dinsdag 22 juni 2010

Nazi's

Daags voor het snuffelgesprek tussen de formateur en de linkse partijen moest Het Vrije Volk (geen relatie met het voormalig sociaaldemocratisch dagblad) natuurlijk nog even waarschuwen voor Job Cohen. Die vormt samen met zijn PvdA wederom een 'groot gevaar voor de samenleving'.

En dan komt het: 'In werkelijkheid houdt de PvdA al jarenlang de nieuwe nazi's in Nederland de hand boven het hoofd. Daarom zou de PvdA als nazi-partij verboden moeten worden en alle PvdA-leden hun actief- alsmede hun passief kiesrecht ontnomen dienen te worden. De PvdA is de nieuwe NSB. Niets meer, niets minder.' De kop 'Job Cohen, beschermheer van de nieuwe nazi's en gestoorder dan Joran van der Sloot' mag er trouwens ook weer zijn.

Vaste lezers van dit blog weten het: Enkele malen per dag verandert de Vrije Volker in een weerwolf, die linksmenschen wil verscheuren vooraleer tot hun menselijke vorm terug te keren. Jammer genoeg is er geen toetsenbord die hun woede tempert, laat staan pilletjes die hun verkrampte spieren doen verslappen.

Uit het stukje van Jos Schmitz leiden we af dat met de nieuwe Nazi's jonge Marokkaantjes worden bedoeld die de Hitler groet uitbrengen en 'Joden' roepen. Maar dat is een stok zoeken om de Marokkaanse hond mee te slaan. Barracuda vermoedt namelijk dat Jos als puber uit balorigheid even vaak de rechterarm schuin in de lucht heeft gestoken, en nog steeds maakt hij Cohen uit voor 'laffe linkse jood'. Want dat kan dan weer wel. Goed voorbeeld doet goed volgen.

4 opmerkingen:

 1. Het kan geen kwaad om een beetje meer zicht te krijgen op wat zich voorbij de prachtige nieuwspraak in ons land afspeelt.

  http://player.omroep.nl/?aflID=11117967
  http://tinyurl.com/onzfpb
  http://tinyurl.com/yg3avqu

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Is dit nu alles wat je weet te schrijven?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nee hoor. Ik heb nog wel meer voor mensen die toch graag in de gaten krijgen wat er speelt in ons land en hoe het eigenlijk zit met de jarenlang doorgeschoven rekeningen van goedgelovigheid.
  http://tinyurl.com/2wq6qxo
  http://tinyurl.com/38vrn5j
  http://tinyurl.com/3ayn7w8

  Ik hoor het wel als je nog om wat meer inspiratie verlegen zit. Graag merk ik nog even op dat het om ontsporende individuen gaat die omwille van het goedgeloof in het heil van de multiculturele samenleving veel te lang de hand boven het hoofd is gehouden in plaats dat zij en hun opvoeders gecorrigeerd en de buurtjes even van hen verlost werden.

  Het gevolg van al dat soort individuele cases is echter wèl dat de goede naam van een aanwijsbare groep te grabbel is gegooid en dat de bestaande en getrokken solidariteit behoorlijk overvraagd geworden is.

  Mij lijkt het daarom voor iedereen beter dat er rechtvaardiger beleid gevoerd gaat worden dat niet van daders slachtoffers maakt maar deze onverlaten aanpakt en laat bekostigen wat zij beschadigen. Dus ook de psychologische, sociale en juridische rekeningen die zij genereren.

  BeantwoordenVerwijderen