woensdag 22 april 2015

Muilkorven

Het is gedaan met de trollen op Twitter. De vuurtoren van de interwebs gaat gebruikers die anderen lastigvallen muilkorven. Het techblog Tweakers meldt: 'Het algoritme dat Twitter momenteel test, houdt onder andere rekening met de context van een bericht. Daarvoor zoekt het programma naar overeenkomsten met andere berichten die in het verleden als beledigend werden gemarkeerd. Daarnaast kijkt het naar hoe lang het account bestaat. De programmatuur let niet op hoe impopulair een tweet is, beweert het Amerikaanse bedrijf.'

Het versturen van een belediging kan nog altijd. Maar Twitter gaat vervolgens het bereik van het bericht 'drastisch beperken', zodat alleen je gekke neefje hem nog kan lezen.

Nog meer onheil: 'Een speciaal handhavingsteam onderneemt actie op het  moment dat gebruikers vragen om beledigende content te verwijderen. Het team kan dit doen door tijdelijk de toegang tot een account te blokkeren. Die blokkade kan pas worden opgeheven zodra een gebruiker zijn geldige telefoonnummer geeft - en zich dus kenbaar maakt.'

12 opmerkingen:

 1. Ook die zogenaamde 'blokkades' die pas via wat sim dataverkeer (het heeft de handel in ongeregistreerde simkaartjes alleen daarom al een boost moeten geven!) 'opgeheven' dienen te worden zullen deze keer die arrogante controle freaks vanwege hun niet welgevallige holohoaxjes meer gaan helpen. Al jaren geleden ben ik me persoonlijk in de algoritmes van die programmatuur zelf gaan verdiepen waardoor er zo langzamerhand wereldwijd al werkelijk duizenden anti~joden dan wel pro*goj sites op mijn software naar alle tevredenheid en dus niet traceerbaar voor manipulatieve regelnichten hebben te draaien! Aan hun wanhopig selectieve gejank wereldwijd dan ook gelukkig steeds makkelijker te detecteren... BRON!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een debiele wartaal weer @papi dapi
   De vele blauwtjes die je nu weer hebt gelopen bij Maud tasten je geestelijke vermogens toch wel erg evident aan. Probeer het eens bij Astrid van Triet of Desiree Stokkel. Die zitten qua krankzinnigheid meer op jouw level en staan ook al vele, vele jaren droog. Dat schept alvast een band.

   Verwijderen
 2. "Die zitten qua krankzinnigheid meer op jouw level en staan ook al vele, vele jaren droog."

  Als JIJ dan verder MET je JODENPOOIERS blijft UITVRETEN is het mij al lang best... BRON

  BeantwoordenVerwijderen
 3. OT

  LOL...Dankbaar kampt weer met een zwaar psychotische aanval van megalomanie: Het zal je maar gebeuren dat je neergezet wordt als Hoofd Doofpot van de Vaatstra zaak

  Als dat zou worden beweerd door mensen met enig gezag en/of autoriteit zou je een punt hebben, Dankbaar. Maar een volstrekt incompetente en geesteszieke mislukkeling als jij die alleen maar Micha Kat zit na te apen? Hahaha
  Dat laat Demmink -en voor de rest iedereen die ook maar een klein beetje gezond verstand heeft- volkomen koud. Demmink hoeft ook helemaal niet te 'hopen' dat jouw 'boek' geen aftrek vindt. Je hoeft geen helderziende te zijn om te voorspellen dat je 'nieuwe' broddelwerkje ook weer een 100% fail wordt, Wim.
  Daar waar een ezel zich geen 2 keer aan dezelfde steen stoot blijft Dankbaar zijn spreekwoordelijke nek breken over steeds weer hetzelfde kiezelsteentje. Hoe dom of totaal losgezongen van de werkelijkheid kan je zijn?
  Of vooruit, zoals Douwer elders al stelde, Dankbaar kan ook in extreme mate last hebben van het Dunning-krugereffect

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat effect schijnt ook voor te komen bij anti-plotters. Ik heb me trouwens vreselijk vermaakt hoe dat groepje van Wim 100+ berichten besteedde aan hoe de kaft van het boek eruit moet komen te zien. Voor de dader hebben ze gecast op het meest vriendelijke asielzoekers gezicht dat ze konden vinden. Daaronder een foto van een introverte van de camera wegdraaiende koeienboer. Rara wie heeft het nou gedaan. Het is vooral heel typisch. Als de inhoud niks voorstelt, wat doe je dan, ja dan ga je met het clubje van 8 man eindeloos praten en dromen hoe de voorkant van het boek wordt. Ben allang blij dat de focus niet langer meer ligt bij spencer en stephanie. Laat ze maar dromen van een Ali die niet bestaat. Raar ook dat Ali de moordenaar precies hetzelfde gezicht als de Ali in het filmpje van sbs. Voor de familie vaatstra vind ik het wel nog steeds erg sneu. Ik ben een groot tegenstander van geweld, maar die baksteen die Hans M voor zijn kiezen kreeg, is niet voor niks geseponeerd. Nu alleen Wim nog.

   Verwijderen
  2. De verhoudingen van kleine dikke Ali's gezicht zijn het best te zien op de zwartwit -opsporings- foto die in de kranten ( en het politie bulletin ) stond.
   Deze werd een pasfoto genoemd, maar was het niet. Hij was zwart-wit gemaakt, naar het origineel dat een groepsfoto was, gemaakt door 1 vd medewerkers vh AZC. Deze medewerker (Jakob Hoeksema/Hoekstra) heeft in de zomer van '99 deze foto aan politie moeten geven. Toen de kleurenversie ooit 's op tv verscheen, was te zien dat 'ie bewerkt was.
   Die kleurenversie van tv is dus niet precies zo als de fotograaf 'm gemaakt heeft in de zomer van '97 of '98)
   Destijds vond Severijn het niet zo'n goed idee de foto onder het publiek te verspreiden, de foto is niet bijster duidelijk en de kans op persoonsverwisseling is groot' (!?! :-) ) Zeg dat wel, meneer Severein.
   Kleine Ali bestaat wel; komt nog wel eens in Groningen.
   Joop Damstra heeft de ouders van Marianne verteld dat de beide Turkse Ali's niet klein waren, zoals in de verklaringen stond.


   Verwijderen
 4. Vonnis verbiedt Wim om de namen van 'vriendje van Marianne' en diens vader nog te noemen op diens website. Hij is al begonnen met actief modereren. Lijkt me best nieuws ivm precedentwerking.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Recent vonnis of oud? Link op rechtspraak.nl? Kan het IETS specifieker misschien, datums. links, gegevens, of ben ik nou zo autistisch of alleen maar zorgvuldig? Haat vaag gelul.

   Verwijderen
  2. Tjonge, jonge, jonge. Roepende in de woestijn. Zelfs medestanders geen begrip. Enige in een gekgeworden wereld? Doe is normaal man.

   Verwijderen
  3. Stijltje vaagtaal hyenaatje of zo. http://rudhar.com/politics/swapchou/vaagtaal.htm

   Chwoon zegge wache bedoelt, wel zo makkelijk, daar hou ik van.

   Verwijderen
  4. puik staaltje ontmaskering @ruud, helder betoog. Het is duidelijk dat men jou probeert monddood te maken. En alsof dat nog niet genoeg is, trapt men ook nog door je neer te zetten als dorpsgek. @Ruud verdient respect want hij heeft zich gespecialiseerd in nadenken. Hij neemt 1 onderwerpje en kristalliseert het vanuit onverwachte invalshoeken tot een nieuw geheel.Dat heet kunst. Het zal een tijdje duren misschien, maar ooit, bv over 300 jaar zullen de citaten van @ruud in zwang raken en gebruikt worden tot in de hoogst filosofische kamers.

   Verwijderen
 5. @Ruud Harmsen. Hier het vonnis ( waartegen uiteindelijk toch niet in hoger beroep gegaan is): http://uitspraken.rechtspraak.nl/inziendocument?id=ECLI:NL:RBNNE:2014:1064

  In het vonnis wordt ook de familie van aangever meegenomen.

  BeantwoordenVerwijderen