vrijdag 15 februari 2013

Bunkers

Arme Maud Oortwijn. Die keerde vorige week vrijdag heel even terug bij Argusoog Radio om misverstanden rond haar bizarre Thaise avonturen (backgrounds) uit de doeken te doen na schampere opmerkingen over haar in de complothollen. Die geloofden haar niet helemaal.

Heeft niks geholpen: ze werd nog erger uitgespuugd dan voorheen. Ongeveer iedere complotter wist haar wel op een of ander leugentje te betrappen. Het was voor het eerst dat Barracuda complotters iets zag doen wat ze normaal achterwege laten: debunken.

Alhoewel, Barracuda moet de eerste complotter die zijn eigen verhalen kapot checkt nog tegenkomen. Dan gelden er kennelijk heel andere criteria. Elk verhaal op complotsites bevat dan ook ongeveer dezelfde ingrediënten: een verzameling links en rechts bij elkaar gegoogelde feiten, niet zelden uit hun verband gerukt, aangelengd met luie aannames. 

De complotter die Maud Oortwijn tot aan de grond toe afbrandde, Martin Vrijland, presteerde het om een heel verhaal over FEMA kampen bij elkaar te verzinnen: zogenaamd geheime strafinrichtingen (niet zelden te herkennen aan Heras-hekwerken of vermomd als bouwputten) die Amerikanen voor opstandige complottertjes zouden hebben gereserveerd. De gevangenissen puilen uit, beweert Martin, want onder het mom van war on terror zouden al te kritische Amerikanen reeds veilig achter slot en grendel zijn gezet.

Leuk gevonden, maar de groei van het aantal Amerikaanse gevangenen van de laatste dertig jaar heeft hoofdzakelijk te maken met de opgevoerde strijd tegen drugs. Daarbij neemt de groei de laatste tien jaar minder hard toe dan voorheen. Allemaal statistieken die je in minder dan een minuut hebt gegoogled.

In Nederland staan verschillende gevangenissen zelfs gedeeltelijk leeg en justitie wil eenderde sluiten. Maar Martin gaat desondanks doodleuk op zoek naar potentiële Nederlandse FEMA kampen die hij na een kwartiertje googelen al snel heeft gevonden: schuilkelders onder de Amsterdamse metro bijvoorbeeld, atoomschuilkelders in andere delen van Amsterdam en een bunker onder het Media Park in Hilversum.

Met die bunker wordt kennelijk de noodstudio van de NOS bedoeld, amper groot genoeg voor uitzendingen via de middengolf. Enthousiast citeert Vrijland een boekje van journalist Marc Mijer over kelders onder de Amsterdamse metro, waar 10.000 Amsterdammers tijdens een nucleaire aanval konden worden ondergebracht. Mijer schrijft hier zelf echter over: 'Vanaf 2008 werden de installaties voor het in leven houden van duizenden personen ontmanteld en in verband met de huidige grootscheepse renovatie van de (metro) lijn zijn de ruimtes gebruikt voor nieuwe moderne luchtinstallaties voor de metro. Ook is een deel van de kelders in gebruik genomen als server ruimte voor de Amsterdam Internet Exchange.'

De vijftig oude grotendeels verdwenen schuilkelders van Amsterdam staan trouwens gewoon gedocumenteerd in het fotoboek Amsterdam Noir, uitgegeven door de Dienst Ruimtelijke Ordening van de gemeente. Foto's van kale ruimten, afgebladderde muren, naargeestige wasbakken, een eenzame stoel onder een kale kapstok, die sowieso niet meer geschikt waren voor menselijke bewoning. Niet dat Martin zich daar iets van aantrekt, want als complotters worden geconfronteerd met feiten die ze even niet kunnen gebruiken is de oplossing simpel: gewoon ontkennen. Die schuilkelders moeten gewoon bestaan.

Bij het drama rond Anass Aouragh weet Vrijland het ook weer absoluut zeker: een geënsceneerde zelfmoord om een pedofiele gruweldaad toe te dekken. Ook nu weer werkte de kritische geest van Vrijland blijkbaar even niet. Zijn enige strohalm is een reactie op NuJIJ van een zogenaamde 'buurtgetuige' die allerlei gruwelijke details over de vermeende moord weet te vertellen, en vervolgens - dingdong, daar-ie weer - met Joris Demmink aan komt zetten. En geen moment vraagt Martin zich af of het niet gewoon malicieuze stemmingmakerij uit complotkringen zou kunnen zijn.

In tegendeel: Martin heeft ontdekt dat Anass is gevonden in het bosje tegenover het voormalig restaurant Lucifer (!) aan de Van Zuylen van Neyeveltstraat, en die Marie-Hélène van Zuylen van Nyevelt van de Haar Barones Marie-Hélène de Rothschild was natuurlijk weer een ingetrouwd lid van de vooraanstaande Franse tak van de bankiersfamilie De Rothschild. Door Martin zelf helemaal bij elkaar gewikipeaad.


122 opmerkingen:

 1. > amper groot genoeg voor uitzendingen via de middengolf.

  Hoezo, heb je voor uitzendingen via de FM dan een grotere studio nodig van voor die via de middengolf? De golflengte is toch juist korter? Maar zo'n 3 meter tegenover 3 of 400!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed idee om complotters in FEMA kampen op te sluiten, het liefst met een spuit in hun reet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hamsen: ik leg helemaal geen verband tussen middengolf en studiogrootte, dat maak jij er van.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kan er nog niks anders in lezen. Maar maakt niet uit. Overigens is dit niet het meest heldere Wikipedia-artikel ter wereld. Als alleen middengolf kan, is de audio dan rechtsstreeks gekoppeld aan een ook in die bunker aanwezige middengolfzender? Maar de erbij getoonde mast kan zo te zien alleen straalverbindingen en FM. Voor middengolf heb je een lange stalen mast nodig (zoals bij mij in de achtertuin voor Radio Maria) of tussen twee masten gespannen lange kabels.

   Vreemd allemaal. Maar de details zullen wel geheim zijn. En terecht.

   Verwijderen
  2. O ja, deze heb ik wel eens gezien. Nooit geweten waar die voor was. Middengolf dus, 747. Maar ja, de zender is er dus niet meer, kennelijk.

   Verwijderen
 4. Over de verhalen van die vermeende "buurtgetuige" zegt de woordvoerster van de familie dat het allemaal leugens zijn, de dingen die hij noemt werden helemaal niet gezegd tijdens de begrafenis. Dat weet Vrijland, want hij volgt die Facebook pagina heel actief. Het Nujij profiel waarmee die"getuige" (brahim-y ofzo) reageerde werd overigens voor het eerst gebruikt voor die getuigenis, blijkbaar maakte iemand vlug een profiel aan om deze boodschap met de wereld te delen. Volgens mij is het dan ook niet zo dat Vrijland alleen maar een berichtje kritiekloos overnam, ik heb de indruk dat het berichtje zelf ook door de plottertjes geproduceerd werd.

  Daarnaast zijn ze de Facebook pagina van Anass aan het bestoken met stalkberichtjes, waarin ze telkens dezelfde ranzige berichtjes onder ieder itempje plaatsen. Het interessante is dat die stalkreacties consistent zijn met het verhaal van die "getuige", terwijl dat verhaal dus onjuist is. Volgens mij hebben we met precies hetzelfde clubje te maken als de stalkertjes van Waldnet en de EO.

  De complottertjes zijn kortom willens en wetens een verhaal aan het creëren dat er eigenlijk helemaal niet is. Het allerziekste vind ik nog dat ze nu proberen middelbare scholieren met cowboyverhalen voor hun karretje te spannen en in hun reacties op KLOL gaan fantaseren over een soort opstand van de islamitische medelander. Die hopen ze geloof ik op deze manier te veroorzaken, als ik Gopal goed belees.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @barra

  je schreef:

  Zijn enige strohalm is een reactie op NuJIJ van een zogenaamde 'buurtgetuige' die allerlei gruwelijke details over de vermeende moord weet te vertellen, en vervolgens - dingdong, daar is-ie weer - met Joris Demmink aan komt zetten.

  Maar de Nujij reactie waar je naar linkt is een andere dan de strohalm waar Vrijland zich aan vastklampt. Die strohalm was de reactie van Brahim-y en dit overduidelijk uit plotterland afkomstige verhaal is weer afkomstig van "Lange Jan".

  Wat je ziet is dat de plottertjes via allerlei profielen bizarre verhalen uit hun duim zuigen en daar vervolgens uit gaan citeren om de valse indruk te wekken dat er sprake is van een verhaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze situatie schreeuwt om zo transparant mogelijke overheidscommunicatie. Ik hoop dan ook echt dat we binnenkort een persconferentie tegemoet kunnen zien met een volledige reconstructie van de laatste dag van Anass en een onderbouwing van het sectierapport, waaruit die zelfmoord blijkt. Daar zit nu teveel ruis en de plottertjes benutten daar iedere millimeter van.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik zal dalijk trouwens eens contact opnemen met de vrienden van de Amazightimes, geen idee waar die nou weer mee bezig zijn. Ze worden in ieder geval enthousiast geciteerd door Vrijland. Die plaatsten ooit nog een straffe (euhh iets te gechargeerde) samenzweringstheorie van mij door. Dus niet dat ze het extreem nauw nemen ofzo ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. 'Maar de Nujij reactie waar je naar linkt is een andere dan de strohalm waar Vrijland zich aan vastklampt.'

  Dat citaat kwam iets later, volgens mij. Maar het geeft aan dat complottertjes nu zelf criminele trekjesa beginnen te vertonen. Het moedwillig rondstrooien van desinfo.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ze hebben er vooral zichzelf mee. De complotverhalen worden steeds ongeloofwaardiger.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ergens in nl moet er toch een gekkenhuis zijn waar ze ene "Gopal" kwijt zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Domme 'complettertjes', dat ze nou nog niet doorhebben dat alleen de autoriteiten en de in hun bezit zijnde massamedia de WAARHEID spreken. Politici en autoriteiten liegen nooit. Domme en labiele complottertjes. Inderdaad in een kamp stoppen, spuit geven en laten werken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ airvd, het is buitengewoon ranzig hoe verlekkerd er gereageerd is op deze lijkenpikkerij. Aangezien er meerdere zelfmoorden zijn gepleegd door pubers die gepest zijn is dit geen onmogelijkheid. Ik zou eerder willen dat door deze zelfmoorden men eerst maar eerst maar eens ging nadenken en eens kijken hoe men dit probleem dat floreert aanpakte.

   Een ieder leven dat hierdoor benomen wordt is er 1 teveel. Mocht het zo zijn dat het geen zelfmoord is, dan heb je nog het probleem dat kinderen zoals Anass door hun anders zijn geen plek hebben in deze maatschappij.

   We hebben nu een maatschappij gecreëerd waar in pesten en afzeiken als normaal wordt gezien. Kijk maar naar Wilders en Geen Stijl. Hoe meer er afgezeken wordt hoe beter het is. Dat ze op een gegeven moment teruggepakt worden dat is een probleem waar ze niet tegen kunnen. Ergo hier het probleem van ´be a sport´wat een normaal mens zijn kinderen wil bij brengen verzandt.

   Ik keur het ook niet goed dat de heksenjacht nu geopend is voor de pesters van Anass, dat schiet niet op. Maar beter een beleid waar anders zijnden ook de ruimte hebben.

   Verwijderen
  2. Nee, dan die waarheid van jou, regelrecht gezogen uit je opgezwollen duim.

   Verwijderen
  3. Waren ze maar arbeidsgeschikt, @AIRVD.

   Verwijderen
  4. Direct afvoeren, nog beter. Ze mogen nog wel hun eigen graf graven he, dat gaan wij weldenkende mensen niet doen!

   @John Dag schrijf ik ook: Alleen de politici spreken de waarheid! De rest is uit dikke opgezwollen duimen gezogen!

   Verwijderen
  5. Hoe wat het ook weer? Maud Oortwijn van de AIVD?

   Verwijderen
  6. Weet dat niet John, eerst kijken en luisteren wat de MSM, politici en andere autoriteiten hiervan vinden. Daarna mag jij het hier napraten.

   Verwijderen
  7. Je wilt toch niet beweren dat de gestoorde en misdadige acties van de complottertjes een serieus alternatief daarop vormen?

   Verwijderen
  8. @AIRVD

   Welke wijsheid is precies te ontdekken in de manipulatie van middelbare scholieren, stalking van nabestaanden, of het bij elkaar liegen van een verhaal?

   Ik sta ervoor open hoor, heb echt een "open mind". Maar leg het me uit, want je non sequiturs voegen verder niets toe aan de verdediging van de complottertjes, als dat je doel is.

   Verwijderen
  9. Er kan nooit over complottertjes gesproken worden hoogstens over mensen die hun eigen nieuws brengen en eigen meningen hebben. Wat is definitie van complottertje? Iemand die het officiële verhaal niet gelooft? Politici liegen aan de lopende band en dan hun verhaal niet geloven? Dat heet gezond verstand, dat kennen jullie hier niet. Natuurlijk zullen er ook vreemde vogels in de comments opduiken maar dat kun je de artikel schrijver niet kwalijk nemen. Dat doet Barracuda altijd, een artikel veroordelen aan de hand van vreemde reacties onder het artikel. Als je aan de hand van de reacties op een artikel van de Telegraaf een oordeel moet vellen over de Telegraaf dan is het een totaal idioot medium. Dus wat reaguurders schrijven zegt nog niets over het medium, lesje voor Barracuda. Zal moeilijk worden om te begrijpen voor Barracuda.

   Verwijderen
  10. Er kan nooit over complottertjes gesproken worden hoogstens over mensen die hun eigen nieuws brengen en eigen meningen hebben.

   Het begrip "mening" is in ieder geval niet van toepassing op de zaak Anass, want dat is dus een zelfverzonnen, doelbewuste leugen. Daarnaast kan er wel diversiteit bestaan onder complottertjes over de vraag of het nou om de ascensie, lucifer, de zionisten of de reptilians gaat, maar tegelijk is er sprake van zeer schadelijke en wat mij betreft misdadige, gecoördineerde acties. Eerder zagen we het ook al op Waldnet en de EO site. Ook toen ging Micha al net doen of dat hysterische gestalk de "vox populi" zou zijn om op die manier de aandacht te trekken.

   Verwijderen
 12. Als zij er niets over zeggen is het sowieso uit dikke opgezwollen duimen gezogen! Logisch want complottertjes (wie dat ook moge zij, is dat een ras Barracuda?) zijn dom! Duh, dat weet iedereen toch.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je zou bijvoorbeeld kunnen onderbouwen waarom die NuJij berichtjes helemaal authentiek zijn, dat het juist een goede zaak is om middelbare scholieren in een gelogen verhaal te manipuleren en dat het van liefde en mededogen getuigt om een in memoriam pagina op facebook te gaan stalken door een "graphic description" van zijn vermeende verwondingen onder iedere reactie daar te plaatsen.

   Leg het me uit.

   Verwijderen
  2. Als je als alternatieve media pretendeert een alternatief te bieden voor de gevestigde media, zou ik eens beginnen met het simpel checken van feiten. Daar gaat het meestal al hopeloos mis, ook al figuren zoals jij te lui zijn om een de telefoon te pakken of even een uurtje langer door te googelen.

   Verwijderen
  3. Leg jij mij eens uit waarom iemand steelt, een bank overvalt, fraude pleegt, te hard rijdt, waarom iemand een ander uitscheld, waarom er iemand is die een hele weblog volschrijft met het belachelijk maken van mensen met een eigen mening. Leg jij mij dat nou eens uit. Want het is behoorlijk achterlijk om dit gedrag aan een bepaalde zelf verzonnen groep te lieeren en dan zelfs om uitleg te vragen. Snap dat hokjes denken nou eenmaal nodig is om het simpel te houden omdat men te achterlijk is maar dat gaat hier niet op.

   Verwijderen
  4. @john
   Het is altijd lastig discussiëren met achterlijke debielen maar waar pretendeer ik alternatieve media te zijn? Gewoon media is voldoende.

   Verwijderen
  5. Ik constateer dat je het vermogen mist om op een normale manier argumenten te wisselen en in plaats van tegenargumenten aandragen kom je met allerlei drogverhalen aanzetten: non sequiturs, jij-bakken, het gaat allemaal nergens over.

   Je kan natuurlijk kiezen voor zo'n debathouding, maar overtuigen doet het niet. Het bevestigt vooral het bestaande beeld van complottertjes. Vanzelfsprekend stellen complottertjes zich als slachtoffers op als ze met die waarheid geconfronteerd worden, of als hun laatste drogverhaaltje door de plee getrokken werd. Daar laat je nu een goed voorbeeld van zien.

   Verwijderen
  6. Tja daar zegt Jeroen wel iets zinnigs AIRVD. Wat is dat toch met dat slachtoffer toontje van je? Voel jij je zo onbegrepen soms? Besef je je werkelijk niet hoe zeer transparant jij jezelf hier ten toon stelt? Je loopt rond met zo'n onverzadigbaar gevoel van ontevreden onrust, kan daaraan geen oorzaak geven, en zoekt dus continue maar een extern object om je op af te leven. Neem van mij aan. It doesn't work.

   Verwijderen
 13. AIRVD, als jij of een ieder ander een waarheidsgetrouw verhaal kan aanleveren krijg je hier ruim baan van me. Maar ik weet nu al dat ik die niet hoef te verwachten. Gedegen journalistiek vakwerk is simpelweg niet aan jullie besteed. Pretenties die niet waargemaakt worden wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. mannen en vrouwenLeeftijdTotaal alle leeftijdenOnderwerpenPerioden19501960197019801990200020102011Totaal alle doodsoorzakenaantal75 54087 320109 611114 279128 824140 527136 058135 7411 Infectieuze en parasitaire ziektenTotaal infectieuze en parasitaire zktn3 1008328286171 1021 6302 1042 1042 NieuwvormingenTotaal nieuwvormingen15 31119 98226 26731 17835 81538 80543 51644 0383 Zktn bloed, bloedvormende organen en..3472692763046093674374474 Endocriene, voedings-, stofwiss. zktnTotaal endocriene, voedings-, stofwiss..1 0981 9661 9331 7324 5534 3173 8453 5595 Psychische en gedragsstoornissenTotaal psychische stoornissen1 3235847903061 1095 1337 6177 5976 Ziekten van zenuwstelsel en zintuigenTotaal ziekten zenuwstelsel en zintuigen1 2671 2751 5941 7002 6532 8884 7045 0717 Ziekten van hart en vaatstelselTotaal ziekten van hart en vaatstelsel28 40737 87049 71751 24651 62049 19139 00938 1328 Ziekten van de ademhalingsorganenTotaal ziekten van de ademhalingsorganen5 2656 3807 8027 00710 67114 67713 01613 3179 Ziekten van de spijsverteringsorganenTotaal ziekten spijsverteringsorganen2 9243 0563 2973 9204 6235 3375 2665 13010 Ziekten van huid en subcutis13116112540959649840937111 Ziekten botspierstelsel en bindweef..Totaal ziekten spieren, beend., bindwfsl37432139250983781287783812 Ziekten van urogenitaal stelselTotaal zktn urinewegen en gesl. organen2 8212 3402 5382 4452 5302 8093 4723 50513 Zwangerschap, bevalling en kraambed.24193321615184314 Aandoeningen v.d. perinatale periode3 0002 1621 55466059653135634715 Aangeboren afwijkingenTotaal aangeboren afwijkingen1 3901 4521 31078575160145247116 Sympt., afwijkende klinische bevind..Totaal symp. en onvoll. omschr. ziekte..4 9123 5683 5655 3505 4387 7445 2264 96617 Uitwendige doodsoorzakenTotaal uitwendige doodsoorzaken3 6295 0097 5916 0955 3065 1695 7485 845Gemiddelde bevolking10 113 01711 486 97413 035 66614 153 22614 956 74215 927 94816 615 30016 688 877© Centraal Bureau voor de Statistiek, Den Haag/Heerlen 15-2-2013

  BeantwoordenVerwijderen
 15. kortom , er gaan 165000 mensen dood per jaar, in nl. Stuk voor stuk complotvoer?

  BeantwoordenVerwijderen
 16. volgens Niburu:

  Zo mocht ook Micha Kat gisteren, nadat hij op straat al inelkaar geslagen is waardoor hij nu met twee blauwe ogen rondloopt, daar bovenop nog de volgende doodsbedreiging ontvangen: 

  BeantwoordenVerwijderen
 17. BREKEND

  Micha Kat werd naar oud schiedams gebruik voor zijn harses gebeukt, zo bericht Niburu:

  "Zo mocht ook Micha Kat gisteren, nadat hij op straat al in elkaar geslagen is waardoor hij nu met twee blauwe ogen rondloopt".

  Niet dat ik hem geloof voordat ik hem op de camera heb gezien met zijn verwondingen en zelfs dan zie ik hem er nog wel voor aan dat hij het zichzelf aandeed om zielig over te komen. Dat basisvertrouwen in Micha is er nou eenmaal niet. Het schijnt dat er een man op een zwarte Ducati met een Mangum voor zijn huis post. Zal dalijk eens kijken of hij koek en zopie nodig heeft, met dat koude weer ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zelf schrijft ie er geen woord over maar laat Niburu met het nieuws komen, heel vreemd weer. Zoals altijd met dit soort dingen rond Kat is het allemaal zeer twijfelachtig. Ik geloof niets op voorhand, of het nou van politici, massamediadiaree of van Kat komt. Betekent niet dat bepaalde aspecten van onafhankelijke nieuwsbrengers dan maar niet waar is. De massammediadiaree is nog vele male verwerpelijker.

   Verwijderen
 18. Volgens mij is Micha van plan om te gaan automutileren om de 19e uit de gevangenis te blijven.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De 'man met de zwarte Ducati' staat juist heerlijk aan een ijsje (Magnum) te likken. No need for koek en zopie.
   En die airvd heeft waarschijnlijk bij de resultaten uit zijn iq testjes -op een of ander Donald Duck forum- een komma over het hoofd gezien. Rating iq test: 14,0 - 17,0 points.

   Verwijderen
 19. @jeroen
  niks brekend jij, ik was je voor. :-) Als het al waar is, zijn superbetrouwbare en loyale zorgzame aanhang heeft kennelijk niks in de gaten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Yes.... jouw primeurtje. Of eigenlijk die van Niburu, als het waar is althans. Maar ik wil wel eerst bewijs van het tot pulp geschopte hoofd van Micha zien. De hele tijd zeuren over de verwondingen van kleine jongetjes, maar nog te beroerd om zijn eigen blessures te tonen.

   Wat jij, @AIRVD?

   Verwijderen
  2. Kat wordt beschermd, meer kan er niet over kwijt.

   Verwijderen
 20. Overigens, een S&W 357 Magnum is duidelijke verzonnen door een debiele massammediadiarree film kijkende, naïeve massammediadiarree gelovige. De bedreiger zou dus makkelijk een lezer van deze weblog kunnen zijn. S&W 357 Magnum heeft een grote terugslag, zittend op een motor, het is allemaal te debiel voor woorden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad allemaal te verdacht toevallig om daadwerkelijk waar waar te kunnen zijn.

   Verwijderen
  2. Als Ziva of ik het waren geweest waren we wel begonnen over de Beretta Model 70 .22 of de Browning P-35 hi power. Maar dat is dus niet zo.

   Verwijderen
  3. Met onze vorige afbeelding wilden wij alleen aantonen dat er bij Argusoog tevens door pedorasters wordt gepost.

   Verwijderen
  4. Keuze van de AIRVD zou zonder twijfel H&K P-90 zijn (ter verdediging dan)

   http://www.youtube.com/watch?v=0C0dmGeE4MI

   Verwijderen
  5. @jeroen
   Waarom geen originele Uzi, al is het maar om consequent te blijven.

   Verwijderen
  6. Voor de oplettende lezer: Het is een FN P-90, geen H&K.

   Verwijderen
  7. Arme Micha, wel twee blauwe ogen, en een heuse Dirty Harry in zijn nek. Let me see, oh ja, het is weer een paar dagen voor één van zijn verplichte verschijnen voor de rechtbank, en dan krijgen we weer de huilverhaal postjes.

   Maar een Magnum .357 en een Ducati Monster 600 als tools voor een hit is echt lachwekkend. Een exotische brommer, en een exotisch wapen en munitie voor een hit. Nee, dat is 'clever thinking'.

   De Ducati geeft een slechte duo sit positie (te laag en onder een voorwaartse hoek), maakt veels teveel en typisch lawaai (iedereen kijkt om als je de straat inrijdt), en is te mooi om niet op te vallen.

   De 357 Magnum is ook al te exotisch, te zeldzaam, te groot, te zwaar, en weer teveel lawaai.

   De .357 munitie geeft een te grote terugslag om nauwkeurig vanaf een bewegende motor succesvol gericht te schieten, en heeft als 'deal breaker' een enorme snelheid waardoor je van korte afstand dwars door een doel heenschiet met de kans niets fataal te raken. Oh, en is ook nog eens moeilijk in het 'donker' aan te schaffen.

   Dus nee, deze combinatie inclusief vooraankondiging via je gmail-account gaat 'm niet worden. Gelukkig maar voor Kat.

   Lulliger zou het idd geweest zijn als de configuratie van @Jeroen gekozen was. Dat werkt nl. wel.

   @Geen

   Een UZI gebruikt 9mm patronen. Ook te snel en te krachtig. Daarnaast zwabbert dat wapen vanaf een motor met één hand geschoten, wat teveel risico voor onschuldige slachtoffers brengt.

   Verwijderen
  8. Rijdend schieten heeft ook een hoog film gehalte. Je moet sowieso stoppen en er zijn verschillende soorten munitie.

   Verwijderen
  9. @ziva
   was een van de beste schutters tijdens mijn dienst. Met een paar aangepaste hulpstukken , een van de gemakkelijkste wapens ooit. Schoot met gemak 2 maal door hetzelfde gat. Geen bluf.

   Verwijderen
  10. @geen

   Uzi's zijn voor meisjes.

   Verwijderen
  11. Enniewee een beetje hitman heeft een ontraceerbare gun uit de 3d printer met zo veel mogelijk plastic onderdelen, als het om een nekschot op de korte afstand te doen is.

   Maar dit zou (hypothetisch dan he, want ik wens Micha natuurlijk het beste toe) een typische sniper job zijn. Vanaf het dak van het RIAGG in Schiedam heb je bijvoorbeeld prima uitzicht op het plein voor zijn huis. In dat (denkbeeldige) geval zou mijn voorkeur uitgaan naar de L115A3 Long Range Rifle, waarover ik al eerder blogde.

   Dit knappe staaltje Brits vakmanschap ook wel bekend als 'the Long' is er de afgelopen weken in geslaagd om opvallend veel Taliban te deauden! Je kan er iemand op maar liefst 1,609344 kilometer afstand mee omleggen. Maar het is niet alleen het wapen dat voor het succes van de afgelopen weken zorgt, de soldaten besteden ook veel aandacht aan de vormgeving van hun camouflagepakken, die ze zelf blijken te maken. Hierdoor kan niemand zien dat ze er zijn of wat ze aan het doen zijn! Het is ook belangrijk dat het camouflagepak comfortabel zit, want je moet soms met je maatje lange nachten wachten, voor je eindelijk eens iemand in het vizier hebt. Het is de ontlading meer dan waard. "Het moment dat de kogel door de schacht van dit enorme geweer schiet is eigenlijk niet met woorden te beschrijven", aldus een anonieme militair.

   Verwijderen
  12. @jeroen
   nog nooit een meisje met een Uzi tegengekomen, lijkt mij een een traumatische ervaring , met oorzakelijke gevolgen. Ik leef met je mee.

   Verwijderen
 21. Valt ook allemaal niet mee. 24/7 Demmink in je hoofd, angstaanvallen, blauwe ogen, helikopters boven je huis, 3 keer per dag msm nieuws verbouwen naar Pinkeltjesnieuws opgeleukt met urgent huilbuien. Als ze zijn voordeur maar niet met graffiti bewerken, verschrikkelijk erg allemaal. Ach ach mensen, weet je wel, weet je wel.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Misschien dat Demmink in verleiding is gekomen om nog even met een spuitbus op visite te gaan. Alleen wat zou die -zonder spelfouten- op de deur kalken? Het is idd raar dat Niburu er mee komt, want Micha zou anders, -breakie, breakie,- gelijk online komen met een urgent call. Het lijkt me ook niet dat je de afzender van de mail serieus kunt nemen als die zijn mailadres nog even online zet.

   Verwijderen
  2. Micha zit nu bij de schmink, twee reebruine ogen...eh nee, wacht...2 ogen zo blauw...

   Breaking! Eén van de 'lijfwachten' van Micha is bij de plaatselijk avondwinkel (eigenaar: Ies Lam) gespot terwijl hij blauwe oogschaduw stond af te rekenen (met een ING pasje).

   Verwijderen
 22. Oproep!

  Mensen die Micha een fruitmand willen toezenden worden verzocht om de bananen achterwege te laten, om verdere complicaties bij onze arme Micha te voorkomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Vergeet ook niet te doneren!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Zie overigens reactie van psycho papi (IJzeren Roede) 13 februari 2013 14:07 onder het topic "Doodslag" en dan vooral de link naar een plaatje

  (...)en daarom heb ik al wat compañeros voor een heterdaadje met wat toestellen in de aanslag omheen de smeerlap daar in Schiedam geposteert! WVA hahaha...

  Rustig maar Micha, het is slechts een als proppeschieter vermomd fototoestel waarmee 'Ducati man' onderaan je flatje staat te posten...

  BeantwoordenVerwijderen
 25. @Geen

  Ik weet niet hoe sterk je armen zijn, maar los in de hand met een gestrekte arm zonder schouderstuk zou ik dat erg knap vinden.

  @AIRVD

  Vanuit een bewegende positie raak schieten is niet zo moeilijk als het lijkt. De truuk is om die beweging te compenseren. Bijv met een lichtgewicht wapen, en relatief low enegry munitie zoals een .22

  Okay, je moet natuurlijk niet vol gas langs je doel koersen. Maar met een goede voorbereiding en configuratie is dat zeker te doen. Een Ducatie Monster 600 samen met een 357 Magnum (zelfs met bijv .38 special munitie) is niet een succesvolle combi voor de wannabe hitman.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mee eens. Om de perfecte hit te plegen dient de verstandige mens een dergelijke combi in overweging te nemen: Voertuig en Wapen.

   Verwijderen
  2. Deze beruchte combi staat ook bekend als de zevenklapper: Voertuig en Wapen

   Verwijderen
 26. @ziva
  terugslag enkelschots is minimaal, als de dag van gisteren.

  bedreiger van Micha karel herman? Op zijn complotst welteverstaan.

  http://m.facebook.com/lerak.namreh?id=100003129685737&_rdr

  BeantwoordenVerwijderen
 27. @geen

  Hahaha, briljant gevonden. Die FB page linked ook nog eens naar een Karel Herman uit BRNO. Je weet wel Tjechen en hitmoordenaars enzo.

  Ja, de Uzi is een goed en betrouwbaar wapen. Made by the best. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Ach gossie, nu is Zeevat ook huillie huillie aan het doen op NUjij reactie 37 sanjari en spreekt in de derde persoon over zichzelf. Rare jongens die bizar verknipten van geest.
  Overigens moet en zal worden voorkomen -volgens Leonie, Ben en nog een paar zwakbegaafde argusoog heethoofden- dat die meiden volgend weekend op wintersport gaan naar Tsjechië.

  Men zij gewaarschuwd daar in Zoetermeer, hoop ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Ik heb wederom fantastisch bijgedragen vandaag al zeg ik het zelf. Ter afsluiting en ter nagedachtenis aan het absurde voor U allen nog eenmaal de droom ieders man: $#%@@$Q!!

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Hebben de 'complottertjes' er wel eens aan gedacht dat de dood van die jongen in Wassenaar inderdaad een geensceneerde zelfmoord zou kunnen zijn, maar dan met die achtergrond dat het een 'simpele' (huur)moord betreft - dus helemaal geen pedo-rituele heisa eromheen - waarna het ontzielde lichaam tegenover het voormalige restaurant Lucifer neergelegd is, met als voornaamste motief om de 'complottertjes' verder op te hitsen? Ergo: om te fungeren als brandstof voor de complot theorie industrie?

  Hebben de één-dimensionale complottertjes, met elk een eigen vooringenomenheid, aan dit scenario wel eens gedacht, überhaupt??
  Heeft er überhaupt iemand anders dan ikzelf aan deze mogelijkheid gedacht? De kritische debunkers alhier wellicht?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. haha wat een kwaadspreker ben jij ook. Soort van Schopenhauertje.

   Verwijderen
 31. @Hibru bhāṣa tathyasūt @papi @norce

  Wel een keppeltje op je kop , anders komt die plank voor jouw kop weer zo lullig over.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Tjeezus.. kan de naam micha kat een keer niet genoemd worden stelletje doorgedraaide geobsedeerde één-dimensionale malloten.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Haha, Micha werd dus voor zijn hoofd gebeukt omdat hij tegen de verkeerde antisemitische opmerkingen maakte. Pure rechtvaardigheid dus, waarschijnlijk had ik ook zo gereageerd als hij dat in mijn aanwezigheid had gedaan (vanaf 59m00s).

  Ik ben in elkaar geslagen ja, dat is inderdaad zo. Niet ernstig ofzo, ik heb twee blauwe ogen, dat wel. Ik weet niet of het ergens mee te maken heeft, maar ik was in een café en op een gegeven ogenblik waren er drie mensen, we kregen ruzie en toen zei ik iets verkeerds over Joden wat ze in het verkeerde keelschat schoot, ik had ook teveel gedronken. Toen begonnen ze echt hard te meppen ja, ik viel ook echt op de grond. Ik had ook een bloedneus en op enig moment ben ik maar naar huis gegaan.

  Hij is er dus nog vriendelijk vanaf gekomen en hoort nu eigenlijk een horeca verbod te krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mooi. Drankmisbruik en schuimbekkend beledigingen hyperventileren zijn ook zeer irritant.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Als je in de Rotterdamse/ Schiedamse horeca klappen krijgt vanwege opmerkingen over Joden heb je het overigens extreem bont gemaakt, want zo zachtzinnig gaan de stamgasten hier niet om met dat begrip, zeker ook vanwege de animositeit in de richting van Ajax.

   Verwijderen
  4. Nou iedereen heeft veelvuldig kunnen zien hoe Micha Kat terstond in een krijsende calimero verandert wanneer hij tegengesproken wordt. Het zal dus wel weer een fraai tafereeltje geweest zijn.

   Maar goed, kan hij volgende week aan de rechters uitleggen hoe hij aan 2 blauwe ogen en een dikke neus komt, en aan zijn Micha claim donateurs waarom hij hun geld staat te verzuipen in een kroeg.

   Verwijderen
  5. Gewetenloos hoe in dat Niburu stukje zelfs een kroegruzie die Micha zelf uitlokte nog gebruikt wordt om hem te koppelen aan serieuze "vervolgde journalisten" en dat als aanleiding gebruiken om een zaak te maken voor die randdebiele pseudojournalistenclub van ze.

   Verwijderen
  6. Vandaar dat er geen,- breakie,breakie-,urgjent kall was. Hij heeft het puur aan zichzelf te danken. Alleen vraag ik me af of Niburu hierin gemanipuleerd is.

   Verwijderen
  7. Echt DP, ik vind die gecabaliseerde suster van je af en toe al vreselijk debiel uit de hoek komen, maar de afgerichtheid waarmee jij hier telkens weer je behoeftes schijnt te 'MOETEN' komen doen slaat werkelijk van alles! Echter, enige kwantiteit aan intelligentie spreekt er vooralsnog 'helaas' niet uit. OMFG! Waarom denk je dat Micha momenteel geen online beelden van hemzelf kan uitstralen denk je!? OMDAT er aan zijn expressie niets van het opgedikte gebeuren te merken zal zijn! En als hij al met make-up aan de slag zou willen gaan, dan zou dat van de hitser LETTERLIJK een clowm van ongekende proporties hier in dit Holle-Land gemaakt hebben! DEUHHH!?

   Verwijderen
  8. Als je naar het NIburu bericht had gekeken, dan had je het volgende citaat gevonden:

   Zo mocht ook Micha Kat gisteren, nadat hij op straat al in elkaar geslagen is waardoor hij nu met twee blauwe ogen rondloopt, daar bovenop nog de volgende doodsbedreiging ontvangen

   Echter hij werd (als het al waar is) in een kroeg te grazen genomen. Goed lezen schijnt moeilijk te zijn, zeker als mijn ´intelligentie´ minderwaardig is.

   De zon schijnt en kruip uit je dichtgetimmerde schuilplaats en ga naar buiten anderen lastigvallen.

   Verwijderen
 34. Het patroon is dus dat een groepje gestoorde complotters een facebook profiel gaat stalken na een compleet verzonnen verhaal gelanceerd te hebben en dan gaat Micha op KLOL roepen dat de Marokkaanse gemeenschap in opstand komt. volgens mij is opruiing gewoon een misdrijf en zou dat toegevoegd moeten worden aan de zaak tegen hem de negentiende.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Absoluut. Het totale gebrek aan verantwoordelijkheid nemen voor wat zijn nota bene geregistreerde commenters op zijn eigen site 'krijsen' mag wat mij betreft ook bijgevoegd worden.

   Je mag als website uitbater best aangesproken worden op je 'gastheerschap'. Als in dat je (deels) verantwoordelijk bent voor het gedrag van je gasten.

   Verwijderen
  2. Als je Micha zijn urgent call leest, komt iedereen in opstand. Waren bij de zaak Vaatstra de Friezen die niet geloofde dat boer Jasper het had gedaan, dan wel het volk dat in opstand komt tegen de banken, nu dus de Marokkaanse gemeenschap.

   In zijn narcistisch wereldje denkt hij geloof ik dat hij vele volgelingen heeft. Waren het bij Demmink dui-zen-den die zouden gaan demonstreren, het waren er een handvol. De regelmatige oproep tot demonstratie wordt lauwtjes ontvangen dus zoveel heeft hij niet te vertellen.

   Net weer een stuk gelezen van een van de reaguurders van KLOL *gaap*. Ja we weten het Mabel, Maxima en Kate Middelton zijn sexkittens. Maxima en Kate verkocht door hun vaders en het zijn allemaal geheime genootschappen. Komt in opstand.

   Verwijderen
  3. @Dorothy

   Gelukkig dat de Marokkaanse gemeenschap daar te nuchter voor is. Zorgelijker vind ik hun pogingen om middelbare scholieren te manipuleren.

   Verwijderen
 35. Martin Vrijland is weer door het dolle heen met zijn belachelijke Anass-hoax: 'Ik acht de kans groot dat Anass daar in de hele vroege ochtend neer gelegd is nadat hij slachtoffer is geworden van een satanisch rituele bijeenkomst – op een andere locatie – en dat hij tijdens die bijeenkomst ritueel vermoord is. De vindplaats is daarbij gekozen vanwege de symbolische betekenis.'

  Allemaal weer door Martin zelf verzonnen, zonder ook maar de geringste aanwijzing.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ritueel bekeken slaat het ook nergens op. Het creëren van een symbolische setting is eerder iets voor tijdens een ritueel dan erna. Het heeft helemaal geen toegevoegde waarde om een dumpplek symbolisch relevant te maken. Lijkt me ook dat een bloedoffer een voorbeeld is van sympathetische magie, nu komt hij met vage, indirecte homeopathische connecties aanzetten. Dus als dit het werk is van een satanische loeminadie tovenaar maakte die er een broddelwerkje van.

   Dat Rothschild bloedlijnen verhaal slaat ook nergens op, als je bedenkt dat het een Rothschild dame in de negentiende eeuw betrof die bij de Van Zuylen van Nijevelts introuwde. Vanzelfsprekend is dit een voorbeeld van Joods stadspatriciaat die introuwde bij adel. Het was de Rothschilds vooral om de adelijke naam te doen en niet andersom. Zij brachten dan weer het geld mee en de van Zuylens de bloedlijn.

   en dat restaurant Lucifer verhaal is al helemaal te belachelijk voor woorden als je bedenkt dat die plek twee jaar die naam droeg en nu heel anders heet.

   Je kan mij op iedere plek in Nederland neerzetten en als ik ook in het verleden en vage familiegeschiedenissen mag kijken zal het me altijd lukken om uit te komen op een "satanische connectie".

   Verwijderen
  2. Als Anass nou aangetroffen was in een driehoek met de punt naar het oosten met daar omheen de woorden Anaphaxeton, Primeumaton en Tetragrammaton en drie geofferde duifjes, of in een magische cirkel, of ze een enochiaans altaar hadden aangetroffen, of een met bloed besmeurd vrijmetselaarszwaard had ik gezegd: hee, dat klinkt ritueel. Maar dit soort van vage connecties hebben helemaal geen rituele functie.

   Verwijderen
  3. Valt mij op dat complotters uit pure armoede naar elkaar verwijzen. De bij elkaar geraapte onzin van Vrijland wordt bij Klokkenluideronline weer als 'bron' aangehaald. Een vreselijk soort incest.

   Verwijderen
  4. @Rogier

   Nu zijn ze inderdaad in het stadium dat ze openlijk naar zichzelf te verwijzen, terwijl ze eerder onder pseudoniemen op nujij en facebook valse geruchten verspreidden over wat er gezegd zou zijn tijdens die begrafenis en plastische beschrijvingen van verwondingen van Anass, terwijl er nog niet eens een sectierapport uitgebracht werd. Die worden nu als vanzelfsprekendheid aangenomen en vormen de basis voor verdere onderlinge speculaties over de connectie met de illuminati en weet ik wat.

   Het doel is om zoveel mogelijk onrust en haat te zaaien, waarin Marokkanen en middelbare scholieren de doelgroepen zijn. Engerds als Vrijland zijn zich er bewust van dat dit verhaal van a tot z gelogen is, maar ze denken met dit soort van bagger een "hoger doel" te dienen. Het zijn zieke acties waarmee mensen beschadigd worden, die eerder samenhangen met de egoistische rancune van Micha dan wat voor complot dan ook.

   Verwijderen
  5. Ha!! En het epische Satanic Rites of Dracula staat helemaal op de Youtubes.

   Verwijderen
 36. Even voorstellen, ik ben een betaalde teek. Je moet er maar op komen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. O wacht, "betaalde teek" is standaardterminologie voor het afweren van zinnige opmerkingen, zo ook hier. Een soort gereedschap voor de cognitieve dissonantie.

   Verwijderen
  2. Hoe moet je die reaguurders dan noemen, die zinnige opmerkingen afwijzen? Vlooien?

   Verwijderen
 37. Na een tijd volgen en lezen. Zowel van KLOL als deze site. Kom ik tot een conclusie. Beiden zijn het volgen waard. Al zal alles een leugen zijn. En een klein stukje waarheid bevatten.

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Ma non ho mai visto delle gente piu noioso che voi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vertaling graag. Want google vertaald wel. Maar heel gebrekkig

   Verwijderen
  2. Ik ken helemaal geen Italiaans (hoewel ik er soms spontaan dingen van begrijp), maar in dit ene geval lijkt me de vertaling van Google Translate: "But I've never seen people more boring than you!" geheel correct.

   Dus: Nog nooit iemand gezien zo vervelend als jij!

   Verwijderen
  3. Lasciate ogne speranza, voi ch'intrate

   Verwijderen
  4. @Ruud,

   Bijna goed. Ik gebruikte echter de meervoudsvorm, het is dus Jullie.
   Het was een quote uit La Dolce Vita, tegen het einde, wanneer Marcello reeds afgetakeld tot miserabel cynicus de boel afbreekt tijdens een feestje.

   @Jeroen,

   Dat zou ongeveer klinken als: Laat alle hoop varen, gij die binnen treed. Klinkt veel mooier in het Nederlands.

   Verwijderen
 39. Oh. Leuk om te vernemen Harmsen. Je bent als die Micha Kat. Achter elke boom schuilt de vijand. hahaha
  Zit ik hier toch verkeerd. Zelfde laken en 1 pak.

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Huh? Ruud houdt zich helemaal niet bezig met vijandsbeelden joh. Hij vertaalde alleen maar een zin voor je. Het gaat hem vooral om taal en de creatie van geld oid.

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Gij die hier binnen treed. Laat alle hoop varen. Dat vermeld google. Nah, laat me dat zelf even bepalen. Ik ben van nature al zeer sceptisch. Als het om de media gaat. Ik neem niet altijd alles voor de waarheid aan. Voornamelijk als het om politiek gaat. Op KLOL reageer ik niet. Heb daar ook geen behoefte aan. Dit omdat ik niet tegen het narcistisch gedrag van de zogenaamde klokkenluider kan.

  Maar eerlijk vermeld. Ook ene Jeroen kan er wat van. Heeft net als Kat een hoge zelfdunk. Ik vind zelfdunk op zich niet verkeerd. Maar zie tevens dat het onderling pesten is. Wat mij echter bevreemd. Is dat Jeroen nooit door Kat is vermeld. Maar andersom wel. Dit omdast beiden nooit met elkaar in discussie zijn getreden

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor je feedback! Een discussie met Micha zie ik niet zo zitten. Dat doet de politie maar met hem in een verhoorkamer, of mr Vogelenzang.

   Verwijderen
  2. Tis toch Mevr Vogelenzang?

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 42. Discussie met Micha Kat is niet mogelijk. Als je op zijn site niet keurig in het complottersgareel loopt, wordt je verbannen en op kritische e-mails reageert hij nooit. Been there, done that.

  Hier is meer te lezen over al mijn aanvaringen met hem. Maar het is nogal veel, dus ik zou er niet aan beginnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Maak ik een account aan. En word gewoon voor lul gezet. Ik blijf wel lezen. Tis tenslotte een openbare site. Maar worden nieuwe mensen met argus ogen bekeken. Best vreemd te constateren. Wat ik het ergste vind. Dat een FB site van een jongen van 13 jaar oud. ls voorbeeld gebruikt word om aan te tonen. Hoe dom mensen werkelijk zijn. Gewone mensen die elkaar bestrijden over de rug van een 13 jarig jongetje. Die Micha moet zich de ogen uit zijn kop schamen

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Ik ga niet eens in discussie met Kat. Sinds zijn ontkenning van de joden vervolging. Ik twijfel aan zijn manier van denken. Aan zijn zogenaamde eerlijkheid. En over zijn zogenaamde tolerantie maar te zwijgen. Hij gebruikt de wet om zijn mening te verkondigen. Maar misbruikt de wet. Als die word aangeklaagd. Eigenlijk voert hij een communistisch bewind. Maar bestrijd het. Ga zo even lezen wat je aanvaringen zijn geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Benieuwd of de rechter het gezicht in de plooi kan houden tijdens de kolderieke procesgang. Zoniet dan is het volgende complot geboren; "De lachende rechter".

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Als je toch wilt lezen raad ik aan de serie over Korvers en Van Essen (die deden geen aangifte van bijvoorbeeld smaad, hoewel er m.i. alle aanleiding toe was) en over Kat versus Moszkowicz/Vissers, waar a.s. dinsdag de strafzaak o.a. wel over gaat. Eerder werden Kats uitlating over hun door de rechter onrechtmatig verklaard, maar hij liet ze expres staan, zodat hij nu berooid is door de dwangsommen. Opzettelijk op aan gestuurd, alleen maar om zijn slachtofferrol te kunnen aandikken.

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Ik heb gelezen tot die reptielen. hahaha. Dat geloofd toch geen mens. Vond het wel een goeie. Commodo varaan. Dat van die strafrecht en civiele recht was echt een goed stukje leesvoer.

  Kat is niet dom. Ik zie soms sites waar aanhangers reageren. Voornamelijk toen de Vaatstra zaak onder zijn neus explodeerde. En hij het ook niet meer wist te verkopen. En zelfs de vader van Marianne als despoot probeerde weg te zetten.

  Die werkwijze is eigenlijk hetgeen waarom ik hier terecht gekomen ben. Tis zo triest en zo intens gemeen. Dat alles in mijn lijf tot opstand kwam.

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Moet naar aanleiding van je laatste posting helaas beweren. Dat Kat niet dom is. Maar zijn volgelingen wel dom zijn. Tis alsof men Charles Manson achterna loopt.

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Zelfs Ben vd Brink weet dat Micha tegenwoordig niet meer te vertrouwen is! :)
  http://www.argusoog.org/corrupte-rechters-moeten-opstappen-zaak-van-den-brink/comment-page-3/#comment-105956

  BeantwoordenVerwijderen
 50. In reactie op een compliment van Camillieri op zijn site laat Vrijland nog even een prachtig staaltje randgestoord kromdenken zien:

  Ik vind dat een beetje vergelijkbaar met de verwensingen die bij Pim Fortuyn geuit werden. En je weet waar dat toe heeft geleid. Je bent daarmee indirect medeplichtig aan demonisering. En uiteindelijk draag je dan bij aan de aanzet tot

  Zonder enig bewijs van een zelfmoord een satanische lustmoord maken en dan zeggen dat er niet gedemoniseerd moet worden. LOL. Dan heb je dus een drie meter dikke plaat voor je kop.  BeantwoordenVerwijderen