woensdag 1 juli 2015

Laster

Zoals verwacht gaat het zelfbeklag op Revolutionaironline na de veroordeling van 10 maanden gevangenisstraf nog even in de hoogste versnelling. Ten eerste stelt Micha Kat zich zelf gerust door te concluderen dat 'niemand de cel in hoeft bij een veroordeling in eerste aanleg'. Bovendien maakt zelfs een nog te behandelen wetsvoorstel ‘dadelijke tenuitvoerlegging’ pas mogelijk bij mensen die zijn veroordeeld tot een jaar of meer. Een hele geruststelling weer. Alsof dat allemaal ter zake doet bij een inmiddels ingesteld hoger beroep.

Ten tweede zit uiteraard ook de senior-rechter die hem veroordeeld heeft weer eens 'vuistdiep' in de pedonetwerken. Spreekwoordelijk dan, want het is een mevrouw. Die in haar functie als Lid van het Bestuur van de Stichting Orthopedagogisch Centrum IJsselmeerpolders (OCIJ) helegaar niet reageerde op een of ander klacht. Want zo gaat dat bij Kat: er moet toch ergens op het internet iets smerigs over die mevrouw te vinden te zijn. Vooral van verwarde figuren die geen begrijpelijke zin kunnen formuleren.

'Man, je hebt een standbeeld verdiend voor je werk in de zaak Vaatstra', aldus zijn grootste imitator Nico van den Ham, die het liefst vandaag nog in de kont van Kat kruipt (overdrachtelijk dan, hè).

Maar wat heeft Kat eigenlijk bijgedragen aan die zaak, anders dan dat hij een supergetuige opvoerde die doodleuk beweerde dat Prins Friso en nog wat hotemetoten getuige waren van een rituele slacht? En allemaal in de veel te kleine stacaravan van Wolfgang ook nog.

Barracuda vond die 10 maanden aanvankelijk wat al te veel van het goede. Maar daar is hij op teruggekomen. Het punt is dat figuren als Arend Zeevat, Nico van den Ham, Wim Dankbaar en Micha Kat er langzamerhand achter komen dat je niet zomaar allerlei onbewezen dan wel volledig uit de duim gezogen laster op internet kunt verspreiden alleen maar omdat je de kolder in de kop hebt.

26 opmerkingen:

 1. ==
  Barracuda vond die 10 maanden aanvankelijk wat al te veel van het goede. Maar daar is hij op teruggekomen. Het punt is dat figuren als Arend Zeevat, Nico van der Ham, Wim Dankbaar en Micha Kat er langzamerhand achter komen dat je niet zomaar allerlei onbewezen dan volledig uit de duim gezogen laster op internet kunt verspreiden alleen maar omdat je de kolder in de kop hebt.
  ==

  Mee eens. Keihard aanpakken al die hardleerse lui, anders leren ze het nooit. En die hoger beroepen zouden veel sneller moeten, of misschien een toets vooraf zoals bij herzieningen, dat evident onzinnige hoger beroepen niet eens in behandeling worden genomen. Alleen maar herhaling van zetten voegt niets toe.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Eigenlijk is het ook niet zo relevant tot hoeveel maanden gevangenisstraf Micha veroordeeld wordt. De grootste straf voor Micha is dat het nauwelijks nog iemand interesseert en dat - behalve dromen over rijk worden via de Micha-claim - de toekomst er bijzonder somber voor 'm uitziet. Geen huis, geen (belastbaar) inkomen, en een gestaag slinkende bankrekening.
  Maar beide dingen lijken vooralsnog geen trigger te zijn voor Micha om een keertje z'n eigen gedrag onder de loep te houden. Het sputtert en spartelt voorlopig dus lekker door. Gedwongen psychiatrische opname is eigenlijk het hoogst haalbare voor Micha, en de enige hoop op een toekomst. Maar ja..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als Kat slim is, trekt hij dat hoger beroep in en begint hij zo snel mogelijk aan z'n opgelegde detentie. Volgens mij is dat vele malen aangenamer dan rondzwerven in een vreemd land, zonder inkomsten, zonder sociale omgeving, zonder toekomst en met als enige zekerheid dat die gevangenisstraf er toch wel komt. Hoger beroep is slechts uitstellen van de ellende en ondertussen draait z'n miserabele leven in Ierland gewoon verder.

  Maar ja, je kunt beter tegen een kastanjeboom praten want Kat luistert toch niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zijn nieuwe video is ook weer hilarisch!! De wanhoop druipt er vanaf, hij wil nog steeds een "gentlemens-agreement" met Bolhaar en van der Steur na ze weer eens voor de zoveelste keer ongefundeerd voor pedo en pedobeschermers te hebben uitgescholden enz....Hij is wanhopig tot en met, weet dat het met zijn spel uit is, hij alleen nog maar klinkklare onzin uit kan kramen en ergens in een goedkoop hostel zich afvraagt hoe nu verder met mijn leven?? En ja hoor, hij denkt weer dat hij vermoord wordt, en gaat geen zelfmoord plegen. Doet hij dat toch (???) is het de schuld van de pedo-maffia....zoveelste riedel van onzin van onze nationale schaamte in Ierland....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. I see what you mean...... wat een dom gewauwel komt er uit dat bekkie van 'm!

   Verwijderen
 5. Het valt me op dat Kat in z'n laatste filmpjes en in z'n gesprek met Nico niet meer de momenten heeft waarop z'n stem overslaat en ie in z'n manische/hysterische mode schiet. Het is echt teneergeslagen.
  En dan die statements over zelfmoord, en dat wanneer dat zou gebeuren het toch echt de schuld is van Bolhaar/Demmink of whoever, lijkt me toch een soort wanhoopsoffensief: 'als ik ze levend niet kan raken, misschien kan ik ze mijn dood nog in de schoenen schuiven'.

  Ondanks mijn afkeer van de schrijfselen van Micha, heb ik het wel te doen met zijn familie. Ik zou me ondertussen behoorlijk zorgen maken, en machteloos voelen omdat je toch niet tot 'm door kan dringen.

  Aan de andere kant, in het verleden heeft Micha wel vaker veerkracht getoond, dus wie weet hoeveel jaar ie het nog blijft volhouden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat mij opvalt is dat Kat de naam van zijn site niet vloeiend en vlot uitspreekt en daarbij nog even spiekt op zijn laptopje omdat hij elke keer weer die domeinnaam niet kan onthouden.
   Evident dat er heel wat kapot is in die bovenkamer van Kat en dat verslechterd zonder medische begeleiding in een verbijsterend rap tempo.
   Overigens kan het heel goed zijn dat die vergeetachtigheid of het onvermogen die domeinnaam nog in zijn systeem op te nemen -gezien zijn drankmisbruik i.c.m. niet echt gezonde voeding- een openbaring van "het syndroom van Korsakov" is.
   Lees het maar even Micha. Ook dit is je voorland.

   Verwijderen
  2. Inderdaad, Barend. De definitieve ondergang van Micha is al even vaak aangekondigd als de ineenstorting van de pedonetwerken, de plunderelite, en zwarte maffia en wat al niet. 'Last man standing' zal hij niet worden, maar voorlopig lastert hij aardig door.

   Verwijderen
  3. Iemand beschuldigen van drankmisbruik terwijl daar geen publieke aanwijzingen voor zijn (mij zijn die althans niet bekend) kan OOK een vorm van smaad zijn, zelfs als het eventueel waar is. Zie http://www.iusmentis.com/meningsuiting/smaad-laster-belediging/#Dewaarheid.

   Verwijderen
  4. Volgens mij is het wel algemeen bekend dat Kat wel een borreltje lust. Denk bijvoorbeeld maar aan het Nieuwspoort incidentje.

   Verwijderen
  5. (mij zijn die althans niet bekend)

   Dan moet je (punt 1) dus gewoon niet zeuren @Ruud. Maar hoe zit het (punt 2) met de stelling dat ik Kat 'ook nog eens beschuldig' ongezond te eten?
   Zit daar -voor zover publieke aanwijzingen daarover jou ook niet bekend zijn- nog muziek in voor Kat?

   Verwijderen
  6. Geen flauw idee hoe het komt, maar als ik iets lees van Ruud Harmsen, fantaseer ik daar altijd de verongelijkte stem van Nico van der Ham bij. #leipo

   Verwijderen
  7. > JDTV1 juli 2015 19:08

   Een keer ergens dronken geweest zijn, betekent nog niet alcoholist zijn. Verder is de enige bron Ziva en waar die het vandaan heeft zou ik niet weten.

   > Johan Kolderkamp1 juli 2015 23:39

   "Punt 1": kul.
   Eetgedrag mij niets van bekend, en ligt smaadtechnisch minder gevoelig denk ik.

   Verwijderen
  8. > Johan Kolderkamp1 juli 2015 23:39

   Als je research deed had je het kunnen weten, maar doe maar niet.

   Verwijderen
  9. Foutje, ik bedoelde > douwer2 juli 2015 14:18

   Verwijderen
  10. Als zelfbenoemde taalnazi doe je het Nederlands een hoop zinloos geweld aan, Harmsen:
   http://bit.ly/1ISkuOp
   #leipo #balkineigenoog

   Verwijderen
 6. Kom Micha, ff ritje downhill ? https://www.youtube.com/watch?v=e2DZtvDoz50

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Kan de Ierse politie hem nou niet oppakken (opsporingsbevel) en dan uitleveren naar NL en daar in een celletje proppen?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Goh hij heeft zelfs HERMANDAD verkeerd gespeld.... Foreshadowing op wat komen gaat?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lijkt meer een poging tot humor. Herman en Ard weetjewel.

   .....Verder valt er nog maar weinig te lachen nu voor Micha.

   Verwijderen
  2. Kat gaat gewoon door, zolang hij de beschikking heeft over internet. Dat is meer een feit, dan de gespeculeerde dan wel,dan niet interventies. Typisch Nederland.

   Verwijderen
  3. Daar ziet het wel naar uit ja. Lijkt inderdaad wat we kunnen verwachten, dus voorlopig is MK nog niet gedwongen 'Internet-stil'.

   Verwijderen
 9. off topic

  Hans Mauritz vist achter het net met zijn geweldige scoop: http://bit.ly/1BYVZC7

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Eveneens off topic

   Hans Mauritz heeft zijn volgende excuus voor uitstel al weer te pakken.

   Verwijderen
 10. Uit het artikel;
  Jacqueline vertelde dezer dagen aan intimi dat Peter en zij hebben besloten te gaan scheiden. Dat alles verloopt tot dusver in het geheim, maar ook in overleg en volstrekte harmonie. Maar dat enige maanden geleden hun fraaie villa in Hilversum (voor net geen twee miljoen euro) te koop werd gezet, zou daar al alles mee te maken hebben gehad

  Hahaha

  Zelfs daarin kopieert Dankbaar zijn grote idool Peter R. de Vries

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Uit het artikel waarnaar douwer linkte dus...

   Verwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.