donderdag 9 juli 2015

Meiden van Stavast

De Nederlander is niet bezig met Grexit, Tsipras, ECB, IMF, Europarlement, hervormingsagenda en D-Day. Nope, het belangrijkste nieuws van de afgelopen dagen waren de terrasterroristjes Nadia en Francisca. Een van de dames trof op een terras te Hengelo een haar in haar broodje, en toen was de maat voor de plaatselijke omstanders vol. Dus video (Exibit A) op Dumpert. 'Ik vind gewoon een haar in mijn broodje. Een dag later sta je als een sloerie op internet.'

Dook er ook nog een tweede filmpje op, waarin is te zien is hoe een van de meisjes op een Alkmaars terras (Platte Stenenbrug) tijdens een ruzie omver wordt getrapt door een man. Nadia rent naar voren en gooit met alle kracht een vol glas naar de man.

Het ging de laatste dagen over niets anders meer. Zelfs Tubantia wijdde er een redactioneel commentaar aan. Begrijpt Barracuda wel: het is vakantie, dan willen we terrasjesleed met de meiden van Stavast. Die wij zondag naar Athene sturen om binnen een kwartier de Griekse crisis op te lossen. De tv serie is in voorbereiding, de bioscoopfilm wordt as we speak geschreven.

Of er daadwerkelijk een haar op het broodje zat, weet de dienstdoende Hengelose ober overigens niet. 'Het lijkt me sterk. De kok die zondag de broodjes maakte is kaal, dus wat het ook was, zijn haar was het zeker niet.' Barracuda zegt: parlementaire enquête.

30 opmerkingen:

 1. Brekend; Hoe was je conditionering/africhtingstijd in Groningen Maud? Ik heb nog veel meer stoute posities van je heurrr... BRON

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ontelbare~malen über HAHAHA! Het geile ding doet het er gewoonweg om. Deze gast ziet er uit als een dakloze alcoholist. Ik heb hem vaker op de foto kunnen zetten. Hij is één van de stillen in de buurt, die mij in de gaten houdt. Hij wilde dan ook niet op de foto. Ik ben een uur later op datzelfde bankje gaan zitten. Hij keek die kant op door de kijker (foto 2). Als er nu iets raars gebeurt aan het Waterlooplein…. Ik was het niet deze keer, zijn aandacht ging ergens anders naar uit, al zittend op een bankje voor de Albert Heijn aan de "Jodenbree."

   Verwijderen
 2. Zozo, de verdwijning van Manuel Schadwald pontificaal op de website van het AD vandaag. Gek, want volgens Kat werd het handelen van het AD "door angst gedomineerd". En nu schrijft Voskuil toch weer openlijk over pedofielennetwerken. Ik denk dat ik wel weet wie de komende week aan de beurt is voor een lading bagger op ROL.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Voskuil is een stuk vuil van een fopjournalist die zijn brood verdient met clickbait en duimzuigen. Zat het stuk ook weer met verbijstering te lezen.

   Die man doet niet aan objectieve journalistiek ook al kleedt hij het zo in dat hij er nog mee wegkomt ook.. zo werkte hij in het verleden nauw samen met de familie Poot en de Roestige Spijker in het opkloppen van lucht over Demmink. Je kan je met recht afvragen wat hij daar los van zijn AD salarisje op maandbasis voor krijgt.

   backgrounder

   Verwijderen
  2. Vond het een keurig verhaal, al staat er niet veel nieuws in

   Verwijderen
  3. Ok, ik ga er morgen wel even met een stofkammetje doorheen. Niks keurig.

   Verwijderen
  4. Het is volgens mij een verhaal dat al maanden op de plank lag, voor het geval er eens een ochtend zonder nieuws was (zoals vandaag). Er staat weinig spectaculairs en niets nieuws in. Het artikel drijft op allerlei aannames (van horen zeggen, anonieme en/of verdwenen en/of vage getuigen, verdwenen video's, gewist bewijs) maar dat is bij alle verhalen van Voskuil het geval. Gewoon een mysterie scheppen met als enige doel lezers trekken. Het is goedkope journalistiek maar verder niet onkies.

   Ik kan zelf niets met onderbouwingen als "speurwerk van het AD", "een informant die bij de zedenpolitie als betrouwbaar bekendstaat", "zo verklaren meerdere goed ingevoerde bronnen" en "het is niet met zekerheid te zeggen, maar onwaarschijnlijk is het niet".

   Maar het is natuurlijk makkelijk te doorzien dat passages als "de jongen is volgens een getuige gezien (...) 'op homo-ontmoetingsplaatsen'" en "via de Spartacus, een internationale homoreisgids, adverteren jongensbordelen openlijk" tegen het zere been van Jeroen zijn. Niets verrassend aan dat hij het artikel maar niks vindt.

   Verwijderen
  5. Dat ik het een onsympathiek verhaal vind is zeker waar en er wordt zeker een zeer onsmakekijk beeld van een homoscene die ik niet zo ken neergezet. En ja, daar koken dan weer liedjes als deze van. Het is voer voor homofobie. Die stoute batty boys toch.

   Maar dat is natuurlijk niet de reden dat ik denk dat het op punten onjuist en suggestief is.

   Verwijderen
  6. In het stukje staat dat het AD inzage heeft in de eigendomsbewijzen van een zekere zeilboot, daaruit zou kunnen blijken dat er een kadestrale overdracht zou hebben plaatsgevonden, via een notaris.

   Verwijderen
  7. @Demminkkat

   Hier mijn commentaar op het stuk van Voskuil. Zoals Micha al opmerkt had hij het eigendom van die boot al fout en verder is het ene opeenstapeling van conveniently anonieme getuigen waar verder niets mee aangetoond werd. Het is alleen maar een journalist onwaardige suggestie en conjecture.

   Verwijderen
 3. Erwin Lensink zal het wel druk hebben de komende dagen/weken. Jawel Demmink heeft het gedaan. Daar gaat Lensink voor de waarheid, niets dan de waarheid. Althans die volgens Lensink.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zag mevr. Parker... Waar en hoe kan ik inparkeren?

   Verwijderen
 4. De betrouwbare getuige van Voskuil kan alleen maar Richard-Carl Samson, de Rolodexman zijn, want die heeft dat verhaal verzonnen. Alle andere verhalen zijn "uit betrouwbare bron", en zijn zonder veel moeite terug te voeren op de Samsonversie.
  Voor wie het misschien niet weet: Samson is Hans Mauritz in het kwadraat; hij is overal bij geweest, heeft bij de geheime dienst gewerkt en gaat aan de lopende band dood.
  Tegen Myra vertelde Samson een jaar terug (18-6-2014), dat hij aanwezig was op de Apollo ten tijde van de moord, en dat hij met eigen ogen heeft gezien, dat het jochie vervolgens in een met stenen verzwaarde jute zak overboord is gezet.
  Je hoeft geen verstand van luxe zeiljachten te hebben, om te weten, dat die zelden jute zakken aan boord hebben, en al helemaal geen stenen.
  Tenzij de bemanning van de Apollo al vaker zo'n akkefietje aan de hand had gehad, en tot de slotsom was gekomen, dat het handig was, om altijd een voorraadje stenen mee op reis te nemen.

  Next.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Rectificatie.
   Het ging niet om stenen, maar om cement:
   http://www.boublog.nl/2014/06/19/myra-praat-met-de-rolodex-man/#comment-30615

   Vertrouw nooit op je geheugen.

   Verwijderen
  2. Daar ga je al.... Om de valse suggestie te wekken dat het om betrouwbare getuigen gaat, laat hij ze anoniem. Deed deze minderwaardige fopjournalist al eerder met Bart van W. Als hij die namen wel genoemd zou hebben, was er natuurlijk direct door het artikel heengeprikt.

   Verwijderen
  3. Dus de "AIVD rapportage" waar Voskuil het over heeft komt uit de dikke duim van een al lang en breed door het ijs gezakte fantast? Just wow.

   Verwijderen
  4. Cement aan boord van een zeilschip is niks geks mee, goedkopere vorm van ballast t.o.v. lood.

   Verwijderen
  5. Belangrijker dan dat cement vind ik eerlijk gezegd de al lang en breed vastgestelde onbetrouwbaarheid van de Rolodex man.

   Verwijderen
  6. Stuk in AD komt op mij over als speurwerk dat niet veel concreets heeft opgeleverd, dus toch maar geplaatst.

   Verwijderen
  7. @Rogier: Die "dus" begrijp ik niet zo goed, want daaruit volgt toch juist dat dit verhaal alles behalve fit to print is?

   Verwijderen
  8. Nee, je kunt ook een artikel plaatsen met als doel om de zaak weer onder de aandacht te brengen.

   Verwijderen
  9. Precies, dat valt alleen niet onder de noemer "journalistiek".

   Verwijderen
  10. Eerder voerde Koen Voskuil al de fantast Bart van W. op als anonieme getuige en nu speelt hij dus hetzelfde debiele spelletje met de Rolodexman. Dat doet hij bewust, anders is het te duidelijk dat hij een stokoud, reeds vele malen in alle toonaarden ontkracht zaadverhaaltje zit op te dissen dat met heel veel, behalve waarheidsvinding te maken heeft.

   Als je dat één keer met een getuige doet kan het nog wel een vergissing zijn, maart als je het twee keer doet is het volgens mij bewust. Echt, hiermee vergeleken is Perdiep Ramesar nog een toonbeeld van journalistieke integriteit.

   Verwijderen
 5. Nou weet ik ook weer hoe die stenen in mijn geheugen terecht kwamen.
  http://www.boublog.nl/2014/06/19/myra-praat-met-de-rolodex-man/comment-page-2/#comment-30691

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hahahaha, de "journalist" Micha Kat die blindelings aanneemt van de veroordeelde pedofiel pinkypaint dat ik dezelfde persoon zou zijn als "de Koreaanse slet", een reaguurder op Pownews en daar bij gebrek aan content nog een stukje van maakt ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Opvallend dat Kat met een veroordeeld pedofiel samenwerkt.
  Dat deden ze toch alleen bij de NOS en Telegraaf volgens hem?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kat heeft een reactie bij Powned overgeschreven, en leest zoals te doen gebruikelijk weer niet verder.

   Verwijderen
  2. Dat 'door de stront sleuren' van Voskuil is ook weer compleet verzonnen door Kat.

   Verwijderen
 8. Uiteraard prijkt die Schiedammer kike zoals Kat het al stelt hoog op andere dan die van de mooszaad nog af te werken hitlijstjes. Deze judeomongool denkt nog steeds met zijn grote geslepen waffel hier in het hart van in Europa weg te kunnen komen?! Echt smerige kike geteisem, jij gaat zoals Kat dat al stelt echt nooit zonder een verrekte nek meer de deur uit. Heb jij dat goed begrepen? Of durf je me nu net zoals je dat met DonQuijotte eveneens hebt gedaan voor het kromgerechtelijke hekkie te plaatsen? Hert is oorlog kanker tyfus kike...

  BeantwoordenVerwijderen