donderdag 2 april 2015

Leugens

'Het heeft even geduurd, maar eindelijk is één van de vele leugens die zijn verspreid over de oorzaak van de German Wings crash ontzenuwd. De vondst van filmbeelden die door een passagier zouden zijn gemaakt vlak voor de crash, blijkt uit de duim gezogen.'

Aldus het wauwelblog Waarinholland, met verwijzing naar het nieuws dat volgens de Franse politie en de luchtvaartonderzoekers van de Franse dienst BEA in Parijs een video van de ramp met de Germanwings-Airbus niet echt zou zijn. Paris Match en Bild claimden een video van een paar seconden te hebben gezien, gemaakt met een mobieltje. Ze zeggen dat ze de beelden hebben gekregen van een bergingswerker die het mobieltje heeft gevonden op de rampplek. De opnamen zijn overigens niet vrijgegeven.

Waarinholland: 'Het draaiboek dat de regeringsleiders tijdens de Bilderberg conferentie voor u in elkaar hebben gezet lijkt eindelijk scheuren op te lopen.'

Soms kan Barracuda de logica van de warhoofden echt niet meer volgen. Het is toch wel erg merkwaardig dat uitgerekend de slaven van de 'regeringsleiders' - in dit geval politie en luchtvaartonderzoekers - een video gaan zitten ontkennen die als doel heeft om ons te misleiden (voor alle duidelijkheid: de aluhoedjes denken weer eens dat het om een fake ongeluk gaat).

Maar hebben ze het wel met zoveel woorden ontkend? De gendarmerie zegt dat de verzamelde mobieltjes nog onderzocht moeten worden. Bedoeld wordt: de mobieltjes die zij zelf in het rampgebied hebben aangetroffen. Maar dat zegt nog niets over het filmpje dat blijkbaar door een bergingsmedewerker aan de media is gegeven. En wie weet was dat mobieltje wel in een dal gerold, ver van de rampplek zelf. Daarover horen we overigens maar weinig details van verslaggever Frédéric Helbert.

En dan nog, als die opnamen 'volledig vals' waren (wat de gendarmerie beweerde zonder ze gezien te hebben), wie heeft ze dan in zo'n korte tijd zitten maken (in een vliegtuig met passagiers?).

Barracuda had eigenlijk wel wat aanvullend commentaar verwacht van vliegtuig en Ufospotters Niburu.co, maar die hebben het te druk met dimensieportalen, de Annunnaki en het meest intrigerende verhaal: kind met cijfer 12 op het voorhoofd geboren. Beetje oud nieuws, want Hanru van Niekerk kwam op al 11 november ter wereld. Maar het is duidelijk: de volkstelling van de Bilderbergers is nu dan echt begonnen.

UPDATE: Schade alsnog ingehaald: 'Dat het publiek weer fabeltjes wordt verkocht, zoveel is wel degelijk weer duidelijk'

1 opmerking:

  1. Wat een rare website is dat.
    Gelukkig voor koekwausjes als Elfje Twaalfje, dat er nog zoiets bestaat.
    Die is na de deconfiture van Martijn Alberda weer prima onder de pannen, zo te zien.

    BeantwoordenVerwijderen