het bestaan opgesloten ligt.

   Zo, en nu hou ik voorlopig even op over Deelder want anders denk je dalijk nog dat ik deel uit maak van de BV Deelder en zijn werk aan de man tracht te leuren (wat overigens ook zo maar weer 'waar' zou kunnen zijn ;-)) dusss

   Carpe Diem!

   Verwijderen
 28. Dan denk ik dat ik voornamelijk doel op de ''asshole factor'' als ik spreek over het kwaadaardige imago van zulke organisaties. Het feit dat ''het kwaad'' schijnbaar in alle hoeken van de samenleving de kop op steekt, maakt het voor mij ook moeilijker om daarbij te onderscheiden wat er wel of niet deel van uitmaakt.

  Ik heb de info op de door jou opgegeven site gelezen en zie daarbij dat er nogal wat verschil is in de structuur en doelen van de organisaties/ humanitaire lichamen. Helaas ben ik niet zo gespecialiseerd in de stof om op te maken wat de ware betekenis zal zijn achter het behalen van een bepaalde graad of het uitvoeren van magische rituelen. Ik begrijp dat het gaat over verlichting en wijsheid, maar dat er ook vertakkingen bestaan die seks magie toepassen en ander uitspraken gerelateerd aan Satanisme. En heb ook vaak berichten zien staan waarin gesteld word dat de leden van de lagere graad zich niet bewust zijn wat zich op een hoger niveau afspeelt.

  Natuurlijk blijf dit altijd speculatie als je er onvoldoende kennis van hebt maar wat mij vooral opvalt is dat er connecties zijn naar de vrijmetselarij in vrijwel alle hogere kringen van de samenleving en op plekken waar de relevante besluitvorming voltrokken wordt.

  Zoals in Washington DC. waar je via google earth o.a. de pyramide/vijfpuntster kunt zien, en op de plek waar het oog normaliter zit, bevindt zich de loge van de vrijmetselarij. Ook in Nederland heb ik door wat rond te hangen op google earth een paar opmerkelijk vondsten gedaan; In Apeldoorn bij paleis het Loo bevindt zich een pyramide met op de plek waar het oog zit ''De Naald'', door het oog van de naald...... Maar ook in het Vaticaan en vele andere plaatsen op de wereld. Hierover heb ik ook de documentaire gezien ''secrets hidden in plain sight''. Als je tevens in beschouwing neemt; Money is the root of all evil, en je vervolgens het Illuminati logo op het dollar biljet aantreft dan begin ik toch te twijfelen. Daarbij is de invloed in de muziek industrie tegenwoordig in overvloed aanwezig. Eerder dacht ik dat de muziek industrie er wellicht op inspeelde om zo gebruik te maken van de hype. Maar als je kijkt naar de achtergronden van de artiesten en dan vooral de NLP hersenspoel- methodiek waarvan gebruikt word gemaakt dan kan ik bijna niet anders dan denken dat dit er zeker deel van uitmaakt. Verder kan ik nog oneindig veel voorbeelden noemen van andere connecties naar overheden, religieuze instellingen, bankensector, bedrijven, new age projecten; zoals het aan de Zeitgeist film verwante Venus Project en in Nederland Project Hope XXL welke aanzienlijk veel aanstuurt op meer macht te geven aan de Verenigde Naties.

  Daarnaast kan ik de ervaringen in mijn paddo trips zeker niet afschrijven als enkel en alleen een resultaat van mijn gedachten. Of zoals velen het uitleggen; men denkt dat men creatiever wordt of bepaalde inzichten krijgt maar dit is slechts illusie. Als je het groter bekijkt moet ik toegeven dat alles wat ik in wakkere toestand meemaak en waarneem een resultaat is van mijn gedachten, maar daarnaast ben ik er vrijwel zeker van de er via televisie en andere mediums wel degelijk technieken worden ingezet om de publieke opinie en mindstate aan te passen of te sturen. Ik kon messcherp en glashelder zien dat achter bepaalde programma's en dan vooral bij zenders als MTV, Nat.Geo, TLC, allerlei satanistische programmering zat verwerkt. Bijvoorbeeld de welbekende zwart witte tegels met pilaren en wapens en seksuele stimulans m.b.t. voornamelijk pedofilie en simpelweg kwaadaardige meerstemmige boodschappen die schreeuwen: We verkopen wapens aan hun! en aan de anderen! en ze maken elkaar allemaal kapot en niemand heeft ons door haha!! Ik kan zo nog tientallen voorbeelden geven van zeer verontrustende informatie met betrekking tot dit fenomeen maar daar zal ik jullie niet meer vervelen. Loena misschien ben je wel een Deelder agent maar als het maar positief is haha. Ik ben beniewd wat jullie vinden van dit stuk.

  Heartless.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het kwaad zit in onszelf niet meer en niet minder. De kerk heeft onze driften willens en wetens beteugeld. Op een paar die monogaam zijn en verliefd op hun partner blijven, is de rest dolende. We hoeren en snoeren wat af om onze driften te bevredigen. En daar is heel wat filosofie en psychologie aan besteed. In wezen zijn we nog de oermens, die nog wat stammenoorlogjes voert, graag sext, vreet, zuipt en hallucinerende middelen gebruikt.

   Alleen als er bij tijd en wijle een paar wijzen opstaan die terecht zeggen dat het niet zo gaat en dat er een betere wereld bestaat als we de jungle verlieten dient die kop ingeslagen te worden.

   Misschien dat over een paar eeuwen de beschaving werkelijk intreedt. Intussen blijf ver weg van de paddo´s.

   Verwijderen
  2. In wezen zijn we nog de oermens, die nog wat stammenoorlogjes voert, graag sext, vreet, zuipt en hallucinerende middelen gebruikt.

   Pcies. Wein, Weib und Gesang.

   The Greeks say that there are three methods of discharging the Lyden Jar of Genius. These three methods they assign to three Gods. These three Gods are Dionysus, Apollo, Aphrodite. In English: wine, woman and song.

   Verwijderen
  3. En een paar mooie knapen erbij, want van die liefde waren ze ook niet vies.

   Verwijderen
  4. Nasir mag er zeker wezen. Woonde hij hier dan had hij een horde vrouwen achter hem .

   Verwijderen
 29. @Harteloos

  Haha, je loopt helemaal leeg :-) ik doe het even in stukjes hoor, weet ook niet wat de maximaal toegestane lengte van een reactie is, of wanneer Barra's irritatiegrens met deze discussie bereikt werd.

  Dan denk ik dat ik voornamelijk doel op de ''asshole factor'' als ik spreek over het kwaadaardige imago van zulke organisaties.

  Het heeft bij sommigen zo'n "kwaadaardig imago", maar dat moet je niet generaliseren. Anderen vinden dat imago juist weer leuk en positief. Met die "asshole factor" bedoelde ik vooral dat er bij iedere organisatie wel eikels te vinden zijn die het imago verpesten. Kan je niet op organisaties vastpinnen, maar dat zit nou eenmaal in de aard van de mens. Neem nou zo'n Ben vd Brink met z'n bedreigingen, willekeurige verdachtmakingen en z'n strafblad. Dat creëert toch een bepaald beeld over complottertjes. Zou dat terecht zijn?

  Het feit dat ''het kwaad'' schijnbaar in alle hoeken van de samenleving de kop op steekt, maakt het voor mij ook moeilijker om daarbij te onderscheiden wat er wel of niet deel van uitmaakt.

  Vind je het een nuttige zoektocht? Kan je überhaupt goed omlijnen wat dat "kwaad" dan precies inhoudt? Probeer eens na te gaan in hoeverre je eigen geest die perceptie van "kwaad" veroorzaakt. Om te begrijpen hoe selectieve perceptie precies werkt, zou je een kleur in gedachten kunnen nemen. Blauw ofzo. Probeer nou eens als je buiten loopt alleen maar te kijken naar objecten die deze kleur hebben. In het begin kost het nog wel wat moeite, maar na verloop van tijd schiet je oog vanzelf van het ene naar het andere blauwe object. Aan het eind van de dag is je omgeving een grote blauwe zee geworden.

  Zoekt en gij zult vinden. Als je een geest hebt die gericht is op het vinden van "het kwaad", ga je dat eigenlijk automatisch waarmaken. Robert Anton Wilson noemt dat principe in Prometheus Rising What the thinker thinks, the prover proves:

  "If the Thinker thinks the sun moves around the earth, the prover will obligingly organize all perceptions to fit that thought; if the Thinker changes its mind and decides the earth moves around the sun, the Prover will reorganize the evidence."

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Ik begrijp dat het gaat over verlichting en wijsheid, maar dat er ook vertakkingen bestaan die seks magie toepassen en ander uitspraken gerelateerd aan Satanisme. En heb ook vaak berichten zien staan waarin gesteld word dat de leden van de lagere graad zich niet bewust zijn wat zich op een hoger niveau afspeelt.

  Ja, ik maak bijvoorbeeld deel uit van de "vertakking" (zeg maar gerust de stam) die seksmagie toepast. wat vind je daar precies verkeerd aan? Wat mij betreft is de hieros gamos de kern van alle religie. kan je het mee oneens zijn, maar waarom mag dat niet van jou? Wat er precies door complottertjes met "satanisme" bedoeld wordt is me niet zo duidelijk.

  Over dat "niet bewust zijn wat zich in de hogere graden afspeelt": het is niet de bedoeling dat je al weet wat er in de inwijdingen die nog plaats moeten vinden gebeurt, omdat het verrassingseffect dan weg is. Tegelijk kan je natuurlijk overal op het internet de inwijdingen terugvinden als je niet zo van verrassingen houdt. Overigens ben ik altijd de eerste geweest die dit soort geheimhouding begrenst ziet door wat je "informed consent" zou kunnen noemen. Als je in een dramatisch ritueel iets met een kandidaat gaat doen (met een zweep slaan, een claustrofobische ervaring veroorzaken of laudanum te drinken geven bijvoorbeeld), moet je dat een kandidaat van tevoren vertellen.

  Maar vertel.. wat denk je dat zich op de "hogere niveau's" afspeelt, want mijn XI* betekent dat ik deel uitmaak van het Soeverein Heiligdom van de Gnosis. If shit happens, I should know.

  Natuurlijk blijf dit altijd speculatie als je er onvoldoende kennis van hebt maar wat mij vooral opvalt is dat er connecties zijn naar de vrijmetselarij in vrijwel alle hogere kringen van de samenleving en op plekken waar de relevante besluitvorming voltrokken wordt.

  Ja, dat is waar, het zijn bijna alleen maar academici. Maar dat heeft er volgens mij vooral mee te maken, dat laagopgeleide mensen geen interesse in deze materie hebben, het is vooral een kwestie van natuurlijke selectie.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. @ Jeroen

  Die neiging heb ik vaker als het gesprek goed op gang is haha :P Ik hoop inderdaad dat ik geen server of irritatie limiet overschrijdt in de boeiende conversatie over deze stof.

  Ik ben het met je eens dat ik, en ook anderen met mij, neigen te generaliseren als het gaat over wie er allemaal betrokken zouden zijn bij de kwaadaardige vertakkingen/stromingen. Maar dat ligt geloof ik aan het feit dat als er een wereldwijde samenzwering onder de hoogste leden/leden van de Illuminati bestaat, deze van zo'n onvoorstelbaar grote omvang moet zijn dat men neigt te denken dat praktisch elke (overheid)(aanverwante)instelling er bij betrokken zou kunnen zijn. Of in ieder geval in het voordeel van hen gebruikt word. Ik zie in mijn omgeving ook redelijk wat mensen die wel ongeveer denken te weten waar het om gaat maar vervolgens respect geven aan de Illuminati door er kleding van te dragen en expliciet die muziek te luisteren waarin het gepromoot word.

  Ik denk dat velen van hen zich niet van enig kwaad bewust zijn en het meer zien als een soort hype, wat het ook deels is geworden en dan met name door de 21 december Hoax. Terugkomend op het generaliseren, uiteraard is dit nergens uitgesloten, als het nu gaat om complotdenkers, religies, rassen, overtuigingen en aanverwante onderwerpen. Het zou inderdaad goed zijn als men mensen met een eigen mening gewoon als individuen blijft bekijken en ze niet gaat stigmatiseren of over een kam gaat scheren.

  In mijn ''zoektocht naar het kwaad'' ben ik er achter gekomen dat het te veel focussen op deze onderwerpen leidt tot een onbehagelijk gevoel, ook al probeer je er zo objectief en neutraal/ emotieloos mee om te gaan. Voor mij houdt het kwaad in dat je als mens energie kan winnen uit twee verschillende krachten om het maar even heel breed te nemen. Goed en kwaad. En mijn bezorgdheid ligt bij het bestaan van een wereldwijd netwerk dat zonder enige ethiek opereert en ongekende schade veroorzaakt in alle uithoeken van de wereld en alle aspecten van de samenleving zoals wij die kennen (puur uit eigenbelang zonder rekening te houden met de medemens).

  Ik ben me er zeker van bewust dat mijn eigen geest kwaad kan uitvergroten om het maar zo te zeggen. In verschillende astrale projecties heb ik ook geleerd dat als je met angst of onopgeloste woede dat ruim gaat verkennen je ongetwijfeld die specifieke dingen zal aantrekken en tegen komen. Selectieve selectie speelt inderdaad een grote rol in mijn gedachte proces maar daar zou ik niet mee willen zeggen dat ik het overgrote deel van mijn bevindingen slechts ingebeelde halve waarheden zijn. Ik wil eigenlijk zeggen, ongeacht van mijn eigen perceptie en interpretatie van verschillende gebeurtenissen en het vermogen om banden te leggen tussen de materie, moet daarnaast tevens een uitgesproken waarheid bestaan waaraan niet te twijfelen valt. Zoals bijvoorbeeld wetenschappelijk vastgestelde waarheden, daarnaast ben ik me er wel bewust van dat wetenschap een oneindig veranderd proces is net zoals het menselijk lichaam en het gehele universum dat zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. wie er allemaal betrokken zouden zijn bij de kwaadaardige vertakkingen/stromingen.

   Volgens mij moet je je daar niet al teveel bij voorstellen. De vrijmetselaren zijn vooral oude mannen en de occultisten vooral jongeren in de twintig. De eerwaarde Stephan Hoeller schreef wel eens een rake typering van de mensen in de hogere graden van occulte ordes, die overigens allerminst sleutelposities in de samenleving betrekken:

   The seeming promise residing in the wandering bishops is obscured and at times negated by the personal eccentricities and unsavory character of a large number of these bishops. Since consecration to the episcopate is often so easily obtained in the subculture of the wandering ones, venal, unstable, and woefully ill-educated persons abound in the ranks of the "independent" episcopate. Quite a large number of these bishops are simply people one would not wish to invite to dinner. The "sleaze factor" is all too evident and ubiquitous, and this factor will probably remain the greatest obstacle to the positive work the wandering bishops could accomplish in this age.

   Ook zijn die "kwaadaardige" vertakkingen echt de outermost fringe van de fringe, met zeer weinig actieve leden. Dus niet dat ze wat voor invloed dan ook op de samenleving hebben.

   het feit dat als er een wereldwijde samenzwering onder de hoogste leden/leden van de Illuminati bestaat, deze van zo'n onvoorstelbaar grote omvang moet zijn dat men neigt te denken dat praktisch elke (overheid)(aanverwante)instelling er bij betrokken zou kunnen zijn.

   Nouja, die samenzwering van de illuminati is dan ook helemaal geen feit. Nogmaals, dan had ik ervan geweten.

   Voor mij houdt het kwaad in dat je als mens energie kan winnen uit twee verschillende krachten om het maar even heel breed te nemen. Goed en kwaad.

   Wat een primitieve, dualistische gedachte.

   Verwijderen

 32. Ik kan eigenlijk niet oordelen over de seksuele magie omdat ik er simpelweg niks van af weet, maar omdat je me een stukje stuurde van de O.T.O waarin staat: horrific sex magic/ het werken met lage energiën, en het uitschakelen van personen die te dicht bij komen. Ook het stukje van Chorozon van shit in the goddess her face vond ik wel enigzins vermakelijk maar tegelijkertijd toch wel een tikkeltje verontrustend. Ik zal me zeker gaan verdiepen in de hieros gamos waar je over spreekt, want wat mij uiteindelijk eindeloos fascineert is de oorsprong van religie :-) Begrijp me niet verkeerd, ik zal nooit iemand zijn handelen of bezigheden willen veroordelen als diegene het hart op de juiste plaats heeft en handelt uit datgene wat hij beschouwt als puur of echt; liefde.

  Over satanisme in de complothoek bestaan denk ik veel misconcepties. Maar het is denk ik meer een algemene benaming voor alles wat met gruwelijke & mensonterende praktijken en het kwaad te maken heeft. Rituele slachtingen, pedofilie, offers, en wellicht ook die zwarte mis waar je eerder over sprak. Of zeg ik nu iets heel raars?

  Ik snap dat de lol of het verrassingselement er van af is als je bij voorhand al weet wat er komen gaat bij de verschillende graden. Ik denk dat informed consent bestaat om negatieve resultaten of eventueel een trauma uit de weg te gaan. Klopt dat, of ligt dit anders? Door alle informatie die ik in het afgelopen jaar heb opgedaan uit verschillende bronnen ben ik tot ongeveer de volgende overtuig gekomen. Ik vrees dat in de hogere graden van de ordes en daarmee ook in de upper echelons van de maatschappij, de emotie steeds verder afneemt en men zich des te meer bezig houdt met het bereiken van gestelde verlichting door methoden en technieken toe te passen die niks te maken hebben met liefde, goedheid, eerbied en respect. En dat ze dit uiteindelijk goed praten door te stellen dat het doel de middelen heiligt en dat het grotere goed het belangrijkste is. Zoals in de protocollen van Zion bijvoorbeeld. Dat vind ik een zeer aannemelijk stuk als het gaat over hoe een wereldwijde samenzwering op touw gezet zou kunnen worden. En dat stuk is ondertekend door iemand van de 33e graad dus ook vandaar mijn vermoedens.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. het is denk ik meer een algemene benaming voor alles wat met gruwelijke & mensonterende praktijken en het kwaad te maken heeft. Rituele slachtingen, pedofilie, offers, en wellicht ook die zwarte mis waar je eerder over sprak. Of zeg ik nu iets heel raars?

  Eigenlijk wel, want als je het op zo'n manier definieert wordt het iets heel algemeens, ongrijpbaars. iedereen kan daar weer andere schandalige dingen mee verbinden, afhankelijk van je morele kader.

  Wat het "kwaad" betreft ben ik benieuwd naar je mening over een stukje dat de filosoof Baudrillard schreef: The intelligence of evil or the lucidity pact.Ik tiep het even over:

  Above all, we must not confuse the idea of evil with some kind of objective existence of evil. That has no more meaning than an objective existence of the Real: it is merely the ">moral and metaphysical illusion of Manichaeism that it is possible to will to do evil, or alternatively, to denounce it and combat it.

  Evil has no objective reality.

  Quite the contrary: it consists in the diverting of things from their 'objective' existence, in their reversal, their return.

  In this sense, in precisely the same way as Canetti conceives vengeance, evil too is automatic. You cannot will it. that is an illusion and a misconception. the evil you can will, the evil you can do and which, most of the times merges with violence, suffering and death, has nothing to do with this reversible form of evil. We might even say that those who deliberately practice evil certainly have no insight into it, since their act supposes the intentionality of a subject, whereas this reversibility of evil is the reversibility of a form.

  And it is, at bottom, the form itself that is intelligent, insightful: with evil it is not a question of an object to be understood; we are dealing with a form that understands us.

  In the 'intelligence of evil' we have to understand that it is evil that is intelligent, that it is it which thinks us -in the sense that it is implied automatically in every one of our acts.
  For it is not possible for any act whatsoever or any kind of talk to not have two sides to it. this dual form is irreducible, indissociable from all existence. It is therefore pointless to wish to localize it and even more so to wish to denounce it.

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Schaamteloze Facebook promotie: Like de Got Reptilians site en ontvang de 33e vrijmetselaarsgraad!

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Heartless, je kan ook gewoon een keer een bak koffie/goede borrel drinken met één van de Barracuda-bezoekers, i.p.v. al die "domme boeken" die Jeroen tipt te lezen. Word je veel wijzer van.

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Steiner is nooit lid geweest van de scam OTO. Crowley was een soort van desinfo agent. OTO is een dwaalspoor, het heeft geen echt occulte/mystieke kennis mijns inzien, alleen op dierlijk niveau dwz zeggen seksueel gebied zit er misschien wat kennis maar op spiritueel niveau nul komme nul.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. LOL... en Maud is een AIVD agent... slaap lekker.

   Verwijderen
  2. Ze spreekt in ieder geval niet de waarheid. AIVD agente zou kunnen, agente van andere organisatie/genootschap, mind controlled, vele mogelijkheden.
   Misschien aanhanger van Crowley, 'Baphomet' of ander een genootschap?

   Verwijderen
  3. ik denk dat je vooral een kennisachterstand op het onderwerp hebt die eigenlijk alleen in lichtjaren uit te drukken is.

   Verwijderen
  4. En dat je demonstreert wat er gebeurt als je labiel en dom tegelijk bent, maar toch denkt dat je een relevante mening te delen hebt.

   Verwijderen
  5. Iemand met een IQ tussen de 140 en 170 dom noemen, hoe noem je dat dan? Termen als kennisachterstand, onwetend, ongeleid projectiel, allemaal prima, zal de laatste zijn die dat zal ontkennen maar mij dom noemen is echt ondermaats en zwak. Vooral dat laatste, vooral heel erg zwak om te gaan beledigen puur alleen omdat je op een duister dwaalspoor zit en iemand je dat duidelijk maakt. Waarom dat is blijkbaar de reden om te gaan beledigen.

   Kennisachterstand in lichtjaren? Waaruit bestaat jouw kennis als die in lichtjaren verschilt? Als je zulke boude uitspraken doet moet je die ook waarmaken.

   Verwijderen
  6. Hmm, AIRVD, volgens mij mis je nu een beetje de plank, en bevestig je juist:

   wat er gebeurt als je labiel en dom tegelijk bent, maar toch denkt dat je een relevante mening te delen hebt.

   Dus hack je vermeende IQ 140-170 range even terug naar 80 en wees jezelf. Waarschijnlijk heb je daar meer plezier van.

   Verwijderen
  7. Zal wel de joodse invloed zijn dan, dat lage IQ, sluit ik niet uit. Uit IQ tests blijkt desondanks dat ik een IQ heb van tussen de 140 en 170.

   De mensheid wordt al eeuwen onthouden van kennis, dus relatief is bijna iedereen onwetend wat dat betreft.

   Verwijderen
  8. Testen zeggen zo weinig. Niemand is onwetend.

   In the age of information.....
   Ignorance is a choise.

   Of maar weer Bertrand Russel te citeren:
   Many people would sooner die than think; In fact, they do so.

   Die verzuchtte dit al meer dan 60 jaar geleden.

   Verwijderen
 37. @ Jeroen bedankt voor je uitgebreidde info, ik ben er zeker beter door geïnformeerd. Ik zal zien of mijn primitieve dualistische kijk op het kwaad nog veranderd.

  @ Aboriginal xxl

  Dat lijkt me zeker nuttig om te doen, op koning dag demonstratie wellicht, Lol.

  BeantwoordenVerwijderen
 38. @harteloos

  Ik zal zien of mijn primitieve dualistische kijk op het kwaad nog veranderd.

  Met belangstelling las ik de herpublicatie van wat stukjes over het "kwaad", die kort na onze discussie verschenen op Argusoog.

  Wat me aan dat eerste stuk opviel, was de inconsequentie ervan. Arend geeft eerst correct aan dat er in het Boeddhisme en ook de astrologie helemaal geen notie van het "kwaad" bestaat. Zijn boeddhistische argumentatie correspondeert in feite met mijn citaat van Baudrillard hierboven. Blijkbaar is hij in staat om dat feitelijk weer te geven, maar nadat hij dat uitgebreid beschreef, gaat hij zichzelf ineens tegenspreken:

  Daar waar het Boeddhisme en de astrologie niet uitgaan van het Kwaad als een absoluut gegeven dat ons vanuit ons onderbewuste, maar in onze moderne technologische tijd ook van buitenaf probeert te beïnvloeden, ga ik daar persoonlijk wel vanuit.

  Dat is vreemd, want hij legt helemaal niet uit waarom het woord "kwaad" wel reëel bestaat en zelfs twee verschijningsvormen heeft. Waarom noemt hij die überhaupt, als hijzelf een heel andere mening heeft?

  Het is een aan alle kanten rammelende manier van denken die lastig serieus te nemen is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was handig geweest als Arend ook zou vermelden waarom de standpunten die hij eerder weergaf niet zouden kloppen. Dat doet hij niet, maar maakt wel vlug een sprongetje naar twee "verschijningsvormen" van het kwaad. Complotterland is echt vergeven van deze oneerlijke en/of stompzinnige "sleight of hand" gedachtensprongetjes.

   Verwijderen
  2. Die 'sleight of hand' is geintroduceerd door Micha Kat bij Arend -> Argusoog. Sinds die stoornis voet heeft bij Arend gaat het mis.

   Een mooi voorbeeld van die 'sleight of hand' was weer te lezen op Argusoog als update over de Micha Kat raadkamer-offerte:

   UPDATE"... Nog nooit eerder in de geschiedenis van de Nederlandse rechtstaat zijn dergelijke dwangmiddellen en intimidaties van stal gehaald tegen een journalist die vervolgd wordt vanuit de aard van zijn werkzaamheden..."

   Micha Kat wordt helemaal niet 'vanuit de aard van zijn werkzaamheden' vervolgd.

   Micha Kat wordt vervolgd omdat hij zijn werkzaamheden op een strafbare manier vorm probeert te geven. Dat heeft niets met zijn werkzaamheden te maken, en alles met de wijze waarop hij dat doet. Maar nee, geen van zijn kikkertjes legt daar een pootje op. Niemand ziet, of weigert, de hand te zien waar Micha meespeelt.

   Blijf storten voor de Micha Claim mensen!

   Verwijderen
  3. @ziva

   Zulk soort op kromdenken gebaseerde pseudospiritualiteit verwart volgens mij veel mensen. Nu weer een stukje op Niburu, waarin geschreven wordt:

   Pas als wij beseffen dat wij met iedere gedachte een keuze maken tussen licht of duister zullen we in staat zijn om de illusies van het ego te doorbreken.

   Dan ben je dus echt heel dom, want de twee grootste illusies van het ego zijn juist goed en kwaad. Door zulk soort schijnkeuzes te maken raak je alleen maar verder verstrikt in het ego, stellen zowel het Boeddhisme als het Hindoeisme. Het verraderlijke ervan vind ik dat oosterse filosofie door complottertjes misbruikt wordt om de valse schijn van spiritualiteit te wekken, maar het werd allemaal halfbegrepen en verhaspeld.

   Verwijderen
 39. Je kunt wel beledigen maar geen antwoord geven. Vrij geïnterpreteerd zegt Crowley dat er geen kwaad is alleen de wil van mensen, alles is goed als iemand dat wilt. Dit is typerend voor een dwaalspoor want het is de wil IN HARMONIE met de rest van het universum en dat betekent niet dat alles maar kan.

  Je hebt nog niet kunnen uitleggen waarom jouw kennisniveau lichtjaren verwijderd is van de gem. simpele mens.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Huh? Met dat IQ van 580 van je lukte het je nog niet eens om te constateren dat de visie van Crowley op het kwaad hierboven in het geheel niet ter sprake kwam? Halve zool. We hadden het over Boeddhisme, Baudrillard en heel veel andere dingen, maar dus niet Thelema.

   Zelfs dan sla je de plank nog pijnlijk mis.

   Want Crowley's "Do what thou Wilt shall be the whole of the Law" heb je ook niet goed begrepen. Het vinden van je "ware wil" is een zoektocht, vandaar dat er ook "shall be" staat. Die ware wil is niet doen wat je goeddunkt, of wat je leuk vindt. En die ware wil zoals Crowley die ziet is wel degelijk in harmonie met de rest van het universum. Lees maar na:

   7) Every man and every woman has a course, depending partly on the self, and partly on the environment which is natural and necessary for each. Anyone who is forced from his own course, either through not understanding himself, or through external opposition, comes into conflict with the order of the Universe, and suffers accordingly.

   (Illustration: A man may think it is his duty to act in a certain way, through having made a fancy picture of himself, instead of investigating his actual nature. For example, a woman may make herself miserable for life by thinking that she prefers love to social consideration, or vice versa. One woman may stay with an unsympathetic husband when she would really be happy in an attic with a lover, while another may fool herself into a romantic elopement when her only pleasures are those of presiding over fashionable functions. Again, a boy's instinct may tell him to go to sea, while his parents insist on his becoming a doctor. In such a case he will be both unsuccessful and unhappy in medicine.)

   8) A Man whose conscious will is at odds with his True Will is wasting his strength. He cannot hope to influence his environment efficiently.

   (Illustration: When Civil War rages in a nation, it is in no condition to undertake the invasion of other countries. A man with cancer employs his nourishment alike to his own use and to that of the enemy which is part of himself. He soon fails to resist the pressure of his environment. In practical life, a man who is doing what his conscience tells him to be wrong will do it very clumsily. At first!)

   9) A Man who is doing his True Will has the inertia of the Universe to assist him.

   (Illustration: The first principle of success in evolution is that the individual should be true to his own nature, and at the same time adapt himself to his environment.)


   Maar goed, kennisachterstand dus. Lichtjaren ja.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 40. Snap je dat je niet al te intelligent overkomt als je ineens met de filosofie van Crowley aan komt zetten terwijl die hierboven geen moment ter sprake kwam? Dan gaan mensen toch vraagtekens zetten bij je leesvaardigheden. Als je dan ook nog eens met een complete misrepresentatie van Crowley aan komt zetten ben je wat mij betreft definitief debiel.

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Jij zit hier te zwaaien met je OTO lidmaatschap waarvan de beruchtste lid Aleister Crowley is geweest en dan vind je het raar als men daarop reageert? We zitten niet alleen lichtjaren van elkaar vandaan maar jij zit op een hele andere planeet.

  Jij kunt alleen maar schelden en beledigen, teken van zwakte. Op mij, als totaal debiele, onwetende en dom persoon maakt dat een hele achterlijke indruk. Niet bepaald een hoogstaand niveau. Maar goed jij hebt occulte kennis en wijsheid in pacht dus dat lijkt jou het recht te kunnen geven alles maar te kunnen zeggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 43. @AIRVD

  Grappig dat je schrijft dat ik alleen maar kan schelden en beledigen, terwijl mijn toch redelijk uitgebreide en ergens ook wel inhoudelijke antwoorden hierboven laten zien dat het tegendeel het geval is. Daarnaast is het helemaal geen automatisme om het over Crowley te gaan hebben als het over de OTO gaat. Als je de moeite had genomen die uitgebreide antwoorden hierboven te lezen, was je erachter gekomen dat er veel onderdelen van de OTO zijn die Crowley helemaal niet zo hoog hebben zitten en zijn opvattingen over de "ware wil" helemaal niet met hem delen. Zoals ik hierboven al schreef ging dat al mis in 1925, toen verschillende onderdelen van de OTO zich af gingen splitsen nadat Crowley grootmmester werd.

  Maar goed, los daarvan was je beeld van Crowley en zijn "Do what thou Wilt" dus onjuist, zoals je eerdere weergave van het verband tussen Jack Parsons en $cientology ook al niet klopte. Iemand die zich negatieve oordelen aanmatigt over zaken waar hij (blijkbaar) niets van weet is inderdaad "in my book" een debiel.

  Dat je niet in staat bent je ongelijk te erkennen nadat ik dat meer dan eens aantoonde siert je al helemaal niet. Ga je huillie doen, iedereen ervan verzekeren dat je heus heel slim bent en je discssiepartner er vals van beschuldigen dat hij alleen maar beledigen.

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen