zaterdag 4 juli 2015

In puin

Je bent nog geen 21 en je leven ligt al in puin: kapertje spelen bij de NOS betekent een gevangenisstraf van 30 maanden, waarvan 15 voorwaardelijk, een buurtverbod in en om het Mediapark en toezicht van de reclassering.

Tarik Z. blijkt ook volledig toerekeningsvatbaar. Hoogstens zijn zijn achterdochtige overtuigingen - bijvoorbeeld dat de NOS al het ANP nieuws zou filters en manipuleren - ‘opmerkelijk’.

Hoewel de psychologen nog wel een slag om de arm houden: 'Als de persoonlijkheid van verdachte evenwichtig rijpt en verdachte minder gefixeerd raakt op cognitief excelleren op de terreinen die hem nu boeien, zal het recidiverisico laag blijven. Als verdachtes denkpatronen verstarren, kan dit het functioneren op meerdere levensgebieden hinderen. Verdachte kan in een isolement raken en in de verleiding komen zichzelf nogmaals te etaleren in een maatschappijkritisch bedoelde actie met alle gevolgen en risico’s van dien. De onderzoekers konden dit risico niet in maat en getal uitdrukken.'

Klinkt niet best. Je kan in elk geval zeggen dat Tarik een rijke fantasie heeft, getuige de inhoud van de brief die hij aan de NOS bewaarders overhandigde: 'Er zijn nog vijf plus 98 hackers die klaar zijn voor een cyberaanval. Bovendien zijn er in dit land acht zware explosieven geplaatst die radioactief materiaal bevatten. Als u mij niet naar studio 8 brengt om een uitzending over te nemen, dan zijn wij genoodzaakt tot actie over te gaan. Dat wilt u niet op uw geweten hebben toch?'

Waarschijnlijk hoopte Tarik dat hij dat dit voorval zijn studie gewoon kort voortzetten. Dat had misschien nog gekund als als duizend keer zijn excuses had aangeboden, maar de rechtbank acht het van belang een aanzienlijk deel van de gevangenisstraf voorwaardelijk op te leggen, want: 'Verdachte heeft ter zitting verklaard dat hij zijn boodschap nog steeds kenbaar wil maken aan een groot publiek. Hoewel dat op zichzelf verdachte niet in negatieve zin wordt aangerekend, schuilt daarin wel het risico dat verdachte daarvoor wederom wegen gaat kiezen die als strafbaar handelen kunnen worden aangemerkt.'

Geen werkgever die Tarik een tweede kans zal gunnen. Zelfs niet in de postkamer. 

39 opmerkingen:

 1. >> Geen werkgever die Tarik een tweede kans zal gunnen.

  Hij kan altijd nog een sollicitatie naar de familie Poot sturen, die zien wel brood in dit soort verknipte figuren ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij kan zo aan de slag bij revolutionaironline of beyondthematrix.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat halfbakken 'activisme' van Tarik is (inclusief hetgeen wij van de week in de Schilderswijk mochten zien
  !)
  nou niet exact de wijze waarop ik MIJN schare goed gedeconditioneerde verzetshelden bijeen zal weten te verzamelen. Ben net terug uit Duitsland alwaar ik een partij nieuwbakken hardware op de kop heb weten te tikken voor als er weer ergens na een brutaal/machtsverneukende polizeimürder slag geleverd moet gaan worden. & vergis je njet... Bij een repetitie salvo ging het afgeschoten projectiel tot aan 1500 meter gelijk ons wekbekende gloeiende machete doorheen een blok diep ingevroren roomboter eveneens doet, dwars door een 10 cm dik bepantserde plaatstalen constructie heen! BRON

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Platform is nooit de mijne geweest (want die arrogante & altijd wel 'beter' wetende Pjotr is eveneens maar een binnen de hoerenkast van ZIJN gevestigde orde debiel afgericht en daardoor wel mee 'moeten' heulende zwaar onderbetaalde cryptoserpent hoor...), maar de hieronder gepaste comment is wel degelijk een van de meest raak getroffen die ik ooit nog op het Nederlandse net mocht ontwaren. Eerlijk is heerlijk..;

   "Politie is het gewelddadige instrument van de elite tegen de armen. Je kunt je blind staren op de racistische tendensen daarin, maar het grote plaatje is natuurlijk de strijd van de rijken tegen de armen. Bovenbeschreven lot van Mitch Henriquez treft ook witte arme mensen. Die zijn zelden slim genoeg om de verbanden te leggen, maar ze zijn wél, net als de arme immigranten, én de klasse waaruit politieagenten zélf worden gerecruteerd, geconfronteerd met kansarmoede. Net zoals bij banken de winsten gaan naar aandeelhouders en de verliezen worden betaald door alle Nederlanders is het zo dat het rendement van immigratie vloeit naar de rijken, en de cultuurschuring die immigratie oplevert wordt afgewenteld op de mensen in de kansarme wijken. Het is zeer belangrijk om verslag te doen van bepaalde feiten en daarover van mening te wisselen, maar in de natuur nodigt een Wolf je niet uit om hem de tanden te laten trekken. Als je politie de sterke arm noemt nodig ik je uit om deel te zijn van het sterke been." op 03 07 2015 at 17:41 schreef Hans Hands- on Vanderneut

   Verwijderen
  2. @Papi

   Kat heeft maanden in de bak gezeten.
   Dat "ze" daar zijn DNA even uit zijn scheerapparaat hebben geschud begrijpt een kind nog. Illegaal of niet; die kans laat je niet ligggen.

   Verwijderen
  3. "Kat heeft maanden in de bak gezeten."

   Daarom heeft hij in de loop der tijd ook een perfecte neus weten te ontwikkelen voor in de marge van 'onze' samenleving ronddolende compleet malloten van de vrouwelijke üntersoort? Volgens mij is hij zich weer eens aan het prepareren om in de Caraïben samen met een nieuw gediende op het exposerende vlak een denktank op te richten voor geslachtofferde klokkenluiders die voor hun overleving met een grote 'ervaringsdeskundigheid' (de geilbak denkt alweder meerdere vliegen in een klap te kunnen slaan hoor...) de krachten verplicht zijn ineen te bundelen?! Robin de Ruiter moedigt met name uitgekotste Europese klokkenluiders al tijden aan om binnen Ecuador in samenwerking met de president van dat land persoonlijk via een vrijplaats aldaar de wereldwijde revolutie te gaan uitdragen...

   Verwijderen
 4. off topic

  Al die dozen beginnen onderhand aardig in de weg te staan. Allemaal de schuld van de media, terwijl Joris Demmink nota bene pontificaal op de omslag staat.
  Daarom een lekkere lange brief, voor al die boekhandelaren, die de hele dag toch maar uit hun neus zitten te vreten.

  Oppassen: niet lezen, als je onderhand uitslag of jeuk krijgt van termen als wegsluizen, keeldoorsnijdend gebaar, in verband gebracht met pedofilie, stacaravan, werkelijke moordenaars, 100% DNAmatch en onschuldige veeboer. Het bebloede trainingsjack doet deze keer voor de afwisseling niet mee en ook de fietsbanden schitteren een keertje door afwezigheid.

  https://rechtiskrom.wordpress.com/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je vraagt je toch af wat Wim nu precies gedaan heeft in dat IT-bedrijf in de jaren '90. Het was toch een bedrijf dat snel flink wat internationale filialen had, en hij is er flink mee binnengelopen. Dan verwacht je toch ook wat kwaliteiten, bijvoorbeeld wat vaardigheden hoe je iets aan de man brengt. En dan lees ik die brief en denk: met dat langdradige zeurverhaal ga je dus geen zieltjes winnen.

   Wat trouwens ook schittert door afwezigheid is z'n opschepperij over dat er van de vorige versie van het boek binnen no time bijna 10.000 exemplaren werden verkocht. Terwijl dát nou net iets is wat het interessant maakt voor een handelaar.
   Wim wist het zo zeker; als we 'm niet geloofden moesten we maar bellen met Bol.com, dan zouden we het zelf horen. Ja hoor, Wim, ja hoor. ;)

   Verwijderen
  2. Inderdaad, heb ik me ook wel eens afgevraagd. Misschien bracht hij een startkapitaal mee, maar hebben zijn partners het echte werk gedaan?
   Hilarisch om te zien hoe die man om zich heen slaat. Hij wist toch zelf ook wel dat z'n boek geen bestseller zou worden? Z'n 'fans' (ahum) mogen het nu gaan opknappen.
   Ik lees trouwens tot mijn stomme verbazing dat die "verklaring" van Feik echt helemaal nergens op gebaseerd is. Het feit dat Feik niet reageert op de Grote Wim is voor hem HET bewijs dat het lulverhaal van Hansie Mauritz waar is. Daar gaat ie weer! Wat een onzin.
   Ennuh, Hansie, waar blijft het "overdonderend nieuws" van Bureau Heusing? We zijn inmiddels 2 weken verder... Uitstellen dan maar?

   Verwijderen
  3. Wim Dankbaar zegt:
   1 juli 2015 om 21:20
   (...)Dit is één van de mogelijkheden: Jasper, we hebben jouw DNA gevonden op Marianne! Of je nu ontkent of bekent, het maakt niet uit. We hangen jou aan de paal met levenslang en TBS! Je ziet je weiland en koeien nooit meer! Dat is echt peanuts voor ons! Maar als je de moord bekent, precies zoals wij jou oplepelen, dan kunnen we ook zorgen dat jij toerekeningsvatbaar bent, geen TBS krijgt en over 8 jaar weer vrij bent. Kies maar!(...)


   Een DNA match vervalsen. Een onschuldige veeboer uit een ons-kent-ons gemeenschap tot een bekentenis dwingen. Het is allemaal peanuts voor justitie in de 'logica' van Dankbaar.
   Maar het is voor justitie volgens de 'logica' van diezelfde Dankbaar volstrekt onmogelijk om met argusogen bekeken asielzoekers voor de moord op Marianne Vaatstra te laten opdraaien.
   Ongewenste vreemdelingen die door een bevooroordeelde ons-kent-ons gemeenschap bij voorbaat verdachten waren en waar iedereen meteen vrede mee zou hebben gehad als die levenslang voor de moord zouden worden veroordeeld. No questions asked en 'zelfs' superduperspeurder Dankbaar had een tevreden man geweest.

   Maar nee, zegt Dankbaar, die asielzoekers/werkelijke moordenaars hebben een vrijgeleide gekregen omdat ze belastende verklaringen over 'hooggeplaatsten' zouden hebben gedaan die in een doofpot moesten.

   Ten eerste zijn die 'belastende verklaringen' door ene Mauritz volledig uit een duim gezogen -notabene een Mauritz waar Dankbaar zelf door is opgelicht- maar waarom zou het ten tweede dan voor justitie weer geen koud kunstje zijn om die zogenaamde verklaringen -notabene gedaan door asielzoekers/ongewenste vreemdelingen die al niet lekker lagen in die gemeenschap- volledig ongeloofwaardig te maken?
   Dat had immers iedereen daar meteen voor zoete koek geslikt want iemand uit Friesland vermoordt geen jong meisje uit de eigen gemeenschap, toch? Dat moeten die liegende en bedriegende vreemdelingen uit het buitenland wel hebben gedaan. Case closed.

   En nu liggen die zogenaamd belastende verklaringen ondanks een volledig verzonnen deal alsnog op straat. Niet dat de direct betrokkenen bevestigen die belastende verklaringen te hebben gedaan -en/of Dankbaar er onweerlegbare granietharde bewijzen voor overlegt- maar alleen omdat deze zelf verzonnen hearsay het beste past in de zieke fantasie en obsessie van veroordeeld stalker Dankbaar.

   En dan nog begrijpt Dankbaar niet dat helemaal niemand met gezond verstand dat idiote gezwets van hem serieus neemt -en geen hond dat hilarische broddelwerkje aanpakt- en probeert hij een paar zwakzinnigen voor zijn karretje te spannen zichzelf bij de plaatselijke boekhandel ook voor lul te zetten omdat voor de rest geen hond zijn 'boek' koopt...

   Verwijderen
  4. Douwer, ik heb een vraagje:
   26 juni kwam jij met dit citaat nav het topic over Bureau Heusing.
   "Naar waarheid opgetekend door de voltallige directie van Buro Mauritz, in aanwezigheid van de voltallige directie van Bureau Heusing"

   Waar komt dit citaat vandaan? Is dit uit 'Het Verboden Dagboek'? Ik vind geen oudere bron hiervan online.
   Ik vraag het vooral n.a.v. Wim's opmerking dat ie niks te maken heeft met Bureau Heusing.

   Verwijderen
  5. Het hele citaat komt uit het boek.

   De ondertekening "Naar waarheid" etcetera is een ironische toevoeging van mij.
   Bureau Heusing bestond toen nog niet eens, zoals je in dat topic kon lezen. De verklaring komt uit de dikke duim van Hans Mauritz, die graag schermt met de namen van zijn partners (ik noem een Uitgeverij Novio), waar hij gewoon zelf achter zit.

   Allereerst heeft Feik natuurlijk nooit zoiets beweerd.
   Ten tweede klopt het taalgebruik niet.
   Ten derde heeft Feik zich nooit laten verleiden, om dat te tekenen, in ruil voor de gouden bergen, die hem door Mauritz in het vooruitzicht waren gesteld.
   Ook in de 1/3e van de opbrengst, die Wim hem nu belooft, heeft hij geen interesse.

   Verwijderen
  6. Dan is die Dankbaar voor de zoveelste keer onnavolgbaar... Hij weet dat bureau Heusing een filiaal van oplichter Mauritz is (ik vind de website van Heusing wel net iets beter gemaakt dan die andere websites van hem. Hij kan het dus wel ;-)) en dat het hier dus in feite dikdoenerij van niets is. Maar dan toch de "verklaring" opnemen in zijn boek....

   Verwijderen
  7. Maareuh... je hebt het boek dus gekocht Douwe? TOP. iemand moet het doen.

   Verwijderen
  8. aaa! ooo! Dan snap ik het beter. Ik kon het al niet rijmen. Het klonk gewoon als een echte zin uit de pen van Mauritz.
   Dank voor de opheldering!

   Dat die hele verklaring uit de dikke duim van Mauritz komt, dat snap ik natuurlijk wel. Wim en zijn selecte clubje van "speciale mensen" zijn de enigen die dat niet doorhebben. En ik denk dat zelfs een deel van de mensen die een jaar geleden nog vrolijk meeblaten mede hierdoor zijn afgehaakt.

   Verwijderen
  9. Rondje redenering van de megalomane egocentrische wannabee-PeterR Dankbaar in het kort:

   "We komen te dichtbij, het OM moest wel een cover up organiseren en een patsy regelen. Zo werd Jasper S gevonden en werd de DNA vervalst. Zo kon de zaak eindelijk gesloten worden en de maatschappij tevreden gesteld worden".

   Tuurlijk Dankbaar, waarom zou het OM dat doen of willen? Een cold-case tot in lengte van dagen die nooit opgelost wordt, geeft toch veel meer zekerheid dat de "waarheid" nooit bekend wordt?

   Maar goed, daar zit het probleem bij Dankbaar, en daar kan ie voor behandeld worden als ie hulp zoekt. Hij meent echt dat hij ergens "dichtbij" de oplossing kwam en dat het OM DAAROM e.e.a. in scene heeft gezet. En Jasper S "gedaderd" heeft.

   Oplichter Mauritz voelde feilloos aan waarmee hij Dankbaar kon helpen. En dankzij Mauritz kwam Dankbaar ook ineens dichtbij de oplossing...... wauw.... De losse eindjes werden ineens ingevuld en als klap op de vuurpijl ook nog 3 granieten kluisverklaringen...... En ik zie hem ook nog zwaaien met zijn haarklemmetje.... in Oudwoude.... Die lag in de auto van de Duitser die verschroot werd...., daar kwam een getuige ineens mee aanzetten na al die jaren..... Tja, je moet er maar in geloven....

   Dankbaar is niet (meer) te helpen.

   Verwijderen
  10. Dankbaar is dan inmiddels wel tot de conclusie gekomen dat de 'granietharde bewijzen' in de vorm van kluisverklaringen niet bestaan omdat Mauritz het daadwerkelijke bewijs ervoor niet kan leveren noch dat het bestaan ervan wordt bevestigd door een notaris.
   Bovendien wordt desgevraagd niet door Feik mondeling noch schriftelijk bevestigd dat hij überhaupt wat voor verklaring dan ook ten overstaan van Mauritz heeft gedaan -en was Dankbaar er zelf al helemaal niet bij- maar desondanks is Dankbaar er dan toch van overtuigd dat Mauritz toch echt wel de waarheid spreekt over die verklaring van Feik.

   Voor deze kolder en dit niveau hebben mensen echt geen 'niet goed, geld terug' garantie nodig. Hoeveel boeken heb je al daadwerkelijk verkocht, Wim? Veel meer dan 10 zullen het er niet zijn. Of ben ik dan al te optimistisch?

   Verwijderen
  11. ja, het haarklemmetje dat - ach, hoe handig! - precies in het bezit kwam van Mauritz door toedoen van 'een hoertje van Dill' dat - ach, hoe handig! - zopas Het Verboden Dagboek had gelezen, precies 2 dagen nadat Mauritz een boek bij de buurman van Maaike Vaatstra had achtergelaten, zodat ie een prima excuus had - ach, hoe handig! - om Maaike met een bezoek te vereren. En je verwacht het niet: Maaike vind het allemaal geweldig, en hoewel ze het boek nog helemaal niet gelezen had, is het toch zomaar mooi eventjes eens met alles wat erin staat.

   En Wimpie vreet het allemaal.. zelfs als ie door dezelfde persoon €47.000 lichter is gemaakt (€25000 voorgeschoten "drukkosten", €1500 uitgeleend aan Mauritz, €2300 geplunderd van de gemeenschappelijke rekening (dat zijn dus 100 boeken, da's andere koek dan de '5000 voorbestellingen') en €18000 kosten aan het kort geding.

   Wat een speurder, die Wim.

   Verwijderen
  12. "Hij (Dankbaar) weet dat bureau Heusing een filiaal van oplichter Mauritz is"

   Nee hoor. Dat weet hij pas sinds 26 juni, omdat Bureau Heusing toen hier op Barra even doorgelicht werd.

   Zojuist heb ik Wim de suggestie aan de hand gedaan, dat de opvallende brand van die caravan (midden in de nacht, met behulp van een paar jerrycans benzine, half Fryslân moet ervan wakker geworden zijn) overduidelijk een false flag van het OM was. Je moet mekaar af en toe een beetje helpen ten slotte.

   Verwijderen
  13. hmm ja.. maar.. dat Bureau Heusing komt dus verder niet voor in Het Verboden Dagboek, noch in het Vaatstra Complot, toch? Dus wat dat betreft heeft Wim gelijk dat het 'm verder niet boeit wie daar nou achter zit.
   Het is alleen (opnieuw) een bevestiging hoe diep de oplichterij van Mauritz gaat.

   Verwijderen
  14. Meneer Wim Ites, tegenwoordig CEO van Bureau Heusing, heeft destijds net zo hard mee gedaan aan het spelletje met de verzonnen kluisverklaringen.

   Verwijderen
  15. Douwer,

   Wat zegt Dankbaar nou zelf over deze verklaring van Feik in het boek of laat hij dat weer eens in het midden? Heeft hij die Feik überhaupt gesproken? Het komt op mij over als een stuk tekst dat Dankbaar heeft opgesteld in de hoop dat Feik zoiets zou gaan verklaren, maar dat dus is stukgelopen op een bedrag wat maar niet op tafel kwam. Waarbij ik me ook nog kan voorstellen dat er eerst een enorme discussie is geweest over wie gaat betalen. Mauritz liet Dankbaar alles voorschieten. De verschijning van het boek werd vorig jaar ook telkens weer uitgesteld, wellicht omdat het wachten was op deze verklaring. Mijn conclusie is dat Dankbaar overtuigd is van de inhoud van die verklaring, maar Feik nooit heeft gesproken.

   By the way, Mauritz heeft zijn boek over Vaatstra alweer uitgesteld, naar eind augustus.

   Verwijderen
  16. Die vraag heb ik ook aan Dankbaar gesteld, maar dan trapt hij je van zijn site.

   Verwijderen
  17. Kijk, en dan geeft Dankbaar zelf het antwoord op zijn site, waarmee hij definitief door het ijs zakt: hij heeft Feik dus nooit gesproken. Die reageerde niet op zijn mails. Wel denkt Wim dat de 'verklaring' juist moet zijn, omdat Feik nooit reageerde op het boek. Wat een logica weer. Dat Mauritz die verklaring heeft opgesteld in de hoop dat Feik zou toehappen wil maar niet in hem opkomen.

   Verwijderen
  18. Het verbaast me ook ten zeerste. Het feit dat Feik niet reageert, bewijst dat de "verklaring' juist moet zijn. Die man is ergens echt helemaal de weg kwijt geraakt.
   Aan de andere kant; dit past precies in de logica van Wimpie. Iemand reageert niet, dus het verhaal moet wel kloppen.
   Laten we vooral blij zijn dat die man geen rechter geworden is.

   Verwijderen
  19. Zo werkt het altijd met complotdenkers: ze roepen van alles en als daar geen tegengeluid op komt, dan is het dus waar wat ze roepen.
   Omgekeerde bewijslast.

   Verwijderen
 5. Als Tarik na zijn onvermijdelijke bekering tot de radicaliteit binnen de muren nog eens wordt gemaand om zijn al dan niet synthetische wapentuig onklaar te maken (echter dan door ZO EEN pennenlikker), de rellen die daar dan weer het gevolg van zullen zijn allicht met DIT soort van statements tot nog heftiger nagloeiende dan wel relnichterige protestacties zullen gaan leiden. De Zweedse hoerlitie doet het er gewoonweg om! Ik swoeiiier het je...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeg @Adamas, ben jij degene die bij een zekere lokale afhaalchinees vaak zo'n 2,5 uur staat te oreren om een gratis goodie bag met "Kip van de woeste koning"? Nog steeds niks gekregen?

   Verwijderen
  2. Hoeveel Google accounts heeft die idioot wel niet?!

   Verwijderen
  3. Zoveel... Loslopende digibeet!

   Verwijderen
 6. Ja mensen..; De 'werkelijkheid' schijnt altijd gecamoufleerd zich voor te doen, maar i.r.t. blijkt het vrijwel altijd bizar/ongeloofwaardiger uit te pakken!? Kom er dus gerust bij bubba in hoor Micha... BREK&D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je zou zoals Tarik sociaal, emotioneel & daarbij letterlijk fysiek ook nog eens 'vast' blijken te zitten!? Gelukkig sta ik al dagen bepakt en bezakt wachtende op hetgeen er 'morgen' nog te gebeuren staat..;

  "Ik geloof dat de occulte elite ons al jaren lang een verhaal probeert te vertellen. Een verhaal dat alleen kan worden begrepen als je begrijpt hoe men communiceert en op wat voor manier. Een communicatie wijze van hen is de muziekwereld met hun video clips. Velen hebben geen idee hoeveel occulte boodschappen in deze clips worden door gegeven. Een mooi voorbeeld hiervan is 7/11 van Beyonce. Zij begint de clip met de dodendans en eindigt het nummer met de opmerking dat ze beter is voorbereid op wat gaat komen dan wij. Tevens zingt ze op een gegeven moment seven twice, seven twice. Oftewel 7-7. Een maand later komt Ariane Grande met een nummer, One last time, en in deze clip zien we dat een meteoriet de aarde treft. Ook deze clip zit weer vol met occulte boodschappen. Wat mij echter nog het meest verbaasd is dat deze twee illuminatie hoeren sindsdien geen nieuw nummer meer hebben uitgebracht. Deze twee personen genereren enorme hoeveelheden geld voor hun bazen en ineens brengen ze geen nieuwe nummers meer uit. Wat is er loos? Met deze feiten ben ik eens aan de slag gegaan op het internet en wat schets mijn verbazing? Meerdere mensen geven een waarschuwing uit voor 7 juli 2015, 7-7-2015. Wat blijkt nu? De NASA geeft aan dat op 7 juli een asteroïde de aarde zal passeren en ze hebben deze een inslagcode gegeven van 7. Negen is het hoogst en staat voor 100% kans op een inslag, 0 is het laagst, dus 7 geeft een redelijke kans op impact. Echter dat is nog niet alles, er komen namelijk vele voorspellingen en occulte boodschappen samen,allemaal afzonderlijk van elkaar verteld. De puzzelstukjes komen op hun plaats."

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Sorry, ik weet dat het vloeken in de kerk is, maar Tarik Zahzah heeft gelijk. Er lopen heel wat domme jochies rond, maar op een of andere manier zegt mij gevoel mij dat het juist is wat hij stelt, de NOS en het ANP verzwijgen bepaalde zaken die het volk niet behoeft te weten. Zogenaamd omdat er geen belangstelling voor is, in werkelijkheid omdat de nieuwsfeiten niet goed in het straatje passen. Er is veel meer 'nieuws' dan wat de omroepen en de kranten ons brengen, feiten worden verzwegen en aangepast.

  Een voorbeeld, de moslim-terreur in Frankrijk, paar zomers geleden brandden er elke dag in de banlieus telloze auto's af, plots was dat afgelopen nadat de president een toespraak had gehouden èn nadat hij in het geheim met de hoofdredacties van de kranten, radio en TV had gesproken. De president had hen verteld dat het afgelopen moest zijn met de berichten over die brandstichtingen, de berichten stopten abrupt, maar de branden gingen nog weken door, echter na verloop van tijd bloedde het dood, omdat er toch geen eer meer aan te behalen viel, het kwam toch niet in het nieuws.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zelfmoorden lees je ook niet in de krant, juist om te voorkomen dat het anderen aanzet om ook hun leven te nemen.

   Als het stoppen van berichtgeven er voor zorgt dat rellen stoppen, dan lijkt me dat een goed middel.

   Verder is het op een planeet met 7 mijard inwoners natuurlijk onmogelijk dat 1 persdienst alles kan behandelen. Dus dat de nos of anp niet over alles bericht: meer dan logisch.
   Gelukkig hebben we tegenwoordig internet en kan eenieder zelf bepalen welke nieuwsbron voor hem/haar belangrijk is.

   Verwijderen
 9. TARIK ZAHZAH lees goed IK RAT HAHA zz voor alle slapende schapen....
  Denk altijd na, een hacker hoeft geen studio in, ook de alternatieve media is voor een groot deel van de NWO

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Nog meer voorbeelden hoe de gevallen met ons spelen: LEVI 501 IVEL 6 5 plus 1 is 6.
  EVIS EVELS
  HEMEL ME HEL
  HELO O HEL
  HOME ME HO en de klapper SANTA CLAUS SATAN LUCAS enz enz

  BeantwoordenVerwijderen