woensdag 13 april 2011

Tijdbom met vergunning

Micha Kat is uitgeschreven. Over Joris Demmink. Honderd keer dezelfde vermoedens oplepelen gaat zelfs de trouwe aanhang vervelen. Maar wat nu? Simpel: je neemt de moordpartij in Alphen en suggereert zonder enige gene dat het staatsterreur moet zijn. De trucendoos van de complotter is nooit leeg. Argumenten? Een autobrief die niet openbaar is gemaakt (duh), de dader was kort geleden nog zijn auto aan het poetsen (duh), er zou een enveloppe met foto's zijn gevonden (duh) en dat was het wel zo'n beetje.

Motief voor staatsterreur? 'Die doelen zouden vooral kunnen bestaan in het aan banden leggen van elke vorm van wapenbezit onder de bevolking uit angst voor (gewelddadige) revoluties tegen Bilderberg-Bea van het type ‘Egypte’ en ‘Syrie’ -Obama is hier in de VS ook erg druk mee dus waarom Beatrix dan niet?- en in het bepalen van de politieke agenda in algemene zin door het scheppen van een klimaat van fear en hysteria waardoor het eigen falen en de eigen corruptie van tafel wordt gespeeld.'

Top, wapenbezit in Nederland is al streng gereguleerd en hoe je iemand zover krijgt dat hij een heel winkelcentrum neermaait en ook nog eens zichzelf om het leven brengt wordt ook weer eens niet uitgelegd. Waarschijnlijk omdat nog geen dag later er verhaal alweer is gewijzigd: het was de schuld van de farmaceutische killerindustrie. Op een website staan meer dan 4500 gevallen genoemd van pillen-geïnduceerde gruweldaden zoals vaders die hun dochter wurgen of in stukken snijden. Waarbij die site niet duidelijk maakt of de farmaceutica de oorzaak is, of de onderliggende psychose. Maar bovendien staat helemaal niet vast of Tristan van der Vlis onder invloed van medicijnen stond, laat staan welke. Een oud-collega verwijst naar een incident uit het verleden.

De media doen geen eigen onderzoek, schrijft Kat ook nog, en plaatst prompt een filmpje waarin twee buurtbewoners gewoon bevestigen wat we allang wisten via dezelfde media. Die ook nog gewoon 'eigen onderzoek' hebben gedaan. RTL wist bijvoorbeeld te achterhalen dat Tristan van der Vlis al langer met het idee rondliep. Tristan, tijdbom met vergunning. Helaas wisten ze dat nog niet bij de schietvereniging.

7 opmerkingen:

 1. Micha Kat is inmiddels een parodie op Micha Kat geworden.Wat er nog over is van zijn aanhang, is duidelijk zelf rijp voor medicatie. Iedereen met een restje gezond verstand heeft het zinkende schip inmiddels verlaten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is ongelofelijk hoe sommige mensen alles wat hen uitkomt aan elkaar linken zonder al te veel beredenatie en dat vervolgens wegzetten als "waarheid".

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ..."wegzetten als 'waarheid'...

  Nou hè deweb? Echter; als je niet wil weten dat je met veel gemannipuleer subliminaal afgericht bent geboren, is het echt heel moeilijk om nog te kunnen begrijpen wat er op deze wereld allemaal wel/niet loos is of schijnt te zijn... (laatste link!)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wie zegt dat ik het niet wil weten?Wie zegt dat ik per definitie niet geloof in allerlei zaken?

  Ik weet al lang dat er word gerotzooit ende gerommeld. En dat iemand als Kat het óók wel eens bij het rechte eind heeft. Maar dat dat wel eens gebeurd, zegt nog niet dat elke verbinding die ze leggen maar De Waarheid is.

  Waarom trek je toch conclusies die je niet kunt trekken? Of is dit weer een sterk staaltje "complotterlogica" waarvan alleen "complotters" iets begrijpen en die anderen maar net zo klakkeloos moeten aannemen als ze de main-stream media (niet moeten) aannemen? (waarvan ik niet per definitie wil zeggen dat jij ook zo denkt/doet overigens, ook al leest het allicht(!) wel zo).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Kat speculeert. Doe ik dat ook:

  van der Vlis was (net) gestopt met z'n medicatie. [Insert Kattiaans verhaal met halve waarheden]. Vandaar.

  En weer vult Kat een webpagina met bagger.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dus toch. Nu komt alles samen. Het volledige mysterie in één klap verklaard. De opa van Tristan van der Vlies (seriemoordenaar/grefo/pvv/gamer/wietroker/psychoot) was lid van de Nationaal-Socialistische Beweging. Een naatsie! We brengen het maar meteen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. "Tristan van der Vlis (24) stopte een jaar voor het bloedbad in Alphen aan den Rijn met het innemen van medicijnen die waanideeën en hallucinaties moesten voorkomen. Gegevens in zijn medisch dossier wijzen daar nadrukkelijk op. Ook stopte hij zeven maanden geleden een behandeling bij een psychiater."

  http://tinyurl.com/63tofu7

  Ik rust mijn kaas.

  BeantwoordenVerwijderen