donderdag 11 juni 2009

PsychoseRichard Myers kennen we als de voorzitter van de Joint Chiefs of Staff. Dat was hij ook even ten tijde van 9/11 omdat de eigenlijke voorzitter Hugh Shelton in Europa zat. Toen het eerste vliegtuig zich in een van de WTC torens boorde, bevond Myers zich op Capitol Hill voor een vergadering. Later verklaarde Meyers dat het opperbevel pas gevechtsvliegtuigen heeft ingezet na de inslag in het Pentagon.

"Een van de dingen die u moet begrijpen, is dat we veel minder vliegtuigen direct operationeel hebben dan in het hoogtepunt van de Koude Oorlog. En daarom hebben we nog slechts enkele bases in de omtrekken van de Verenigde Staten.
Het is daarom niet alleen een kwestie van het omhoog sturen van vliegtuigen, het is omhoog sturen om wat te doen? Er moet een specifieke dreiging zijn. We zijn behoorlijk goed als de dreiging van buiten komt. We zijn niet zo goed als de dreiging van binnenuit komt."

Omdat 9/11 complottertjes na bijna acht jaar nog steeds denken dat de Amerikanen de aanvallen zelf hebben geregisseerd, moet ook Myers het ontgelden. Want het is wel erg verdacht dat Myers destijds niet in het Pentagon zat toen het werd aangevallen en het is ook erg raar dat niet meteen werd ingegrepen.

Dus als de man - inmiddels gepensioneerd - weer ergens een lezing houdt, zit We Are Change in de zaal om eens flink keet te schoppen. Dat gaat zo: een man staat op en zegt dat Meyers een leugenaar is. Dat wordt gefilmd door een tweede handlanger. Als de eerste man de zaal wordt uitgewerkt, gaat de tweede staan om er nog even een schepje bovenop te doen, dit keer gefilmd door een derde handlanger die strategisch weer ergens anders is gaan zitten. En als je op straat wordt geschopt, ga je je vreselijk aanstellen alsof je gemarteld wordt. Waarbij je en passant ook nog maar even Bilderberg roept.

Je zou zeggen, zo'n lezing is nou eens een prima gelegenheid tot het beschaafd stellen van kritische vragen. Maar nee, We Are Change zit zo opgesloten in zijn eigen NWO-psychose dat je alleen nog maar YouTube filmpjes voor de verknipte achterban kunt maken. Filmpjes waarin Kwik Kwek en Kwak hun vermeende heldendaad nog eens uitvergroten. Kortom: Nietszeggende egotripperij.

Breaking nieuws: De schietpartij in het Holocaust Museum in Washington DC woensdag blijkt aangericht door James W. von Brunn, holocaust ontkenner en 9/11 Truther.

28 opmerkingen:

 1. "Breaking nieuws: De schietpartij in het Holocaust Museum in Washington DC woensdag blijkt aangericht door James W. von Brunn, holocaust ontkenner en 9/11 Truther. "

  Wow. Is nu iedere truther medeschuldig aan zijn daden op basis van 'guilt by association' ?

  Nietzeggend 'breaking news'.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Anomniem. Nee, niet iedere truther is een gevaarlijke gek, maar wel veel gevaarlijke gekken zijn truthers.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. "That makes five people murdered by 9-11 "Truthers" in the last year, and six people murdered by cretins that frequented Infowars."

  BeantwoordenVerwijderen
 4. "Is nu iedere truther medeschuldig aan zijn daden op basis van 'guilt by association' ?.

  Guilt by association is een tactiek die de zogenaamde 'truthers' zelf maar al te graag toepassen.

  Dus dan moeten ze niet janken als het omgekeerd ook kan gebeuren...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. "@Anomniem. Nee, niet iedere truther is een gevaarlijke gek, maar wel veel gevaarlijke gekken zijn truthers."

  99.99% van de moorden wordt door niet-truthers gepleegd. Dus niet-truthers zijn gevaarlijke gekken ?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Er zitten in elk geval een paar zeer gestoorde figuren tussen, zoveel is zeker.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @ anoniem. Er worden jaarlijks 15.000 moorden gepleegd in Verenigde Staten. Afgelopen jaar zijn hiervan zes door truthers gepleegd waarvan we weten dat het truthers zijn.

  Als we nu aannemen dat alle actieve truthers de "Justice for 9/11" petitie hebben getekend en dat alle tekenaars uit de V.S. komen dan kunnen we het aantal Amerikaanse truthers schatten: 17.000 (als iemand een betere schatting heeft dan hoor ik het graag).

  Deze 17.000 amerikanen plegen dus 0.04% van de moorden, terwijl zij maar 0.005% van de alle amerikanen (306 miljoen) vormen.

  Met andere woorden: truthers plegen gemiddeld tien keer zo vaak een moord dan niet truthers. Kan dus geen kwaad om ze uit de weg te gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. hahaha!

  Ziekelijk gewoon om te zien hoe jullie debunkers-scum te werk gaan!

  Wij truthers zijn volgens dit stukje de gevaarlijke gekken, terwijl het enige wat wij doen is onze mede-mens waarschuwen voor de feiten en de komende crash....

  ALLE prominente truthers zoals bv:

  Alex Jones
  Jordan Maxwell
  Jason Bermas
  David Icke
  Alan Watt
  Texa Marss
  enz enz...

  , zijn volledig VREDELIEFEND! Anders waren ze allang opgepakt! Jullie puppetmaster willen juist dat we de wapens in de handen nemen, zodat de opstand neergeslagen kan worden en omringd worden met de nodige propaganda, zoals het werk van de figuren achter bv Barracuda!
  Wie denk je nou dat ze gaan geloven? IK, de gewaardeerde collega en vriend?, of 1 of andere trol van Barracuda waar ze nooit van gehoord hebben? Want wie komen hier verder? Hooguit rellende truthers en betaalde propaganda-charlantans.blogspot!

  Ook dat zielige gejank, dat wij joden-haters zouden zijn, rot toch op man! De joden zijn de grootste slachtoffers, doordat hun zionistische leiders hoge spelers zijn binnen de Illuminati. De joodse godsdienst is misbruikt voor de plannen van het grote doel.

  Wat betekend "Holocaust" namelijk???

  BRANDOFFER!!! Dan snap je waarom het juist de zelfde zionisten waren die de opkomst van Hitler hebben gefinancierd samen met de opa van Bush!....suckers!

  De jodenhaters zijn de figuren achter deze site. Door de misdaden te steunen van dit kabinet en het goedpraten van de misdaden van de zionazi's!

  De inval door nwo-Sakasjvili, op occult datum: 8-8-8, was oa een operatie met Israëlische wapens en training.

  Alleen wil ik nog zeggegn tegen mensen als Sandocan, om Eric Huffschmid los te laten!. Het zijn niet alleen de zionisten! Zionisten zijn geen joden! Maar kabbalah en mystery-religion! De joden aanbidden saturnus (heilige dag: SATURday), Gristenen aanbidden de zon (heilige dag ZONdag), Moslims aanbidden de maan en 1 of andere ster. Ik heb begrepen dat Sirius (lucifer) een belangrijke rol heeft binnen de occult.

  Verder ben ik het meestal met je een Sandocan, altijd leuk om hier de trollen even te sarren, shalom! Sallamalaiku...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @ Saar: je hebt me overtuigd. Tegen zoveel bewijs kan ik niet op. Waar kan ik me opgeven?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Saar Anushaar is het bewijs dat truthers niet sporen. Waar komen dit soort gekken toch vandaan?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Weer keurig gepost om 6.00u 's ochtends. Onze Billy is een "man" van bovenmenselijke regelmaat...

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ga het nog eens een keer aan je uitleggen: ik schrijf deze stukjes vaak de avond voor de publikatie en 'plan' ze in om 06.00 uur. Dat kan namelijk met Blogger. Ingewikkeld, he? Of zou er echt een complot achter zitten?

  BeantwoordenVerwijderen
 13. @Bas: inderdaad http://www.onzetaal.nl/advies/zoveeldan.php ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. @Bas:

  Goed hè?

  Das het mooie, dit was slecht een vingeroefening!

  Hoe meer je zoekt, des te meer je beseft hoe weinig je weet...Jij zoekt niet eens en sluit je vrijwillig aan bij da darkside!

  Truthers weten veelal meer dan de daders zelf...need 2 knwo!

  Jullie low-level-enforcers hebben niet door je je boven aan de lijst staat om uit de weg geruimd te worden.

  Haal je shotje maar (vaccin), zou ik zeggen...jij eerst o.k.? Er bestaan inmiddels injecties waardoor je pas op latere leefdtijd kanker zal ontwikkelen, zodra je useless voor je puppetmaster bent!

  Het is nog niet te laat Billy (Maarten)! Sluit deze site en sluit je aan bij de truthers! Hoezéé!

  En jij maar denkken dat je bij de elite hoort....NOT!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Dit is wel grappig. Don' ever be affraid to stand up and say what is true.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Als low level enforcer vertrouw ik er op dat de puppetmaster mij pas omlegt als ik hem niets meer te bieden heb. Zolang er nog vijanden zijn die zijn grote plan doorzien, zal ik doorgaan hen via blogs uit de tent te lokken, zodat hij ze via ip adressen op kan sporen en uit de weg ruimen. Denk je nu echt dat jullie een kans maken. Sluit je bij ons aan en leef net iets langer.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Dat kan namelijk met Blogger. Ingewikkeld, he? Of zou er echt een complot achter zitten?.

  Je weet maar nooit, de complotdenkers alhier vinden het ook verdacht dat blogger de mogelijkheid biedt om reacties op verzoek door te sturen :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Maar truth, als alles het werk is van de grote puppetmaster, dan is dat ook verdacht. In alles heeft hij immers een hand en achter alles moet dus ook wat gezocht worden. 1984 is hier.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. En die puppetmaster is.....? Zeker weer iets onbestemds.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. als alles het werk is van de grote puppetmaster, dan is dat ook verdacht..

  Tja, als wijn blauw is dan heeft het geen rode kleur.

  Je kunt altijd wel met 'als' aankomen, maar zonder bewijs blijft het bij wat speculatie..

  BeantwoordenVerwijderen
 21. "Zolang er nog vijanden zijn die zijn grote plan doorzien, zal ik doorgaan hen via blogs uit de tent te lokken, zodat hij ze via ip adressen op kan sporen en uit de weg ruimen. Denk je nu echt dat jullie een kans maken. Sluit je bij ons aan en leef net iets langer."

  Wat denk je zelf Bas, dat ik dit nog niet had bedacht? Tuurlijk...

  Gast, alles wat ik OOIT heb geplaatst, gegoogled, gemailed, en ge-msn-ed heb, staat opgeslagen. Tuurlijk bestaat er een dossier over mij, dat wist ik al via mijn vrienden van de politie!

  Maar wat ga je doen dan Bas? ga je ons alle 100.000 hier in dit land uit de weg ruimen? Kom maar op, wie gaat je helpen? de politie? de rechtbank? ECHT NIET! zij zullen aan ONZE kant staan, als ze weten wat wij weten!...suckers!...

  Of ga je Blachwater op me af sturen? Ik zeg: jammer dan, ik sterf liever morgen als truther, dan een levenlang NSB! Dood mij, en 10 slapende cellen worden wakker, we zijn net kakkerlakken! Net als de waarheid, ONVERSLAANBAAR!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Welke 'waarheid' is dat anoniem? Al die verzonnen feiten in je verwarde hoofd?

  BeantwoordenVerwijderen
 23. "Zolang er nog vijanden zijn die zijn grote plan doorzien, zal ik doorgaan hen via blogs uit de tent te lokken, zodat hij ze via ip adressen op kan sporen en uit de weg ruimen. Denk je nu echt dat jullie een kans maken. Sluit je bij ons aan en leef net iets langer."

  Wat denk je zelf Bas, dat ik dit nog niet had bedacht? Tuurlijk...

  Gast, alles wat ik OOIT heb geplaatst, gegoogled, gemailed, en ge-msn-ed heb, staat opgeslagen. Tuurlijk bestaat er een dossier over mij, dat wist ik al via mijn vrienden van de politie!

  Maar wat ga je doen dan Bas? ga je ons alle 100.000 hier in dit land uit de weg ruimen? Kom maar op, wie gaat je helpen? de politie? de rechtbank? ECHT NIET! zij zullen aan ONZE kant staan, als ze weten wat wij weten!...suckers!...

  Of ga je Blachwater op me af sturen? Ik zeg: jammer dan, ik sterf liever morgen als truther, dan een levenlang NSB! Dood mij, en 10 slapende cellen worden wakker, we zijn net kakkerlakken! Net als de waarheid, ONVERSLAANBAAR!

  -----------------------------------whoehahaahahahahaha

  Ga eens naar dokter.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Zij jij wat, Krek Mussert??

  BeantwoordenVerwijderen
 25. zij zullen aan ONZE kant staan, als ze weten wat wij weten!..

  Wordt het dan geen tijd dat je ze op de hoogte stelt?

  Ze kennen je immer al, aangezien je zelf beweert dat de politie een dossier van je heeft aangelegd.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Mooi om te zien hoeveel mensen nog wanhopig aan hun ernstig manke wereld beeld blijven vastklampen.
  De overheid spreekt de waarheid, ... right.
  De main stream media is objectief , roflmao
  miltairen vechten voor vrede.-- lol
  banken zijn eerlijke zaken.. hahaha.
  en centrale banken horen onafhankelijk te zijn. HAHAHA
  geld heeft waarde. .. proest..


  Ik zou daar ook wel weer naar terug naar een beperkt wereldbeeld, dan kan je al die ontdekkingen en verbredingen van je wereldbeeld weer opnieuw maken. Das best cool

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Jij bent juist degene met een bekrompen en simplistisch wereldbeeld, gevoed door angst en haat.

  BeantwoordenVerwijderen