woensdag 22 februari 2012

Soeverein mens

Sommige mensen maken willens en wetens een enorme puinhoop van hun leven, maar hebben dat zelf niet in de gaten. Al zal Johan 'Kijk omhoog Sammy' Oldenkamp - ziener, voorspeller, denker en zelfverklaard genie - dat ongetwijfeld weer heel anders ervaren. In 2010 besloot de dwarse Johan al eens uit het 'systeem' te stappen. Hij verkocht zijn huis, zegde zijn baan op en gaf de gemeente een postbusnummer met als reden een mogelijke emigratie. De belastingpapieren bereikten Johan dan ook niet meer. Weg  verplichtingen. Het geld van de bank bewaarde hij in een geldkistje in zijn kledingkast en zo wilde Johan het volhouden tot 28 oktober 2011, wanneer naar zijn stellige overtuiging de wereld zou ophouden te bestaan (foutje, het wordt nu 14 juli 2012). Maar het noodlot sloeg toe. Het kistje onder zijn bed was plotseling verdwenen, zodat Johan alweer een bankrekening moest openen voor donaties.

En nu is er weer gedonder. In maart wordt een executieverkoop gehouden van zijn roerende bezittingen op zijn woonadres te Zeist. Johan heeft namelijk geweigerd een zorgverzekering af te sluiten, zodat een boete is opgelegd. Twee boetes inmiddels al. En dan komt uiteindelijk gewoon de deurwaarder bij je langs.

Aan het College voor Zorgverzekeringen schreef Johan: 'Tot besluit wens ik te benadrukken dat ik een soeverein mens ben, en dat ik geen enkele inbreuk op mijn soevereiniteit accepteer. Ik raad iedere ondergeschikte (zoals alle ambtenaren) aan om de hogere lagen van de machtspiramide te onderzoeken. Mijn onderzoek laat zien dat er meerdere machtslagen boven de regering zijn, en dat we in de top van deze machtspiramide een particuliere investeringsbank vinden (genaamd NM Rothschild & Sons). Daarmee is iedere ambtenaar in feite dienaar van de familie Rothschild. Ik erken de ‘macht’ van deze familie niet, en dat geldt daarmee dan ook voor de schijnmacht van alle ondergeschikten van deze familie.'

En nog meer vanuit de hoogte: 'U zult als gehoorzame ambtenaar die allang niet meer in staat is tot autonome denkprocessen naar verwachting gewoon al braaf kwispelend de regeltjes op mij willen toepassen. U kunt zich deze moeite besparen, want ik laat mij op geen enkele manier bedreigen of chanteren. Om tijd te besparen stel ik voor dat we een onafhankelijke instantie vragen naar deze zaak te kijken. Het is mijn doel om ieder mens die dit wil, in volle gezondheid te laten leven. Dit fundamentele grondrecht staat voor mij boven iedere vorm van wet- of regelgeving.'

Johan was namelijk vergeten - zeg maar: niet in staat tot autonome denkprocessen - om een ontheffing aan te vragen, maar heeft zijn gemoedsbezwaren alsnog toegelicht. Too little, too late. Inmiddels heeft Johan een oproep gedaan aan zijn achterban, want hij wil niet moederziel alleen zijn spulletjes aan de deurwaarder meegeven. Van hellend vlak naar de glijdende schaal, enjoy the ride.

11 opmerkingen:

 1. Over het luchtkasteel van de soevereine mens hebben we al eens uitgebreid geschreven

  http://niburu.tv/?p=1480

  http://niburu.tv/?p=1692

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Verrek, een verstandig artikel op Niburu.

  In alle ernst: de schrijver van dat artikel heeft natuurlijk volledig gelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Voor de goede orde, dit is het Nieuwe niburu he. ;) We hebben ons afgescheiden van dat zweefteven gebeuren

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik raad Johan deze info. van harte aan. (wel afkijken he?) Sterkte kerel. Je strijd tegen de criminele elementen kan je alleen nog maar op hun eigen huichelachtige nuveau zonder er tegelijkertijd aan onderdoor te gaan aanvangen. Dat wat je nu doet lijkt nergen op. Bovendien zijn degenen waartegen je spart altijd met al hun middelen in het voordeel want je kan de ongelijke strijd met ze alleen op hun eigen terrein voeren.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Arminius

  lol!

  Ik dacht al: waar komt dat verstand bij Niburu plotseling vandaan:P

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Moedige mannen inderdaad Arminius. De juridische realiteit in Nederland is praktisch onvergelijkbaar zoals dat in dat filmpje getoond wordt, maar toch kan er ook hier meer dan meniggeen denkt of doet. De meeste advocaten zitten te veel op de wip van vertegenwoordiging dan wel de gerechtelijke macht zelf. Ik hoor vaak van mensen die er verstand van behoren te hebben dat de rechtsverkrachting in 100% van de gevallen gedaan kan worden omdat zo goed als niemand (de meeste advocaten zelfs al niet!) de wettelijke moris echt toepast zoals dat hoort, kan en moet. Een advocaat die dus wel eens voor een paar jaartjes als 'rechter' van spijs wil wisselen, kan het zich absoluut niet permiteren om zijn uitgeknepen slapende honden onder de wet wakker te maken. Dodelijk blokkerend gebleken voor welke aspiratie binnen de juridische wereld op welke positie dan ook. Het beste kan je met goede vertalers werken die je juristen uit het buitenland goed door de dossiers heen helpen. Triest maar helaas waar...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Voor de goede orde, dit is het Nieuwe niburu he. ;) We hebben ons afgescheiden van dat zweefteven gebeuren

  Nou Arminius. Volgens mij zit je er daar naast. De reden die Niburu.tv opgeeft heeft meer te maken met het feit Niburu.nl onder Anton Teuben een business is geworden. En dat klopt. Teuben is een smerige oplichter die de 2012 hype probeert uit te buiten voordat het te laat is.
  Tja, de schuld ligt bij de achterlijke consumenten.

  Echt fantastisch hoe ze mensen erin luizen. In 2012 komt de Galactic Federation de mensen redden, MAAR daarvoor dien je eerst lichamelijk fit te zijn EN dat kan ALLEEN als je bepaalde speciale therapieën ondergaat, tegen een flinke betaling natuurlijk.

  Tja, eigen schuld dikke bult als je daar in trapt. Eigen keuze, niemand die je dwong.

  Hoe dan ook. Niburu.tv behandelen nog steeds "zwerige" onderwerpen zoals ufo's, graancircel, complottheorieën etc.. niets mis mee. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. http://pateo.nl/kijkomhoog.htm :
  "Ik weet het nu zeker. Vlak voordat het gaat regenen wordt er volop gesproeid."

  Nee, duh!!
  Die vliegtuigstrepen zijn namelijk gecondenseerde waterdamp. Als er daarboven genoeg waterdamp is, komt het een keer naar beneden. Dat heet regen.

  In erg droge licht ontstaan minder makkelijk condensstrepen of ze zijn eerder verwaaid en verdampt. QED.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hier nog zo'n "soeverein" die wanneer je hem op zijn eenzijdigheid aanspreekt, van hypocrisie maar gaat lopen tueeteren over zijn liefde voor Benjamin.

  Dat onderscheidt Wilders volgens de SCP-directeur van Pim Fortuyn. "Die wilde vooral bemind worden en was daardoor kwetsbaar. Fortuyn wilde niet zozeer de premier van Nederland worden, als wel de koningin."

  Of deze ook leuk;

  Zo ging de gedoogpartner volgens hem te ver met zijn kritiek op het dragen van een hoofddoek door koningin Beatrix tijdens haar staatsbezoek in Oman. "Zeker omdat Wilders zelf de eerste is die een keppeltje opzet wanneer hij een synagoge binnengaat".

  Aldus ene Schnabel. Alweer dus 2 ogenschijnlijk verschillende standpunten om een en dezelfde uitkomst te kunnen verkrijgen dusss...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Micha weet niet waar die aan is begonnen met zijn nieuwe 'Moderator'! Het is net zoals met die sefardische tribe die met hun geadopteerde ashkenazische hulpsherrifs van de regen in de drup terecht kwamen. Ik denk echter dat hij deze net zo gemakkelijk bij het oud vuil zal gooien als hij dat met zijn vorige van JDTV (Eric Donk) heeft gedaan. Die kon het maar moeilijk verkroppen dat Micha altijd de donatie-pot leegroofde zonder hem daarin te kennen toch? Tja dat krijg je als je altijd maar weer voor een dubbeltje op de eerste rang wil bivakeren. Volgens mij zal Kat bij het permabannen van deze nieuwe Moderator zich echt wel eens lelijk in zijn eigen gierige vingertjes kunnen snijden. Mijn altijd WEL loyale hulptroepen hebben de supremacistische mongool namelijk al enige tijd geleden binnen de forumdraadjes van stormfront (waarop hij nu nog steeds een zeer vooraanstaande voortrekkersrol inneemt btw!) met ip-gegevens en al als zeer actief kunnen opsporen!

  BeantwoordenVerwijderen