woensdag 9 juni 2010

Kaketoe

U weet: Het leven van domrechts staat grotendeels in het teken van de linksmensch. Dagelijks wordt de domrechtser wakker met brandend maagzuur, veroorzaakt door dat deel van de mensheid dat hem ieder uur van de dag tart en ook de rest van de leven zal blijven tarten. Wat zal domrechts lijden als vandaag mocht blijken dat het toch (nipt) Job wordt in plaats van Mark. Dat wordt een hel vol zeurende pijnen en scheurbuik.

Zelfs als domrechts een wandelingetje maakt door de natuur, achtervolgt de linkmensch hem nog. Gelukkig is de natuur extreemrechts. Filantroop legt dat even haarfijn uit op Het Nieuwe Journaal, u weet wel, het blogje waar de Melisana welig tiert. 'Nee lieve lezers, het is soms bij de beesten af met die beesten want in de natuur vind je louter egoïsme, kolonialisme en imperialisme. En niet geheel om irrationele redenen, want alleen linkse mensen vinden dat je de sociaal zwakkeren met een pipet moet bijvoeren tot ze verkommeren tot de slaafse patiënten van de zorgindustrie die linkse mensen het nuttige gevoel van onmisbaarheid moeten schenken.' 

De linkse mens is trouwens ook het enige beest op aarde dat het zwaarbevochten territorium welwillend om niets afstaat aan het beest dat er niets voor heeft hoeven doen om het te bemachtigen, en dan ook graag in de behuizing en voedselvoorziening voorziet. Heel ondierlijk dus. Nee, dan de Calopteryx splendens, zegt Filantroop. Het mannetje van deze libellensoort zit op een uitkijkpost te loeren op concurrenten om ze in uitputtende luchtgevechten mores te leren teneinde zichzelf zo de ideale vrouw en een rijk voorziene dis te bemachtigen. Niks geen slap links gedoe dus.

Vandaag gaat Filantroop stemmen op de kaketoe. Die zorgt dat alle zwarte kraaien het land uit worden gezet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten