donderdag 23 juli 2015

Doodstraal

Goed nieuws voor de verzamelde koekwausen: de ionosferische verhitter of doodstraal broodrooster HAARP wordt weer aangezet. Vanaf volgend jaar kan men met een druk op de knop weer wereldwijd natuurrampen, tornado's, aardbevingen en andere natuurrampen entameren.

Maar, er gaat wel wat veranderen. Volgende maand worden de faciliteiten overgedragen aan de Universiteit van Alaska. Het Air Force Research Lab trekt zijn handen af van de 360 radiozenders en 180 antennes, waarmee delen van de ionosfeer werden 'geprikkeld'.

Vorig jaar wilde de luchtmacht HAARP ontmantelen omdat er geen federale budgetten meer waren. Maar nu blijft men toch de ionosfeer dan toch onderzoeken. Alaska draagt 2 miljoen dollar bij, met wat extra geld van de National Science Foundation en het Pentagon. Al met al teleurstellend nieuws. Met dit soort schoenveterbudgetten wordt het nooit wat met die Bijbelse einde der tijden.

27 opmerkingen:

 1. Macabre blogje is dit toch. 1 miljard mensen hebben geen toegang tot schoon drinkwater. Miljoenen vluchtelingen uit natuurrampen.Extreme droogte in oa US en China. Vreemdelingen stromen, die landen ontwrichten en waar tactische PC correctheid de burgers dwingen om alles te accepteren. Maximale bonussen en geen meer voor zorg waar men al voor betaald heeft. Doe daar maar luchtig over. Maar ja jullie hebben ook een ('wurg' hypotheek) Doe Andy (van nu jij) de groeten...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het kan nog veel indrukwekkender..

   http://www.worldometers.info/nl/

   Verwijderen
  2. Wat is de relevantie met dit blog?

   Verwijderen
  3. Dat is toch duidelijk? De zweefkees gelooft weer eens dat er een relatie met HAARP is. Heeft-ie op internet gelezen. Dus is het waar.

   Verwijderen
 2. De relevantie met dit blog: https://en.wikipedia.org/wiki/High_Frequency_Active_Auroral_Research_Program#Conspiracy_theories

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tesla (duister figuur overigens) beweerde kennis te hebben over/om de wereld te splijten. Dus aarbevinkingsjes zijn een 'kinderspel' volgens redenering.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Andre: aardbevingen, overstromingen, droogte etc zijn van alle tijden. En doe nou niet of je dat niet weet.

   Verwijderen
  2. Tesla beweerde kennis te hebben over/om..
   dus aarbevinkingsjes zijn een 'kinderspel'

   Wist je dat het woord 'goedgelovig' niet in de Van Dale staat?

   Maar goed, ik ga me er niet mee bemoeien; ik kreeg net een mail van een nigeriaanse prins die beweert dat ik de hoofdprijs in de loterij heb gewonnen, dus ik ben vanaf heden miljonair! w00h00!

   Verwijderen
  3. Wat zal ik eens gaan doen met die miljoenen?
   Weet je wat, ik ga een huis kopen in Overveen! O nee, er ligt executoir beslag op het huis.. da's ook balen. :(

   Verwijderen
  4. Tesla is al jaren deadth man, of bedoel je dat automerk?

   Verwijderen
 4. Barracuda wilde snel naar het strand en kwakte 100 woorden als opinie...(in allereil wel aandacht voor HAARP) Sjampoo!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is chapeau. Sjamboo is waar je je haar mee wast.

   Verwijderen
  2. Was juist bedoeld om 'ze' niet te compliment-eren......

   Verwijderen
  3. ..en sjamboo kan ik in de winkel niet vinden ;-)

   Verwijderen
  4. Staat meestal naast de groene zeep, anders moet je het gewoon vragen met de Hollandse mond.

   Verwijderen
 5. http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/04/25/article-2314536-0A10AC9F000005DC-581_634x438.jpg

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Kijken waar die leugensites zoals NineSNOTnews en nieboehboeh weer mee aan komen sukkelen... Vooral die Nieboehboeh heeft de laatste tijd zijn spreukjesboek weer volop opengetrokken........

  AMAI!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Barra, Ben je nu Jan Libbenga of niet? Ik krijg maar geen antwoord van je. Kun je niet op zijn minst antwoord geven waarom je het niet wilt zeggen?

  Mvg

  Wim
  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee Wim, hij heet eigenlijk Günter Wallraff als Somaliër op het drielandenpunt bij Vaals.

   Verwijderen
  2. PS Wim
   Barra wil af zijn van zijn (gebroken) ponsbandjes, en zijn Teletype verkopen. Heb jij nog een RSS232 kabel in de aanbieding, om zijn tapestreamer met het world wide web verbinden?

   Verwijderen
  3. Wimpie wil iedereen die een andere mening heeft door het slijk halen, de megalomane gek. Altijd opmerkingen maken over mensen die anoniem willen blijven, omdat ze misschien nog eens een solliciatiegesprek of iets dergeljks moeten aangaan. Maar dat begrijpt Wimpie niet, of hij wil het niet begrijpen.
   Betreffende anonimiteit maakt Wimpie trouwens wel een uitzondering. Bij iedereen die hem in de kont kruipt zie ik Wimpie niet vragen naar de echte naam, en als hij die al weet, dan worden ze niet door hem met naam genoemd.
   Maar Wimpie, heb je het niet druk met het helemaal afbranden van een familie die hun dochter verloren is? Eerst man en kinderen, en nu moeders ook maar aan de schandpaal. Ach, het is haar eigen schuld toch, Wimp?
   Ennuh, Wimpie, huis al verkocht?

   Verwijderen
 8. Wim, als je dit blog vaker zou volgen, heeft @barra al een paar keer geschreven dat hij a) die persoon niet is, en b) er verder niet meer op ingaat. Nog maar kort geleden heeft ie dat nog richting wim herhaald. Is het nou zo moeilijk om iemands gewenste anonimiteit te respecteren? Kennelijk gevalletje drammerd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jan , heb ik niet gezien, Geef mij even de betreffende quotes van Barra. Of waar ik ze kan vinden.

   Wim

   Verwijderen
  2. Topspeurder Wim kan het niet vinden.
   Goh..
   Is ook moeilijk, dat speuren; zeker als het antwoord op je vraag iets is dat je niet wil horen of accepteren.

   Verwijderen
 9. Vooruit dan Wim je zo'n slecht onderzoeker bent, zal ik je helpen:

  "Barracuda 28 juni 2015 20:13

  Dankbaar, heb ik maanden geleden al kort iets over gezegd: Die naam klopt niet. En als je het allemaal niet interesseert, waarom begin je daar weer over? Of is dat weer omdat je het liefst lieden stalkt die het niet met je eens zijn?

  Barracuda 18 juli 2015 21:22
  Dankbaar, je blijvende frustraties over mijn anonimiteit haal ik weg. Je leest mijn antwoorden toch niet. Het zit je blijkbaar ook heel erg dwars dat je me niet telefonisch kunt stalken, en om het even duidelijk te stellen: ik ga je niet met je mailen, niet met je bellen, mijn mening geef ik hier lekker anoniem en daar moet je het mee doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. haarp bestaat wel degelijk. kijk naar buiten hou alles in de gaten dan zie je dat ze soms echt kloten met de natuur . niet alleen de mens zelfs dat doen ze. blijf lekker slapen. maar niet piepen als er iets gebeurt .

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. haarp bestaat wel degelijk

   Zeker weten. Net zo goed als er vliegtuigstrepen in de lucht bestaan. En die beïnvloeden ook ons milieu en de natuur. Denk daarbij aan global dimming en CO2 uitstoot.
   Maar dat heeft echter helemaal niets met chemtrails te maken die een hilarisch verzinsel zijn van zwakbegaafde complotters en roeptoeterende holle vaten die niet gehinderd door enige kennis slechts willen zien wat in hun paranoïde bovenkamer past.

   Probeer eens uit te leggen hoe men met HAARP precies aan het 'kloten' is met de mens en de natuur en wat het doel daarvan is? Maar dan wel aan de hand van de aantoonbare technische mogelijkheden van HAARP en het daadwerkelijke onderzoek wat men met HAARP dient.
   Dus je zal het even moeten stellen zonder je infantiele aluhoedjes fantasie en nietszeggende complot stokpaardjes.

   Gaat dat lukken, denk je?

   Verwijderen