dinsdag 19 april 2011

Kreek = gevaarlijk

Tuut, tuut, dat is snel. Jeroen de Kreek mag zich volgens het AD reeds volgende week voor de Amsterdamse rechter verantwoorden voor het beledigen van Joden en het aanzetten tot haat. Dit als gevolg van een stroom aangiftes tegen De Kreek van het Meldpunt Discriminatie Internet (MDI). Kennelijk is de druk opgevoerd, want de zaak zou eerst over de zomer worden heengetild. Ongetwijfeld zal het gaan over de Joodse intelligentsia die volgens De Kreek de Holocaust zelf hebben georganiseerd. Ook stelt De Kreek dat er de afgelopen honderd jaar geen groter geteisem is geweest dan de Joden.

Bij GeenStijl is Jeroen inmiddels aangeschoten wild en bij Powned mocht hij een dansje doen. Nu zou je toch zeggen, De Kreek geniet van al die aandacht voor hem en zijn blog HetZuur, dat te oordelen naar de reacties door volstrekte malloten wordt gelezen, maar niets is minder waar. De Kreek doet enorm zijn best om niet herkenbaar in beeld te verschijnen, en de ophef rond zijn persoon heeft een remmende invloed op zijn productiviteit. Sinds vorige week is het zowel via zijn blog als Twitter rustig. Stilte voor De Kreek?

8 opmerkingen:

 1. Altijd weer lachen wanneer de puberale nihilisten van het open riool GeenStijl op de moralistische toer gaan. De hypocrisie druipt er van af.

  De Kreek is zo gek als een deur, maar gevaarlijk? Ik geloof er niks van. Veel geschreeuw, weinig wol.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De kop is een parodie op de koppen die HetZuur altijd verzint.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik refereerde aan het GS artikel. Daarin wordt beweerd dat Jeroentje gevaarlijk is.

  Ik ben trouwens benieuwd wat Aart Liberty er van vind dat Powned Jeroen betiteld als "de grootste holocaustontkenner van Nederland". Dat moet hard zijn aangekomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tja, technisch gezien is Aart geen Nederlander dus....

  Maareh, gevaarlijk? Nee. Eerder een beetje doorgedraaid in het uitdragen van zijn boodschap.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Overigens is het kinderlijk simpel om 's mans adres te vinden. Vraag me af of er al mensen door zijn brievenbus gepist hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. geenstijl powned brácúlá = Gévaárlijk

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Samuel = gestoord
  Samuel = kan niet schrijven

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Kreek heeft wel gelijk als hij stelt, dat er de afgelopen honderd jaar geen groter geteisem is geweest dan Joden. Maar wat betreft de grootste holocaust ontkenner te zijn, heeft hij beslist niet getracht de eerste plaats te bereiken. Kon ook niet, omdat op mijn site (http://tinyurl.com/4h7z3de) alles al onweerspreekbaar is bewezen. Met mij zijn er velen, die niet zo dom zijn verplicht te moeten geloven, dat er 6 miljoen joden zijn omgekomen, volgens sommige intelligente figuren zelfs allemaal vergast, terwijl er nooit gaskamers hebben bestaan. Om te gillen.
  En Samuel weet waar hij het over heeft, in tegenstelling tot Bracula.

  BeantwoordenVerwijderen