maandag 10 september 2012

Godsgericht

De Dag des Oordeels is dan toch eindelijk aangebroken. Micha Kat wordt vanochtend voorgeleid aan de rechter in Den Haag na maanden van eenzame opsluiting in de P.I. Zoetermeer voor wat hij noemt het 'Godsgericht'. Over God later meer.

Belangrijkste nieuws is dat er zes nieuwe aangiften aan zijn zaak zijn toegevoegd, namelijk van de familie Van K. Die werd door Kat opgevoerd als 's lands grootste criminelen, op voorspraak van een ex-advocate, die echter bleek te lijden aan pseudologia fantastica.

Enthousiast tekende Kat het ene ongeloofwaardige verhaal na het andere op: Johan Friso zou tegen betaling getuige zijn geweest van een rituele moord op Marianne Vaatstra, de president van het gerechtshof te Arnhem zou zich hebben laten omkopen om Saban B. vrij te laten en een inmiddels veroordeelde officier van justitie zou zijn 'aangestuurd' door de voormalige ‘maffiose schoonfamilie’ van de getuige. Zelfs op YouTube wilde deze droombron frank en vrij praten. Zes uur tape lag klaar. Dat beloofde wat. Uiteindelijk gaf Kat dan toe dat hij helemaal fout zat met de deze bron.

Vervolgens maakte de supergetuige een wonderlijke comeback op Klokkenluideronline. Alle verhalen werden weer voluit gepubliceerd, waarbij Kat benadrukte dat hij ook niet wist of zij de waarheid sprak, maar dat er ook helemaal niet toe deed. Hij voerde haar immers gewoon sprekend op. Bijna aangeslagen klonk Kat vrijdag toen hij meldde dat de familie van zijn droombron aangifte had gedaan.

Uit de geschreven en gesproken boodschappen van Kat aan zijn achterban valt de laatste weken trouwens iets op. Kat citeert steeds vaker en nadrukkelijker teksten uit de Bijbel (met name uit het boek Micha) en blijkt ook steeds vaker bezoeken af te leggen aan de gevangeniskerk.

Barracuda kreeg een déjà vu-gevoel. De Amerikaanse Micha Kat heette ooit John Connor. Die maakte enkele jaren terug hilarische guerrillavideo’s waarin hij ons - gespierd en in kakibroek met scheepstoeter - waarschuwde voor de Nieuwe Wereld Orde. En toen was het ineens voorbij. Connor veranderde zijn naam in Mark Dice, ging in God en zijn actiegroep The Resistance uit San Diego werd een 'religieuze beweging' die zich verzette tegen de godsonwaardige logo's van Starbucks.

Klokkenluideronline heeft de naam in ieder geval mee.

UPDATE: poging tot een verslag, met meer mening dan feit, hier. Het belangrijkste nieuws bij Elsevier: De voorlopige hechtenis van Kat is tot 10 december geschorst. Hij moet dan opnieuw voor de rechtbank verschijnen. Hij mag niet publiceren over de zaak en ook geen contact opnemen met aangevers.

45 opmerkingen:

 1. Dat Bijbel citeren doen ze allemaal in het Huis van Bewaring. Zal jij ook vanzelf doen als je in de cel zit. Het ene spaarzame momentje buiten de cel is met een dominee of pastoor en dan is hosanna en bijbel citeren onvermijdelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @hetzuur

  Met welke profeet identificeerde jij je tijdens je gevangenschap? Was er ook eentje die premiers bedreigde?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ach daar hebben we het zuur,kijkt in het spiegeltje aan de wand, en zet zijn herkomst en zelfs zijn thuis vakkundig in de hoek.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Jeroen

  Identificeer mij met alle profeten. Zowel voor als tijdens en na gevangenschap.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Maar de Kreek toch, ik identificeer jou daar niet mee. De vraag was waar jij jezelf mee identificeert.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @jeroen(H)
  Is een narcist ook niet iemand van de babbel de babbel, als je begrijpt wat ik bedoel? Zoals de dekbedverkoper en geldkloppers en proleten die zonder geweten op zoek naar de schijnbare zwakkere medemens, hele laffe(woord) kunstjes flikken?
  Ik las laatst een geval waarbij iemand voor nazi werd uitgemaakt.
  Bij confrontatie hiermee , zou het plots gaan over nasi, in een andere strekking.
  Zoals dat dwars in de maag gesplitste peperdure dekbed, binnen 7 retour had gekunnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nou, de Kreek werd geloof ik gediagnosticeerd met ADHD. Maar wat hij doet is ook ontzettend jammer en volgens mij het gevolg van afwijzing. Er was een paar jaar geleden sprake van dat hij ook zou gaan schrijven voor dejaap, ik maakte me toen nog hard voor 'm (Balkendende beledigen en random politici voor oorlogsmisdadigers uitmaken moet kunnen en heeft ook wel enige entertainment value vind ik). Gelukkig vond de rest van dejaap dat geen goed idee, maar vanaf dat moment kreeg hij wel opeens een obsessie met joden. Er zit volgens mij een verband tussen zijn uitingen vanaf het moment van zijn afwijzing.

  Volgens mij hebben zijn acties niet zozeer met joden of het zionisme te maken, hij beet zich gewoon vast in een onderwerp waar hij zoveel mogelijk mee kan "kwetsen".

  BeantwoordenVerwijderen
 8. "Vervolgens maakte de supergetuige een wonderlijke comeback op Klokkenluideronline. Alle verhalen werden weer voluit gepubliceerd, [...]"

  Om te provoceren. Omdat hij (Micha Kat dus) steeds maar smeekte om asjeblieft aangeklaagd en gearresteerd te worden, maar niemand reageerde. Dus moest hij wel steeds gekkere dingen gaan proberen.

  Nu is het hem eindelijk gelukt, hij heeft gekregen wat hij wilde: hij zit gevangen. Nu kan hij fijn slachtoffer gaan spelen. En anderen de schuld geven.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ==
  Uit de geschreven en gesproken boodschappen van Kat aan zijn achterban valt de laatste weken trouwens iets op. Kat citeert steeds vaker en nadrukkelijker teksten uit de Bijbel (met name uit het boek Micha) en blijkt ook steeds vaker bezoeken af te leggen aan de gevangeniskerk.
  ==

  De technische man achter zijn website is ook zwaar christelijk (hoe dat te rijmen is met het goedpraten van misdrijven als laster en smaad weet ik ook niet), misschien heeft die hem dat aangepraat.

  Citaat van KLOL:
  "Het systeembeheer voor deze website wordt verzorgt door IMS, leverancier van websites."

  De link verwijst naar http://www.denboer-ims.nl/ .

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zo vraag ik mij ook nog steeds af wie hier nu achter zat.  BeantwoordenVerwijderen
 11. @armanius
  Dit figuur weet niet eens het verschil tussen RFID Tags, en de niet bestaande RFID chip. Tags op voedingsmiddelen worden al heel lang toegepast, en middels een chip via de inmiddels stokoude RFID uitgelezen. Een eetbare tag, kan ik me iets bij voorstellen,maar zal onderzocht moeten worden. De rest beluister ik niet , te stom voor woorden.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Kat heeft zijn keutel over de supergetuige ooit voor de Bühne ingetrokken, maar nog in juni verheugde hij zich erop, dat ze er vandaag bij zou zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. @armanius
  Die grapjas van jouw linkje, heeft een regenjas bij de dumpschop van Nijmeegse Jopie gekocht,en heeft waarschijnlijk een overdosis aan THC tot zich genomen.


  @theo van loon
  Westenberg , Poot, Kalbfleisch, Kat, Vaatstra, Friso,Supergetuige

  Ik zeg ook maar wat. Zoals een Kamikazepiloot die op het laatste moment de schietstoel gebruikt, behoorlijk slim en kundig moet zijn.


  BeantwoordenVerwijderen
 14. De webpagina van Micha kat waar Barracuda in de tweede alinea naar linkt is inmiddels verwijderd...

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Niets aan de hand.

  De betreffende link staat gewoon hier onder een aangepaste titel.

  Moderator aldaar is wat nerveus vandaag, en geeft zelf ook toe, dat er van alles in het honderd loopt.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Er is inmiddels een eerste, niet geheel objectief, verslag van de terechtzitting geplaatst.

  "Kat was zeker op dreef en maakte vergelijkingen dat zelfs in het Cambodja van Cor Pot de rechtspraak nog zuiverder was dan tegenwoordig op de Prins Clauslaan."

  Blijkbaar een broer van Pol Pot. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Zojuist terug van de Haagse rechtbank waar het proces tegen, ik mag toch wel zeggen, onze volksheld Micha doorgaat.

  "Onze volksheld." Mijn god dan wens je toch dat de NWO gaat winnen? De zionistische variant uiteraard. Zo ben ik ook wel weer...

  BeantwoordenVerwijderen
 19. @Lezer

  Volgens mij kon "analist" maar bij de helft van de zitting zijn en werden in dat artikel een paar reaguursels van hem aan elkaar geplakt. Het wachten is op het werkelijke verslag. Scherpzinnig juridisch steekspel trouwens, om de rechtbank met een massamoordenaar te vergelijken.

  Maar ehh ken jij Cor Pot niet? Dat is een goede bekende van Marinus Zedong.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. @jeroen
  Hieronder de gegevens van Cor

  http://nl.m.wikipedia.org/wiki/Cor_Pot
  Doofpot strategie?paniekvoetbal?
  http://www.polspotten.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Goed nieuws dat de volksheld weer op vrije voeten is.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Micha Kat mag tot de inhoudelijke behandeling van zijn zaak op 10 december geen contact opnemen met de aangevers.

  Ook mag hij niet publiceren over de zaak  Ik zie het helemaal voor me.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Kat nemen ze dus niet serieus, dankzij bepaalde commenters die er ook zo over denken mag hij weer vrij rondlopen. Uitstel tot 10 December, waarschijnlijk neemt een corrupte Zwarte Piet hem mee. Even denken, JD,grote baas justitie , ehhuu natuurlijk verlanglijstje , pakjesavond, de lege zak van Sinterklaas, Goedheiligman,Mica profeet,kinderen, en weg is Micha.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Je meent toch niet serieus dat opinies van reaguurders op een blog van invloed zouden zijn op uitspraken van rechters?

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Haha Jeroen als jij dat al denkt. Ik hoop dat die klolbroeken dat dan zeker denken. Het hele klol project begint een beetje op compleet uit de hand gelopen effectbejag te lijken. Een eindeloze web klucht avant la letre. Argusoog heeft het inmiddels over vrijgesproken, in plaats van vrijgelaten. Zo diepzinnig zit men achter de knoppen. Extra radiouitzending nou nou, en wat een jolige boel in die Hollandse rechtbank dolletjes zag. Trouwens inderdaad prachtige repo over PBC . Gaan ze sluiten, of niet? Nogmaals ,veel opgestoken, over hoe je een soort superblog zou kunnen opzetten, met deskundige mensen.Inmiddels do's & don'ts te over na 25 jaar internet. Iets voor jou?
  Kat is dus niet gek, gelukkig. Zou de Kreek graag willen als referentiekader.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Ik denk dat natuurlijk niet @geen, maar jij stelde het.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Die totaalmalloten van Argusradio zitten 10 minuten van de uitzending alweer te praten over vrijmetselaars en symbolen in de rechtbank van Kat.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. @john

  Ja, ik zit ook te luisteren. hebben het nu over de "nevenfuncties" van de rechters in de zaak van Micha.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. oh fuck... volgens de complottertjes zaten vrijmetselaars achterin de rechtszaal de rechters aan te sturen met geheime handgebaren.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Schandalig Gerlof Leistra heeft in de zitting met Micha Kat vandaag in Den Haag de rechtbank met allemaal handgebaren gestuurd. Te horen tijdens de extra uitzending van Argusoog Radio over de zaak Micha Kat. De parketwacht zat zeker een kwartier in dezelfde houding met de rechter arm hield het de linker onderarm vast, echt schandalig zoals de parketpolitie de voorzitter van de rechtbank beinvloedt. Overal zit een illegaal politienetwerk. Eigenlijk zit Demmink overal achter. Alles wordt aangestuurd van hoger hand en de parketwachten worden gewisseld zodat ze niet de total zitting meemaken en ook geen kennis opdoen van de zaak en thuis bij hun echtgenoot vertellen ze wat er allemaal gebeurd is. De parketpolitie intimideren de rechters, het zijn de vrij metselaars, ze nemen bepaalde houdingen aan, in de rechtszaal, voor de rechtszaal, de rechter gaat zo honderdtachtig graden om net als in de zitting van 26 april in Alkmaar, echt verschrikkelijk dat de MSM het nooit over de glimmende knopen heeft. Wel apart dat het voorarrest van Micha Kat geschorst is.

  http://www.argusoog.org/on-air-extra-uitzending

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Maar Johan Oldenkamp zat op zijn beurt ook allemaal geheime gebaren te maken!

  Kijk maar. De smeerlap.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Weet iemand op welke frequentie Argusradio zit? Krijg geen ontvangst , loop al meer dan een uur in de tuin met mijn antenne in the air te zwaaien.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Met de hand sturen, ik moet nu echt vreselijk lachen, leg eens uit hoe dat werkt, alsof de officier van justitie niet weet wat hij moet zeggen, of rechters niet weten wat ze moeten doen. De logica is weer ver te zoeken, zoals gebruikelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Er zijn verschillende claims, qua handgebaren. Zijn het nou de parketwachten die de officier en de rechter aansturen met geheime handgebaren, of is het Gerlof Leistra van Elsevier die ze aanstuurt? Of controleert Leistra de parketwachten met zijn ultra powerful gebaren, die op zijn commando dan weer de rechters instrueren?

  Maar goed. Volgens mij wordt niet helemaal begrepen wat rol en functie van de "steps, signs, grips & words" zijn. Die functioneren niet echt als een soort codetaal tussen vrijmetselaren onderling waarmee je specifieke informatie over bijvoorbeeld een procesgang zou kunnen communiceren, zoals dat met bijvoorbeeld gebarentaal wel kan.

  In plaats daarvan communiceert zo'n handteken op de een of andere manier de inhoud van de "mythos" die in een bepaalde graad behandeld wordt. Desgewenst zou ik de handgebaren van de Ordo Templi Orientis, de vrijmetselarij (blauwe graden, schotse ritus en Memphis & Misraim), de Golden Dawn en Argentum Astrum toe kunnen lichten en de context waarbinnen ze betekenisvol zijn.

  Hoe dan ook. De coolste handgebaren zijn nog altijd in het Boeddhisme te vinden. Bijvoorbeeld de mudra die hoort bij het offeren van een mandala.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. @Het Zuur

  Ik heb het voor de zekerheid nog eens nagekeken, maar het "gebaar" dat je beschrijft (met de rechterarm de linker onderarm vasthouden) bestaat helemaal niet in de vrijmetselarij.

  Een goede vriend van me, Allen Greenfield, schreef de Compleat Rite of Memphis, waarin je zo'n beetje alle maçonnieke handgebaren terug kan vinden. Maar dat gebaar dus niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Geen zetels voor kleine partijen

  http://www.tns-nipo.com/tns-nipo/nieuws/van/slotpeiling-tns-nipo-vvd-versus-pvda-too-close-to/

  BeantwoordenVerwijderen
 37. "Onze volksheld." Mijn god dan wens je toch dat de NWO gaat winnen? De zionistische variant uiteraard. Zo ben ik ook wel weer...


  Och wat schattig. Soort van 1984 in Jewish style? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Jaja, dat wordt geen biggetjes eten meer voor jou in de nabije toekomst @Mind Fever

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Ah.. iets waar de Jouwen en de Arabieren het over eens zullen zijn.

  Maar dat geeft verder niets. Heb altijd altijd al op mensenvlees willen overstappen.

  Eh....

  BeantwoordenVerwijderen