donderdag 24 juni 2010

Hoogverraad

Sorry, we kunnen het niet laten. Onwillekeurig werd onze aandacht deze week getrokken door de kop 'BP en de False Flag illusie! Hoogverraad en geplande genocide' in de stortplaats van Anarchiel, het blogje voor hevig gedrogeerde complothypochonders. En de vraag is meteen, waarom staat dat nou nooit op de voorpagina van De Telegraaf?

We volgen eerst maar eens de logica van de schrijver: 'Gisteren zat ik me af te vragen of men ons wederom zitten te foppen net als vorig jaar met de grote griepgekte. Vandaag vond ik de eerste plausibele verhalen die je verstand doen tollen. In verschillende radioprogramma’s is reeds gezegd dat er snachts gesproeid wordt met corexit. En corexit is precies wat het vrij vertaald zegt; hoofduitgang. De link is een heel verhaal, maar in het kort wordt er vrij stellig uitgelegd dat men met opzet een vulkaan heeft aangeprikt en dat dat verder geen catastrofale gevolgen heeft, maar dat het corexit dat met miljoenen liters tegelijk is gesproeid de mensen aldaar de komende jaren bij bosjes zal doen sterven. “They’ll drop dead like flies”. Het is een manier om van je pensioengerechtigden af te komen, maar beschaafd is anders.'

Kijk, dat zijn nog eens verhalen. Waar het op neerkomt is dit: BP wist al twee weken van te voren dat het mis zou gaan in de Mexicaanse Golf, de BP top dumpt snel zijn aandelen, vervolgens boort BP een vulkaan aan die vergif spuwt, BP gebruikt gif (Corexit) om de olie te bestrijden, daar zitten giftige stoffen van Nalco in, Nalco is van Al Gore, George Soros, BH Obama en anderen, tijdens de opruimwerkzaamheden gaan mensen dood, de FEDs bereiden FEMA kampen voor, het vliegverkeer over het gebied wordt verboden, zodat het vergif zich kan verpreiden. De wereldwijde genocide is een feit.

Het jaar is nog maar voor de helft om, maar de prijs voor het superduper mega complot is hierbij vergeven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten