dinsdag 19 februari 2013

Torpedo

Vliegende kiep Martin Vrijland spoedde zich zondag naar het plaats delict in Wassenaar, het wandelbosje waar de Marokkaanse tiener Anass dood werd gevonden, om met eigen ogen te zien of hij fout zat. Want Anass was nog niet in het struikgewas aangetroffen, of helderziende Martin had alweer bedacht dat Anass het slachtoffer moest zijn van een rituele pedomoord. Dat komt er van als je de dag begint met een eetlepel David Icke in plaats van een stevig bord Brinta.

Het kostte Martin dan ook geen enkele moeite om 'bewijzen' te vinden: Anass zou zijn neergelegd tegenover (het reeds lang gesloten, ook dat nog) restaurant Lucifer aan de Van Zuylen van Neyeveltstraat en Marie-Hélène van Zuylen van Nyevelt was een Rothschild. Is dat toeval of is dat toeval?

Totdat Martin onder een van de complotbloggen het verwijt kreeg 'desinfo' te verspreiden omdat de vindplaats fout zou zijn. Toen wist Vrijland niet hoe snel hij naar Wassenaar moest afreizen. Daar aangekomen moest Martin constateren dat hij er vijftig meter naast zat. Niet echt 'pal tegenover Lucifer', en zelfs niet meer tegenover de Van Zuylen van Neyeveltstraat, maar eerder de Storm van 's Gravelandsweg. Vrijland bleef monter, maar de theorie leek inmiddels als een lillende pudding in elkaar gezakt.

Het neemt niet weg dat Martin blijft prakkiseren. Over ambulances naar de Kasstraat bijvoorbeeld. 'Nu gaan de radartjes in alle hoofden werken!'. Hoeveel hoofden heeft die Martin wel niet?

Maar het kan altijd nog erger. De belendende percelen deden er nog maar eens een schepje bovenop: de familie - niet overtuigd van de zelfmoordtheorie van de politie - zou de hulp van advocaat Gerard Spong hebben ingeroepen, die uitgerekend zijn zoon Xander bij zijn moeder zou hebben weggehaald en 'geïntroduceerd in de netwerken'. Als Spong snel is kan hij zich vandaag nog bij de zaak tegen Micha Kat voegen.

Het zou Barracuda trouwens niet verbazen als Martin ook dit onderwerp weer net zo snel laat vallen als al die andere zaken waar hij de afgelopen weken op uitgekeken raakte: de vermeende AIVD-agente Joanna, het pedo-erfgoed van wijlen senator Edward Brongersma, een op te richten anti-pedo vereniging, de FEMA bunkers onder Amsterdam. Als een torpedo (pun intended) vliegt hij zijn doelen voorbij. Kijk niet raar op als Martin over enkele maanden zijn blogje sluit met de mededeling dat alles gezegd en geschreven is.

126 opmerkingen:

 1. Wat een eersteklas malloot is dit. Vriendelijker qua toon dan Micha Kat, maar even gek.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vrijland doet me een beetje denken aan Wim Dankbaar. Beide ex-verkopers en duiken plotseling als newbies in de complotvijver waar ze als een koekoeksjong zich de dossiers toeeigenen en binnen de kortste tijd wild met hun vleugeltjes rondwapperend alle aandacht en het gelijk voor zichzelf opeisen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vrijland heeft zelfs een condoom gevonden wat er duidelijk al langer lag en dat is de pliesie ontgaan.
   Komt niet in die pauper op dat hij er voor de 2e keer vwb het 'aanwijzen' van de plaats delict volkomen naast zat.

   Verwijderen
 3. Een moord dat op zelfmoord moet lijken bestaat niet? De naïeve massamedia gelovige gelooft gelijk wat de politie zegt want oprecht en niet corrupt, niemand heeft belang bij het verdraaien hiervan, dat is gedachtewereld van de media gelovige. Als de politie dat zegt dan moet het wel zelfmoord zijn. Kijk, als de politie zou zeggen het is overduidelijk zelfmoord want dat en dat. Maar men zegt helemaal niets.
  Als men zo snel uitgaat van zelfmoord zonder duidelijk te maken waarom mag je er vanuit gaan dat hier wat anders aan de hand is. Moord dat op zelfmoord moet lijken is nooit zo snel uit te sluiten.
  Bovenop het feit dat een 13 jarige helemaal geen zelfmoord kan plegen, hoogstens wat aandacht vragen voor eventuele problemen maar daadwerkelijk zelfmoord plegen op z'n jongen leeftijd is zo goed als uitgesloten. Maar goed, maak dat de media gelovige eens wijs. De autoriteiten zeggen wat anders dus is het zo! Nu nog een paar autoriteiten op dit gebied op TV die het verhaal van de politie bevestigen en de media gelovige is helemaal overtuigd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ow ... en dat geeft iedereen maar het recht om z'n smerigste gedachtes aan dat verhaal te linken en vooral de familie en nabestaanden daarmee lastig te vallen en/of te beschadigen ?

   Tijd dat de rechter vandaag bij Kat eens een goed voorbeeld stelt !

   Verwijderen
  2. Als de politie dat zegt dan moet het wel zelfmoord zijn.

   De politie zegt het niet, die geeft de bevindingen van de patholoog-anatoom door. Daar konden ze natuurlijk pas wat over zeggen na afronding van de sectie en voor dat moment sluit je niets uit. Volkomen procedureel. Vanzelfsprekend worden niet alle "gory details" met wat gestoorde complottertjes gedeeld, die dat verder niets aangaat.

   Bovenop het feit dat een 13 jarige helemaal geen zelfmoord kan plegen

   Dat is helaas niet waar. Ik kon even geen cijfers voor de EU of Nederland vinden, maar in de VS plegen 0,9 op de 100.000 kinderen in de leeftijd tussen de 10 en 14 zelfmoord (met name jongens). Lijkt me niet dat zo'n getal in NL heel anders ligt.

   Deze link kan wellicht verklaren waarom er schrammen in zijn gezicht te zien waren (jongetjes plegen vaak op een wat gewelddadiger manier zelfmoord) en wat zijn beweegredenen kunnen zijn geweest. Als ik het goed begrijp werd hij vaak voor mietje en homo uitgescholden en een van de belangrijkere beweegredenen voor jongetjes om er een eind aan te maken is dus:

   dealing with bisexuality or homosexuality in an unsupportive family or community or hostile school environment

   Lijkt me niet dat middelbare schoolfabrieken of de marokkaanse gemeenschap zo'n "supportive environment" zijn. Ik werd er als kind ook erg mee gepest (het hielp niet dat ik op klassiek ballet zat) en heb als twaalfjarige ook op een punt gestaan dat ik er een einde aan wilde maken, had letterlijk al het touw om mijn nek. Maar ik besloot toen terug te vechten, ben naast ballet op tae kwondo gegaan en heb al mijn pesters stelselmatig in elkaar getrapt. Maar dat had makkelijk anders kunnen lopen.

   Verwijderen
  3. Het gaat niet om de vraag of er zelfmoord of moord is gepleegd, zelfs de politie sluit dit laatste volgens mij nog altijd niet helemaal uit, maar om zonder enige aanwijzing de pedo's er weer bij te slepen is natuurlijk te bespottelijk voor woorden. Iedere keer weer nemen complotters - niet gehinderd door enige kennis van zaken - bezit van dit soort onderwerpen.

   Overigens zeggen die schrammen ook niks: als hij na zelfdoding voorover in het struikgewas is gevallen kan zijn gezicht alsnog zijn opengescheurd.

   Verwijderen
  4. @Barra

   Uit het forensisch onderzoek kwamen geen aanwijzingen voor een misdrijf naar voren. Dat er nog onderzoek plaatsvindt heeft er vooral mee te maken dat ze een reconstructie willen maken, maar de centrale vraag van die reconstructie is volgens mij niet of hij al dan niet vermoord werd.

   Want wat is "vermoord"? Een jongetje dat eerst in elkaar geslagen en gepest werd die het bos inrent om er een einde aan te maken is misschien niet "vermoord" in de strafrechtelijke zin van het woord, maar die werd wel degelijk de dood in gedreven.

   Verwijderen
  5. @ Air, kinderen van 13 plegen geen zelfmoord? De massamedia over slachtoffers van pesten recentelijk gelezen en nog naar 2 vandaag gekeken een paar weken geleden, waarin een moeder vertelde dat haar tienerdochter zich van het leven beroofde omdat ze gepest werd. Zelfs bij KLOL is er iemand die het verteld.

   Iemand van dertien kan wel degelijk zelfmoord begaan. Ik heb zelf vroeger in jongenstehuis “Welkom” in Arnhem (de meest trieste plaats waar een kind kon zijn: ‘s morgens aardappels schillen voor meerdere tehuizen en ‘s middags ecoline-potjes vullen voor Talens) een serieuze zelfmoordpoging van een 8-jarig jongetje meegemaakt. Maar steeds gaat het bij zelfmoord -ook in andere gevallen die ik van nabij heb meegemaakt- om een zich ontwikkelend psychisch ziektebeeld waardoor zoiets gebeurd. De vader van Anass zou dit ziektebeeld zeker herkend hebben en de jongen lijkt dus wel degelijk te zijn vermoord.

   Vreemd, een volk dat zich laat regeren door een bende gevaarlijke misdadigers. Het probleem met Nederland is dat er zo veel echte Nederlanders wonen.


   Alsjebliet Air zelfs bij de complottertjes is er af en toe nog iemand die realistisch kan zijn. Welkom in de boze wereld.

   Verwijderen
  6. @airvd

   Ik zal het je sterker vertellen. Marianne Vaatstra pleegde zelfmoord en Jasper S. is bij voorbaat opgepakt voor de nog op handen staande rituele slachting van Anass.
   En zie daar, een cold case én een 'verse moord' in één klap opgelost.

   Zó doen we dat.

   Mafketel.

   Verwijderen
  7. @Aboriginal XXL
   Jullie vallen de ouders en de Marokkaanse gemeenschap lastig, zij geloven in zelfmoord, jullie praten alleen de autoriteiten na. Als je te achterlijk bent om zelf na te denken moet je wat 'de autoriteiten' (media/politie) zeggen klakkeloos overnemen, want je weet immers niet beter.

   Het is altijd lastig discussiëren met 'gelovigen'. Of dat nou gelovige van een religie is of een media/autoriteits gelovige. Het is dan ook een zinloze exercitie. Fezien het taalgebruik van Loena Tik (totaalmalloot) hebben we hier dan ook met zwakzinnigen te maken die een reactie al helemaal niet waard zijn.

   Ik geloof nergens op voorhand in, ook niet in de verhalen van politie of justitie totdat feiten iets bewijzen.

   Voorlopig is er geen bewijs of zijn er geen feiten die wijzen op zelfmoord enkel het verhaal van de politie. Na feitenonderzoek/bewijs kan ik pas een conclusie trekken: of er hier sprake is van zelfmoord of moord.

   Verwijderen
 4. "als hij na zelfdoding voorover in het struikgewas is gevallen kan zijn gezicht alsnog zijn opengescheurd"

  Waarom weten we niet hoe hij zelfmoord gepleegd heeft??

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Omdat het voeden van de perverse gedachten en morbide lustgevoelens van complot idioten zoals jij geen enkel belang dient.

   Verwijderen
  2. @ geendank omdat het iets te maken heeft met ouderwets fatsoen en respect voor de nabestaanden. Die hebben al actie ondernomen en laat het daarbij. Tenzij je van necrofilie houdt, maar dat los je zelf maar op.

   Verwijderen
 5. Het maakt voor mij geen verschil of hij wel of geen zelfmoord gepleegd heeft, de jongen is helaas dood. Maar enkel een bericht dat hij zelfmoord gepleegd heeft is voor mij niet genoeg om dat dan maar klakkeloos aan te nemen, ze kunnen zoveel zeggen. Als hij zelfmoord gepleegd heeft waarom vertellen ze dan niet hoe hij dat gedaan heeft, dat zal een hoop speculatie weg nemen.

  http://www.camilleri.nl/2013/02/nog-veel-vragen-inzake-anass-aouragh/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als hij zelfmoord gepleegd heeft waarom vertellen ze dan niet hoe hij dat gedaan heeft

   Ben je gek. Misschien kom je wel op ideeën. En hoewel je bijdragen aan de maatschappij van weinig toegevoegde waarde zijn, dood hoef je nu ook weer niet wat mij betreft.

   Verwijderen
  2. Je praat voor je beurt. De politie is nog steeds bezig met het maken van een zo volledig mogelijke reconstructie en daar zullen ze ongetwijfeld over communiceren, juist om de complottertjes terwille te zijn. Maar een grondig onderzoek kost tijd, zeker als je ook de hele sociale omgeving van Anass wil doorlichten.

   Dus gewoon even afwachten, het heeft toch geen zin om te gaan speculeren voor die reconstructie er is. Daarna trouwens ook niet.

   Verwijderen
  3. De onnavolgbare logica van de complotter.

   Als via de media wordt bericht dat justitie het waarschijnlijker acht dat Anass zelfmoord heeft gepleegd ipv vermoord is, dan moet je dat NIET geloven want de media pennen slechts braaf op wat justitie te melden heeft.
   Als via de media wordt bericht dat de vader van Anass ervan overtuigd is dat Anass is vermoord, dan moet je dat WEL geloven want de media pent braaf op wat een door emoties overmande vader te melden heeft.

   En vervolgens vliegen de linken naar de landelijke dagbladen je op de complotsites plotsklaps om de oren. Om nog maar te zwijgen over wat vader Bauke Vaatstra recent van de complotgekkies over zich heen heeft gekregen om wat hij verscheurd door verdriet in het verleden misschien iets te voorbarig heeft geroepen.

   Iemand?

   Verwijderen
  4. http://nieuws.thepostonline.nl/2013/02/19/vader-van-anass-mijn-zoon-is-vermoord/

   Verwijderen
 6. "Je praat voor je beurt"

  Nee, ik stelde een vraag naar aanleiding van het incomplete verhaal wat ons tot nu toe verteld is. M.a.w. ik praat niet voor mijn beurt, jij praat onzin.

  "De politie is nog steeds bezig met het maken van een zo volledig mogelijke reconstructie en daar zullen ze ongetwijfeld over communiceren"

  Aha, ze zijn er dus nog niet volledig uit, wat dus inhoudt dat ze nog tot een andere conclusie kunnen komen.

  "juist om de complottertjes terwille te zijn."

  Ik dacht toch eerder aan de vader, maar ja jullie zitten met jullie geobsedeerde koppies 24/7 bij de 'complotters' dus daarom zal ik je die stupide opmerking vergeven.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ geen dank, de familie krijgt als eerste te horen wat de politie heeft bevonden. De politie komt netjes naar ze toe verteld wat er is gebeurt en geeft later een persconferentie.


   Ik denk dat de familie ontstemd is als de foto van hun dode zoon bij ranzige sites staat met mensen die niets anders te doen hebben dan hun leven op te vijzelen aan de hand van een dood jongetje.

   Verwijderen
  2. Als je een beetje verder had gelezen dan had je de opmerking van de redactie gezien die vertelt dat ze de foto op verzoek van familie hadden geplaatst.

   " de familie krijgt als eerste te horen wat de politie heeft bevonden. De politie komt netjes naar ze toe verteld wat er is gebeurt en geeft later een persconferentie."

   http://jalal.tv/

   Frappant dat jullie de twijfel aan zelfmoord als onfatsoenlijk proberen te bestempelen, terwijl jullie tegelijkertijd zelf verkondigen dat het onderzoek nog gaande is.


   Verwijderen
  3. Geendank, als je vraagt:

   Als hij zelfmoord gepleegd heeft waarom vertellen ze dan niet hoe hij dat gedaan heeft

   praat je wel degelijk voor je beurt. Het is helemaal niet dat de politie niet communiceert, maar dat ze nog werken aan een volledige reconstructie. Dat moeten ze nog gaan doen. dat onderzoek is in volle gang. Als je dan al gaat roepen dat ze iets niet vertellen praat je niet alleen voor je beurt, maar wek je ook de leugenachtige suggestie van verzwijging.

   Nadat die reconstructie gecommuniceerd werd kan je met goed fatsoen pas kijken welke vragen er nog niet beantwoord werden.

   Aha, ze zijn er dus nog niet volledig uit, wat dus inhoudt dat ze nog tot een andere conclusie kunnen komen.

   Dat ze een volledige reconstructie willen maken en dan pas het hele verhaal vertellen betekent niet dat ze niet weten of het wel of geen moord was. Het betekent vooral dat ze de breedte ingaan, waarschijnlijk meer aandacht geven aan dat pesten omdat het een onderwerp is dat de samenleving bezighoudt. Hoe werd hij gepest, zijn de pesters die hem de dood indreven op de een of andere manier te vervolgen, zulk soort vragen komen denk ik aan de orde. Dat zal ook veel tijd kosten, want er zullen kinderen verhoord worden en dat moet allemaal veel omzichtiger. Niet dat je de zaanse verhoormethode op ze gaat loslaten.

   Verwijderen
  4. http://www.camilleri.nl/2013/02/nog-veel-vragen-inzake-anass-aouragh/

   EDIT: Deze foto is juist op verzoek door een aantoonbaar familielid van Anass door ons gepubliceerd. Zonder dit nadrukkelijk verzoek hadden wij nooit dergelijke foto openbaar gemaakt.

   Verwijderen
  5. @geendank

   Ik dacht toch eerder aan de vader, maar ja jullie zitten met jullie geobsedeerde koppies 24/7 bij de 'complotters' dus daarom zal ik je die stupide opmerking vergeven.

   Dat is wel degelijk om de complottertjes terwille zijn, die dit als aanleiding proberen te gebruiken om zoveel mogelijk maatschappelijke onrust te veroorzaken. Dat is een ordeprobleem.

   Verwijderen
  6. " Als je dan al gaat roepen dat ze iets niet vertellen praat je niet alleen voor je beurt, maar wek je ook de leugenachtige suggestie van verzwijging."

   En daarna zeg je dit;

   "Dat ze een volledige reconstructie willen maken en dan pas het hele verhaal vertellen betekent niet dat ze niet weten of het wel of geen moord was."

   Weten ze nu wel of niet zeker dat het zelfmoord was??

   Verwijderen
  7. "Dat is wel degelijk om de complottertjes terwille zijn"

   Dus aan bv de vader hebben ze maling.

   http://nieuws.thepostonline.nl/2013/02/19/vader-van-anass-mijn-zoon-is-vermoord/

   Verwijderen
  8. Heb je genoten van die foto, @geendank? Kwam je aan je trekken?

   De vader en mogelijk andere familieleden van Anass zitten (mede vanwege het taboe op zelfmoord) in een ontkenningsfase en dat is triest. Zeker als gewetenloze complottertjes dat zoveel mogelijk aanjagen om hun eigen gestoorde strijd tegen de rechtsstaat mee te voeden.

   Als ik het goed begreep woonde die vader in Marokko en woonde Anass bij zijn moeder en zus, die wel geloven dat het zelfmoord was. Hun mening is in principe relevanter, maar daar hoor je de complottertjes niet over. Komt dat niet uit?

   Verwijderen
  9. Dus aan bv de vader hebben ze maling.

   Dat maatschappelijke belangen (pesten, complottertjes, schoolcultuur) ook een rol spelen betekent niet dat de vader er niet toe zou doen. Er komt heel veel samen in dit onderzoek.

   Wel vraag ik me af waarom de moeder en zus er niet toe doen voor de complottertjes.

   Verwijderen
  10. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  11. Als je gaat graven in de reacties hier vind je vanzelf de naam van de woordvoerster van moeder en zus van Anass en volgens mij ook de betreffende reactie op Facebook. Ga maar fijn zelf zoeken. Laat je moeder en zus wel met rust? Die verloren net een familielid.

   Het antwoord op je vraag gaf ik al eerder, dus daarvoor kan je terugkijken in de reacties hierboven. De politie weet zeker dat het zelfmoord was, maar dat betekent niet dat het onderzoek al afgerond werd, of dat de reconstructie compleet is.

   Verwijderen
  12. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  13. "De politie weet zeker dat het zelfmoord was"

   Dan sprak ik dus niet voor mijn beurt met de vraag waarom niet verteld is hoe Anass zelfmoord gepleegd zou hebben.

   En dat jij mij dood wenst is natuurlijk te bizar voor woorden, ik heb er geen probleem mee wanneer het daadwerkelijk zelfmoord blijkt te zijn, maar enkel omdat ik het in twijfel durf te trekken moet ik dood, de ware aap komt dan uit de mouw.

   Verder is het triest dat baggercuda nu niet alle maar bepaalde reacties van mij uit de discussie verwijderd heeft. Verwijder ze dan allemaal of laat ze allemaal staan, lamlul.

   "Als je gaat graven in de reacties hier vind je vanzelf de naam van de woordvoerster van moeder en zus van Anass en volgens mij ook de betreffende reactie op Facebook. Ga maar fijn zelf zoeken."

   Ik heb het niet kunnen vinden, kan jij ze niet linken?? Kijk, ik heb er geen probleem mee wanneer het daadwerkelijk zelfmoord blijkt te zijn, en misschien kunnen de verhalen van moeder en zus een betere kijk op de situatie geven, en dan hoef jij mij niet dood te wensen e.d., dat is beter voor je bloeddruk. Het is dus een win win situatie dus wees geen dief uit eigen zak en link het even.

   Verwijderen
  14. Ik heb het niet kunnen vinden, kan jij ze niet linken??

   Zoekt en gij zult vinden.

   Verwijderen
  15. "Zoekt en gij zult vinden."

   Ik begin nu sterk het vermoeden te krijgen dat je aan het bluffen bent. Je zei dat het tussen de reacties te vinden zou zijn, daar is het niet te vinden, en waarom zou je ze dan niet even linken want je hangt toch de godganse dag op deze site.

   Verwijderen
  16. Nee hoor, ik bluf niet. Het staat er echt.

   Zoekze!

   Verwijderen
  17. Het staat nergens in de reacties, het staat ook niet in het artikel, dit wel: 'de familie - niet overtuigd van de zelfmoordtheorie van de politie'.

   Ik ben zelf even gaan googlen maar ik heb niets kunnen vinden, ik vrees dat je ordinair aan het liegen bent.

   Maar het is jou/jullie dan ook helemaal niet te doen om Anass en/of de nabestaanden, jullie hebben weer een aanleiding gevonden om lekker helemaal los te gaan op jullie obsessie en verslaving, namelijk: Micha Kat.
   Duidelijk gevalletje van: 'het doel heiligt de middelen'.

   Hahaha.. wat een leven als je je 24/7 bezighoudt met een persoon.

   Verwijderen
  18. Echt beter zoeken geendank, hij staat in een betrekkelijk recente reactie. Ik voel me natuurlijk al helemaal niet geroepen om je een linkje te geven als je me voor leugenaar uitmaakt. Hoe dan ook.... ik googlde net en het was de bovenste link. Dus dat je 'm niet kan vinden heeft vooral te maken met lage voorhoofd.

   Als je toch bezig bent, kan je dan meteen zoeken naar die reactie over plintenladders? Daar stond ook bewijs in.

   Verwijderen
  19. Je bent een ordinaire leugenaar, nergens is te vinden dat zijn moeder en zus overtuigd zouden zijn van zelfmoord.

   Toch bizar dat je grove leugens gebruikt en mensen dood wenst die niet overtuigd zijn dat het zelfmoord is, dat zegt héél veel over jou!!

   'De 13-jarige Anass is gisteren begraven in Voorschoten. Nog steeds is de dood van de jongen die donderdag levenloos werd gevonden door raadselen omgeven. Zo gaat Jeugdzorg nu niet uit van zelfmoord, omdat het heel goed met Anass leek te gaan. De vrolijke, kleurrijke brugklasser Anass Aouragh werd gisteren door zijn familie, schoolgenootjes, burgemeester Jan Hoekema en de rector van'het Adelbert College Ben Dijkmans naar zijn laatste rustplaats in Voorschoten begeleid. Daar heeft hij een plekje gekregen op de Islamtische begraafplaats. Het was emotioneel, vertelt Hoekema. 'Dit gaat onder je huid zitten. Ook zijn tweelingzusje heeft met vriendinnen een paar woorden gesproken. Dat was indringend,' vertelt het aan AD/Haagse Courant. Gisteren trad rector Dijksmans voor het eerst naar buiten. Dat Anass - 'een bijzondere leerling' - gepest werd, was vanaf zijn start op de school al duidelijk, vertelde hij. 'Door zijn bijzondere gedrag viel hij de eerste dag al op. Welke brugklasser komt naar school met een vlinderstrikje?' De school heeft eraan gewerkt die pesterijen te stoppen, aldus Dijkmans. Er is gesproken met ouders, pesters en Anass zelf. De band tussen school en Anass was volgens de rector hecht. Zo zou hij zijn mentor als een 'tweede moeder' hebben gezien en was hij actief bij de schoolkrant. Hoewel burgemeester Hoekema uitgaat van zelfmoord, zegt hij nog veel vragen te hebben over de dood van de jongen. Hoe kan het bijvoorbeeld dat de eerste zoektocht naar Anass vruchteloos was, terwijl hij later plots wel werd aangetroffen? Ook de reden voor een zelfmoord is nog onduidelijk. Zo gaat Bureau Jeugdzorg nog niet uit van suïcide, aldus een woordvoerster. 'Wij hebben geen bericht binnengekregen waaruit bleek dat het slecht zou gaan met Anass. We kregen alleen maar positieve signalen. De gezinsvoogd is zich rotgeschrokken dat dit is gebeurd.' http://www.ad.nl/ad/nl/1040/Den-Haag/article/detail/3392438/2013/02/12/Dood-Anass-13-blijft-nog-door-raadselen-omgeven.dhtml'.

   Verwijderen
  20. En nou nog eens zoeken op de naam "Danielle Berkenfeld". Succes!

   Verwijderen
  21. @geendank: waarom zou de naam van zijn moeder Marokkaans moeten klinken? Beter je huiswerk doen voordat je mensen van leugenaar beticht.

   Verwijderen
 7. Ik hoop dat Spong Micha Kat het mes op de keel zet. Figuurlijk dan, hè.

  PS Barra, als je "en uitgerekend" verandert in "die uitgerekend", komt het weer goed met die ontspoorde zin.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Is er al nieuws over de aanstaande executie van Kat en wie die gaat uitvoeren?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als dat verhaal op klol site z'n verdediging moet voorstellen kan hij direct door de cel of het PBC in. Wat een dom gelul zeg.

   Verwijderen
  2. @Jeroen

   Enkele reis PBC was ook het eerste wat ik dacht toen ik dat aanmatigende stuk las. Hier is iemand die het volstrekt ontgaat waarom hij voor de rechtbank staat, duidelijk niets leert van eerdere confrontatie's met justitie, en er een zelf - en realiteitsbeeld op nahoudt dat wel heel erg ver van de werkelijkheid afstaat.

   8-12 weken PBC om eens goed te kijken of meneer Kat de boel nu opzettelijk saboteert, of dat er toch iets stevig misgaat in het Micha-brein.

   Verwijderen
  3. Ik zit al een paar keer door dat kaasverhaal van Micha te lezen om het puntsgewijs te weerleggen ofzo, maar ik heb de kracht niet. Het is gewoon te stuitend en voorspelbaar allemaal en volkomen ongerelateerd aan de zaak tegen hem... ik kan er gewoon niets mee, behalve dat er volgens mij nog drie extra aangiftes wegens smaad en laster uit te destilleren zijn. Dit staat gewoon buiten elke werkelijkheid behalve die in zijn koppie, precies wat je zegt.

   Nouja, hij lijkt al uit zichzelf te escaleren. In dit tempo gaat hij los van het justitiële traject binnenkort sowieso opgenomen worden, met die angststoornissen, vervolgingswanen over mannen op motoren en aanvaringen met willekeurige cafébezoekers.

   Verwijderen
 9. Wat een schandalig voorbeeld van leugenachtige desinformatie door Micha Kat is dit weer:
  http://www.klokkenluideronline.is/artikel/22295/brief-van-micha-over-zijn-zaak

  Ongetwijfeld zullen de rechters, mag ik toch hopen, dit voor kennisgeving aannemen, irrelevant verklaren, en vervolgens meewegen bij de strafmaat.

  Trouwens, zat ik me vanmorgen af te vragen, stel hij krijgt zes maanden onvoorwaardelijk. Daarvan al 4 maanden uitgezeten met (naar eigen zeggen) goed gedrag. Gaat dan die regeling van slechts 2/3 uitzitten ook in werking? Komt hij dan meteen na de uitspraak vrij?

  Als Spong op tijd aangifte doet kan hij meteen weer in voorarrest.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een baan ook voor zo'n advocaat om dat allemaal serieus te gaan staan voorlezen in de rechtzaal, inclusief de scheldwoorden, terwijl hij natuurlijk heel goed weet wat een onzin het is, en hoezeer juridisch niet tot verdediging strekkend.

   Maar ja, zo iemand doet gewoon zijn werk en de andere spelers in het proces weten dat en nemen hem daarom serieus en horen hem rustig aan.

   Verwijderen
 10. Interessant detail onthult Micha Kat hier:
  ==
  Vogelenzang heeft een Amsterdamse advocate onder extreme druk gezet aangifte tegen mij te doen. Deze advocate, Marielle van Essen, heeft dat geweigerd hetgeen haar siert.
  ==

  Zowel Van Essen als Korver hebben m.i. inderdaad alle reden aangifte te doen wegens smaad. Dat ze dat niet deden is hun goed recht (negeren werkt vaak beter), tenzij er wettelijk iets tegen is, wat ik niet precies weet.

  Die "extreme druk" zal wel gewoon een normaal telefoontje of gesprekje zijn geweest om te informeren of ze niet ook voor hetzelfde onderzoek aangifte wou doen. Normaal onderdeel van het werk van een officier van justitie, lijkt mij, ook passend bij het opportuniteitsbeginsel.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Kat in zijn verdedigingsbrief:
  "Inhoudelijk heb ik weinig te melden over de tenlastelegging om het simpele feit dat er geen delicten zijn."

  Tja.

  Is het trouwens toegestaan niet te verschijnen op je eigen strafproces, zoals hij volgens die brief van plan is? Dan komen ze je halen, toch? Tenzij er een medische verklaring is, maar ja, psychiaters.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. BREKEND

  Micha verscheen niet op de zitting vandaag, maar de rechtszaak gaat gewoon door. Ook is inmiddels duidelijk geworden dat Micha tegenover de politie verklaard heeft, dat hij recentelijk niet zozeer in elkaar geslagen werd, maar dat hij mensen bedreigd heeft om zijn frustraties af te reageren en omdat hij zat was. Over eventuele verwondingen van hem geen woord.

  Als dat tijdens zijn zitting ter sprake kwam en ook nog eens toegevoegd wordt aan zijn strafzaak ziet het er niet best uit voor hem.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je conclusie mbt dat tweede tweetje lijkt me wat voorbarig. Zou ook zo maar eens over die bommeldingen kunnen gaan.

   Verwijderen
  2. Oei, je hebt gelijk, te voorbarig. Maar de woordkeuze was vrijwel identiek aan zijn eigen woordkeuze toen hij het erover had en ik heb hem over die bommeldingen nooit de verdedigingslijn zien gebruiken dat hij dronken of gefrustreerd was. Dus mijn vermoeden is dat het hier gaat om dat recente incident.

   Verwijderen
  3. Zelfdoding bij jeugdige mannen komt wel voor. Meer dan 40% kiest daarbij voor verhanging. De verwondingen in zijn gezicht kunnen daarbij ontstaan zijn.

   Verwijderen
 13. De 1/3 van de straf aftrek gaat pas in bij een straf boven de 6 maanden. En ook alleen maar voor de maanden boven de 6 maanden.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. De strafeis is nu in ieder geval 285 dagen waarvan 180 voorwaardelijk en 120 uur dienstverlening. 105 dagen werden al uitgezeten, wat volgens Haenen betekent dat hij niet meer zou hoeven te zitten. Ook wordt geeist dat hij niet meer mag beledigen en bedreigen vanaf zijn website, als hij die voorwaarde schendt moet hij opnieuw de cel in.

  Dan is het verhaal overigens nog lang niet afgelopen voor Micha, want dan moet hij nog voorkomen voor bedreiging van Jan Vlug en ik heb zomaar het gevoel dat Spong zich ook niet laat beschuldigen van misbruik van zijn zoon.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Volgens ene Gopal heeft de advocaat, behalve het voorlezen van die totaal niet ter zake dienende brief van Micha, geen enkele verdediging gevoerd. Wel te snappen, want er valt eigenlijk niks te verdedigen.

  Ik had nog wel gedacht dat bijvoorbeeld bij de loze beschuldiging tegen Gerlof Leistra, Micha zou aanvoeren niet zelf de beschuldiging gedaan te hebben, maar alleen te hebben vermeld dat die elders steeds opdook. Daar zou je eventueel nog mee weg kunnen komen dacht ik. Maar 'gesteld noch gebleken' dus.

  Met zo'n flutverdediging kan ik me nauwelijks anders voorstellen dan dat de uitspraak conform eis zal zijn, of zelfs zwaarder.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Dus Micha Kat is niet te benauwd en te beroerd om wie hij maar wil te beschuldigen maar hij durft niet naar de rechtszaal te komen?
  Wat zielig allemaal eigenlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. @Ruud

  Ik geloof niet dat ik iets kan met dat stukje van Gopal. Hij gaf de strafeis nog niet eens juist weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik dacht nog even na over de strafeis van het OM tegen Micha, maar zie de wijsheid er toch wel van in. Door hem niet hoog te straffen haal je de glans van zijn "martelaarschap" er een beetje af en een taakstraf is natuurlijk ook leuk. Kan hij fijn het huis van Demmink schoonmaken in een roze tutu ofzo. Om een deel van de straf voorwaardelijk te maken vind ik eigenlijk ook wel slim, want dat betekent dat je grip op hem kan houden en hem bij eventuele criminele strapatsen direct weer vast kan zetten. Kunnen nu geldende schorsingsvoorwaarden ook na de uitspraak gehandhaafd worden, of verder uitgebreid. Bovendien moet hij ook nog voorkomen voor de ondubbelzinnige dreigementen aan het adres van Jan Vlug, dus er gaat nog een stevige douw achteraan komen. Hij moet pas kort na de uitspraak voor deze zaak (2 maart) voorkomen voor die zaak, dus als dat een veroordeling oplevert kan je hem extra hard aanpakken voor recidive. Dat was anders niet mogelijk geweest.

  Bovendien sleept zijn zaak nu veel langer door en trekt een veel hogere wissel op Micha. Zet lang genoeg een te hoog wattage op een klein gloeilampje en de zaak brandt finaal door.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Minpuntje vind ik wel dat Micha daar al een antwoord op heeft: hij gaat zijn dreigementen en laster nu gewoon "by proxy" doen, bijvoorbeeld via de band van iemand als Vrijland. Als hij die dan instemmend citeert op zijn blog, heeft hij nooit een schorsingsvoorwaarde overtreden. Ook kan ik niet begrijpen waarom hij niet doorverwezen werd naar het PBC, terwijl er breed in de samenleving vragen spelen over zijn geestelijke gezondheid en hij nota bene zichzelf al uitgebreid psychiatriseerde.

   Verwijderen
  2. Ik had wat moeite dat hij zich wel erg zielig vind. Hij leeft als een zwerver, nou menig zwerver zal zich in zijn handen wrijven als ze zo leefden als Micha. Voor de rest hetzelfde jargon van iemand die zichzelf te hoog inschat. PBC krijgt daar toch geen vat op. Dat vergt veel tijd.

   Verwijderen
  3. Ik vond het ook wel handig in elkaar zitten. Die 180 uur voorwaardelijk levert de plaatselijke apotheek een jaarinkomen aan anti-paniekpillen op. En die 120 uur dienstverlening houdt hem voorlopig op Nederlandse bodem.

   Daarnaast is het tactisch zeer slim geweest van het OM om die Jan Vlug zaak buiten dit dossier te houden. Niet alleen hebben ze daarmee voorkomen dat Micha Kat de Vaatstra zaak potentieel naar zich toe zou kunnen trekken door voor dat die zaak voor de rechter komt er al 'aandacht' voor te genereren, maar kan de 'doodsbedreiging' ook gekoppeld worden aan zijn eerdere veroordeling voor een gelijke misdaad tegen Bart Mos. Een leuke gelegenheid voor de OvJ om de voorwaardelijke straf van die zaak in te roepen. Levert Kat weer een maandje brommen op of zo.

   Het lijkt er iig op dat het OM slim een scala aan haakjes geslagen heeft om Micha Kat praktisch duidelijk te maken dat zijn gedrag misdadig is.

   Ik had liever gezien dat hij in het PBC zou inchecken, want ik moet er niet aandenken dat deze mafketel met een doos wijn een enkele reis Laos gaat boeken. Maar goed, dat kan altijd nog. Want als de eis van de OvJ - verbod op beledigen of bedreigen op je website - door de rechter wordt overgenomen, dan zit Kat voor de zomer weer vast. Dat houdt hij nl. nog geen 3 weken vol.

   Verwijderen
  4. > Die 180 uur voorwaardelijk

   Dagen, toch? Zes maaanden dus. Check, ja klopt.

   Verwijderen
 19. Ik heb gelezen dat de politie geen aanwijzingen voor een misdrijf hebben kunnen vinden en daarom ervan uitgaan dat het zelfmoord is. M.a.w. ze hebben geen duidelijke aanwijzingen voor zelfmoord maar bij gebrek aan aanwijzingen voor een misdrijf is de conclusie zelfmoord. Als dat zo is dan is het toch wel vaag, of niet dan?!

  En ik vraag me af hoe hij zelfmoord gepleegd heeft in dat bos, hij is niet voor een trein of van een dak gesprongen, hij heeft zich niet voor zijn kop geschoten, of pillen geslikt. Het enige wat ik kan bedenken is dat hij zich opgehangen heeft, en dat betekent dat hij het touw al bij zich gehad moet hebben toen hij folders uitdeelde, waarom heeft hij nog de moeite genomen folders uit te delen?? En hoe kan het dat ze 'm in eerste instantie niet op de plek bungelend aantroffen waar hij later wel gevonden werd, en niet bungelend, btw??

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou, uit die ene reactie over plintladders ergens op dit blog blijkt toch wel het volstrekte tegendeel hoor. Had je die al gevonden?

   Supermoeluk om aan een eind touw te komen. Goed werk, Sherlock!

   Verwijderen
  2. Ik heb gelezen dat de politie geen aanwijzingen voor een misdrijf hebben kunnen vinden en daarom ervan uitgaan dat het zelfmoord is. M.a.w. ze hebben geen duidelijke aanwijzingen voor zelfmoord ...

   Foute conclusie, geendank. Dat de politie geen aanwijzingen heeft voor zelfmoord, maak jij ervan. Waarschijnlijk zijn die aanwijzingen heel sterk. Maar men moet in eerste instantie, voor de zekerheid, een slag om de arm houden, omdat een zelfmoord in theorie door een moordenaar in scène kan zijn gezet.

   Verwijderen
 20. @ Geen Dank, waar komt die obsessie vandaan op die manier hoe en waarom iemand zelfmoord heeft gepleegd. Ik woon in de buurt van een traject dat berucht was, daar springen (en toen er 2 psychiatrische inrichtingen waren nog meer) geregeld voor de trein.

  Mensen die zelfmoord willen plegen hebben allang een scenario dus het is niet vreemd dat hij eerst de folders rond bracht, En daarna de ultieme daad plegen. Ooit gehoord van rigor mortis?

  Bij sommige zelfmoordenaars is het vanwege hun psychische ziekte bekend, maar anderen kunnen net zo goed hun omgeving voor de gek houden, doen alsof alles leuk en aardig is, maar van binnen lijden. Dus hou nou maar op.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De meeste zelfmoorden zijn terug te voeren naar een geestelijke stoornis of depressie. Veel tegenwoordig helaas ook door verkeerde medicatie als gevolg van een (vermoedelijke) stoornis.

   Maar een verontrustend deel heeft als oorzaak sociale druk of omstandigheden. Zo kende ik een jongen - goed opgeleid, stevige baan, en succesvol. Een probleempje; hij was homo, en kwam uit een traditioneel Joods gezin. Een maand na hij uit de kast kwam, en door zijn familie werd verstoten hing hij zichzelf op. Zomaar plotseling. Nul indicatie bij vrienden, kennissen of collega's. En dat was in Amsterdam btw.

   Dat van binnen lijden is een silent killer, en idd heel moeilijk te detecteren. En al helemaal bij jonge pubers btw.

   Verwijderen
 21. Ooit wel eens gedacht dat dhr Kat niet op de zitting kwam omdat we hem niet op zijn "blauwe ogen" kunnen geloven?

  BeantwoordenVerwijderen
 22. "@ Geen Dank, waar komt die obsessie vandaan op die manier hoe en waarom iemand zelfmoord heeft gepleegd"

  Jij noemt het een obsessie, voor jou is enkel een bericht dat ie zelfmoord gepleegd hebt genoeg omdat dat in jouw straatje past.

  Ik probeer wat objectiever te zijn, ik zeg niet dat ie geen zelfmoord gepleegd heeft maar aan de hand van wat bekend is gemaakt is het absoluut niet vreemd dat mensen twijfelen aan zelfmoord, zelfs jeugdzorg twijfelt eraan. Als bekend is hoe hij zelfmoord gepleegd heeft dan kan dat een hoop vragen wegnemen, en als ik eerlijk moet zijn kan ik geen enkele manier bedenken aangezien hij in een bos gevonden is behalve dat hij zich opgehangen heeft maar waarom hebben ze 'm in eerste instantie niet op die plek aangetroffen, en heeft hij zich idd opgehangen??

  BeantwoordenVerwijderen
 23. @ Geen, ga maar boekjes schrijven hierover. Hoe dan ook zelfmoord of moord die familie is hun kind kwijt. En hijgerige complottertjes die aan hun trekken moeten komen over het hoe en waar, kunnen ze missen als kiespijn. Je kunt ook rustig stellen dat de vader van Anass misbruikt is. Die man heeft verdriet en in die omstandigheden voer voor bedenkelijke media.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ga jij nu bepalen dat de vader van Anass misbruikt is? Tuurlijk heeft die man verdriet, maar daarnaast heeft hij ook donders goed door dat er iets niet klopt aan de officiele verklaring betreffende de doodsoorzaak. Wat zou jij doen als op basis van het forensisch rapport gezegd wordt dat het hoogstwaarschijnlijk om zelfmoord van je kind gaat, terwijl je zelf ziet dat de lichaamsverwondingen op iets heel anders wijzen. Dan zeg je: Fuck je forensische bevindingen, ik wil de hele waarheid weten en anders ga ik hem zelf halen, desnoods met de hulp van enkele 'complottertjes' die meespeuren.

   Verwijderen
  2. Tuurlijk heeft die man verdriet, maar daarnaast heeft hij ook donders goed door dat er iets niet klopt aan de officiele verklaring betreffende de doodsoorzaak.

   Nou, die vader en de directe familie worden nogal gemanipuleerd door de "berichtgeving" van complottertjes en los daarvan is Vrijland zelfs zo'n smeerlap, dat hij als een of andere Jehova's getuige contact gaat zoeken met familie van Anass om die te bewerken met zijn theorettes. Wat dat betreft heb ik trouwens ook vraagtekens bij de rol van Matt Hoorn, die de foto van Anass naar buiten bracht. Het trieste is dat als je die foto bekijkt, dat er geen moord uit blijkt.

   Verwijderen
  3. Kerel, hoe wil jij nu weten of Martin Vrijland contact zoekt met de familie om ze te bewerken met zijn theorien? Misschien zoekt hij wel contact met de familie om meer informatie te verkrijgen. Je kan er toch niet zomaar vanuit gaan dat hij zijn theorien opdringt en hem op basis daarvan ook nog smeerlap noemen.
   Nee, uit een foto alléén blijkt nooit een moord, maar in combinatie met de omstandigheden gaat een redelijk logisch denkend mens bij het zien van deze foto toch eerder aan moord dan aan zelfmoord denken in deze casus. Volkomen terecht en totdat politie met gedetailleerdere informatie naar buiten komt over de doodsoorzaak, zullen mensen blijven denken dat ze bedrogen worden. Dat is toch zo gek niet.

   Verwijderen
  4. @R3bel

   Kerel, hoe wil jij nu weten of Martin Vrijland contact zoekt met de familie om ze te bewerken met zijn theorien? Misschien zoekt hij wel contact met de familie om meer informatie te verkrijgen. Je kan er toch niet zomaar vanuit gaan dat hij zijn theorien opdringt en hem op basis daarvan ook nog smeerlap noemen.

   We zijn het er blijkbaar over eens dat Vrijland contact zoekt met de familie. de reden waarom hij dat doet boeit me nog niet eens, ik vind alle aanleidingen daarvoor smerig als je verder geen begrafenisondernemer, hulpverlener, geaccrediteerd journalist of agent bent.

   Dat Vrijland "informatie" zoekt lijkt me ook. Selectieve querulanteninformatie wel te verstaan, gebaseerd op gesloten vragen waarop hij dan weer nieuwe masturbettes over wurgseks, satanische pedorituelen en reptiliaanse adelijke bloedlijnen kan baseren.

   tot slot: je bevestigt eerst dat moord inderdaad niet vastgesteld kan worden op basis van die foto, om vervolgens zonder enige verdere onderbouwing te gaan roepen dat je "redelijk denkend" bent als je toch moord vaststelt. Dan spreek je jezelf toch een beetje tegen?

   Verwijderen
  5. @R3bel

   Een oudoom van me spoorde niet helemaal, daar stond hij om bekend. Hij woonde in een klein dorp in Twente en schepte er genoegen in om de overlijdensadvertenties van het plaatselijke Lieverdje door te nemen en dan bij de getroffen gezinnen langs te gaan met de vraag of de overledene ook thuis was. Gewoon omdat hij een kick kreeg van de dramatiek en awkwardness van de reactie en dat hij dan gemaakt ontdaan kon reageren. Ik heb de indruk dat er bij Vrijland een soortgelijke waanzin speelt. Weet even niet welk DSM label daarbij zou passen, maar normaal vind ik het niet.

   Verwijderen
 24. "Hoe dan ook zelfmoord of moord die familie is hun kind kwijt."

  Exact, en nu is de vraag waarom.

  "En hijgerige complottertjes die aan hun trekken moeten komen over het hoe en waar"

  En vergeet natuurlijk jezelf niet want je bent knetterstoned van Micha Qat, en dat geldt voor meerdere malloten hier, het enige waar jullie het continu over hebben is de voor jullie super verslavende Micha Qat.

  "Je kunt ook rustig stellen dat de vader van Anass misbruikt is."

  Dat zuig je uit je duim, dat is wreed!! De vader heeft oa twijfels vanwege de vingerafdrukken en beschadigingen in hals en gezicht, plus verklaringen dat hij met man gezien was vlak voor zijn vermissing.

  Nu probeer je het weer op fatsoen te gooien maar ik hoor je met geen woord over dat ik dood gewenst ben enkel omdat ik zelfmoord niet klakkeloos aanneem, hoe onfatsoenlijk kan je zijn!!


  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ik snap echt niet dat de politie en autoriteiten het zichzelf zo vreselijk moeilijk maken. Als het werkelijk zelfmoord is geweest, dan is dat aan te tonen. En de aanname dat dat niet naar buiten word gebracht puur en alleen om de complotters zo geen voer tot denken te geven is volstrekt belachelijk.

  Ze brengen zelfs een nieuwsbericht uit dat het ''zeker'' zelfmoord was terwijl ze niet eens kunnen aantonen hoe dat plaats heeft gevonden. Dat mensen (waaronder de vader van Anass) nu duidelijkheid willen heeft niks met weinig respect of de familie dwars zitten te maken. De waarheid moet naar boven komen. Alleen al het feit dat iedereen hier zo overtuigd is van zelfmoord en met die uitgesproken meningen erbij en haperende bewijsvoering verpakt in een politiek correct jasje. Zeer onsmakelijk. Ik denk dat de ouders meer problemen hebben met de reacties hier dan die van Kat en consorten.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. @harteloos

  Ik snap echt niet dat de politie en autoriteiten het zichzelf zo vreselijk moeilijk maken. Als het werkelijk zelfmoord is geweest, dan is dat aan te tonen. En de aanname dat dat niet naar buiten word gebracht puur en alleen om de complotters zo geen voer tot denken te geven is volstrekt belachelijk.

  Waar gaat dat nou over? Die zitten nog middenin hun onderzoek, bereiden een reconstructie voor en gaan daar vanzelfsprekend pas een persconferentie over beleggen als ze alle feiten op een rijtje hebben. waarom zouden die zich door de complottertjes op moeten laten jagen? Ik wacht liever de conclusies van een grondig onderzoek af.

  Daarnaast werd helemaal nergens aangenomen dat er iets niet naar buiten zou worden gebracht, puur en alleen om de complottertjes geen voer tot denken te geven. Hoe kom je daarbij?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als ze zeker weten dat het zelfmoord is waar gaat dat onderzoek dan over?

   ''De politie Haaglanden maakte vanmiddag bekend dat uit alle forensische onderzoeken geen aanwijzingen zijn gekomen voor een misdrijf'' (ze gingen tevens al gelijk uit van zelfmoord)en(dat is logisch, omdat in Nederland pesten zowaar het enige probleem is volgens de MSM)

   Beetje raar dat ze het woord zeker durven te gebruiken terwijl onzekerheid duidelijk de toon voert.

   M.b.t. het voorbereiden van een degelijke reconstructie kan ik het me voorstellen dat het wat langer duurt, dat moet goed voorbereid worden natuurlijk.

   Daarnaast werd helemaal nergens aangenomen dat er iets niet naar buiten zou worden gebracht, puur en alleen om de complottertjes geen voer tot denken te geven. Hoe kom je daarbij?

   Zie hier:

   Loena Tik 19 februari 2013 10:38
   Omdat het voeden van de perverse gedachten en morbide lustgevoelens van complot idioten zoals jij geen enkel belang dient.

   Ook opvallend: De ambulanceritjes in Wassenaar op 7 en 8 februari:

   07-02-2013 11:35 Ambulance met spoed naar Van Zuylen van Nijeveltstraat in Wassenaar a1 2242AH van zuylen van nijeveltstraat/luciehof 383 ws rit: 12380 vtg: 15125

   07-02-2013 16:20 Ambulance naar Hofcampweg in Wassenaar
   b 2241KD dp3 wassenaar hofcampweg ws rit: 12493 vtg: 15112

   07-02-2013 23:03 Ambulance naar Hofcampweg in Wassenaar
   b 2241KD dp3 wassenaar hofcampweg ws rit: 12610 vtg: 15388

   07-02-2013 23:50 Ambulance naar Hofcampweg in Wassenaar
   b 2241KD dp3 wassenaar hofcampweg ws rit: 12616 vtg: 15388

   08-02-2013 00:03 Ambulance met spoed naar Van Zuylen van Nijeveltstraat in Wassenaar a1 2242AH van zuylen van nijeveltstraat ws rit: 12619 vtg: 15388

   08-02-2013 00:04 Ambulance met spoed naar Van Zuylen van Nijeveltstraat in Wassenaar a1 2242AH van zuylen van nijeveltstraat ws rit: 12620 vtg: 15116

   08-02-2013 00:50 Ambulance naar Hofcampweg in Wassenaar
   b 2241KD dp3 wassenaar hofcampweg ws rit: 12628 vtg: 15388

   08-02-2013 03:25 Ambulance naar Hofcampweg in Wassenaar
   b 2241KD dp3 wassenaar hofcampweg ws rit: 12652 vtg: 15388

   08-02-2013 09:23 Ambulance naar Hofcampweg in Wassenaar
   b 2241KD dp3 wassenaar hofcampweg ws rit: 12706 vtg: 15103

   08-02-2013 12:51 Ambulance naar Hofcampweg in Wassenaar
   b 2241KD dp3 wassenaar hofcampweg ws rit: 12793 vtg: 15103

   08-02-2013 15:12 Ambulance naar Hofcampweg in Wassenaar
   b 2241KD dp3 wassenaar hofcampweg ws rit: 12860 vtg: 15117

   Dat is dus 1 keer op 7 januari naar de vindplaats van Anass bij de om 11:35 en op 8 februari om 00:03 en 00:04 alweer?

   In de tussentijd en daarna dus 8 keer een ambulance naar de Hofcampweg gestuurd (2 straten verder). Lijkt wel of er een bom is ontploft in dat gebied....


   Verwijderen
  2. @ harteloosje. De msn media heeft een dagtaak omdat er al verschillende kinderen zelfmoord hebben gepleegd wegens pesten. Dat is altijd al onder het tapijt geveegd, omdat volgens de mentaliteit van pesters, het slachtoffer er alleen maar sterker van wordt. Niet dus, een jaar of wat geleden was er een programma dat eerst het slachtoffer van pesters aan het woord liet en daarna de pesters er mee confronteerde. No shit, want het pesten had wel degelijk impact op de slachtoffers heel erg zelfs. Zelfmoordpogingen, mutilatie en het idee dat ze niets hadden om voor te leven.

   Nu leven we in een tijdperk waar het pesten een cultuur is geworden en het zich verplaatst heeft naar het internet, en waar kinderen nog harder worden gepakt. Ik weet niet op welke wolk jij leeft, maar pesten is een groot probleem, pestprotocollen op scholen zijn er niet voor niets, maar de scholen doen er weinig mee. Twee jaar geleden vertelde een jongen op de t.v. op een programma dat ging over homo´s en lesbo´s dat zijn leraar lachend erbij stond toen jongens hem in elkaar sloegen. Zolang deze mentaliteit blijft heb je een groot probleem, zie Tim Ribberink en dat meisje dat onlangs voor de trein sprong omdat ze niet meer kon leven met de pesters. En dat zijn aanwijsbare feiten, dan hebben we het niet over de mensen die ofwel op het werk het leven zuur wordt gemaakt, of om wat voor reden het niet meer zien zitten en ook van de pier springen. Die worden niet in de msn genoemd, en de pubers die zelfmoord plegen of een poging doen zul je er ook niet in treffen.

   Kom van je wolk af, het leven is harder en pesters zijn er genoeg. Het is alleen diep triest dat die er lachend mee wegkomen.

   Verwijderen
  3. @harteloos

   Beetje raar dat ze het woord zeker durven te gebruiken terwijl onzekerheid duidelijk de toon voert.

   Nee, dat betekent dat ze in ieder geval zeker weten dat er geen misdrijf werd gepleegd, maar niet dat het onderzoek afgerond werd.

   Die "onzekerheid" werd enerzijds doelbewust gecreëerd door de complottertjes, en anderzijds door mensen die lijsten met namen en rugnummers van de pesters die Anass de "dood indreven" verspreiden. Hij is kortom niet zozeer afkomstig van de zaak zelf, maar van de reacties uit de samenleving.

   M.b.t. het voorbereiden van een degelijke reconstructie kan ik het me voorstellen dat het wat langer duurt, dat moet goed voorbereid worden natuurlijk.

   Pcies.

   Uit je citaatje van Loena tik volgde overigens niet dat er iets niet naar buiten zou worden gebracht om de complottertjes geen voer tot denken te geven. Morbide lustgevoelens zijn iets heel anders

   Verwijderen
 27. Neen, ik trek de lijn door. Kijk maar naar b.v. Bauke Vaatstra die nadat boer Jasper bekend had, Kat, Dankbaar en nog wat van die trawanten op zijn dak kregen en dat Die randdebielen nergens voor terugschrokken door door te drammen zelfs al vroeg de familie er niet om. Daarom vind ik die ´waarheidsvinding´ gevaarlijk. Net als jij blijft doordrammen over al het wel of niet zelfmoord van een jongen.

  Ik persoonlijk begrijp de vader van Anass die is zijn zoon kwijt, maar had wel tegen zichzelf beschermd moeten worden, want die heeft nu al wat Bauke Vaatstra en zijn familie betreuren hetzelfde ranzige gezelschap van complottertjes die hem graag van wal in de sloot helpen.

  Dat je dood bent gewenst omdat je zelfmoord niet aanneemt komt niet in mijn vocabulaire voor. Meer, dat ik wou dat je gewoon even je tetter hield een wandeling ging maken en blij dat je gewoon leeft .

  En waarom ik vind dat Micha Kat achter de tralies moet simpel net als anderen: je hebt een recht op een mening, maar treiteren, stalken, oproepen tot moord en laster behoren daar niet toe.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat ging niet over wel of geen zelfmoord, plus dat niet ik maar baggercuda het artikel geplaatst heeft, dus waar heb je het over??

   Oh ja, jullie willen natuurlijk weer knetterstoned worden op Micha Qat.

   Baggercuda plaatst het artikel maar het het maakt jullie geen fok uit hoe het gegaan is, het enige wat jullie willen is knetterstoned worden op Micha Qat, en dat jullie daarvoor de dood van een kind moeten misbruiken dat zal jullie worst zijn, zolang jullie maar knetterstoned kunnen worden op Micha Qat.

   Verwijderen
  2. @geendank

   Nu je toch begint over Micha Kat: welke taakstraf zou je in zijn geval het passendst vinden? In een lekker jongensachtig matrozenpakje het huis van Demmink schoonhouden? Die komt toch ook op een leeftijd dat enige mantelzorg wel op z'n plaats is. Bij Westenberg in de tuin de hortensia's bijknippen is natuurlijk ook een optie, maar dat zou ik wel heel mild vinden.

   Verwijderen
  3. Exact @Dorothy

   Het is daarbij absurd dat de politie zich gedwongen in allerlei positie's moet laten dwingen om te benadrukken dat het niet om moord gaat. En het is nog absurder dat dit helemaal niets blijkt te helpen, want de totaalidioten op het web zoals Micha Kat, Arend Zeevat en Martin Vrijland beginnen hoe dan ook hun campagne.

   De 'yellow pages' waren altijd al een pain in the ass, maar de web-variant van de sub-cultuur die Kat e.a. vertegenwoordigen is nog misdadiger en vele malen meer sadistisch.

   Echt walgelijk.

   Verwijderen
  4. @Jeroen

   Ik zou Micha bibliotheek medewerker in de bajes maken voor een fors aantal zaterdagen achter elkaar. Kan hij zich naast zijn literaire kennis bijdrage voldoende realiseren dat hij voortaan keurig met 2 woordjes moet praten.

   Verwijderen
  5. @ geendank. Dit blog schijnt bij jou alleen maar braakneigingen op te wekken, dus waarom je hier elke keer weer komt jammeren, snotteren en krijten is mij echt een raadsel. Ik zou zeggen: lees het gewoon niet. Blijf weg. Beter voor je gemoedsrust.

   Verwijderen
  6. @ziva

   eigenlijk zou zwaar fysiek werk het beste voor hem zijn, zodat hij lekker kan aarden. Ik maakte zelf ooit nog deel uit van een vage gestalt gemeenschap in Ierland en had nog de meeste baat bij het uitmesten van de koeienstallen en onderhouden van het bos. Een passende taakstraf is dan de plantsoenendienst, of de kinderboerderij.

   Het is trouwens een interessant toetsmoment voor de vraag of hij nou narcistisch is zoals jij denkt, of manisch depressief zoals hijzelf stelt. Zo'n taakstraf is natuurlijk fnuikend qua narcistische krenking, dus zijn reactie daarop gaat interessant zijn. Zal hij zijn taakstraf gelaten ondergaan, of zal hij verzuimen en zijn taakstraf uiteindelijk toch uit moeten zitten?

   Verwijderen
  7. Gemoedsrust inderdaad! Lang leve de gemoedsrust. Wat een mooi woord is dat ook.

   Jeroen hoeveel kilometers aan tekst type jij dagelijks uit? Is dat te berekenen denk je? :)

   Verwijderen
 28. "Het is daarbij absurd dat de politie zich gedwongen in allerlei positie's moet laten dwingen om te benadrukken dat het niet om moord gaat."

  Het is absurd dat de politie niet kan aangeven hoe de zelfmoord heeft plaatsgevonden. Het is absurd dat mensen helemaal uit hun bol gaan omdat sommigen niet overtuigd zijn van de zelfmoord vanwege het gebrek aan bewijs.

  Echt walgelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ Geen, jij bent absurd. En nu klepje houden over zelfmoord en ga lekker tv kijken.

   Verwijderen
  2. Je draait de zaak om @geendank.
   Het is omdat types zoals jij die per definitie zelf geen vertrouwen meer hebben in de overheid of - in het bijzonder - het justitiële apparaat iedere gelegenheid aangrijpen om dat wantrouwen door te laden door misbruik te maken van reactie-panels, eigen blogs, of social media.

   Niet om de 'waarheid' boven water te krijgen of zelfs houden, maar om dat diepe individuele wantrouwen gekoppeld aan talloze persoonlijke frustratie's onder de aandacht te brengen. Het is een motivatie die niet alleen grenst aan wraak, maar het veelal ook simpelweg is.

   En het maakt jullie niet uit over wiens lijk of imago dat gebeurt. Of het nu een bekende advocaat, een politicus, een journalist, of een dode puber is, het doel - de individuele en persoonlijke wraak op het systeem - dat is wat telt.

   Echt walgelijk idd. En strafbaar wat mij betreft.

   Verwijderen
  3. " En nu klepje houden over zelfmoord en ga lekker tv kijken."

   Weet je dat zeker, misschien is er wel een kritisch programma op de tv die niet zeker is van de zelfmoord.

   Tuurlijk, jij hoeft geen bewijs, het is zelfmoord, punt. En dan kan je lekker knetterstoned worden op Micha Qat, dat is het enige wat wilt en dat je daarvoor de dood van een kind moet misbruiken dat zal je worst zijn.

   Jullie zijn zo stoned dat jullie niet meer normaal kunnen denken en los staan van de realiteit.

   Sterk spul hè, die Micha Qat.

   Verwijderen
  4. "Het is omdat types zoals jij die per definitie zelf geen vertrouwen meer hebben in de overheid of - in het bijzonder - het justitiële apparaat iedere gelegenheid aangrijpen om dat wantrouwen door te laden door misbruik te maken van reactie-panels, eigen blogs, of social media."

   Dat zit in jouw paranoia hoofd omdat je teveel van Micha Qat gebruikt hebt. Ik zei al in eerste instantie dat het best zelfmoord geweest kan zijn, alleen zijn er ook vragen die moord niet uitsluiten.

   Zelfs jeugdzorg heeft twijfels, zijn dat 'complotters', hebben die per defiintie geen vertrouwen in justitie e.d.??

   Verwijderen
  5. @ Ziva

   Echt walgelijk idd. En strafbaar wat mij betreft.

   Dat is altijd wel het punt waarop jij mij teleurstelt Ziva. Ben jij dan echt zo overdreven ernstig van aard? Wat humor mag dan wel vind ik. Een beetje licht. Met lichte treden, en een brandend hart.;-)

   Ik bedoel als het aan jou lag, zaten de gevangenissen onderhand boordevol. Laat Geendank lekker spugen. Is goed voor de diversiteit der dingen.

   Verwijderen
  6. @geendank 19 februari 2013 18:31
   Het is absurd dat de politie niet kan aangeven hoe de zelfmoord heeft plaatsgevonden.

   Ach, ach, wat blijkt er weer een hersenloze vooringenomenheid uit deze reactie. Dat men geen mededelingen doet over hoe Anass zelfmoord heeft gepleegd wil niet zeggen dat men geen idee heeft hoe dat heeft plaatsgevonden.
   En wat voor zin heeft het eigenlijk als er een verdachte voor moord wordt gearresteerd? Zolang zo'n verdachte niet te relateren is aan het Koningshuis, een bekende advocaat, Demmink, vermeende satanisch misbruik plegende pedonetwerken, bekende politici -en dreun het hele riedeltje maar weer op- dan is die verdachte voor jou bij voorbaat toch weer onschuldig en breekt er eenzelfde circus los als rond Marianne Vaatstra / boer Jasper S.

   Krijgen we na een periode van bezinning meteen de Anass files op argusoog als doorstart. Flikker toch asjeblieft een heel eind op. Sukkel.

   Verwijderen
  7. Lees voor "heeft gepleegd" mede - zou kunnen hebben gepleegd en voor "heeft plaatsgevonden" - zou kunnen hebben plaatsgevonden

   Verwijderen
 29. Hebben jullie slimmeriken ook nog een antwoord op het vreemde feit dat het lichaam van Anass pas de volgende morgen gevonden is, terwijl de avond ervoor toch ook in het bos gezocht is?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoe vaak moet de politie zoeken naar lijken dan wel in het bos of water en kan het pas later vinden?

   Verwijderen
  2. Bullshit argument, we hebben het hier over een klein rotbosje. Speurhonden hebben een lijk daar zo gevonden. De fiets was al gevonden de avond ervoor. Vandaaruit een speurhond erop en die leidt je zo naar het lichaam.

   Verwijderen
  3. @R3bel

   De vraag is niet zozeer of je dat vreemd vindt, maar wat het bewijst. Niets dus.

   Verwijderen
  4. Dat ze hem die avond niet hebben gevonden in het bos kan wat mij betreft slechts op twee dingen duiden:

   - Ze hebben uiterst slecht gezocht
   - Het lichaam lag er toen nog niet, hetgeen het zelfmoordscenario nog minder logisch maakt

   Verwijderen
  5. Ik zou zeggen: ga bij de pliesie solliciteren. Of ga gezellig een potje Cluedo doen ofzo.

   Verwijderen
 30. Wat is het toch dat zoiets zulke morbide gevoelens op raakt? Vakantiepark Duinrell een klein bos? Lijkt me niet. Maar goed, zoek nou maar andere fora op waar je verder kan trollen.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. @dorothy
  wil je mij aub niet verwarren met @geendank ? Als zijn moeder weet dat hij weer op het internet xit, moet hij weer voor straf met zijn blote voetjes nasr bed.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sorry geen, ik zal het nooit meer doen. Ik zal in het vervolg als ik al zin heb hem met dank aanspreken. Misschien dat zijn moeder maar de stekker uit de computer moet trekken is dat een beter idee?

   Verwijderen
 32. Playstation afpakken en ze kan lezen en schrijven met haar okkeloentje.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. We kunnen met zijn allen ook even afdwingen met de vraag of hij nog geneukt heeft de laatste tid. Rechtvaardigheid kent namelijk ook daar geen grenszen. @ geendank hey jou beurt men!

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Nog even over de herkomst van die post mortem foto van Anass. Matt Hoorn van Camillieri stelt wel dat hij die via de familie heeft, maar op zijn school speelt een ander verhaal:

  Beste Martin Vrijland, ik zou uitkijken met die foto. Ik ben namelijk leerlinge van het Adelbert College, de school waar Anass zat. Vorige week woensdag hebben wij een brief gekregen over de foto van de overleden Anass. Als wij die foto zien moeten wij erover praten met onze ouders en mentor en deze doorspelen naar de politie (via mentor/school?), want die doet onderzoek naar waar de foto vandaan komt!

  BeantwoordenVerwijderen
 35. "xaraaaaaaaa19 februari 2013 18:58
  @geendank: waarom zou de naam van zijn moeder Marokkaans moeten klinken? Beter je huiswerk doen voordat je mensen van leugenaar beticht."

  Die Danielle is zogenaamd de woordvoerder, nergens is te lezen dat moeder en zus van Anass overtuigd zijn van zelfmoord. Jeroen die de godganse dag knetterstoned op Micha Qat hier rondhangt is een ordinaire leugenaar.

  En hoe zit het met jeugdzorg, zijn dat ook 'complotters'??

  Als je deze site bezoekt dat krijg je een aardig idee hoe het bv in het communistische oost-duitsland geweest moet zijn, als je iets zegt wat niet overeenkomt met wat de Stacies propageren dan heb je een probleem. Met het grote verschil dat de Stacies van baggercuda ook nog een keer continu knetterstoned zijn op de voor hun zwaar verslavende drug Micha Qat waardoor ze ontoerekeningsvatbaar zijn, een zeer gevaarlijk volk wat de dood van een kind niet schuwt om knetterstoned te worden.

  En leugenachtige jeroen, martin vrijland heeft naar mijn weten niets met camilleri te maken. Op die site wordt gezegd dat ze die foto op verzoek van familie geplaatst hebben, nu mag jij opeens wel aan die woorden twijfelen maar er mag niet getwijfeld worden aan zelfmoord?? Je bent gewoon een rat, knetterstoned op Micha Qat ga je leugenachtig door het leven, de dood van een kind misbruik je om aan je drug Micha Qat te komen, malloot die je bent.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Had je die woordvoerster van de moeder en zus van Anass nou al gevonden, @geendank?

   Waar schreef ik in vredesnaam nou weer dat Vrijland iets met Camillieri te maken zou hebben? Ik citeer gewoon een reactie op zijn blog waaruit blijkt dat "something fishy" aan de hand is met die foto van Anass. Enerzijds hebben we bovenstaande reactie van een leerling van de school van Anass op het blog van Vrijland en anderzijds de claim van Matt Hoorn dat hij die foto van een familielid zou hebben gekregen. En natuurlijk zijn melding van gezellige contactjes met de achterban van Micha.

   Verwijderen
  2. Waar zijn de linkjes die aantonen dat de moeder en zus van Anass overtuigd zijn van zelfmoord?? Nee die zijn er niet hè!! Lekker knetterstoned worden op Micha Qat over het lijk van een kindje.

   Hoe zit het met bv jeugdzorg, zijn dat 'complottertjes'??

   Verwijderen
  3. Oh wacht, die had je gevonden. Zie je wel dat die reactie er echt stond? Probeer het berichtje van Danielle ook even in de context te plaatsen van de reacties waartussen hij stond. Stalkende complotmongooltjes waren het facebook profiel van Anass vol aan het blaffen met zeer onsmakelijke gedetailleerde beschrijvingen van de verwondingen van Anass (die gek genoeg identiek zijn aan die foto) en de opmerking dat het geen zelfmoord kon zijn, die ze zelfs copypastten onder ieder itempje op die pagina. De woordvoerster van moeder en zus noemde dat dus "allemaal leugens". Daarmee reageerde ze op de claim dat het geen zelfmoord kon zijn en dat die verwondingen dat aan zouden tonen.

   Verwijderen
  4. Je moet er niet omheen lullen achterlijke junkie, jij beweerde dat de moeder en zus van Anass overtuigd zijn van zelfmoord, je nam het de 'complottertjes' zelfs kwalijk dat ze dat negeerde. Ik vroeg je het even te linken omdat ik daar nog niets over gelezen had, nog in de veronderstelling dat je de waarheid sprak, maar je bleek gewoon een ordinaire leugenaar, wat niet zo vreemd is voor een junkie die bang is dat zijn spul ontnomen wordt, die zijn bloedlink en niet te vertrouwen. Het enige wat jij wilt is dat het zelfmoord is, punt, en dan lekker knetterstoned worden op Micha Qat, dat is het enige waar jouw leven om draait, dag in dag uit knetterstoned worden op Micha Qat.

   Hoe zit het met jeugdzorg btw, zijn dat 'complottertjes'??

   Verwijderen
  5. Nee hoor, ik bleek gewoon de waarheid te spreken. Die facebook reactie van Danielle was wel degelijk te vinden in een reactie van me op dit blog. Als die namens moeder en dochter beweert dat suggesties van moord allemaal leugens zijn en er is geen sprake van een natuurlijke dood, blijft de aanname van zelfmoord over. Klaar.

   Ik neem het de complottertjes overigens nog steeds kwalijk dat ze op de smerigst denkbare manier de familie van Anass manipuleren met hun leugenachtige verhaaltjes. En het is inderdaad raar dat de biologische vader van Anass die op duizenden kilometers afstand van zijn kind woonde zo in het zonnetje gezet wordt.

   Je gebazel over jeugdzorg gaat al helemaal nergens over. Ik neem aan dat je met je vage vraag de suggestie probeert te wekken dat jeugdzorg ook niet gelooft in zelfmoord, omdat die stelden dat het beter met Anass zou gaan. Maar het ene volgt niet uit het andere. Wel is zijn contact met Jeugdzorg natuurlijk een extra indicatie dat er iets met hem aan de hand was. Niet dat je bij jeugdzorg loopt omdat je blaakt van het levensgeluk zullen we maar zeggen.

   Al met al is het probleem vooral dat je logische vermogens zwaar onderontwikkeld zijn en je daarom niet in staat bent om causale relaties te leggen. Als andere mensen je daarop wijzen word je bovendien agressief.

   Verwijderen
  6. Jij bent een geboren leugenaar, jij bent van het ergste soort!!

   Dit was mijn eerste reactie;

   'Waarom weten we niet hoe hij zelfmoord gepleegd heeft??'

   Waarop jij reageerde met;

   'Jeroen19 februari 2013 10:12
   Omdat je dat niets aangaat.'

   En zo verliep het verder;

   'geendank19 februari 2013 10:32
   Waarom niet??'

   'Loena Tik19 februari 2013 10:38
   Omdat het voeden van de perverse gedachten en morbide lustgevoelens van complot idioten zoals jij geen enkel belang dient.'

   'geendank19 februari 2013 10:41
   Het maakt voor mij geen verschil of hij wel of geen zelfmoord gepleegd heeft, de jongen is helaas dood. Maar enkel een bericht dat hij zelfmoord gepleegd heeft is voor mij niet genoeg om dat dan maar klakkeloos aan te nemen, ze kunnen zoveel zeggen. Als hij zelfmoord gepleegd heeft waarom vertellen ze dan niet hoe hij dat gedaan heeft, dat zal een hoop speculatie weg nemen.

   http://www.camilleri.nl/2013/02/nog-veel-vragen-inzake-anass-aouragh/'

   'Loena Tik19 februari 2013 10:52

   Ben je gek. Misschien kom je wel op ideeën. En hoewel je bijdragen aan de maatschappij van weinig toegevoegde waarde zijn, dood hoef je nu ook weer niet wat mij betreft.'

   Etc etc..

   Jullie zijn degenen die zich van huisuit onbeschoft gingen gedragen, maar ik wil best geloven dat jullie zo stoned zijn op Micha Qat dat jullie dat niet eens in de gaten hebben, stelletje achterlijke junkies.

   Verwijderen
  7. "Al met al is het probleem vooral dat je logische vermogens zwaar onderontwikkeld zijn en je daarom niet in staat bent om causale relaties te leggen"

   Met die opmerking bewijs je toch dat je te stom bent om voor de duvel te dansen, achterlijke haatzaaier die je bent. Want welk bewijs heb jij voor zelfmoord??

   Geef daar eens antwoord op, sukkel.

   Welk bewijs heb jij voor zelfmoord????

   Je weet niet eens waarom en hoe hij zelfmoord gepleegd zou hebben, mafkees!!

   Verwijderen
  8. @geendank

   Welk bewijs heb jij voor moord?
   Weet jij waarom en hoe Anass vermoord zou zijn?

   Verwijderen
 36. Dat jij degene bent die niet anders kan dan je onbeschoft en intens dom gedragen blijkt vooral uit je eindeloze stroom aan scheldpartijen, zonder dat het je lukt om ook maar een zindelijk argument in te brengen. Waar komt al dat intense lijden van je vandaan, dat je het zo uitschreeuwt van de pijn? In wat voor soort hel leef je?

  Het gaat je nog steeds helemaal niets aan hoe hij zelfmoord had gepleegd, @geendank. Waar staat in de wet dat jij het onvervreemdbare recht hebt op die informatie? Uit welke reactie van je bleek het tegendeel? Veel verder dan stompzinnig schelden kom je verder niet. Nu kom je weer met een lijst van citaatjes zonder zelfs maar aan te geven wat je ermee wil zeggen, het is allemaal zo verward en negatief.

  Met die opmerking bewijs je toch dat je te stom bent om voor de duvel te dansen, achterlijke haatzaaier die je bent. Want welk bewijs heb jij voor zelfmoord??

  Waarom vind je dat ik bewijs zou moeten leveren van zelfmoord? Ik wacht liever de uitkomst van het onderzoek af, zoals ik al een keer of twintig hierboven aangaf.

  BeantwoordenVerwijderen