maandag 6 februari 2012

Poppetje gezien, kastje dicht

Het boek Demminkgate, zoals complotters de zaak steevast betitelen, is definitief gesloten. Er komt geen nader onderzoek naar de hoogste man van justitie. Poppetje gezien, kastje dicht. En laat het Demmink-kamp nou niet beweren dat de zaak niet is bekeken, want de Landelijke Expertisegroep Zedenzaken (LEBZ) heeft wel degelijk de aangifte bestudeerd van een van de twee mannen die beweerden als kind te zijn misbruikt. Een tweede aangever besloot uiteindelijk toch maar niet voor verhoor naar Nederland te komen.

De LEBZ heeft volgens het landelijk parket 'ernstige inconsistenties' vastgesteld tussen de verklaring die door één van de aangevers in Leiderdorp is afgelegd en diens op video opgenomen verklaring in Istanboel. In hun eigen woorden: 'Hetgeen door X wordt geantwoord naar aanleiding van doorvragen door de rechercheurs tijdens zijn aangifte wekt regelmatig de indruk niet gebaseerd te zijn op daadwerkelijke herinneringen, doch bij gebrek aan dergelijke wetenschap aangenomen, ingevuld of geconstrueerd te worden, om toch een antwoord te kunnen geven. Dit is vooral relevant bij de vragen die rechtstreeks betrekking hebben op de seksuele activiteit die zou hebben plaatsgevonden.'

De Rijksrecherche heeft verder allerlei personen gehoord die informatie konden geven over de reisbewegingen van Demmink in de jaren negentig. Dat onderzoek heeft 'geen enkele bevestiging' opgeleverd dat Demmink in betreffende periode in Turkije zou zijn geweest.

Kort en goed: in de slappe slof van vermoedens valt met geen mogelijkheid een stevige leest te schuiven. En enige andere aangifte is van een Nederlander die behoorlijk labiel is.
Nu kon je dit al heel lang zien aankomen, temeer daar het Demmink-kamp de aangiftes al beschouwde als bewijs. Per slot van rekening moest barbertje hangen, linksom of rechtsom. Joris stond in hun ogen voor de misbruikende hogere macht, met name bij de achterban van Klokkenluideronline, waarvan een deel elkaar lijkt te hebben gevonden vanwege eigen negatieve ervaringen met justitie. Om dezelfde reden plaatste Chipshol-topman Jan Poot een paginagrote advertentie in kranten over Demmink, die niets maar dan ook niets te maken had met de zaak waar het om ging.

En dat terwijl vader en zoon Poot het gelijk inmiddels aan hun kant hebben gekregen: voor het eerst in de geschiedenis worden twee rechters vervolgd wegens meineed. Mede op basis van verklaringen die wel hout sneden.

UPDATE: De politierechter veroordeelde Kat vanochtend tot 2 maanden voorwaardelijke celstraf en zijn cameraman tot 14 dagen voorwaardelijk wegens verfspuiten. Proeftijd 2 jaar. Volgens de rechter zijn gebruikte middelen om misstanden aan kaak te stellen "buitenproportioneel". Ook moet het tweetal de aangerichte schade betalen. 

16 opmerkingen:

 1. Het grootste probleem met Kat en zijn obsessieve gewroet in demmink's perversietijten, is dat het persoonlijk gemotiveerde belangen zijn waarmede hij de goorlap probeert te tackelen. Je kan bovendien van een systeem dat absoluut verbonden en afhankelijk is voor haar functioneren met de perversiteiten van knechtjes als joris d., al helemaal niet verwachten dat het als profiterende slager zijn eigen vlees als totaal bedorven mede gaat lopen exposeren dan wel berechten. Ook daarin ga jij veel te gemakkelijk plat voor de intenties van onze demoncratische 'rechtstaat' moderator. Wat dat betreft ben jij volgens mij net zo eendimensionaal met oogkleppen geboren als Micha dat blijkt te zijn. Jullie lopen allebei vast op de beperkte hoogte waarvandaan de situatie volgens jullie eigen beperktheid te overzien is. Shit; ik schrik af en toe best van mezelf met deze er uit gefloepte comments...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 'Goorlap'. Dat is ook maar weer een losse flodder. Bewijs?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kom op Rogier. Ik heb ook geen insiderskennis van een 'bankier' als zalm nodig, om te kunnen begrijpen dat de mensverrader ook alleen maar op zijn plek is gepositioneerd om parasitair over de ruggen van de massas voor geslepere belangen de hete kooltjes uit het vuur te mogen halen. Die mensverradende ratten (jorus incluis!) worden daar al vanaf hun jeugd pervers voor afgericht dan wel letterlijk verneukt. Echt jij moest eens weten hoe georganiseerd demonisch 'onze' democratische 'rechtstaat' al generaties lang bij elkaar wordt gehouden. Zolang als Micha tot een bepaald niveau blijft hangen en niet doorgraaft, zal ook hij zichzelf steeds meer door zijn eigen gespleten inhaligheid ontmaskeren. Hier ook al zo een strak afgerichte clown, die al dan niet bewust er voor kiest om als trekpop mensverradelijk te willen sterven. Verrassend van geilstijl (dat prutt-stoft eveneens onder zijn gelederen schyzofreen laat ophitsen?) dat dan weer wel! 2012 is gewoon mijn jaar aan het worden. Te gek 'gewoon'...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. 'Echt jij moest eens weten hoe georganiseerd demonisch 'onze' democratische 'rechtstaat' al generaties lang bij elkaar wordt gehouden.'

  Dat is dus het bewijs?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @adamas
  Mag ook ik zeggen dat jouw joden-manikale blogneurose langzamerhand overgaat in een ultrafobisch virtueel complex van totale google-gekte, rijp voor een eerste nog op te richten neo-digitaal gesticht? Ja dat mag ik zeggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Natuurlijk mag jij (GEEN) als DE huisdraadjes debiel hier alles ter tafel brengen. Alleen moet je van mij geen enkele serieuse feedback verwachten meidje. Want zoals die gekke damschreeuwer hier aan je gerief komen laat bij mij slechts een misplaatst gevoel van medelijden voor jou soort opborrelen. Over rijp uitgepoept voor het gesticht zijn zeg. Wel eens van zelfreflectie gehoord? En ik ben meteen dan ook Napoleon van Nazareth? BRRRRR...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @adamas
  Pas maar op, dat wegens een aankomende commerciele google-mutatie jouw mailbox voorziet van direct te vermarkten klantgerichte aanbiedingen. Bijzonder goedkope rollen prikkeldraad komen voor jou in grote getalen, in de aanbieding, met zoeklichten. Om nog maar te zwijgen over de muilkorven die men je aan gaat bieden, inclusief een lachspiegel, voor wat gedoseerde zelfspot op jouw niveau.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. En hoe groot was de aanhang? Waar zijn die tweehonderd lieden gebleven?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hier Ziva. A message of peace for you.

  When peace came,
  I showered under streaming light
  – Silent, settling –
  Effectuating over all –
  The reassurance drunk
  From Mother Nature’s breast.

  And rays channeled through
  The greys of ancient gloom
  That paste the hopelessness of
  Dying on the battlefield or

  The losing out upon a risk
  In love;

  Byes to precious life
  (A husband, child, a wife):

  Or failure:
  Crashed careers; bleak depression,
  The fallen – ruined, spurned –
  Covered in veneers of rasping blight.

  When peace came, a gate begged
  A gentle path inviting me to
  Stroll through verdant fields of spring,
  Bristling with a bouncing life
  Of colour; flowers cheering to
  The air ‘We have a chance in nature! ’

  When peace came, my addled head was
  Reconciling, airing, ringing true –
  The sense of crushing pressure dead;
  Instead, I flamed a faith anew!

  When peace came, I saw our youth
  Inside a multicultural womb; our
  Death was pointing to a proud
  And glorious tomb engraved with words of
  Freedom for the soul that was when
  Once a body whence it thrived.

  When peace came, there happened you –
  A fragrance dancing ‘gainst a new and
  Frightened innocence of beauty
  – Eyes ready; slender arms of care –
  A tender skin to be caressed.

  And we were blessed by starting fresh
  In rhythms of pervading warmth;
  Serenity

  Mark R Slaughter

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk onderwerp wat de critici onder jullie eens zouden moeten lezen

  Ronde Huis Nunspeet

  http://rondehuis.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heftige stuff die rondehuis link van je Arminius.

  "Di Rupo zou Trusnach hebben misbruikt toen hij - Trusnach - vijftien was, zoal we hier kunnen lezen. Di Rupo ontkent dit, echter het officiële politie-rapport vermeldt dat Di Rupo (PS) een fervent bezoeker was van homo-bars waar hij seksuele contacten had met 13-en 14-jarige jongens, en ook treft de politie Di Rupo’s telefoonnummer in de agenda’s van diverse gearresteerde pedofielen aan en ook is Di Rupo twee maal in de buurt van het huis van Marc Dutroux (video) gesignaleerd."

  BeantwoordenVerwijderen
 12. @arminius:

  Deze vond ik wel opvallend:

  "Deze parade werd gehouden op Fifth Avenue voor de Public Library (links) in New York, mei 1917

  Zien we hier het Euro teken en rechts de rijen mensen in 2 x 1 rij dik en vervolgens meerdere rijen , die mogelijk een datum aangeven 1-1-2002?"

  Wat de schrijver dus suggereert is dat men in een parade in 1917 al een eerbetoon doet aan de euro die in 2001 is ingevoerd.
  Alsof toen al de munt, de naam ervan, het logo en de invoerdatum vast stond.

  En uiteraard mag Demmink niet ontbreken in dat stuk, evenals de koningin, claus en roeptoeter mischa kat, die de touwtjes aan elkaar knoopt.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. @ Truth, Arminius:

  Een leuk rondje wie-kent-wie in dat artikel hoor, maar inderdaad hoogst speculatief.

  "Zien we hier het Euro teken en rechts de rijen mensen in 2 x 1 rij dik en vervolgens meerdere rijen , die mogelijk een datum aangeven 1-1-2002?"

  Nou, ten eerste houd ik foto's van 1917 al nooit schuin dus dat vind ik al een vage. Ten tweede zie ik er een trilobiet in, mag dat ook?

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Van die 200 man die zouden moeten opdagen, verschenen er dus 15. Vijftien zogenaamd kritische figuren die als makke schapen achter Kat aanlopen, terwijl Kat zich niet liet zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Vijftien zogenaamd kritische figuren die als makke schapen achter Kat aanlopen, terwijl Kat zich niet liet zien.

  Letterlijk genomen kan dat helemaal niet. En makke schapen lijkt me ook ietwat onjuist geformuleerd. Persoonlijk verbaasd me die lage opkomst helemaal niet. Ik zelf heb ook wel eens in de vrieskou bij de Nederlandse bank gestaan en toen was Kat er wel gewoon bij. Maar ja als je dan van het ene op het andere moment, zonder opgave van reden, gedemoniseerd en gebanned word, tsja dan heb je er niet veel meer te zoeken.

  Zo hou je je achterban wel klein. Of zou dat stiekem ergens de bedoeling zijn? Ik bedoel , de opstand mag niet te groot worden o.i.d.?

  BeantwoordenVerwijderen