vrijdag 4 juni 2010

Zoek de foutenComplotters zijn dol op verhalen over willoze slachtoffers die tot mentale slaven zouden zijn geprogrammeerd. In een vorig leven meldden we al eens iets over Cathy O'Brien. Die zou in sadosexfilms hebben gespeeld die in opdracht van oud president Gerald Ford zouden zijn gemaakt en misbruikt zijn door - hold your breath - Ronald Reagan, Bill Clinton, de Canadese premiers Pierre Trudeau en Brian Mulroney; de Mexicaanse president Miguel de la Madrid, dictator Baby Doc Duvalier, Manuel Noriega en Koning Fahd. George Bush senior zou haar 13-jarige dochter hebben verkracht en ze zou orale sex hebben gehad met Hillary Clinton.

Argusoog kwam een dezer dagen met het overigens al jaren bekende relaas van Jennifer Greene alias Arizona Wilder: 'Ze was een van de drie meest belangrijke vrouwelijke dirigenten van satanische rituelen geworden op deze planeet. Haar programmeur was Josef Mengele, de beruchte, engel van de dood in de naziconcentratiekampen en toen hij stierf in de late jaren 1980 begon haar programmering af te breken. In dit video-interview met David Icke, beschrijft ze menselijke slachtoffer rituelen bij Glamis Castle en Balmoral, waar de koningin, de koningin-moeder en andere leden van de Koninklijke Familie kinderen offerde in Satanische ceremonies. Jou((w) kijk op de wereld zal nooit meer hetzelfde zijn wanneer je de openbaringen van Arizona Wilder en hun relevantie voor uw dagelijks leven horen.'

Inderdaad, want wat alweer meteen opvalt is dat je nergens de geboortedatum van Jennifer leest. Barracuda schat dat ze nog in de wieg lag toen haar zogenaamde mentor Josef Mengele overleed. Dat gebeurde niet in de jaren tachtig, maar al in 1979. Daarnaast is het vreemd dat een vrouw uit Californië Mengele gekend zou hebben, aangezien hij zijn laatste jaren in slechte gezondheid sleet in São Paulo onder een schuilnaam. Hij kreeg een hartaanval toen hij in Bertioga ging zwemmen en werd begraven in Embu das Artes. Nu kan het zijn dat Josef weer opstond en als wandelend skelet een enkeltje Zuid Californië boekte, maar erg waarschijnlijk is dat niet.

Nu is de vraag waarom die ongelooflijke domkoppen van Argusoog niet eens de moeite hebben genomen om dit soort feiten eens zelf na te trekken. Wellicht omdat ze het zelf zo graag willen geloven. Onder het stukje trouwens weer voornamelijk reacties van mensen die net als Jennifer aan de geestelijke zorg zijn ontsnapt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten