vrijdag 10 februari 2012

Fucking vet

Vroeger kwam Barracuda nog wel eens met enige regelmaat bij Zapruder, de hersengarage van internet. Tegenwoordig kun je daar een kanon afschieten. Maar zie, onder een weer erg plichtmatig stukje van 'Hans' over de onze verslaving aan het Russische aardgas, stonden dit keer zowaar een paar reacties, zij het geen discussies over de eindigheid van grondstoffen, maar: 'Kunnen jullie misschien een keer een item maken over hoe de maatschappij nog veel dommer is geworden door internet en televisie? Het toppunt is wel Brit Dekker, zij kan echt helemaal niks, is mbv belasting geld groot gemaakt en heeft nu namelijk een imitator en daar weet Matthijs van Nieuwkerk een hele uitzending mee te vullen.'

Met de belasting grootgemaakt? Mozes Kriebel, over dat complot verwacht Barracuda op zijn minst een inside scoop bij Zapruder.

Barracuda vermaakt zich namelijk heel wat meer met Britt (dubbel 't') dan met het saaie geneuzel op Zapruder. Want iedere dag is Britt-dag, daar kan Beau van Erven Dorens nog een puntje aan zuigen. Britt nieuwe columniste Hitkrant, Britt het klooster in, Britt toch niet het klooster in, Britt mag niet autorijden, Britt geslaagd voor theorie-examen, Britt scoort droomauto, Britt vreest voor haar leven, Britt nog niet klaar voor huwelijksbootje, Britt wil zichzelf ontwikkelen, Britt lanceert kledinglijn, Britt in bestuur Ajax, minister flirt met Britt, Britt studeert Schopenhauer, Britt is niet lesbisch, enzoverder.

Britt is met andere woorden gewoon Fucking vet. Zet Britt naast David Icke en vertel Barracuda naar wie je het liefst zes uur lang zou willen luisteren. Nou dan.

45 opmerkingen:

 1. @ Arminius:

  Ja hoor, das de imitator.
  Overigens moet je wel echt onder een steen leven om Britt niet te kennen. Heb zelf ook geen televisie-aansluiting (natuurlijk wel uitzendinggemist.nl enzo) maar pak een willekeurig gratis ochtendblaadje beet en je weet wie Britt is. Soort Paris Hilton dom blondje, maar dan schattig met aaibaarheidsfactor ipv hoerig-verwend kreng.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Overigens mis ik de maandagmorgenbriefings van Donkerdoorn wel. Laten we echter op zijn zachtst vaststellen dat zijn voorspellingen niet altijd uitkwamen...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tsja, vergelijk dit soort platte humor eens met Van Kooten en De Bie en je zou wensen dat al hun uitzendingen integraal herhaald worden. En niet 1 keer, maar continu. Zelfs dan is het na de zoveelste herhaling nog oneindig veel beter dan wat Dekker en persiflage te berde brengen. Een ongekend dieptepunt, ook van Mathijs van Nieuwkerk. Kees (van Kooten), kun je niet nog 1 keer een persiflage van Van Nieuwkerk doen en dat Bie dan Britt speelt ? Please !!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Homeopaat:

  Voor je nostalgische gevoelens, leraar Duits.

  "Bent u cynisch?"

  "Hoor je niet zo vaak meer he, moeilijk woord. Dat u dat kunt uitspreken".

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Duidelijk liever David Icke, die kerel is geniaal. :-)

  Britt Dekker is namelijk ten eerste zo'n geval van maakt niet uit hoeveel make-up, maakt niet uit hoeveel "upgrades", ze blijft gewoon vrij onaantrekkelijk.

  En verder eigenlijk leunt haar hele succes op niets meer dan medelijden en leedvermaak als je het mij vraagt, vrij ziek. Dat ligt bij Paris Hilton wel net iets anders.

  Nee toch, veel liever dit, lekker provocerend. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. David predikt angst.
  Mensen die dat gebruiken om geld te verdienen heb ik een hekel aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @TH

  David predikt angst.
  Mensen die dat gebruiken om geld te verdienen heb ik een hekel aan.


  Juist ja!.

  dOinK!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. David Ickie VERKOOPT wartaal. Nuff said.

  Van dit mens had ik trouwens echt nog nooit gehoord.

  Koot en Bie waren natuurlijk leuk, maar you can't beat Geert Wilders en Dion Graus.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @pyt:
  deze bedoelt tim

  mooie van van kooten en de bie is dat het van alle tijden is.
  Je kunt de serie gewoon herhalen en de afleveringen snijden nog altijd de problemen van vandaag de dag aan :o)

  Britt kende ik wel, maar vraag me altijd wel af waarom zij nu precies een podium heeft gekregen.
  Ze stond meende ik ook in de playboy, is het daarmee begonnen of was ze daarvoor al een zogenaamde bn-er?

  Verder ben ik het met MF eens: het is vooral meelij wat ze wekt.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Britt is de nieuwste vermomming van Kees van Kooten.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. David Ickie VERKOOPT wartaal. Nuff said.

  ..hmmm...?. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. "Cynisch? Meneer, ik ben 19 jaar leraar Duits geweest in het middelbaar onderwijs en een goede verstaander moet daar genoeg aan hebben!"

  Yup, ongeacht zijn vakgebied zal elke leraar dat onmiddellijk beamen:P

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Patman heeft het tegenwoordig veel drukker met zijn personal coaching. Een paar weken geleden zag ik haar in het gooi nog ergens aan het fitnessen, want tegenwoordig waait ze jammer genoeg (want haar bottom was echt om aan te willen raken!) niet meer zo gemakkelijk om.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Eigenlijk zouden jaarlijks de grootste etterbakken publiekelijk opgehangen moeten worden.

  R.A. Lafferty pleit daar ook voor in één van zijn hilarische korte verhalen, "Het lager onderwijs bij de Camiroi".

  "AANBEVELINGEN (om het aardse onderwijs op hetzelfde niveau als dat van het buitenaardse ras, de Camiroi, te brengen):

  a...
  b Wat constructieve boekverbranding, speciaal op onderwijsgebied
  c Met overleg bepaalde slabakkende leerlingen ophangen."

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Boudine door Micha exposed (ik vond die avatar van haar inderdaad altijd al zo verdacht) als een gecabaliseerde heks? Van de week deed ik trouwens al hetzelfde met Zeevat. Nu er alleen nog wel voor zorgen dat je wraak niet al te zoet en daardoor naar meer gaat smaken...

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Dat is is inderdaad Micha in topvorm. Zo gek als een deur.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Micha Kat is 'losing t (again)'.

  De laatste keer dat Kat dergelijke draken van artikelen toeliet op zijn weblog was ten tijde van de paleisrevolutie door WIm Dankbaar die het pijnlijke idee had om de wereld lastig te vallen met zijn ellenlange gortdroge Vaatstra- en JFK-onzin.

  Nu is het de beurt aan de amateuristische 'moderator' om met een dubbel gekopieerd verhaal langs de sombere Kat te zeilen.

  Het was me het weekje ook wel voor Kat; 2 maanden voorwaardelijk aan zijn broek als resultaat uit de 'Grote Bilderberg Rechtszaak', een snoeihard artikel in de Telegraaf waar hij als ordinaire boef werd weggezet, en gisteren het vonnis van zijn kort geding uit de Moszkowicz hoek.

  Een gezond mens zou er al van in een depressie schieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik heb bij Micha altijd het idee gehad dat hij wél wat kon. Hij is beslist niet dom of incompetent. En met een échte, goede klokkenluiderssite - met degelijke research en goed geschreven artikelen - is ook helemaal niks mis.

  Dus, Micha: pak eens een stoel, tel tot tien en denk eens na over de discrepantie tussen wat je kúnt en wat je nou feitelijk bereikt hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Het was al een complotsite geworden, maar nu helemaal dank zij die moderator die het forum helemaal volplempt met de meest clichematige complotten.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Nee wat ik niet begrijp is Adamas zijn linkjeshutspot van Boudine(!?) exposed door Micha in zijn artikel over satanisme (!?), naar Madonna als gecabaliseerde heks(!?), naar een foto van Arend Zeevat(!?). Geen touw aan vast te knopen!!

  "...heeft Adamas soms ook last van hersenkoorts?"
  "En of!" zei het beest.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. @Mind Fever

  Ishtar ( de symbologie die Madonna gebruikt) = Inanna = de nick van Boudine.

  Op de foto draagt Zeevat een opzichtig amulet van het alziend oog in turqoise.

  In het artikel gaat het over de weinig bemerkte maar bewust gekozen symbologie van het kwaad.

  Hence Boudine en Zeevat zijn 'ontmaskerd'.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Kom op MF; als dit weer eens een gecabaliseerde provocatie is om mij in je besneden homogalactische wereld te kunnen slepen, dan moet ik je toch wel verklappen dat ik Ziva (als ze echt een vrouw is) zelfs als joodsche en als haar getoonde bips echt is liever zou preveleren. Donder toch op met je fag-prietpraat omdat ik je intenties al bij je eerste comment (en over mijn nek gaande) kon ruiken. Tel-Avivi-fag. Next hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Rustig maar Adamas. Godsamme wat ben jij humor-loos af en toe. Geniet je nog wel van het leven?

  BeantwoordenVerwijderen
 24. @ thnx. I get it.

  Het ging mij allemaal het petje te boven. Ik wist niet dat je zo bekend was met deze stof? Hoe dat zo, ook al een kabbalah studente? :P

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Deze is ook best grappig. Met name de verbouwereerde omroepster op het laasts...

  BeantwoordenVerwijderen
 26. @Adamas

  [..]en als haar getoonde bips echt is[..]

  ik zou je meer voorbeelden kunnen laten zien, maar die zijn iets te expliciet voor de zaterdagmiddag. Maar thx voor het compliment (denk ik) OID

  @Mind Fever

  Geen kabbalah-studente. Gewoon een smart cookie

  BeantwoordenVerwijderen
 27. .. haha altijd het weer! Het foking weer! Wtf! Het is zo absurd.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. ik zou je meer voorbeelden kunnen laten zien, maar die zijn iets te expliciet voor de zaterdagmiddag. Maar thx voor het compliment (denk ik) OID

  Ja hole hou je niet in. Ik heb namelijk nog een fantastische band voor je.

  hier

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Dit is ook vet, wat een gepaste titel ook weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Is Kat niet gewoon een boterletter schrijvende angstzaaier, die een markt als boernalist gevonden denkt te bezitten? Met verlies en chaos als Laosvermiste, zijn laffe mislukte criminele platvloerse mediakunten verkoopt? Wakker blijven mensen! @adamas : leuk om te lezen dat je zonder geneneriek verbaal , ook nog aantoont geen narcist te zijn. Overigens is Britt gewoon een heel prettige verschijnining, in heel veel opzichten, gvd!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Sorry mensen, maar zowel die Britt als Helga kunnen in de verste verte nog niet hier aan tippen...

  BeantwoordenVerwijderen
 32. @Adamas:
  Ach, Steve Brown is een slecht verliezer.
  Hij zet zichzelf helemaal voor schut met dit soort acties.
  En hij gaat peter ontmaskeren?
  We zijn inmiddels 2012. Waar blijft die ontmaskering?

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Wat ik eigenlijk alleen bedoelde te zeggen is dat ik deze beelden alleen nog maar kende van die vrouw die de hele tijd om hem (volgens mij zijn vrouwtje) heen rent met dat schouderkameratje TH. Ik wist dus niet dat er meerdere journalisten dezelfde beelden tegelijk aan het schieten waren. En wb Steve zou ik nog niet eens zo vreemd opkijken als hij die de Vries nog eens een keer lelijk te pakken gaat nemen. Wat de Vries met hem gefikt heeft, zou binnen mijn kringen allang tot permanente acties geleidt hebben. Echt die Petertje is nog lang niet van hem af hoor. Het zijn net olifanten die penoze boys, ze kunnen incaseren maar vergten doen ze daardoor dan ook nooit...

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Even terug gekeken, en inderdaad, er loopt een cameravrouw met hem mee
  Hij wou zijn blamage dus zelf ook gedocumenteerd hebben.. :o)

  En ach, wat heeft Peter hem geflikt?
  Steve probeerde een bal te kaatsen, maar die kwam dubbel zo hard terug.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Geniaal hoe hij Peter een trap tegen zijn achterste geeft. Ook echt zo'n miet he die Peter, een hoernalist op en top.

  BeantwoordenVerwijderen
 36. "Ik heb bij Micha altijd het idee gehad dat hij wél wat kon," schrijft Pyt.

  Ik ben daar steeds sterker aan gaan twijfelen. Niets, letterlijk niets van wat hij de laatste jaren op zijn website heeft geschreven is van enige journalistiek waarde. Hij is een seriële leugenaar en lasteraar geworden. En bedenk dat het al zo'n tien jaar geleden is dat hij door de NRC werd geloosd omdat hij zijn bronnen nooit checkte. De man is domweg niet voldoende geïnteresseerd in feiten om een vakkundig journalist te kunnen zijn.

  En als ik dan vandaag weer op zijn site lees, in hoofdletters: "Gerlof Leistra (Elsevier) opnieuw genoemd als deelnemer aan moordpartijen" - dan begrijp ik absoluut niet wat Pyt nog ziet in deze figuur. Een gewetenloze, egomane schoft is het - iets beters kan ik er niet van maken.

  BeantwoordenVerwijderen