zaterdag 19 juni 2010

Paarsplus

De roes van domrechts heeft nog geen week geduurd. Ze hadden Geert al zien zitten in de Gouden Koets, vriendelijk zwaaiend naar de linkse onderdanen. Men droomde al van de deportatie van lastige linkschmensen of nog beter islamaanhangers en het opheffen van de linksche publieke omroep. De heilstaat was aanstaande. Maar nee, de zevendaagse flirt met Geert was er slechts voor de vorm, en het eerste paarsplus-kabinet van Nederland spoedt zich naar Paleis Soestdijk.

Tijd dus voor de tegenaanval. Vooral de jongste bediende van Het Nieuwe Journaal zat de afgelopen dagen weer driftig te tikken, kennelijk hopend dat als hij maar hard genoeg schreeuwde men in Den Haag geen domme dingen zou doen. Zo zou het CDA een naar binnengekeerde partij zijn geworden, die tegen alle eigen verwachtingen in gehalveerd is en dientengevolge nu 'louter uit bange mensen bestaat die geen risico meer durven nemen'. Krijgen we partijen die tijdens een monetaire crisis voor miljarden willen ‘investeren’ in ‘duurzaamheid’ (lees: windmolens). Worden we net als Griekenland een land met een junk-status. Wordt de traditionele bordesfoto met nieuwe ministers dit jaar voor het eerst in toga genomen en voert Cohen de drachme in.

Dit weekend bidt domrechts daarom tot Geert, het opperwezen. Dat hij zulke heldere doordringende ogen heeft en zijn hart vol mededogen luid voor hun worstelingen slaat. Dat er overal om hen heen bewijs te vinden is voor zijn  Aanwezigheid en men daaruit hoop zal putten. Dat zijn Woord tot aan de rand met hoop is gevuld en zijn grootse koninkrijk dat zal komen een schitterend licht aan de horizon is. Vivat, crescat, floreat!

11 opmerkingen:

 1. De overwinning van populistisch rechts van 9 juni zal al snel een Pyrrhus-overwinning blijken te zijn. Op 22 mei 2010 werden we namelijk verrast door een zeer bijzondere graancirkelformatie, namelijk een formatie in computertaal bij een windmolen met een zeer bijzondere boodschap!

  De meest opzienbarende tekst die uit de formatie kan worden afgeleid luidt:

  "Lectori Salutem,
  Terwijl de poort naar de hemel zal worden geopend, zal de wereld klaar staan om de verzending van een verheven macht te accepteren en een fonkel nieuwe aarde zal worden geboren! Terwijl aan sommigen de zegen zal worden opgelegd door buitenaardse wezens en een tijdperk zal worden afgesloten, zal voor anderen het hart zegen vieren! Zegen over de Nieuwe Wereld Orde!"  Hieruit blijkt met name dat de graancirkelmakers de huidige machtsstructuren als nieuwe wereldorde kenmerken. Deze zal echter het onderspit delven. Het hart zegen viert en met name het kapitalistisch imperialistisch systeem gaat ten onder. Daarbij krijgen we een helpend handje van buiten af. De formatie is geweldig goed nieuws voor een ieder die vanuit zijn hart werkt, maar een vloek voor diegenen (en dat zijn dus allen die hier samen met hun moderator zonder gevoel en intelligentie aan het werk zijn) die daaraan voorbij 'denken' te gaan. Bron...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou, dat is weer erg relevante info. NOT!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het wachten is op een nieuwe partij, de graancirkel partij.

  Lectori Salutem is de lijsttrekker.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze hadden Geert al zien zitten in de Gouden Koets, vriendelijk zwaaiend naar de linkse onderdanen. Men droomde al van de deportatie van lastige linkschmensen of nog beter islamaanhangers en het opheffen van de linksche publieke omroep.

  'Jammer' dat jullie out of the box denk gehalte van een nooit meer gedeprogrameerd en altijd gehersenspoelde niveau zal moeten blijven desfunctioneren Barracudanen.
  Nog een keer dan;
  Poliziek wordt overal op deze planeet door gelijkaardig maar vooral gehersenbleekte zombies zoals jullie hier, van welk 'signatuur' dan ook en in mensverradende opdracht misdreven! Hun opdrachtgevers lachen zich een beroerte (verslaafd als ze zijn aan onze maar nooit genoeg kunnen renderende slavenarbeid?) om hun supremacistische orgies met 'ons' uitgevreten. Dus of ze 'ons' nou door geert, jood-gohen dan wel hun gesandwitchedte fem-fataal via zogenaamd gekleurde links/rechts 'tegenstellingen' en schaamteloze verkiezingsfraude als pratende veestapels telkens weer uit mogen zuigen, DIT soort van 'geheime' agendatjes om 'hun' onderdanen in een algeheel manipuleer/controleerbaar (met name tegen hun lastige vragen stellende opponenten!) electronische dwangbuis van totale machtsmisbruik te kunnen hijsen, zal altijd met wie dan ook aan hun knoppen doorgang moeten vinden. Ik weet ook dat in het land der blinden eenoog koning is, maar toch deed ik hier vooralsnog mijn laatste poging om jullie daarvan te mogen overtuigen. Ik word ook zo verschrikkelijk moe van jullie allen hier...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @stemp-schaap: er is weer eens geen touw aan vast te knopen. Of is dat de bedoeling van uit de box denken?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Natuurlijk is het de bedoeling dat daar een touw aan vast te knopen valt moderator! Het trieste met jullie hier is dus dat jullie geprogrameerde schijnwerkelijkheid zometeen DE aanleiding zal zijn waarom jullie van schrik wegens mijn gelijk op zoek zullen zijn naar zo'n stuk touw om met je ontwaakte torso aan te gaan hangen. Voorkom want dat is beter dan genezen...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. "maar toch deed ik hier vooralsnog mijn laatste poging "

  Dat is goed nieuws.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. 'Natuurlijk is het de bedoeling dat daar een touw aan vast te knopen valt moderator!'

  Mooi, dan hoeven we jouw onzin niet te lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @stemnooit/stemschaap: Welk touw moeten we nou aan vastknopen? Het enige wat je doet is verachten en mensen voor dom uitmaken (althans, daar komt het op neer). Denk je nou echt dat je daar zieltjes mee kunt winnen? Of gaat het je niet om de zieltjes maar om het strelen van je eigen ego?

  BeantwoordenVerwijderen