dinsdag 19 februari 2013

Psycho war

In de moeder aller veldslagen, de rechtszaak aller rechtszaken, daar waar hij maanden zo niet jaren naar toe had geleefd, en waarvoor hij gans Nederland had opgeroepen om te verschijnen, schitterde Micha Kat woensdag door afwezigheid. Volkomen gebroken lag hij thuis, met de koortsthermometer tot aan het plafond en de ventilator op acht, althans zo werd het gebracht. En dus las zijn advocaat een verklaring van vele kantjes voor, waarbij Barracuda helemaal volschoot. Grote krokodillentranen heeft hij gehuild, Kleenex en Kruidvat zakdoeken vol en toen die drijfnat aan de drooglijn hingen, vervolgens nog eens eens vele emmers en teiltjes.

Want: Verdachte is zijn werk kwijt, zijn bankrekeningen, heeft vier maanden in de cel gezeten, leeft in voortdurende angst voor terreur en arrestaties, heeft geen enkele toegang tot de bescherming van politie of justitie en leeft thans als een zwerver. Hij lijdt aan PTTS: post traumatisch toga syndroom, durft vaak niet meer naar buiten noch ook de deur te openen als de bel gaat. De aandoening wordt - zo determineert Kat met de stethoscoop op de eigen borst gedrukt - sterk verergerd door aanhoudende doodsbedreigingen, zowel op internet als via email waarin tot in detail wordt beschreven hoe men hem van het leven gaat beroven.

Een welbewuste psycho-war is het, een centraal-aangestuurd complot tegen de arme arme, arme, arme en toch vooral heel erg arme Micha, waarin diverse parketten, politiekorpsen, advocaten, media, rechters en aangevers samenspannen.

Naast deze aanvallen van zorgvuldig gecultiveerde aanstelleritis (die ook altijd weer heel snel voorbij gaan), ging het in de verklaring echter niet om waar het om zou moeten gaan, namelijk de bedreigingen en bommeldingen die ten doel hadden om - zo had Kat nota bene zelf aan de politie verklaard - 'frustraties af te reageren en na gebruik alcohol'. Dezelfde alcohol die ervoor gezorgd heeft dat Kat sinds enkele dagen, als gevolg van een ruzie in een café, met blauwgeslagen oogkassen rondloopt. Kat die leeft als een zwerver, maar zijn huis niet uit durft, of hoe zit dat nou eigenlijk? Welkom in de wereld van Kletsmeier Unlimited.

Het OM vordert 285 dagen celstraf, 180 dagen voorwaardelijk en 120 uur werkstraf, evenals het van de website en uit de zoekmachines verwijderen van namen en artikelen op KLOL die als smadelijk en lasterlijk te kenschetsen zijn. Plus een verbod van twee jaar om over de klagers wegens smaad en laster te publiceren. De uitspraak van de drievoudige strafkamer is op 5 maart. 

58 opmerkingen:

 1. Ik geloof dat intussen er een rij vol klagers is bij de politie. Die moet veel mankracht vrij geven en sloten vol koffie aandragen. Heeft u een probleem met Micha, trek een nummertje over een uurtje wordt u misschien geholpen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Reacties
  1. Las dat verweer van Micha ook vol verbijstering en kon er niets mee. Precies wat Barra schrijft. Wist trouwens niet dat er bij eerdere bedreigingen van hem ook al sprake was van drankmisbruik.

   Verwijderen
 3. Wat verrassend zeg. De brief waarop Micha al zijn verdachtmakingen aan het adres van mr Vogelenzang baseerde blijkt een complete vervalsing te zijn. Uit wiens koker zou die nou toch komen?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Barra

  Ja, dat drama-queen gehuilebalk van Kat "leeft thans als een zwerver" gevolgd door "durf thans vaak niet meer naar buiten noch ook de deur te openen als de bel gaat" stemde mij gelijk ook heel erg vrolijk.
  Ik dacht meteen; 'wel een luxe kartonnen doos met voordeur en tringtring bel' waarin Micha elke avond onder een brug zijn kortsluitende bovenkamer te ruste legt.
  En dan niet na een dag lang op een bankje in een plantsoentje een paar flessen Pleegzuster Bloedwijn soldaat te hebben gemaakt -zoals het een échte zwerver betaamt- maar na een avondje witte wijn tanken in de kroeg met een gezellig mat-partijtje als afzakkertje.
  Gebeurt inderdaad ook wel opvallend vaak dat Kat 'een paar bakkies teveel op' als excuus opvoert voor zijn bizarre en stuitende gedrag. Ach, een drankprobleem kan er ook nog wel bij.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Misschien kan hij een lekkere fles whiskey van het OM soldaat maken met Bauke Vaatstra.

   Verwijderen
  2. Dat drankprobleem bestaat al een flink aantal jaren. Je moet maar eens opletten bij foto's. Er staat vrijwel altijd - muv die waar Kat op wordt gearresteerd - een glas wijn, of een biertje onder handbereik.

   Verwijderen
  3. Maar inderdaad. Toen Haenen het gisteren over drank had ging het over die bommeldingen. Blijkbaar deed Micha die telefoontjes vanuit het verre oosten met een "borreltje teveel op" (11m32s)

   Verwijderen
  4. Ik heb Micha 2x ontmoet; beide keren stonk ie naar drank. Omdat ik zelf in het verleden een periode heb gehad waarin ik - ahum - een probleem had om maat te houden met alcohol (waaruit ik de conclusie heb getrokken dat ik beter helemaal niks drink, dat is stukken relaxter :) ), ben ik er altijd erg alert op bij anderen. Ik durf met 90% zekerheid te zeggen dat Micha een alcoholist is. En ja, ik heb daar kijk op ;).
   Alcoholisten zijn er in vele soorten. Ik vermoed dat Micha het type is dat niet zo heel vaak echt laveloos is, maar de hele dag door consumeert om het leven draaglijk te maken.

   Ik weet niet of zijn alcoholisme de oorzaak is van z'n probleem, of meer het gevolg, maar in ieder geval werkt het versterkend: toenemende paranoïa, ongecontroleerde uitbarstingen, etc.

   Verwijderen
 5. Nou, die kogel is door de kerk.
  Maar Kat blijkt dus een alcoholistische voor zijn vrijheid strijdende klokkenluider te zijn... Het wordt met de dag bonter met die Kat.

  Die dagen die hij nog te goed heeft, in die periode kunnen we Kat massaal gaan vergeten, en da's misschien beter voor Kat zelf!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jeroen P. 20 februari 2013 06:13
   Maar Kat blijkt dus een alcoholistische voor zijn vrijheid strijdende klokkenluider te zijn

   Dat onsamenhangende gebeier zonder klepels kun je toch moeilijk 'klokken luiden' noemen. Hooguit schuimbekkend bellen blazen.

   Verwijderen
 6. Ook hier is men weer knetterstoned op Micha Qat, wat uiteraard rijkelijk aanwezig is voor de junkies.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @ Dank (ik heb geen niet beloofd om zijn naam te gebruiken). Ik vraag me nu af waarom je Qat of Quat gebruikt. Onbewust misschien,of dat je Quat gebruikt?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Moet zijn , ik heb geen beloofd om zijn niet met de jouwe te noemen. En ik wil geen absoluut niet ontstemmen.

   Verwijderen
  2. Quat??

   Effe wakker blijven Doosie, ben je nu al zo stoned op Micha Qat?!

   'Qat (ook wel: chewing khat, kat of mira) is een licht stimulerende drug.'

   Jullie gebruiken blijkbaar extra sterk spul, stelletje junkies.

   Verwijderen
  3. @geendank
   Wees blij dat er hier tenminste nog aandacht aan jouw 'heldhaftige martelaar' wordt geschonken. Naast een handvol randdebiele en uitkeringtrekkende mongolen gisteren hoofdzakelijk wat mensen die deze 'zaak beroeps- dan wel opleidingsmatig' volgen bij de zitting aanwezig terwijl de hoofdrolspeler zelf schitterde door afwezigheid.
   Daar vul je nog geen laffe hondenuitlaadplaats in het pittoreske Reetketelpikkumerschans mee. Laat staan het Malieveld.

   Verwijderen
 8. Geendank, ik gooi je er weer af. Het wil maar niet lukken met je om zonder gejank en getier op argumenten te reageren. De moderatie gaat er tijdelijk weer op, en je komt er niet meer door.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gaat nu écht he-le-maal nergens meer over op klol. Lijkt er op dat Kat zelf nog het meest teleurgesteld is dat hij gisteren niet van zijn bed gelicht is (lees: uit de kroeg geplukt) voor een enkele reis PBC.
  Deze laffe loser móet en zál als martelaar in de complotpamfletjes terechtkomen. Mijn zegen heeftie want de herinnering zal ook in complotkringen te onbeduidend zijn om te beklijven. De 'erfenis' van Kat omhelst slechts een anoniem en klassiek voorbeeld van iemand die zichzelf helemaal naar de vernieling heeft geholpen en daarin niet is gehinderd te schromen mensen in zijn vrije geestelijke (ver)val mee trachten te slepen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Loena

   Inderdaad, de waanzin is compleet. Micha gaat nu naar eigen zeggen een "slotoffensief" tegen de MSM beginnen en in het kader van de bezinning gaat hij zich niet meer richten op justitie ofzo. Concreet betekent het dat we nog veel meer leugenachtige en haatzaaiende lastercampagnes gaan zien met dezelfde MO die we de afgelopen dagen rond Anass zagen.Wat hij over het hoofd lijkt te zien is dat justitie zich waarschijnlijk nog wel even op hem zal blijven richten, ook al gaat hij zijn misdadige gedrag nu tot de "MSM" beperken.

   Doet me denken aan een mooi liedje uit de film "Magnolia":

   https://www.youtube.com/watch?v=WuoeTCz_f58

   Verwijderen
 10. In de trouw staat een artikel over Micha wat nog redelijk lief is en behalve dat men kan reageren, zijn de reageerders in het algemeen voor Micha. Het blijft me verbazen dat bagger zoals argusoog, KLOL en andere sites volgeplempt over veel lof kan rekenen. Micha Kat zijn brief naar de rechter ´ fenomenaal´en respect voor Kat, hoewel er zuinigjes opgemerkt wordt dat hij de weg wel kwijt kan zijn maar ongetwijfeld gelijk heeft.


  Het is jammer dat trouw niet verder is gegaan met de dreigementen die Jan Vlug e.a. namens Micha en zijn kompanen hebben gekregen en hoe gevaarlijk zijn gestalk en laster is. Maar noem de naam Demmink en hij krijgt gelijk en als je cammilleri leest dan worden zijn volgelingen als weldenkend en vriendelijk beschreven.

  Van de pot gerukt zou beter zijn als je het narcistisch geklets zou aanhoren en hem nog financieel ondersteunt voor zijn gemat nadat hij een borrel opheeft. Voor de ´waarheid´ hoe dom dan ook kan veel zo blijkt. Alleen niet jammeren dan als men met lege portemonnee staat en de ´waarheid´ blijkt een leugen te zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Intussen bij de gecko's:

  vandaag bij de supermarkt stond er iemand te collecteren voor Amnesty International. Ik heb haar gevraagd of ze wist wie Micha Kat was en Erwin Lensink. En of ze wist dat er hier ook politieke gevangen zijn zoals Joke Kaviaar en dat Amnesty zich daar niks van aantrekt.
  Ze stond me niet-begrijpend aan te staren.
  Ik heb geen cent gegeven, dat spreekt voor zich.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Overigens schijnt de advocaat van Micha tijdens die zitting gezegd te hebben dat hij bedreigd zou zijn door een "radicale joodse groepering". Volgens mij doelde hij daarmee op wat reacties van Ziva en mij, die natuurlijk geen bedreigingen waren (ik stel het zelfs nog twee keer expliciet). Voor je het weet gaat dat een eigen leven leiden in dat koortsachtige koppie van 'm, kan je natuurlijk de klok op gelijk zetten.

  Nog een paar interessante aantijgingen van een volkomen verwilderde Micha:

  NOS, ELSEVIER EN DE TELEGRAAF PROBEREN MICHA TE VERNIETIGEN VIA HUN VRIENDEN BIJ JUSTITIE

  Lees: Micha pleegde misdaden waarvoor hij terecht vervolgd wordt. Maar het ligt inderdaad zo dat als Micha niet zeer binnenkort ophoudt, dat hij dan volkomen verwoest gaat worden door het juridisch systeem. Want in de laatste analyse weegt het maatschappelijk belang toch echt hoger dan het persoonlijk "belang" van Micha.

  Hij wil nu een "slotoffensief" inzetten, maar onze grootspreker heeft al aangetoond dat hij helemaal niet in staat is om dat te bolwerken. Als puntje bij paaltje komt is hij gewoon een laf klein hondje dat zich achter "angststoornissen" verbergt. De mensen die hij om zich heen verzamelde zijn tot overmaat van ramp te grote losers om zo'n eindstrijd waar te maken, dus wat je ziet is dat Micha niet alleen zichzelf beschadigt, maar ook andere labiele types aanzet tot zelfvernietiging. Way to go.

  Dus ja, als hij doorgaat stevent hij op zijn vernietiging af, dat heeft hij goed begrepen. Dat gaat overigens een zeer langdurig en pijnlijk proces worden, waarin door justitie telkens een klein stukje Micha opgehapt wordt, tot er niets meer van hem over is.

  MSM MOETEN NET ALS DE EUROPESE UNIE TROLLEN INHUREN OM DE SCHIJN VAN GELOOFWAARDIGHEID TE BEHOUDEN

  Hahaha, dat denkt Micha dus.. dat reaguurders op Barracuda betaalde trollen zijn. Dat hijzelf net de ouders van een kind dat zelfmoord pleegde helemaal de grond introllde heeft hij niet door van zichzelf, dat is allemaal volstrekt legitiem. Maar mensen die hem tegenspreken zijn "betaalde trollen".

  waar kan ik m'n factuur naartoe sturen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat 'brrr..brrr' ... ik word bedreigd... help..help... bibber bibber... door een 'radicale joodse groepering' heeft Kat onthouden uit een artikel van Camilleri.nl. (tweede alinea)

   Ik zou me als 'militant zioniste' ook nooit laten omschrijven als 'radicaal joods'. 'Radicaal Joods' is sowieso een beetje een rare term. In ieder geval niet bedacht door een Israeli. Het enige dat ik me kan bedenken bij die term zijn de voetbalhooligans van Beitar Jerusalem. Dat zijn wel redelijke radicale mafketels idd. Ultra-rechts en behoorlijk bot.

   Maar goed, ik kom uit Tel Aviv, en de hooligans daar van Hapoel Tel Aviv zijn wel wat wild, maar ultra links en multi-cultureel. Daarnaast haat ik voetbal.


   Bedreigingen doe ik ook niet aan, want daarmee zou ik mijn tactische optie's verminderen wat een strategische blunder zou zijn... Ik wil helemaal niet dat Micha Kat op zijn hoede is, en iedere seconde over zijn schouder kijkt. Laat die jongen lekker ontspannen zijn dagelijkse rondje van de boekhandel naar de kroeg maken.

   Hebben we allemaal veel meer plezier van...   Verwijderen
  2. "Bedreigingen doe ik ook niet aan, want daarmee zou ik mijn tactische optie's verminderen wat een strategische blunder zou zijn... Ik wil helemaal niet dat Micha Kat op zijn hoede is, en iedere seconde over zijn schouder kijkt. Laat die jongen lekker ontspannen zijn dagelijkse rondje van de boekhandel naar de kroeg maken."

   Wat goed zeg! Beide wannabè hit-kaboutertjes van de mooszaad (zowel deze oplichter als zijn onder een hoed samenspennende sayanim!?) kunnen zo het moorddossier van Kat in mocht hem onverhoopt toch nog wat tragisch in de toekomst gaan overkomen. En vergeet het maar met dat deleten van jullie onderhuidse bekentenissen naar elkaar toe, want zowel google-caché als mijn snap-acties hebben hun opslaande werk voor eventuele toekomstige onderzoeksteams alreeds gedaan. Hoop trouwens dat je in een meerdere persoons-cel met een van mijn clienten alhier in de Benelux komt te verkeren. Maar goed, mischien loopt mij het water bijvoorbaat al iets te gretig in de mond bij het overwegen van al deze voor mijn persoonlijke agenda's goed uitpakkende mogelijkheden? Vluchten waar dan ook naar toe kan dus nooit meer niet... (3x-jes...)

   Verwijderen
  3. Maar papi, het is toch zeker zo dat Micha lekker rielekst zijn vaste dagelijkse dingetjes moet kunnen doen? Nu zit hij de hele dag maar binnen met de gordijnen dicht, terwijl er net een leuke Spar aan het plein bij hem opende met heerlijke broodjes en verse koffie.

   Ik vind dat hij net als iedere andere burger met een rustig gevoel daar naartoe moet kunnen lopen.

   Verwijderen
  4. Ik bedoel.... een rood puntje op je hoofd kan ook best door een laserpen komen. Daar hoef je niet direct iets achter te zoeken.

   Verwijderen
  5. "Daar hoef je niet direct iets achter te zoeken."

   Alweder een gecabaliseerde en daarom altijd weldegelijk onder de gordel geplaatste 'bedreiging' voor in mijn dossier over jou abjecte soort aangelegd!? De ongekende arrogantie waarmee dit criminele gedrag blijkbaar toch nog ongestraft hier op deze kloot kan plaatshebben is dus hiermee weer eens gedocumenteerd? HEBBES-HOPPA!

   Verwijderen
  6. Bekende MO. Echter, alleen lieden die zich onbewust zijn van de bedoelingen achter al deze zwakzinnige bangmakerij laten zich erdoor van de wijs brengen. Ken veel vigilante groeperingen aldaar waar juist deze imbeciel intimiderende criminelen graag een ommetje voor zullen maken. Ilusionair intimiderende poppenkast voor hen die niet eens willen weten hoe brutaal openlijk ze bedonderd worden. Fuck these criminal parasites all over this planet:

   "Some of those gangs had a few dozen members, and the larger gangs had a few hundred members. That's not a large group of people, but these tiny gains would exert a tremendous influence over a large city by frightening the citizens, policemen, and government officials. If anybody showed any bravery by standing up to the gang, the gang would kill him in a brutal manner, creating the impression that nobody is capable of standing up to the gang. However, this is just an illusion.

   Of course an individual person cannot defeat a gang, but the police force could easily deal with these criminals, and so could a city with millions of people. We don't have to live in fear of organized crime gangs. The gangs only appear powerful because most people run away from them, which leaves behind the few brave individuals to standing alone and defenseless. Those few brave individuals will then be killed, creating the illusion that nobody can defeat the gang, but if the citizens and police were not so easily frightened, the gang could be eliminated quickly."


   MP3

   Verwijderen
  7. Hopeloos verloren zaak ben jij. Hieronder tref je allicht een sappigere kluif aan waaruit je zonder de tanden op stuk te bijten meer voldoening kan halen? Volgens mij weet jij er namelijk meer van. Heb d'r net even gemaild dat er hulp op komst is. Hup helpen die Maud-meid!

   "Wie weet meer? Wellicht kan info over dit voertuig verder helpen in oplossing van de zaak. Het gaat om een Groene Opel Vectra (uit 2003?) met kenteken 26-NX-LV. De bestuurder is een corpulente blanke man van ongeveer 60 jaar oud met grijs haar. Hij is gezien in Amsterdam met een donkere man van ongeveer 30-35 jaar, met Surinaams uiterlijk en nette kleding. Hopelijk kan de identiteit van de bestuurder bijdragen aan een oplossing." BRON *proest*...

   Verwijderen
  8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 13. Gut onze Ruud wordt zowaar genoemd door Andre Vergeer:En dat zij hersenloze trollen nodig hebben als bijv. Ruud Harmsen en Camilleri om hun leugens te ondersteunen. Als dat nou geen compliment is aan Ruud dat hij opgemerkt is. Niet dat Ruud hersenloos is of een troll.

  @ Jeroen, wat zouden we krijgen voor onze trollen arbeid een euro of zo? Volgens mij betaalt het niet echt, dus daarom wacht ik maar even met mijn factuurtje.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. LOL. Heeft Vergeer wel hersens dan? Nooit iets van gemerkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik vind het niet zo raar dat Kat zich bedreigd/geïntimideerd voelt als je dit soort stukjes leest:

  Maar dit zou (hypothetisch dan he, want ik wens Micha natuurlijk het beste toe) een typische sniper job zijn. Vanaf het dak van het RIAGG in Schiedam heb je bijvoorbeeld prima uitzicht op het plein voor zijn huis. In dat (denkbeeldige) geval zou mijn voorkeur uitgaan naar de L115A3 Long Range Rifle, waarover ik al eerder blogde.

  Weliswaar is hier geen sprake van een directe bedreiging, maar samengenomen met andere stukken die hier geschreven worden zou dit kunnen vallen onder aanzetten tot haat of erger. Zelfs speculeren over een mogelijke liquidatie gaat wel redelijk ver of niet? Woorden als hypothetisch en denkbeeldig lijken hier strategisch geplaatst om aantijgingen uit de weg te gaan en de boel goed te praten onder het mom van het vrije woord. Smakeloos dat zeker.

  Ruud Harmsen was er ook weer als de kippen bij op de website van Trouw om daar ''trouw'' alle oprechte reacties van lezers te debunken, zoals het een getrainde trol beaamt.

  T'word steeds doller in gekken en trollen land, Aivd... Wat is hier aan de hand??

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou Ruud heeft alleen maar de puntjes op de i gezet. Gewoon dat Micha terecht stond niet voor de zaak Demmink of andere rechters die hij corrupt vind. Maar gewoon voor dingen die niet kunnen en waar jij en ik voor moeten komen als we die gaan uitvreten.

   Dus om nog maar even resumeren: je bent dus strafbaar als je bedreigingen op het net uit, dat je lastert en iedereen maar voor pedo uitmaakt die het niet met je eens is. Kijk mijn vader heeft een ook broertje dood aan justitie maar die komt dan gewoon en gaat de strijd aan al is ie in de 80. Kan Micha nog een voorbeeld aan nemen.

   Verwijderen
 16. Ach gossie, Micha Kat mag iedereen voor pedo en kinderverkrachter uitmaken, maar owee als de 'trollen' iets zeggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. "In dat (denkbeeldige) geval zou mijn voorkeur uitgaan naar de L115A3 Long Range Rifle, waarover ik al eerder blogde."

  De appel valt ook hier (want hij bekende zijn missie toch echt zelf heurrr) weer eens niet ver van de boom. Zoals overigens met veel probleemgebruikers het geval is zou Kat volgens mij beter zijn banden met Israël tegen betaling kunnen gaan exploiteren!? Hij is EN in eens van al dat juridische gezeik met vogelen-tang af, plus dat wanneer hij met verlof kan, hij als een doorgesnoven 'Rambo' onverschrokkener in staat zal zijn om die sneaky 'bedreiger' van een matt-pörn ongestraft achter zijn flaporen (kom er maar in 'liefje') te MOETEN afdrogen! Toch!?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Welke vaardigheden heeft Micha dan in de aanbieding?

   euhh...

   [ ] Geschikt
   [x] Ongeschikt

   Verwijderen
 18. @harteloos

  Als ik tot twee keer toe in een zin schrijf dat het hier geen bedreiging betreft en hem nota bene het beste toewens is het geen bedreiging. Klaar. Dat complottertjes daar niettemin van alles inlezen heeft vooral te maken met hun eigen gebrek aan exegetische vaardigheden. Micha liet zijn beschuldiging van een "radicale joodse groepering" dan ook bewust vaag, want hij snapt ook wel dat als hij dat verhaaltje ook maar een klein beetje meer gekoppeld had aan bijvoorbeeld mijn reactie, dat ik zonder meer aangifte had gedaan wegens smaad en laster. Had ik nog een sterke zaak gehad ook.

  maar samengenomen met andere stukken die hier geschreven worden zou dit kunnen vallen onder aanzetten tot haat of erger.

  Waaruit wederom je gebrek aan exegetische vaardigheden blijkt. De context was de claim van Micha zelf dat hij "bedreigd" zou zijn en er werden vraagtekens geplaatst bij de authenticiteit van die bedreiging. Het viel op dat de bedreiging totaal irreëel was en in die context werden efficiëntere manieren om hem om zeep te brengen gewisseld. Legitieme gespreksaanleiding die verder niets met bedreigingen te maken heeft.

  Het is goed denkbaar dat de email die Micha noemt van een enge man op een motor die hem met een (te) grote gun wil omleggen uit zijn eigen koker afkomstig was, zoals de anonieme brief aan de rechtbank waarmee mr Vogelenzang in diskrediet gebracht werd ook een leugenachtige hoax van de complottertjes was, zo meldde Camillieri. Een leugen waarmee Kat trouwens zo ongeveer een derde van zijn betoog aan de rechtbank verspilde.

  Lekker realistische bedreiging ook, een L115A3 Long Range Rifle, want dan zou ik eerst moeten inbreken in de wapenkamer van het korps kommandotroepen, die maar een paar exemplaren van de NATO chambered AW and AWC 7.62×51mm beschikbaar hebben, zo lees ik net op de wiki.

  Volgens mij kan Micha beter gaan geocachen (waaaah!) dan enge briefjes en emailtjes vervalsen. Dan komt hij er tenminste nog eens uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. @harteloos

  En als je het los van de context over de subtext van mijn reaguursel wil hebben, die ging eigenlijk over piem0ls. Bedreigen vind ik stom en net doen of je bedreigd wordt nog stommer. Wat je vergat te citeren, kwa fallische ambiguïteit:

  Het is ook belangrijk dat het camouflagepak comfortabel zit, want je moet soms met je maatje lange nachten wachten, voor je eindelijk eens iemand in het vizier hebt. Het is de ontlading meer dan waard. "Het moment dat de kogel door de schacht van dit enorme geweer schiet is eigenlijk niet met woorden te beschrijven", aldus een anonieme militair.

  Ik vind dat eerder homo-eroties dan bedreigend.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. De beweringen van Micha Kat over manipulatie van zijn Wikipedia-pagina zijn echt 100% aantoonbaar gelogen. Ik heb alle wijzingen van 20 en 21 februari nagelopen en er staat geen onvertogen woord in. Geen enkele kwaadaardige verwijdering ook. Alles netjes gemotiveerd en m.i. terecht.

  Daarmee is de bewering van Micha Kat
  ==
  "Ernstiger is de manipulatie van het artikel over Micha op Wikipedia dat reeds direct na de ziting op demoniserende wijze werd ‘bijgewerkt’ conform, zo melden ons bronnen, de oekazes van Nicole Vogelenzang."
  ==
  dus niet alleen smaadschrift, maar ook laster, want (262 Sr): "wetende dat het te last gelegde feit in strijd met de waarheid is".

  Staat maximaal 2 jaar gevangenisstraf op.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Virtueel knuffeltje voor je reacties bij Trouw, dat vergt moed om tegen de kuddedieren in te gaan. Kudo´s.

   Verwijderen
  2. Ja, daar sluit ik me bij aan, hoewel ik volsta met een ferme handdruk. Micha stuurt nu weer een zwerm hersenloze zombies op Trouw af en gaat daarna op zijn blog beweren:

   Compleet weggehoond wordt hij op zijn eigen site door woedende comments die hem de facto gelijkstellen met de Nazi’s van weleer waartegen zijn voorgangers bij Trouw juist in verzet kwamen.

   Verwijderen
 21. Nu loopt deze kwiebus van op: 21 februari 2013 16:52 net zoals zijn despotische evenknie dat hier overigens ook altijd komt doen, een ieder die niet volgens de zwaar afgerichte protocollen waarmee hun frauduleus opererende werkgevers hen beiden op straffe van ontslag ook altijd maar weer laten kruipen het gevang in te veroordeln dan wel verwensen!? Echt die 'ziva' en ruud h. zijn volgens mij beiden van dit zelfde laken een pak gesneden. Echt te walgelijk voor woorden! Schaar mij dan ook volledig achter de analyze van deze commenter. Althans zijn erin geschetste karaktereigenschappen gelden volgens mij eveneens volstrekt voor allebei de voornoemde 'personen' hier op dit blog. Dus die ruud h kan ik hier zo langzamerhand ook gaan missen als een taalpurist die het met Steve Brown vanwege zijn opmaak aan de stok heeft gekregen en daarom ook maar een grote bek kado durft te geven? (NOT) hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik weet dat je een fetish voor me hebt Adamas, maar het doorlopend vergelijken van 'hoe en waar ik reageer bij Barracuda' met het 'comment gedrag' van andere bezoekers, en zelfs ver buiten de Barracuda landsgrenzen zoals nu met Ruud Harmsen, is behoorlijk neurotisch.

   En neurotische fetishes moet je niet willen. Daar gaat je neus van druppelen en je hoofd van schudden terwijl er ongecontroleerd "Ziva", "Ziva", "Ziva" diep uit je strottenhoofd over je lippen spettert.

   Dus je mag best aan me denken, ook vaak, maar probeer het niet te doen bij iedere regel die je leest op het web. Dat is onverstandig. Ongezond zelfs.

   Verwijderen
 22. Ik schaar mij achter de opmerking van Adri Maat: ´laat je behandelen´. In een gesprek met een raaskallende Micha dat kant noch wal raakte. Pijnlijk om te horen hoe iemand aftakelt.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Pedo-olifantenruzie, internationaal wat ik je brom, Micha kom er maar in.

  EMMEN - Er is een oplossing voor de ruzie tussen twee groepen olifanten in Dierenpark Emmen. Op korte termijn gaan vier van de dieren naar een dierentuin in het Duitse Osnabrück.

  Bekijk ook...

  Nog geen oplossing voor ruziënde olifanten in EmmenDat stelt zegsman en bioloog Wijbren Landman van het Emmense park in verschillende media.De problemen met de olifanten in Drenthe begonnen bij het overlijden van leidende olifant Htoo Khin Aye en haar kalf. Er ontstonden twee groepen die strijden om de macht. De beide olifantenfamilies worden sinds de zomer apart gehouden. 's Ochtends mag de ene familie naar buiten, 's middags de andere. 's Nachts worden ze in de verblijven gescheiden door een hek. Een moeder met haar drie kinderen vertrekken nu naar Duitsland.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Het lijkt wel dat Emile Ratelband ook verbonden is met die pedojagersgroep, die steeds in de filmpjes op de blogs van Micha Kat kwam oproer kraaien.
  http://www.at5.nl/artikelen/96950/emile-ratelband-gaat-los-in-rechtbank?utm_source=at5&utm_medium=feed&utm_campaign=at5+nieuws

  Wat ik niet begrijp is dat het steeds gaat over Joden en niet-Joden, die elkaar bestrijden. Wat heeft dat nu weer te maken met pedojagers. Ik kan er geen touw aan vastknopen wat het er mee te maken heeft of iemand Joods is of niet Joods. Het misbruik in de kerk is Katholiek.
  Ik ken de incrowd niet op de blogs en forums en volgens mij kennen ze elkaar allemaal en zijn het rivaliserende bendes.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is niet "joden tegen niet joden", het is jodenhaters en holocaustontkenners met hun agressie in de lege ruimte. Maar los daarvan is dat hele internet een tribaal dingetje. Zo heb je in het Nederlands taalgebied de Roze Khmer, Domrechtsers, Complottertjes, de Naakte Horden, een verdwaald Joopje, blijkbaar ook de Barracuda Trollen en de Dwaze schare, om er een aantal te noemen.

   Verwijderen
  2. Jodenhaters zijn sporadisch, neem dat van mij aan.@ jeroen dring mij dat niet op, dat soort mensen deugen uberhaubt al niet.

   Verwijderen
  3. Jodenhaat, Homohaat etc...

   Ik heb daar totaal geen enkele uitleg voor nodig, speelt alleen maar bij een handjevol stumpers t.o.v. de echte problemen in deze wereld.

   Verwijderen
 25. @kattenoog
  idem. Ik denk denk dat 99,9 procent niks begrijpt van de psychedelische wereld. Gelukkig.

  BeantwoordenVerwijderen