vrijdag 24 juli 2015

Doodsbedreigingen

Barracuda was nog maar amper bijgekomen van de buitenaardse inktvispoten die het Brabantse medium Robbert van den Broeke op een weiland van de grond had geraapt en in de vriezer had gestopt, want ledematen van buitenaardsen die 'nader onderzocht' moesten worden, of er was alweer een akkefietje rond Robbert.

Omroep Brabant vond het eerder dit zelfs wereldnieuws: doodsbedreigingen van Robbert aan het adres van zijn vijanden, zoals de Stichting Skepsis, compleet met 'bloederige foto's'.

Nu gebeurt dat wel vaker, en het telkens terugkerende excuus van Van den Broeke is dat zijn computer gehacked is. Ook zou hij aangifte hebben gedaan van computervredebreuk bij het politiebureau in Etten-Leur. De politie kan dit volgens de regionale omroep niet bevestigen, omdat het om privacygevoelige informatie gaat.

De Stichting Skepsis en een andere luis in de pels Constantia Oomen geloven niks van de verklaringen. Temeer daar talloze malen dat Van den Broeke cs. hun digitale wagenpark zeggen te hebben opgeschoond met hulp van experts. Maar er is natuurlijk nog de mogelijkheid dat boze buitenaardsen bezit nemen van Robbert - en dan met hun inktvispoten stiekem ranzige berichtjes plaatsen op Twitter.

18 opmerkingen:

 1. Het zal wel een concurrerende helderziende geweest zijn.
  Voor die beroepsgroep is het natuurlijk appeltje-eitje om elkaars inloggegevens door te krijgen van een handlanger aan gene zijde. Daar doe je helemaal niks tegen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik belde laatst nog aan bij een paragnost/helderziende. Toen kreeg ik via de intercom de vraag: "Wie is daar?"
   Toen wist ik meteen genoeg.

   Verwijderen
 2. En Robbie liegt vrolijk door, tijd voor het gesticht, knul?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het bericht is al een half jaar oud.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leesvoer: https://constantiaoomen.wordpress.com/

   Verwijderen
  2. Het bericht van Omroep Brabant wel, maar Klopdatwel heeft de zaak een dezer dagen weer opgerakeld. Dat heb ik nu wat duidelijker aangegeven.

   Verwijderen
  3. Ik heb me eens flink ingelezen, en de zaak is best komisch, en minder zwart-wit dan hij op het eerste gezicht lijkt.
   De graancirkels en alles erom heen zijn natuurlijk nep. Dat weten Robbert en zijn vriendjes ook wel. Waarschijnlijk liggen ze regelmatig helemaal in een deuk, als ze weer eens lezen (zie Facebook) hoeveel zweefteven er zijn, die een spiritueel orgasme krijgen, als ze alleen al een foto van Robberts nachtelijke arbeid zien.
   De kolossale grap met de inktvispoten past helemaal in het plaatje van een stelletje gasten, die uit pure verveling alleen nog maar "pranken" om te kijken hoe ver ze kunnen gaan. Hetzelfde soort gasten, dat voor de kick in supermarktkarretjes van steile hellingen afrijdt.
   En ze komen er mee weg, ondanks de inktvispoten blijven hun volgertjes op Facebook gewoon doorgaan met hun idolate aanbidding.
   Aan de andere kant zijn er twee of drie debunkers, maar het ligt er allemaal zo dik bovenop, dat er weinig aan te debunken valt.
   Dat moet je imho dan ook niet doen. En zeker niet vanuit een obsessie, zoals één van hen. Dan ga je lijken op iemand die honderd keer naar een circusvoorstelling gaat, en die alle honderd keren bloedserieus tegen de rest van het publiek gaat zitten vertellen, dat die clown eigenlijk een verklede vent is.
   Dan maak je jezelf (volkomen terecht) het mikpunt van spot, en dan solliciteer je er bij dit soort lui naar, dat ze je fotoos van hondedrollen en minder frisse troep gaan sturen.
   Mijn twee cent in een notendop, en dan heb ik het nog niet eens over Joran van der Sloot gehad.

   Verwijderen
  4. Wow, ik heb het met grote interesse zitten lezen, wist niet wat voor fascinerende beerput daar achterzat. Of je op enig moment moet stoppen met debunken weet ik niet. Volgens mij heeft die Robbert teveel bewonderaars om hem niet te blijven weerleggen. Zo lang het niet voor iedereen in de circustent duidelijk is dat die geschminkte man niet de spreekstalmeester maar een clowntje is (een verklede man), moet je daar toch aandacht aan blijven besteden.

   Verwijderen
 4. Breaking Breaking....., WOW Natalee Holloway is onlangs voor RobberT verschenen en zegt op de begraafplaats St. Anna's (Aruba) te liggen.
  Ook heeft hij een 'lijntje' gehad met Joran en een wit paard ofzo.......

  https://www.youtube.com/watch?v=j8PaktlWNFo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah betrapt bij het bekijken van de video: eerst laat hij zien dat er niets staat op het externe geheugen, dan begaat hij de FOUT om ook niet te laten zien dat ook het INTERNE geheugen leeg is! Dan gaat hij wat prutsen (heel snel!) met de instellingen, maakt wat nep foto's en gaat dan vliegensvlug terug naar het INTERNE geheugen waar al die tijd die bewerkte nepfoto's op staan.

   BUSTED ROBBIE!

   Verwijderen
  2. Dus hij laat alleen zien dat het EXTERNE GEHEUGEN leeg is maar NIET het INTERNE GEHEUGEN!

   Verwijderen
 5. En overigens wil ik niet vervelend doen, maar de bewijzen verzamelen zich dat Robbert onder de geestelijke invloed van Lord CTHULHU staat. Van wie anders zouden de tentakels moeten zijn die hij vond?

  Volgens mij zou je Robbert niet zozeer moeten debunken, maar met zijn eigen wapens bestrijden. Je wilt dat de mensen die hem nu volgen niet meer door hem beïnvloed worden, maar als dat mensen waren die openstaan voor rationele argumenten, waren ze allang om geweest. Die kunnen volgens mij alleen bereikt worden door een andere "paragnost", die bijvoorbeeld onweerlegbaar bewijs levert dat Robbert geketend is aan de duisternis. Met behulp van speciale foto's, berichtjes, alles uit zijn arsenaal.

  Het is een beetje als met Jehova's getuigen. Als je met ze gaat discussiëren over de evolutietheorie treed je buiten hun paradigma en is een zinvol gesprek niet meer mogelijk. Maar als je met tegenstrijdigheden uit de bijbel komt, of dingen die daar heel duidelijk staan en we vandaag de dag ook niet doen (stenigen enzo), ontstaat er twijfel.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. OT.... Inmiddels heeft Don zich bekeerd tot het onversneden nazisme.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Trek het je niet te veel aan want anders krijg je straks nog echt problemen met je hart. Je loopt er weer goed over zag ik. Dus het was echt een nep hartaanval.

   Verwijderen
  2. Ik krijg geen hartinfarct van elke willekeurige anonieme loser hoor. Maar goed dat je laat zien wie je eigenlijk bent, ik ben er wel tevreden over. Menselijk afval ben je, zoals ik al eerder schreef. Net als elke andere neonazi.

   Geen dommigheidjes meer roepen over "zionisme" he...

   Verwijderen
 7. €37.50 excl. Gevolgkosten

  http://www.awakeandaware.nl/agenda--dagindeling.html

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Misschien tijd om een cursus linken te volgen. Nu kijkt er geen hond.

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.