woensdag 1 april 2015

Revolutie

Klokkenluideronline is ter ziele, leve Revolutionair Online. Ere wie ere toekomt: Micha Kat heeft in elk geval woord gehouden. Vandaag ging zijn beloofde forumsite live en niet eens met een artikel van hemzelf. Kat gaat het rustig aandoen, mensen. 'We zijn niet 52 geworden om te gaan lopen stressen. Stap voor stap gaan we bouwen aan het ‘revolutie-platform’ ROL en vragen daarbij aan iedereen alles wat kan bijdragen aan deze revolutie -artikelen, ideeën, aankondigingen, analyses- in te zenden via de contact-functie van de nieuwe site.'

Barracuda kon zich er weinig bij voorstellen, want Paleisrevoluties lopen bij Kat zelfs niet met een sisser af. Al had hij op zijn minst verwacht dat het reaguurdersgilde dat bij KLOL was weggejorist vandaag meteen weer paraat zou zijn: de gaskammerlinkjes van Knowtoomuch, de groetjes van Gretha Muller, de haiku's van Wajong en de fluimen van Johan Bosman.

Dat had makkelijk gekund, want het eerste stukje van A. Vis (geen familie van Barracuda) hing al meteen van mallotigheid aan elkaar: 'Bedenk dat de staat in handen is van criminelen. Richt dus uw aandacht op de staat. Maar ook op de grote bedrijven, want die zijn onontbeerlijk voor de instandhouding van de staat. En laat u vooral niet bedotten door de kranten en het journaal. Als u zelf rijdt, rijd dan nooit te hard. Rijd eerder te langzaam, althans flink onder de maximumsnelheid. Als iedereen dat doet, loopt de staat jaarlijks een miljard euro aan boetes mis.'

Het blijft opvallend hoe deze guerrillero's nou nooit eens een mooie blauwdruk presenteren van een ideale maatschappij, maar blijven steken in frustraties. En hun omgeving niet als uitdaging, maar als vijand ervaren. Op die manier komt de revolutie nooit van de grond.

Daarom waarschijnlijk ook dook de aloude leermeester Arend Zeevat, in de persoon van Xander, weer op om fijntjes op te merken dat iedereen die het eigen innerlijk onvoldoende heeft leren kennen en eenzijdig tegen de uiterlijke NWO strijdt, deel uitmaakt van een gecontroleerde oppositie. 'Want die uiterlijke strijd is eigenlijk een naar buiten toe geprojecteerde innerlijke strijd tegen de naar het onderbewuste verdrongen jeugdtrauma’s. Deze valt alleen te beëindigen door een op zelfkennis gebaseerde innerlijke vrede, en het ontwikkelen van inzicht ten aanzien van de innerlijke onvrijheid.'

Maar dat gaat hem niet worden bij de revolutiepredikers, weet Barracuda nu al. En Kat mag dan wel beweren dat hij geen letter meer schrijft op Klokkenluideronline, Barracuda verwacht dat de dwangneurosen waarbij rechters, advocaten, journalisten en andere kwelgeesten tot aan de grond moeten worden afgebrand, uiteindelijk weer in alle hevigheid terugkeren.

40 opmerkingen:

 1. Die site is toch gemaakt met WordPress of wordt ik nou gek?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoe kan je sites aangeven bij de ISP?! Want dit is toch duidelijke OPRUIING (wat verboden is in ons kikkerlandje!)

  Als de politie hier achterkomt kunnen ze STRAFRECHTELIJK VERVOLGD worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Daarom waarschijnlijk ook dook de aloude leermeester Arend Zeevat, in de persoon van Xander, weer op om..

  Ik neem eigenlijk aan dat dit Xander, de christenplotter, is van xandernieuws.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, het is Zeevat. Hij heeft de complete tekst al eens op Klokkenluideronline gezet, maar staat het niet meer.

   Verwijderen
  2. het is inderdaad wel het taaltje van Arend, en geen woord over gristus. Eigenaardig dat ie dan toch weer onder een andere naam reageert. Kan evt. ook nog iemand zijn die deze proza onder de koppiepeestknop had. We zullen zien.

   Er zijn trouwens alweer een hoop comments verdwenen van dat draadje; Micha maakte geen grappen toen ie zei dat ie strikt zou gaan modereren 'tegen de trollen'. Alhoewel, het lijkt erop dat Micha hulp heeft gehad met het opzetten van deze site, dus wellicht ook andere moderators.

   Verwijderen
  3. ...Die hem nu duidelijk weer in de steek laten want heel de site is nu kaduuk!

   Verwijderen
 4. Executing in an invalid environment for the supplied user.

  Heb ik weer, loop ik de Revolutie mis.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. The revolution will not be televized (in an invalid environment for the supplied user)!

   Verwijderen
  2. De NWO heeft het er maar weer druk mee.

   He - le - maal in paniek, mensen, dat mag voor iedereen duidelijk zijn.

   Verwijderen
  3. Site zei alweer KRAK!
   http://i202.photobucket.com/albums/aa43/MichaelCapelle/krak.jpg

   Verwijderen
 5. Gaat goed: revolutionairoffline.com?

  Executing in an invalid environment for the supplied user

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vrees dat het kinderneukende Minervavarken Ard van der Scheur deze lenterevolutie in de kiem wist te smoren.

   Verwijderen
 6. Ik probeerde op dit nieuwbakken blog een genuanceerde opmerking te maken maar die werd subiet verwijderd.
  Complotters zijn angstige mensen die cognitieve dissonantie opvatten als levensbedreigend

  BeantwoordenVerwijderen
 7. 404 Not Found
  The server can not find the requested page:

  revolutionaironline.com/revolutie/ (port 80)
  Please forward this error screen to revolutionaironline.com's WebMaster.

  Apache/2.2.25 (Unix) mod_ssl/2.2.25 OpenSSL/1.0.0-fips mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 Server at revolutionaironline.com Port 80

  Volgens mij is de ISP op de hoogte gesteld....

  BeantwoordenVerwijderen
 8. EN DAAR GÁÁT DE REVOLUTIE: Revolutionaironline.com is PARKED
  The website is either expired or listed for sale...

  HAHAHHAHAHAAHHAHAHAHAHHA!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het zal toch niet waar wezen dat Micha Kat ook van 1 april grappen houdt...?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik begin mijn dagelijkse linkjes naar artikelen in De Telegraaf en The Daily Mail nu al te missen...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Een niet werkende site, Fred Teeven die zich in de kreukels heeft gereden...Kat houd het aardig vol om niet schuimbekkend in Telegraaf-letters te gaan roepen wat dit nu weer allemaal is.

  We gaan 'm nog massaal missen....

  BeantwoordenVerwijderen
 12. "Zionisme = Nazisme", lezen we in de banner van de nieuwe revolutionaire website, zodat de bezoeker meteen weet in welk stinkend hol hij is afgedaald. 't Is een doodgeboren kindje dat maar het best zo snel mogelijk ter aarde kan worden besteld.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Er staan best wel reacties op, die het overdenken meer dan waard zijn: http://oi57.tinypic.com/2zojh8h.jpg

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik wist niet dat je het in je had, Douwe. :-D

   Verwijderen
  2. Ik ben inmiddels weggejorist op ROL. Aan de onleesbare tekst kan het niet gelegen hebben.
   De moderator van ROL leest hier natuurlijk gewoon mee.

   *zwaait*

   Verwijderen
  3. Ja, en ik zat me al te verheugen op de ellenlange en oeverloze pseudo intellectuele -met spiegologie van de koude grond doorspeende- kronkels van beroepsmafketel Arend Zeevat...magtie ook al niet meer reageren :-(

   Alleen daarom al is dat hele 'rol' een kut site ;-)

   Verwijderen
 14. Ik wacht vol spanning op Micha's paasboodschap voor het Nederlandse volk:
  http://revolutionaironline.com/updates-over-deze-site-tijdens-pasen/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mooi ook, die onderstreping van zijn ego: "BIJBELSE TIJDEN HERLEVEN ANNO 2015".

   De eerste bekende namen hebben zich al gemeld in de burelen van ROL. Het kwebbelt nog lekker langs elkaar heen tot nu toe, ben benieuwd of er nog enige structuur in gaat komen.

   Kat zal wel aan het hoofd van dit "nieuwe" initiatief staan dus dat belooft een hoop vuurwerk. Hij is van plan gastauteurs een belangrijke rol te laten vervullen op ROL. Nou denk ik bij Kat en samenwerken direct aan de vruchtbare samenwerkingsverbanden die hij op KLOL had met collega's Wim Dankbaar, Hans Mauritz, André Vergeer, Martin Vrijland, Arend Zeevat en Myra. Stuk voor stuk draaiden al deze samenwerkingsverbanden uit op hartgrondige persoonlijke vetes die en plein public werden uitgevochten. Wat dat betreft heeft Kat een sociale voorgeschiedenis die voor hem weinig goeds belooft voor zijn nieuwe site, die op participatie van derden lijkt te zijn gestoeld. Ik ben ontzettend benieuwd na hoeveel weken de eerste vetes worden uitgevochten. Kat zou er verstandig aan doen KLOL permanent te sluiten zodat hij die site niet als uitlaatklep voor z'n onvermijdelijke frustraties kan gaan gebruiken.

   Verwijderen
  2. Micha gaat gewoon deze site als zijn uitlaatklep gebruiken. Dat doet hij nu al. Hij heeft zichzelf alleen de mogelijkheid gegeven om volstrekt ontoelaatbare dingen onder een andere (gefingeerde) naam te uiten.

   Of hij dat laatste volhoudt is nog maar te bezien. Kat houdt van zichzelf als geen ander, en zal de dwang om zichzelf niet te openbaren heel erg moeilijk gaan vinden. De twee posts die hij nu al heeft geplaatst onder de acroniem 'm.k.' spreken daar al boekdelen over. Een met Micha in zijn favoriete rol als Bijbels Profeet, en een volgende met een 'de aarde scheurt open' hyperventilatie alsof de Rode Zee in Ierland zou liggen.

   Ik kijk dan ook met genoegen uit naar Micha's Paastoespraak aan het 'volk van nederland'. Hoe f*cking megalomaan wil je het hebben?

   Verwijderen
  3. Vanavond om 17:00 uur is De Profeet in hoogsteigen persoon al sprekend te bewonderen! Hij is nu hopelijk hard op zoek naar verkleedkleren om z'n rol als profeet te benadrukken. Zie op paaszondag maar eens aan een sinaasappelkistje, een wit laken, olijftakken en een sinterklaasstaf te komen.

   Verwijderen
  4. Het lijkt er op dit moment op dat alle artikelen zijn verwijderd van klokkenluideronline.is.

   De voorpagina van zijn nieuwe site doet het nog steeds niet. Micha maakt het zijn fans wel heel moelijk hem te vinden. Wat ook wel af te lezen is aan het geringe aantal reacties op de site.

   De paastoespraak van Micha staat inmiddels online. Slappe boel, geen ELIIIITE te bekennen.

   De "toespraak" komt over als een slecht voorbereid en rommelig geheel, dat als een nachtkaars uitgaat aan het eind. Revolutia in abstentia

   Verwijderen
  5. Zie jij geen berichten meer op KLOL? Dat zal dan tijdelijk zijn geweest: via meerdere ingangen zijn alle berichten hier nog te lezen. Dat zie ik Kat niet zo snel verwijderen, het is tot nu toe z'n discutabele magnum opus. 914 pagina's aan archiefmateriaal over de 'satanische pedo-elite', klaar voor de vergetelheid. Nooit iets bewezen, nooit iets bereikt. Moet je nagaan waar Kat had kunnen komen als hij al die arbeid voor iets nuttigs had ingezet. Dan zat hij nu op z'n minst in een zonnig Zuidoost-Azië net zulke oninteressante stukjes te schrijven maar dan wel voor een lekker salaris.

   Operatie Nachtkaars lijkt inderdaad wel in volle gang te zijn op ROL. Een in elkaar geflanst filmpje waarin Kat in een satanisch bloedrood shirt vanuit Hotel Berkenfineer voor een spiegel tegen een schemerlamp zit te pruttelen met inderdaad een föhn die tegen zijn kale bats lijkt te zijn geplakt. Dalí zou genoten hebben van deze absurdistische setting. Jammer inderdaad dat DE ELIIIIITE schittert door afwezigheid. Je mag het eigenlijk niet zeggen maar je verlangt toch altijd weer naar een manische periode als je zo'n suffe monoloog van hem ziet.

   Deze Paastoespraak is het zoveelste teken dat Micha zijn filmpjes nooit zelf kijkt voor hij ze uploadt, laat staan iets aan eindredactie doet. Zijn voorlaatste vlog was ook al zo'n productietechnisch hoogstandje, met zo te horen alweer een prominente cameo van die föhn.

   Hopelijk gaat Kat het goede voorbeeld geven door daadwerkelijk flyers te gaan uitdelen bij McDonaldsfilialen in Dublin. Echter, een praktisch probleem: dat gaat natuurlijk niet zonder draaiende camera gebeuren en het is maar de vraag of Micha daar enige sociale contacten heeft die een dagje cameraman kunnen spelen. Wellicht kan hij die vent uit de seksshop vragen, in ruil voor wat sappige videoproducties van SM-feestjes ofzo.

   Verwijderen
  6. Is het overigens iemand duidelijk geworden wat hij nu eigenlijk precies in Londen ging doen vorige maand? Het raaskallen op Speakers' Corner was uiterst vermakelijk en de keuken van Kat junior was ook hartstikke leuk om te zien shinen maar was dat nu het hele doel van de missie? Al zou ik het wel snappen als hij gewoon toe was aan een verzetje na al die maanden in Casa Victoria.

   Verwijderen
  7. Geld ophalen soms? Ik weet niet hoeveel een hostel kost, maar stel dat hij een tientje per nacht betaalt, dan is hij 300 euro per maand kwijt aan overnachting, dat is natuurlijk goedkoper dan zelf een appartementje huren. Ik denk dat de kosten van ontbijt, lunch en diner hoger uitkomen. Dus moet Kat nog altijd zo'n 900 euro per maand ophoesten.

   Verwijderen
  8. De berichten op KOL zijn inderdaad weer terug, kennelijk was het een tijdelijke ingreep van de NWO (of van een van Kat's medewerkers).

   Verwijderen
 15. Kennen we die A. Vis trouwens ergens van? Ik kan mij niet herinneren die naam eerder te hebben gezien.

  Verder heb ik vandaag de Revolutie nog een handje geholpen door keurig te wachten tot het voetgangerslicht op groen stond voordat ik overstak. Als 5-10% van de mensen dat altijd zou doen dondert het hele systeem inelkaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. A. Vis zegt mij ook niks maar ik vermoed dat het iemand is uit de vriendenkring van bijvoorbeeld de Vitalifeitjes en dan niet uit de souvereine mensen-hoek. Vis kwebbelt lekker anti-overheid, anti-banken, anti-alles wat te abstract is om te doorzien als je niet erg slim bent. Alleen het braaf aan de wet houden om de overheid te pesten is nieuw, dat past niet zo in het souvereine straatje.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. A. Vis = Hans Vogel. https://www.google.nl/#q=kliek+van+schurken

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. aha! "kliek van schurken", well spotted! :)
   Vis/Vogel.. zou heel goed kunnen ja.

   Verwijderen
 18. Micha gaat door met de profetieberichten:
  DE PROFEET MICHA KRIJGT STAF VAN HANS HOLTROP

  WAAR MICHA TREEDT WIJKT DE AARDBODEM

  Wel vreemd dat hij de voorpagina van de site maar niet op orde krijgt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is oude wijn in 2e hands poreuze zakken. Kat bevestigt ten overvloede een talentloze, incompetente mislukkeling te zijn die maar 1 kunstje beheerst en dat eindeloos blijft herhalen. Net als zijn reaguurders overigens.
   Of Kat het nu klol, rol of hondsdol noemt, het is en blijft slechts een inkijkje in zijn narcistische krankzinnigheid.
   Slaapverwekkend en ik lees elders wel wanneer Kat in een sinkhole in de vergetelheid is weggezakt.

   Verwijderen
 19. Kat's laatste artikel is wel weer idioot. "wij publiceren het omdat de reguliere media het niet doet'. Onzin, want die hebben al veel eerder aandacht besteed aan acties van de politie en problemen binnen de gelederen. Vorige week verscheen er nog een heel artikel naar aanleiding van een boek van een ex-politieman die uit de doeken deed wat de gevolgen zijn van bezuinigingen e.d. .

  Maarja, dat komt sommige mensen niet uit dus we verdraaien het allemaal maar een klein beetje.

  Zoals hierboven gezegd: Oude wijn in 'nieuwe' zakken dat RO.

  BeantwoordenVerwijderen