vrijdag 15 april 2011

Gemtreels

Tegenslag voor de malle chemtrailburgemeester Peter Vereecke. Deze voormalig burgervader van een Vlaams dorpje, die denkt dat wij massaal worden vergiftigd en gehersenspoeld, legde een klacht neer bij de onderzoeksrechter vanwege eh...persistant contrails, oftewel chemtrails. Spreek uit: gemtreels. Voor newbees: Boven de regeringen en autoriteiten die we kennen staat een boze, duivelse macht die de mensheid met behulp van chemtrails, telefoonstraling en E-nummers in ons voedsel afhoudt van zijn eigenlijke potentieel, zoals zelfgenezing en reizen via hogere dimensies. Helaas pindakaas, want de Gentse raadkamer van de rechtbank van eerste aanleg heeft het onderzoek stilgelegd. Volgens de oud-burgemeester een duidelijk signaal dat het leger boven en buiten de wet staat, meldt Grenswetenschap zonder in de lach te schieten.

Zestig 60 centimeter dik was dat dossier, dat moest aantonen dat die dikke, volle strepen niets te maken hebben met de uitlaatgassen van vliegtuigen en ook niet kunnen verklaard worden als tijdelijke condensatie van waterdamp. Het gerecht moet echter harde bewijzen hebben en vooral hier knelde het juridische schoentje, zo lezen we: 'De zogenaamde tankervliegtuigen stijgen vooral op van de vliegvelden van Chièvres (tegen Doornik) en Gailenkirchen (net over de Duitse grens), die uitgebaat worden door respektievelijk de Amerikaanse en de Nato luchtmacht. Zelfs een onderzoeksrechter  beschikt niet over de wettelijke mogelijkheid zich toegang af te dwingen tot militaire domeinen om ter plaatse de nodige vaststellingen en onderzoeksdaden te verrichten.'

Vereecke mag blij zijn dat zijn dossier überhaupt in behandeling werd genomen. Vermoedelijk uit piëteit voor de oud-burgervader, hebben ze hem nog net niet doorverwezen naar een inrichting.

2 opmerkingen:

  1. gemtreels Zijn in Èérste Instantie afleiding Vóór Wérkelijke Massale Vergiftigingen Zo ALs Wollmanzouten En drigs aan Kindéren géven.Nét Àls Vaticáán Voor jóden Dié Gillen "wé hébben hét niét gedáán"

    Tóch bravúlvá?

    BeantwoordenVerwijderen