dinsdag 11 september 2012

Kabouters

Oh God, die arme kleine partijen. Ze waren helemaal nergens in het gepolariseerde verkiezingsgeweld tussen links en rechts. En wat deden ze hun best om in de laatste weken nog aandacht te trekken.

Zelden heeft Barracuda zoveel persberichten zien voorbijkomen als van de Libertarische Partij van professioneel belastingontwijker Toine Manders. De Libertarische Partij was de derde partij onder ondernemers, Nederland moest Julian Assange asiel aanbieden,het afschaffen van de inkomstenbelasting is een 'realistisch scenario', en nog wat van die koppen die overduidelijk extra zwaar waren aangezet met als doel om de aandacht de media te trekken.

Toen het strooien van ‘eurobiljetten’ boven het Vondelpark ook al niets uithaalde, werd de strijd verlegd naar de coffeeshops. De Libertarische Partij vindt namelijk dat in supermarkten de hash tussen het snoep thuishoort. Maar Manders had evengoed in een clownspak op zijn hoofd kunnen staan, of met een kanon naar Mars kunnen worden afgeschoten, het journaille had hem waarschijnlijk toch wel genegeerd.

Manders was niet de enige. Van SOPN tot Piratenpartij, allemaal spuugden ze grote hoeveelheden persmededelingen uit die nog eens duidelijk maakten waarom ze even relevant (lees: kansloos) zijn als de door sommigen gedroomde Partij voor de Tieten. Hoewel, die had vermoedelijk echt gescoord.

Vier partijen rekenen niettemin op het Thieme-effect, oftewel met de hakken over de sloot een zetel in het parlement, maar missen de diertjes, waarop mensen nou eenmaal graag stemmen. Mens & Spirit gaat hem dus niet worden, net zomin als Arts & Auto.

Kabouterpartijen zijn overigens wel ergens goed voor: zoals een reeks eindeloze steile grappen bij GeenStijl: 'Tot mij hebben zich gewend de leden van de Kabouterbelangenvereniging P3, de heren Paulus, Piggelmee en Plop, alsmede de heren Spillebeen en Kandelaar. Cliënten hechten eraan te benadrukken dat zij niets met de door u genoemde partijen van doen hebben, noch hiermede wensen te worden geassocieerd.'

53 opmerkingen:

 1. Wat me opviel aan het verhaal van Oldenkamp is dat hij zelf helemaal niet begon over chemtrails en ufo's, maar in plaats daarvan met een algemeen verhaal aan kwam zetten dat hem nauwelijks onderscheidde van andere partijen. Hij begon er pas over toen Bert Brussen hem ernaar vroeg. Dus als SOPN stelt transparantie na te streven is dat nu al ongeloofwaardig.

  Blijkbaar schaamt hij zich voor zijn werkelijke programma, of denkt hij er geen stemmen mee te winnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @jeroen
  De vraag is eerder, hoe hij de aankomende teleurstelling gaat verwerken. De ontkennende fase leeft nog op volle kracht bij Oldenkamp.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @jeroen
  Overigens zie je hier overduidelijk het verschil tussen MK en JO , resp. een volkomen normale slimme vent, die flink gek kan doen, en een in zorgwerkende toestand verkerende mijnheer.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hou nou toch op, @geen. Kat kreeg zelfs al de diagnose "manisch depressief", de enige vraag die speelt is of hij niet een ander psychiatrisch ziektebeeld heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zie het gewoon niet. Was hij ooit ambitieus leraar? Niet gelukt, kan toch, wie niet. Zat tijdens mijn dienst in een F16 ,ben toch geen piloot geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Manisch depressief is trouwens een behoorlijk heftige en moeilijk te genezen toestand. Past totaal niet in het plaatje.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @geen

  Waarom begin je nou weer? "agree to disagree" was het toch? Je negeerde al eerder argumenten die daarop wijzen, ik vind het niet interessant om die discussie opnieuw met je op te rakelen. Je negeert argumenten en herhaalt gewoon je oude stelling. Dat is een vervelende en oneerlijke manier van discussiëren waar ik me niet voor wil lenen.

  Dus als je die discussie over de geestelijke gezondheid van Kat op wil rakelen, keer terug naar het vorige draadje, doe wat met de vele argumenten die Ziva en ik al gaven en dan kijk ik nog eens of ik wat met je verhaal kan.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @jeroen
  Ik onderschat jouw expertise en die van @ziva zeker niet, en oke afspaak is afspraak.
  Maar zoals het vaak gaat met de ins blaue hinein interpretierung, vraag ik mij nog steeds af of ik de enigste ben met deze stelling. Uitgaande van de 1 miljoen unieke bezoekers op klol, waar nog maar een paar "vreemde vogels" banvrij kunnen reageren(?). Die vraag staat mij nog steeds vrij, dacht ik zo. Bijvoorbeeld het schijnbare conflictvrije sociale en
  maatschappelijke leven van MK, zoals bij de bakker,de slager zijn bank , school van zijn zoon, enz. Zijn toch minstens vele,vele duizenden uren rustig leven, in tegenstelling tot de paar honderd uur (web) mediaexposure waar hij minstens 50% van de tijd zo gek als een deur over wil komen. Tja het is maar een gedachtenloop. Bij JO zie ik veel meer zaken die wijzen in een bepaalde richting, die ik niet kan en wil diagnostiseren.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @jeroen
  Een goedbedoelde psychische diagnose via het openbare web waarbij ook nog sprake is van negatieve annotaties , zie ik als inbreuk op de privacy, het zijn zaken die veilig opgeborgen in een medisch dossier thuis horen. Dat Kat geen ruzie heeft met zijn kapper, is mondsnoerende logica.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Nee @geen, dat hij geen ruzie heeft met zijn kapper zegt niets. Maar dat hij al jarenlang bij elke werkgever met ruzie op straat gegooid wordt en dan die werkgever op de bizarste manieren gaat stalken, daar kan je wel wat uit afleiden. Hoe verklaar jij het spoor van vernieling dat die man heeft achtergelaten? Financiële motieven?

  Hoe dan ook. Deze discussie is een herhaling van zetten en ik zou alle argumenten die gegeven werden weer opnieuw moeten geven. Vandaar dat ik die discussie liever in het eerdere draadje voer, zodat je de argumenten die al gegeven werden goed op een rijtje kan zetten en/of weerleggen, zodat we op die grondslag verder kunnen.

  En nog een laatste opmerking over zijn persoonlijke leven. Begrijp ik goed dat hij een veel jonger aziatisch vriendinnetje heeft? Wat ik daarvan zag, kwam niet echt over als een gelijkwaardige relatie en zijn kind komt uit een eerdere mislukte relatie. Typisch voor een narcist om een gedwee meisje waarvan hij geen enkele tegenspraak hoeft te verwachten aan zijn wil te onderwerpen.

  Hoe weet je dat het allemaal koek en ei is in zijn privé leven?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. @jeroen
  Ik geef mensen altijd het voordeel van de twijfel(met reserve). Die "puinhoop" valt volgens mij ook wel mee, het is maar welk referentiekader je gebruikt. Ik ken genoeg a-typische voorbeelden uit de praktijk. Zijn vriendin beweegt zich volgens mij tussen de happy view, zoniet high society. grachtengordel , iets met journalistiek en tegenwoordig bestuurster van een of ander kunstcollectief. Ook maar ergens gelezen, en uit mijn hoofd. Maar beste Jeroen, laat die psychische diagnoses achterwege, het is maar een tip, en geen halszaak. Ik heb echte verwarde mensen/querulanten of diep afgezonken mensen genoeg gezien. De gezonde Kat loopt weer vrij, goed voor hem, en de jurisprudentie voor de kenners volgt.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. @Jeroen,

  nu begin je toch echt door te slaan om halve waarheden bij elkaar te sprokkelen om je gelijk te halen.
  Zowel Wim Dankbaar als Kat zouden trots op je zijn.

  Schaakmat voor Geen, en jij komt met:

  Begrijp ik goed dat hij een veel jonger aziatisch vriendinnetje heeft?

  De partner van Kat is arisch, blond, fors gebouwd, en heeft zelfstandig een goedlopend bedrijf
  uit de grond gestampt.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Typisch voor een narcist om een gedwee meisje waarvan hij geen enkele tegenspraak hoeft te verwachten aan zijn wil te onderwerpen.

  Die quote vergat ik nog.
  In mijn verontwaardiging.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. @theo

  Het is fundamenteel oneerlijk om in een nieuw draadje gewoon een stelling te herhalen terwijl je vele andere argumenten en observaties uit het eerdere draadje negeerde. Als dit voor jou "schaakmat" is zijn je spelregels nogal vreemd. In mijn beleving verloor ik slechts een pionnetje, als ik ernaast zat met die vriendin. maar eh.... Heeft ze in die foto niet een halsbandje om haar nek? Lekker onderdanig wel.

  Ik denk dat je ook wat rustiger aan moet doen met je kwalificaties. Eerder vond je al dat ik door "de mand zakte" toen ik naar eer en geweten uit mijn ervaringen met de vrijmetselarij en aanverwante clubs putte en nu sta ik weer "schaakmat"? Laat je nakijken man.

  Dus nogmaals: als je hier nog een keer de degens over wil kruisen, keer terug naar het eerdere draadje, vat de gewisselde argumenten samen en dan kijken we er nog eens naar. Vooralsnog hebben jullie totaal niet aannemelijk weten te maken dat er een financiële drijfveer achter zou zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. @theovanloon
  Thaise vrouwen zoeken doorgaans vrouwvriendelijke Westerse mannen, heb ik altijd begrepen. Mocht dit waar zijn, dan ligt de onleefbare stijlfiguur "kat" binnen de kortste tijd tussen de nudels, nu hij weer thuis zou zijn. Ze eten in die contreien kattenvlees. Vooral als blijkt dat het om een kale kip gaat, die van en in en op de gebakken lucht denkt te leven.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. "Begrijp ik goed dat hij een veel jonger aziatisch vriendinnetje heeft?"

  Volgens mij gewoon een blonde Nederlandse die permanent in Laos is blijven hangen, na een eerdere carrière als touroperator.

  http://www.vientianebycycle.com/index.php?contID=1&lang=Du

  Als je goed leest in de comments van klanten zijn die ook heel tevreden over ene Micheal, die overkomt als een gezellige vent. Kan ik me ook iets bij voorstellen.

  Als Micha Kat het slim had aangepakt had hij dat leven nog steeds kunnen leiden, én kritische stukken schrijven over Demmink en Westenberg, maar dan zonder de laster.

  Geen beffenmaffia die je dan een strobreed in de weg legt.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. @Jeroen,

  ik steek geen tijd meer in je.
  Zie het als een glorievolle overwinning van je eigen gelijk.
  Kennelijk heb je daar behoefte aan; ik niet, dus ik gun het je.

  no hard feelings

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Overigens is mijn stelling helemaal niet dat hij perse narcistisch zou zijn, maar dat hij onderzocht zou moeten worden in het Pieter Baan Centrum. Volstrekt redelijke stellingname als je bedenkt dat hij al eerder als manisch depressief werd gediagnosticeerd. Dan ontkom je er zelfs niet aan om hem ook even forensisch-psychiatrisch door de molen te halen.

  Daarnaast lijken jullie alleen maar iemand als "gek" te zien die volledig psychotisch in een hoek ligt te kwijlen ofzo. Maar persoonijkheidsstoornissen zitten dus anders in elkaar.

  Zelfs jullie (@geen & @theo) onderkennen dat hij zich best gek gedraagt, maar gaan dan speculeren dat hij dat acteert en komen dan met allemaal ingewikkelde complottheorieën over financiële belangen aanzetten...

  Dat zal dus speculatie blijven tot het serieus onderzocht werd, maar normaal gesproken ga je ervan uit dat iemand die zich consequent gek gedraagt ook gek is. Zeker als hij ook al een diagnose op zak heeft.

  Het is dan eerder opmerkelijk als iemand uit man en macht probeert weg te redeneren waarom hij onderzocht zou moeten worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. @Theo

  Als je geen behoefte hebt aan die "overwinning", waarom zijn je kwalificaties in mijn richting dan zo heftig? Eerst was het "door de mand zakken" omdat ik me op een detail vergiste, nu probeer je waar te maken dat ik "schaakmat" zou staan op basis van drie keer niets, what's your beef? Heb ik je een keertje hard genaaid op HappyVPRO? Zou best kunnen hoor. Zo te lezen zou je dat wel verdiend hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Op Klokkenluideronline worden aan de lopende band pertinente leugens over het privé-leven van personen verkocht, altijd in negatieve zin, alleen maar om als bewijs te dienen voor theorieën, waarvan al te voren vast staat, dat ze moeten kloppen.

  Een blog als Barracuda stelt zoiets aan de kaak.

  Je verwacht het niet, maar dan mag je nota bene in de comments op Barracuda lezen over de partner van Kat, dat zij een veel jonger aziatisch vriendinnetje zou zijn, dat er wellicht geen sprake is van een gelijkwaardige relatie, en dat zij een gedwee meisje is, waarvan hij geen enkele tegenspraak hoeft te verwachten om haar aan zijn wil te onderwerpen: typisch voor een narcist, hetgeen te bewijzen was.

  Ik heb het al vaker aangegeven: dit is au fond de manier, waarop mensen denken te bewijzen, dat Joris Demmink pedofiel is.

  Daar zit mijn oprechte verontwaardiging, en nergens anders. Period.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Theo kom op. Het is geen pertinente leugen als je zegt dat Kat gek is, want dat stelt hij zelf ook. Hij claimt manisch-depressief te zijn. Daarnaast werd hij al een paar keer opgepakt, en werd het op de een of andere manier toch nodig gevonden werd om een crisispsychiater naar hem te laten kijken in zijn cel.

  Ik zat ernaast met die vriendin en erkende dat ook (hoewel ik natuurlijk nog wel even doortroll als ik vervolgens zie dat ze weliswaar niet aziatisch en veel jonger is, maar wel een halsbandje omheeft ;-).

  Daarnaast is het algemeen belang op dit moment zwaarwegender dan het persoonlijk belang van Micha. Vandaar dat de schorsing van zijn detentie dan ook onder voorwaarden is. Dus of we zijn "privé belang" zouden schenden door te speculeren over zijn psychische problemen (wat niet zo is), het zal me jeuken. Dat zeg je overigens van iemand die tot op de dag van vandaag privé telefoonnummers van van Korlaar op zijn site laat staan.

  Dat met die vriendin weerlegt mijn stelling ook niet, dat hij onderzocht zou moeten worden (vandaar dat ik jouw triomfantelijke "schaakmat" misplaatst vond). Die argumentatie leunde helemaal niet op zijn vriendin, maar op honderden uren van waarneembaar gedrag en de diagnose die al eerder bij hem gesteld werd.

  Overigens hoef je Kat maar twee minuten aan te horen om te constateren dat daar "iets in het B-cluster" aan de hand is. Dat is verder geen rocket science.

  In dat eerdere draadje legde ik ook nog eens uit hoe je zelfs als iemand toneelspeelt een accurate diagnose kan stellen, hoewel een volledig onderzoek in het PBC natuurlijk een nog betere oplevert.
  Ik zei dus niet dat mijn theorie klopte, maar gaf wel aan hoe we dat met het beschikbare materiaal zelf kunnen toetsen.

  Ik denk daarnaast ook helemaal niet dat mijn theorieen allemaal kloppen, maar vind het leuk om ze te toetsen en kan er prima mee leven als ze onderweg sneuvelen. Dat gebeurde alleen nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. @jeroen
  Kom nou toch B-Cluster? Kat heeft meer dan voldoende achtergrond om bij een lokale toneelclub Cluster gedrag chronologisch aan te leren. Middagje media training wat Ratelband sausjes NLP en Tjakka , hij kan het. Zelf even ergens een suggestief momentje bewust inbouwen in the open met collega Dankbaar(nog steeds opererende rechercheur, met onbeantwoorde vraag over vergunning) Ik ben bipolair zegt kat in the open, jawel hoor. Wij vertrouwen hem gelijk, dus juist niet.En het is weer waar?, nu niet en nooit niet. Cluster on the plate. PBC heeft tijden nodig om zoiets in the open te kunnen concluderen, met nog opties op 25000 andere mogelijkheden. Was het maar zo simpel. Tot andere echte geauthenticeerde informatie verschijnt, blijf ik bij deze mening. Deze denkijn heeft mijn hele leven nog gewerkt, dus nu ook. Voor handjeklap gelijk moet je op de markt zijn. Starring Micha Kat, Bert Visser,Jochem Meijer,Freek de Jonge,Hans Teeuwen, of wat dacht je van Jules Croiset, gaf ook de nodige spin of en aanverwante luceratieve publiciteit.
  B- Clusters? De echte journalisten hadden hem al veel eerder onderzocht, zijn ze zo bang? Welnee Kat mag zijn werkje doen, klario.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Als iemand anderen grote schade berokkent, belastert, hun huis bekladt, valse bommeldingen doet en tot op het bot stalkt, schend je zijn privé belang op geen enkele wijze met theorieen over de oorzaken van dat gedrag. Period.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. @geen

  Of dat wel of niet zo is zul je dus nooit te weten komen als je dat niet onderzoekt. Waarom ben je erop tegen dat hij geobserveerd zou worden in het Pieter Baan Centrum? De concrete aanleiding ligt er al met Micha's eigen claim en de bezoeken van een psychiater in zijn politiecel.

  Als er verder niets met hem aan de hand is zal dat wel blijken. Jouw overtuiging dat hij zijn geestesziekte zou veinzen kan evengoed alleen op die manier getoetst worden. Nu is dat ook alleen maar een overtuiging, die nog niet goed met feiten onderbouwd werd.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. @jeroen
  De berokkende schade is deels al berecht. Voor de rest kan je van alles en nog wat afspreken met mensen, zeker als er hogere doelen prefereren. Als de deal goed genoeg is, nemen mensen bepaalde zaken op de koop toe. Business as usual. Bedenk ook dat het ondergaan van laster,bedreigingen in sommige functies onderdeel van het takenpakket uitmaakt. Bronbescherming,vrijheid van meningsuiting, non-repudiation, gebrek aan feitelijk bewijs. Internetwetgeving etc.Al met al veel zaken die een ontoerekeningsvatbaarheid alleen al aanvechtbaar maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. @jeroen
  En ehhu, ik hoop trouwens dat ik een beetje in de buurt zit met mijn stelling, beter voor Kat, ik heb niet mijzelf niet voor lul op mijn plekberrie getikt.


  BeantwoordenVerwijderen
 27. @geen

  Ja, maar eerdere delicten worden natuurlijk wel betrokken bij wat er nu voorligt. Zo gaat dat met veelplegers.

  En ook: dat gezagsdragers ervoor betaald worden om een dikke huid en een brede rug te hebben ben ik met je eens, hoewel bommeldingen en schendingen van de persoonlijke leefsfeer van iemand daar geen deel van uitmaken en het zijn gedrag ook niet minder strafbaar maakt.

  Maar hij beperkt zich helemaal niet tot die groep, daar reken ik de familie van Korlaar althans niet toe. Of die journalist van het NOS journaal. Collega journalisten worden al evenmin betaald om een dikke huid te hebben en random door Micha Kat belasterd te worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. @jeroen
  Er zijn criminelen met hele waslijsten , waar nooit geen pb aan te pas is gekomen. Moet zinvol maar ook een zekere kans geven. Als het in de genen zit, helpt pbc ook niet.
  At the end, gewoon afwachten, vandaag of morgen zit hij boven op een opstijgend KLM toestel, heb jij gelijk. Dan geloof ik het pas, alhoewel 911 ,volgens KLOLvandaag, zonder vliegtuigen heeft plaatsgevonden. Geef ze een Fanta.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Als het in de genen zit, helpt pbc ook niet.

  Misschien zit hier het misverstand: het PBC behandelt helemaal niet, maar diagnosticeert. Er wordt daar alleen maar gekeken of er iets aan de hand is. Dus nee, het PBC helpt sowieso niet.

  Er is volgens mij geen enkel financieel belang, want 2000 per maand is weinig geld, zeker als je bedenkt dat er zo'n 240.000 euro aan claims op hem ligt dankzij zijn gedrag. Ik zie los van het financiële motief geen enkele andere mogelijke oorzaak dan dat hij gewoon gek is.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Als het over geld gaat ? Dat zou naief zijn om te denken dat daar openheid over is. Of ooit over zal komen . Wel de fiscus. Dus dat zal 1 op 1 moeten kloppen, die zijn niet mals kan ik je vertellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Wellicht is het als compensabel verlies weg te strepen tegenover de genoten inkomsten, who knows?

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Jeroen, 13:53:
  ==
  Het is dan eerder opmerkelijk als iemand uit man en macht probeert weg te redeneren waarom hij onderzocht zou moeten worden.
  ==

  Omdat een onderdeel van Micha Kats gekte paranoia is, waardoor hij elk voornemen tot onderzoek interpreteert als de complete Goelag-archipel van hier tot Siberië en nog erger.

  Heeft hij enkele malen over geschreven.

  Angst om meteen compleet platgespoten te worden, terwijl ik toch sterk vermoed dat de moderne psychiatrie het gebruik van kalmeringsmedijnen (zeker tegen iemands wil) alleen ziet als een laatste redmiddel voor als iemand op geen enkele andere manier van geweld of suicide te weerhouden.

  Hopelijk gaat Micha Kat, nu hij toch vrij is en dus hopelijk weer toegang tot internet heeft, die documentaire over het Pieter Baancentrum eens bekijken.

  That reminds me, dat wil ik zelf ook nog doen. Hier nog eens de URL: http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1114559

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Wat mij tegenstaat aan het financiële motief is dat je er zoveel aannames voor nodig hebt: om dat waar te maken zou Kat het grootste deel van zijn waarneembare gedrag moeten acteren (terwijl je veel helemaal niet kan spelen), dan moeten er ineens allemaal geldbronnen bij gefantaseerd worden, het gaat allemaal verdacht veel op een conspiracy theory lijken.

  Wat dat betreft is mijn hypothese veel efficiënter.

  BeantwoordenVerwijderen
 34. @ruudharmsen
  Niet mee eens, haha, maar proof is in the tasted pudding.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. ==
  Collega journalisten worden al evenmin betaald om een dikke huid te hebben en random door Micha Kat belasterd te worden.
  ==

  En advocaten ook niet. De aangifte van Vissers en Moszkowicz is naar mijn mening de allersterkte en duidelijkste, daar gaat hij op veroordeeld worden. Veel van die andere zijn boterzacht of ik ken de feiten niet zodat ik ze niet kan beoordelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Heren heeft Kat bij Borat afgekeken, die loop ook nog vrij rond zonder pb taferelen. Nog meer?

  Bron: Stan de Jong

  http://www.standejong.nl/2006/11/25/micha-kat/

  Micha Kat vuurt wild om zich heen. Soms schiet hij mis, soms schiet hij raak en af en toe schiet hij in zijn eigen voet. Maar maakt dat de kern van wat hij te zeggen heeft minder waar? Op dit moment woont Micha – heus – in Kazachstan. Hij mag zich, zo heb ik uit betrouwbare bron vernomen, een persoonlijke vriend van Borat noemen. En zijn queeste gaat onverminderd voort. In april 2007 staat de premiere van Cultural learnings of Kazachstan for Make Benefit Glorious Nation of Holland gepland. Lijkt me de moeite waard.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. @jeroen
  Borat laat zien dat jouw laatste comment niet opgaat, kon er ook aardig wat van. (Adje, blonde Britt)

  Ot morn

  BeantwoordenVerwijderen
 38. @geen

  Nee, daarmee laat je zien dat je dat vermogen niet hebt om een geveinsde gek van een echte te onderscheiden. Bovendien nam je een verdichting van Stan de Jong letterlijk, wat hooguit hilarisch is. Ehh... fyi: Borat woont niet in Kazachstan en het lijkt me onwaarschijnlijk dat Micha Kat persoonlijk bevriend is met Sacha Cohen, of dat de Jong dat zelfs maar bedoelde.

  BeantwoordenVerwijderen
 39. @jeroen
  Jezus man wat schrijf je nu weer plots een hoop onzin over mij, alsof je voor de valse muziek uitloopt. Mag hopen dat anderen het wel snappen. Trouwens mijn wijlen tante Nel, had een medische enceclopedie, geen geintje dus. Om de haver klap dacht ze een andere kwaal te hebben. Bleek altijd mee te vallen. B-Cluster zal er vast in voorkomen. Niet sportief van je, weer geen remise.

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Maar wat liet Borat dan zien, @geen? Sacha Cohen probeert nog niet eens om "gekken" vorm te geven, hij probeert culturele stereotypen uit te vergroten. Dat is iets totaal anders dan een persoonlijkheidsstoornis acteren.

  Kat heeft kortom niets van Borat afgekeken en al helemaal niet van Sacha Cohen als hij er in zijn mimiek, dictie en gedrag aanleiding toe geeft te denken dat hij een persoonlijkheidsstoornis heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Er staat met letters boven getikt : Bron @jeroeneke slechte verliezer ben je. Ik zou never de tekst of kennis van een ander veinzen, never dus. Kan jij dat ook zeggen?

  BeantwoordenVerwijderen
 42. @jeroen
  Ga een dictieband beginnen, vandaag genoeg geweest. Bron staat er, beter lezen dokter.

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Ik belees je uitstekend. De vraag is eerder of jij jezelf wel goed beleest. Nu ga je ook al aan de discussie ongerelateerde wartaal uitkramen en net doen of ik niet zou weten wie de auteur is, terwijl ik Stan de Jong letterlijk noemde. Jouw gebruik van die tekst is eerder wat ter discussie staat.

  BeantwoordenVerwijderen
 44. @jeroen
  Laatste keer dan.
  In de verwijzing en ongewijzigde copy and paste overgenomen gekopieerde aangehaalde letterlijke tekst van Stan de Jong met bronvermelding staat: de assiociatie van Kat met Borat. Niet van mij dus
  Maw er zijn dus meer cluster b-varianten als jij of anderen toch doktertje willen spelen, waar ik niet aan mee wens te doen. De verdere interpretatie van de tekst duw je vervolgens door mijn strot, niet dus. Bij Stan de Jong mot je zijn, kom op wat een goedkope truuk.
  Gelijk hebben en gelijk krijgen als spelletje doe ik niet aan mee.
  Borat is dus het bewijs dat iets mogelijk is wat jij onmogelijk acht, zelfs zonder cluster theorie. Bespaar mij aub verder van jouw psychologie en medische vakkundigheid. Gaat mij zonder nog steeds prima af, je moest eens weten onder mijn enorme blonde haardos.

  BeantwoordenVerwijderen
 45. De persoon Kat is een perfecte reflectie op wat hij zelf ziet als een samenleving in verval.

  Citaat: Wat Cyprianus schreef in 250, is naadloos van toepassing op onze tijd: Er is geen onschuld meer in de politiek, geen rechtvaardigheid meer in de rechtbanken, geen meesterschap meer in de kunsten en geen discipline meer in het moreel gedrag.

  Veel plezier met wedstrijdjes vèrplassen; ik ben een weekje zeilen.

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Nee, ik blijf toch echt bij jou en je foute toeeigening van de Jong's woorden. Je schreef dat Kat afgekeken zou hebben van Borat. Niet waar. En dat schrijft de Jong ook helegaar niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Verdraaien van woorden is de zigeuner eigen. Toedeledokie

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Kom je nou met een racistisch spreekwoordje aanzetten om je onsportiviteit en domheid nog eens te onderlijnen, geen? Ik kan er toch ook niets aan doen dat je ging proberen de discussie te verwarren met nonsens nadat bleek dat je conspiracy theory over Micha Kat lachwekkende lulkoek was? Waarom verdedig je dat figuur eigenlijk?

  Bitch, at least die with grace

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Wat een verrassende uitslag voor SOPN trouwens. Nul zetels! Prachtig hoe ze dat als een overwinning interpreteren. Hoewel.

  BeantwoordenVerwijderen