zaterdag 13 februari 2010

Basic facts!Aluhoedje Kat had eerder deze week beloofd dat hij een demo bij de Nederlandsche Bank zou organiseren. Afgelopen maandag was Kat al naar het Frederiksplein getogen in de hoop om Nout persoonlijk te spreken over de Trilateral Commission, zo'n woord dat Kat doorgaans met veel mondvocht uitspreekt. Helaas, hij werd opgevangen door de beveiligers. Nou, beloofde Kat, we komen donderdag terug met het woedende Nederlandse volk. Hoeveel mensen, wilden de beveiligers nog weten, blij met al deze informatie. Tweehonderd tot driehonderd toch zeker, schatte Kat optimistisch. "En dat noemt u het Nederlandse volk?" schamperde een van de bewakers.

Tevreden keerde Kat huiswaarts, ervan overtuigd dat de Nederlandsche Bank prikkeldraad en zandzakken zou laten aanrukken en Nout om de tien minuten angstig zou vragen of ze al buiten stonden. En ja hoor, donderdag stond het Frederiksplein vol mensen. Een stuk of zeven om precies te zijn. Ja, ze-ven. Z-e-v-e-n lulletjes rozewater die zich geen enkele houding wisten te geven en alleen maar mochten toekijken hoe dorpsgek Kat nog niet eens door de draaideur kwam. Met welke verwachting waren deze sufkoppen in godsnaam naar Amsterdam gekomen? Hadden ze soms een Tibetaanse volksopstand verwacht?

Gelukkig was er nog een evenement dat even niet op de komst van de Rattenvanger van Hamelen had gerekend: een discussie over de Mexicaanse Griep in de Rode Hoed, met volgens Kat 60% ‘complotdenkers’ en ‘indianenverhalen-fetisjisten’ in de zaal. Een debat dat door discussieleider Simon Rozendaal abrupt werd afgebroken toen Kat weer eens eindeloos 'Basic facts!' schreeuwde. 

Het goede nieuws is dat dit binnenkort wellicht is afgelopen. Kat wordt eindelijk gedagvaard wegens "enkele leuzen die hij zou hebben aangebracht op gebouwen van Justitie in Den Haag alsmede op het secretariaat van de Bilderberg-conferentie in Leiden". Als taakstraf adviseert Barracuda het schoenenpoetsen van Nout Goud, iedere ochtend, en dat een jaar lang. Ook op zondag.

Huishoudelijk: Barracuda is een kort weekje op pad. Wij zijn er ergens volgende week weer.

74 opmerkingen:

 1. Zo'n lullo van WAC Holland heeft weer eens iets op een willekeurige site gelezen en dan gaat Kat dat als 'basic facts' interpreteren.

  Terwijl hij zelf verwijst naar een vage tekst met als kop: "The World Health Organization has apparently redefined 'flu pandemic' to reflect popular angst, as well as its own."

  http://articles.latimes.com/2009/jun/14/opinion/oe-fumento14

  Gaat echt drie keer nergens over.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het liefst had Barracuda geschreven dat Micha gek is omdat er helemaal niets aan de hand is 'everything is okay', maar er is wel degelijk iets aan de hand, we zitten bv in een credietcrisis, gaat Barracuda zich daarmee bezighouden, gaat Baaracuda zich met de echte problemen bezighouden, nee natuurlijk niet, Barracuda snijdt liever in z'n eigen vlees, Barracuda schijt liever in z'n eigen nest.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Volgens mij is dat de opzet van dit blogje, snuggere: "Barracuda bestrijdt onzin- en domdenken in de (alternatieve) media"

  En jij brengt hier wel erg veel tijd door, dus is dat wel 'belangrijk'?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Er staat 'onzin uit de (alternatieve) media', waarom wordt dan alleen de "onzin" uit de alternatieve media belicht ?
  Waarom wordt er altijd een peroon afgebrand die zich inzet of denkt in te zetten tegen het onrecht, want dat er onrecht is dat is een feit.
  Er wordt natuurlijk geprobeerd de oorzaak van het onrecht te verbloemen, en daar werkt dit blog aan mee, terwijl de blogbeheerder netzo goed het slachtoffer is van dat onrecht, direct dan wel indirect, tenzij..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. "Er staat 'onzin uit de (alternatieve) media', waarom wordt dan alleen de "onzin" uit de alternatieve media belicht?"

  Omdat dit blogje nu eenmaal die opzet heeft. Zoals er honderden andere blogjes zijn die over andere dingen gaan. Snappez-vouz?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Waarom staat het woord 'alternatieve' dan tussen haakjes ?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Simon Roozendaal:

  "Ik vond het in de eerste plaats onaangenaam voor Coutinho. Hij offert een vrije avond op om met het gewone publiek te kunnen communiceren. Maar in de loop van het debat liepen de emoties zo hoog op (mensen begonnen hem voor leugenaar uit te schelden) dat ik voor zijn veiligheid vreesde. Een grote vent uit het publiek, iemand van de Rode Hoed en ikzelf liepen met hem naar buiten. We waren allemaal een tikje bang dat die malloten een ietwat bleek geworden Coutinho (en dat zegt wat – hij is niet bang uitgevallen) zouden aanvliegen. Vanochtend hoorde ik van zijn secretaresse dat hij s’ nachts nog telefonisch is lastig gevallen ook."

  Telefonisch bedreigen schijnt ook al tot de acties van dit soort gasten te horen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Waarom staat het woord 'alternatieve' dan tussen haakjes ?.

  Om jou 'snachts wakker te houden..

  verder vraag ik me af waarom je artikelen over MSM op dit blog negeert en blijft volhouden dat het alleen over alternatieve media gaat...

  Het liefst had Barracuda geschreven dat Micha gek is omdat er helemaal niets aan de hand is.

  Weer een mooi complotdenkervoorbeeld: het is of zwart, of wit.
  Er is geen tussenweg...


  maar er is wel degelijk iets aan de hand, we zitten bv in een credietcrisis.

  Klopt, en is hier al meerdere keren aan bod geweest..


  gaat Baaracuda zich met de echte problemen bezighouden, nee natuurlijk niet.

  Logisch, want dit blog gaat over het domdenken in de media.
  Je hebt ook blogs die over punniken gaan.
  Loop je daar ook zo te klagen dat ze geen echte problemen aan de kaak stellen?

  Verder vraag ik me af waarom je zo gefrustreerd doet..

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Telefonisch bedreigen schijnt ook al tot de acties van dit soort gasten te horen.

  Ach, een troost is dat Micha Kat het allemaal heel goed bedoeld...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ja @Rogier, maar hoe zit het dan met die verschrikkleijke M-griep, volgens hun voorspellingen zouden we nu het hoogtepunt moeten beleven, maar die is er helemaal niet en dat werd door menig expert voorspeld, en daar hoor ik jullie weer niet over, dat wordt geprobeerd recht gestreken te worden, en ik kan me voorstellen dat mensen juist daardoor pisnijdig worden want je zal je kind maar hebben laten vaccineren die daarna doodziek geworden of zelfs overleden is.

  Hoe kom je erbij dat Coutinho niet bang is uitgevallen, heb je weleens gezien hoe hij uit zijn ogen kijkt, die man heeft echt geen ruggegraat, het is een weekdier.

  En als ik het op dit blog over 'jullie' heb dan weet zogenaamd niemand over wie ik het heb want dan wordt consequent de vraag gesteld 'wie is jullie?', dus wie bedoel jij dan in godsnaam met 'dit soort gasten' ????

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Truh Hurts voelt zich weer geroepen om voor een ander te reageren, dat is toch niet normaal meer.
  Wat denk je nou, dat je een poortwachter bent of zo ?

  Laat me niet lachen, dwaas !!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. "Ja @Rogier, maar hoe zit het dan met die verschrikkleijke M-griep, volgens hun voorspellingen zouden we nu het hoogtepunt moeten beleven, maar die is er helemaal niet en dat werd door menig expert voorspeld."

  En had jij het wel goed voorspeld dan? Dit soort dingen kun je niet goed voorspellen. Een volgende keer is het misschien net andersom, dan pakt het juist slechter uit en krijgen de deskundigen het verwijt dat ze het weer mis hadden.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. " En had jij het wel goed voorspeld dan? Dit soort dingen kun je niet goed voorspellen. Een volgende keer is het misschien net andersom, dan pakt het juist slechter uit en krijgen de deskundigen het verwijt dat ze het weer mis hadden. "


  Dit is precies wat ik bedoel met het proberen recht te strijken !!

  Dit is echt ongelooflijk !!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat moet er dan worden rechtstreken. Een voorspelling die niet uitkwam?

  BeantwoordenVerwijderen
 15. @Rogier

  Het argument waar je mee kwam vind ik echt heel bijdehand want in de periode dat de M-griep nog volop gehyped werd, oa stond iedere dag met chocoladeletters in de krant dat weer personen gestorven zouden zijn aan de M-griep, die later niet aan de M-griep overleden bleken te zijn of die personen waren al dodelijk ziek.
  Iedereen in de zorgsector moest zich laten vaccineren want deed je het niet voor jezelf dan deed je het voor een ander, m.a.w. als je je niet zou laten vaccineren dan zou dat associaal zijn etc etc etc erc.

  De mensen die zeiden dat de M-griep zwaar gehyped en overdreven werd en dat vaccins niet nodig zouden zijn die werden voor complotter en voor nog veel meer uitgemaakt !!
  Maar die zogenaamde complotters zeiden niet zomaar dat M-griep zwaar overdreven en gehyped werd, sterker nog experts toonde aan dat de angst die gecreeerd werd op niets gebaseerd was, dat werd oa in het debat tussen Ekkelenkamp en Osterhaus aangetoond, Osterhaus haalde bv de Spaansegriep erbij en dat sloeg nergens op etc etc etc etc..

  En nu heeft de tijd geleerd dat de mensen die voor complotters en voor nog veel uitgemaakt werden gewoon gelijk hadden !!!!

  En ipv dat je toegeeft dat die mensen onterecht voor vanalles zijn uitgemaakt en dat oa die Coutinho en Osterhaus onnodig paniek gezaaid hebben kom je met een 'ja maar' verhaal.

  Hou toch op man want zo kan je door blijven gaan.

  Jij wilt bv morgen op vakantie maar ik zeg dat je absoluut niet moet gaan want het vliegtuig zal neerstorten, en dat weet ik omdat ik een vliegtuigexpert zeg te zijn en ik dreun effe alle vliegtuigrampen op, m.a.w. vliegtuigen kunnen neerstorten en daar is niets aan gelogen, dus jij gaat niet op vakantie waardoor je vakantie verpest is, en je vliegtuig stort ook nog een keer niet neer, tsja dan ben je natuurlijk furieus, maar dan zeg ik;

  Ja, maar als het vliegtuig wel was neergestort en ik had niets gezegd als expers zijnde dan had je het me ook verweten !!

  En zo lust ik er nog wel een paar.

  De experts die zeiden dat de M-griep gehyped en zwaar overdreven werd die hebben gelijk gekregen, Osterhaus en Coutinho hebben er een potje gemaakt tegen beter weten in !!!!!!!!

  Het gaat absoluut nergens over, het is volkverlakkerij !!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. "De mensen die zeiden dat de M-griep zwaar gehyped en overdreven werd en dat vaccins niet nodig zouden zijn die werden voor complotter en voor nog veel meer uitgemaakt !!"

  En die speculeerden even hard mee, maar vanuit hun eigen 'belangen', met krankzinnige nergens op gebaseerde claims waarvan nog minder bleek te kloppen. Net zo'n paniekzaaierij met onzinverhalen of vergiftigen en dooien die zouden vallen. Weer vergeten, zeker?

  BeantwoordenVerwijderen
 17. " En die speculeerden even hard mee, maar vanuit hun eigen 'belangen', met krankzinnige nergens op gebaseerde claims waarvan nog minder bleek te kloppen. Net zo'n paniekzaaierij met onzinverhalen of vergiftigen en dooien die zouden vallen. Weer vergeten, zeker? "

  Okey !!

  Hiermee zeg je om te beginnen dat Osterhaus en Coutinho speculeerde, en dat ze belangen hadden !!!!!!

  En nu probeer je bv Ekkelenkamp in negatief daglicht te zetten terwijl hij gelijk heeft gekregen en Osterhaus en Courtinho absoluut niet !!

  En wat klopte er niet aan de argumenten van Ekkelekamp die hij gaf in het debat met Osterhaus op de TU, hij veegde de vloer aan met Osterhaus !!
  Het enige voordeel wat Osterhaus toen nog had was dat die "pandemie" zijn "hoogtepunt" nog lang niet bereikt had, maar dat moment is ondertussen geweest en je hoort helemaal niets over de M-griep, nada noempoe niente !!

  En vertel eens welke belangen Ekkelenkamp zou hebben om te zeggen dat de M-griep zwaar overdreven werd ??
  Dan moet je nu wel met bewijs of iig met argumenten komen want wat hij zei is uitgekomen en wat Osterhaus zei is absoluut niet uitgekomen, maar je wilt desondanks Ekkelenkamp de zwarte piet toespelen ??

  Wat is er in godsnaam met je aan de hand man ????????

  Als je had gezegd dat je mee was gelseurd door de hype zoals ik me mee had laten sleuren door de klimaathype dan had ik niet aan je integriteit getwijfeld maar wat ben je nu aan het doen ??

  Het is nu bewezen dat Coutinho en Osterhaus onnodig paniek hadden gezaaid, zo simpel is het en niet anders, dus als iemand de zwarte piet teogespeeld moet krijgen dan zijn zij het en niemand anders !!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik was erbij afgelopen donderdagavond en het viel me meteen al op dat er een hoog gehalte aan leden van kwakzalvermaffia met hun kruidenvrouwtjes aanwezig waren. Nog erger vond ik aanwezigheid van oma Désiré Röver die doodleuk beweert dat de vaccinatiecampagne een onderdeel vormt van een depopulatie campagne door een joodse (het zal niet waar zijn!) sekte.
  Kijk, met dat soort idioten hebben we hier te maken. Het wordt echt tijd dat hun schadelijke gedrag door justitie ernstig wordt genomen en zij verantwoordelijk worden gesteld voor de gevolgschade die zij met hun anti-vaccinatielobby veroorzaken. Een vermindering van het aantal gevaccineerden in de risicogroepen leidt onherroepelijk tot onnodige ziektegevallen, en zelfs extra tot doden aan toe. Lachen om deze malloten is er dan niet meer bij.
  Tot slot: ik stel hierbij vast dat de kwakzalvermaffia wordt betaald door de het collectief verband van kruidendokters en complotdenkers. Ik kom pas met bronnen als deze halve garen nu eindelijk eens zelf met bronnen aantonen dat de vaccins bedoeld zijn om de wereldbevolking te decimeren, Coutinho op de loonlijst staat van GSK en het RIVM een mantelorganisatie is van de joodse wereldelite. Tot die tijd zou ik de ‘altijd scherpe’ Micha Kat willen verzoeken om eens goed te onderzoeken wie er toch achter verontrustemoeders.nl en WAG zitten. Allemaal addergebroed!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. maar hoe zit het dan met die verschrikkleijke M-griep, volgens hun voorspellingen zouden we nu het hoogtepunt moeten beleven, maar die is er helemaal niet en dat werd door menig expert voorspeld.

  GeenStijl heeft voor morgen sneeuw voorspeld.

  Als er nu geen sneeuw valt: moet ik hen dan allerlei verwensingen naar het hoofd slingeren omdat ze onnodig paniek hebben gezaaid?

  Je doet net alsof alles met 100% zekerheid van te voren is vast te stellen, en dat degenen die de voorspellingen doen daar persoonlijk gewin bij hebben en dat dat hun enige motief is om met dergelijke voorspellingen te komen...

  BeantwoordenVerwijderen
 20. dus als iemand de zwarte piet teogespeeld moet krijgen dan zijn zij het en niemand anders.

  Dus al die paniekzaaiers rond het decimeren van de wereldbevolking middels het moedwillig verspreiden van in laboratoria ontwikkelde dodelijke virussen, danwel dodelijke stoffen in de vaccins gaan vrijuit?

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Net zo'n paniekzaaierij met onzinverhalen of vergiftigen en dooien die zouden vallen. Weer vergeten, zeker?.

  uiteraard, zoals een goed complotdenker betaamt.

  Kijk maar naar zijn antwoord op je...

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Echt geweldig dit:


  "En als ik het op dit blog over 'jullie' heb dan weet zogenaamd niemand over wie ik het heb want dan wordt consequent de vraag gesteld 'wie is jullie?', dus wie bedoel jij dan in godsnaam met 'dit soort gasten' ????."

  of anders geformuleerd:
  je stelt nu rogier die ene vraag die jou tot schuimbekken brengt als hij aan jou wordt gevraagd :o)

  Echt weer hilarisch dit!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Oké, Truth Hurts gaat weer voor iemand anders antwoorden, het is écht niet te geloven, waar bemoeit die mafkees zich iedere keer mee ?
  Je kan hier niet reageren zonder geconfronteerd te worden met de waanzin van ene Truth Hurts, en als de spambot Truth Hurts zich ermee bemoeit dan weet je zeker dat er alleen onzin geproduceerd wordt.

  " Echt weer hilarisch dit!!! "

  Vraag dan ook nooit meer 'wie is jullie' !!!!
  Dit is hetzelfde als dat jij pertinent weigerde mijn 'stel' vragen te beantwoorden maar mij wel probeert te dwingen jouw 'stel' vraag te beantwoorden, die ook nog een keer allang beantwoord was btw.
  Dus stop me je komedie !!  Ik had het over Ekkelenkamp maar daar heeft niemand wat op te zeggen stelletje slechte verliezers, wordt het opeens vergeleken met het voorspellen van het weer, ik vind het prima maar begin dan ook nooit over wetenschappelijkbewijs etc etc, stelletje snuggere.

  Ekkelenkamp had gelijk en Osterhaus en Coutinho zaten er volledig naast.
  De zogenaamde anti-vaccin lobby zouden wel belangen hebben bij hun verhaal maar Osterhaus etc absoluut niet volgens jullie terwijl hij nota bene aandelen heeft in farmaceutische befrijven, en dan heb je ook nog het lef om te beweren mondsnoernede logica te hanteren.

  Vertel wat er niet klopte aan de argumentatie van Ekkelenkamp of toon aan wat hij speculeerde !!

  Maar dat gaat niet gebeuren, rara hoe kan dat !!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Vraag dan ook nooit meer 'wie is jullie' !!!!.

  Waarom niet?

  Ik heb geen problemen met die vraag: jij bent degene die helemaal begint te schudden als iemand die vraag alhier stelt...

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Maar dat gaat niet gebeuren, rara hoe kan dat !!!!.

  Tja, er zijn hier maar weinig reaguurders die het volhouden om tegen je onzinnigheden in te gaan...

  BeantwoordenVerwijderen
 26. " Tja, er zijn hier maar weinig reaguurders die het volhouden om tegen je onzinnigheden in te gaan... "

  Behalve die ene mafkees die het liefst midden in de nacht reageert.

  En m'n voorspelling is dus weer uitgekomen, rara hoe kan dat !!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. @hoebedoelje: 'die ene mafkees'? Wees blij dat er nog één is die jouw onzin leest. Er is een 'tsunami' van degelijk, onafhankelijk onderzoek dat aantoont dat de griepvaccinatie effectief is. Niet optimaal, maar toch.

  En altijd beter dan de onnodige ziektegevallen en zelfs doden die de anti-vaccinatielobby van bijgelovigen op zijn conto kan schrijven. Wat denk je nu wel, dat de hele medische wetenschap, die van kritische denkers en peer reviewers aan elkaar hangt, gekocht is door de farmaceutische industrie?

  Over de lijntjes die er lopen van de kwakzalverclubjes naar zowel extreem links (die halve gare MK en z'n vriendjes) als extreem rechts, zoals Stormfront en oma Röver, hebben we het nog wel een keer. Maak je daar eens druk over, oetlul.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. @Rover

  Heb je het debat tussen Ekkelenkamp en Osterhaus gezien cq beluisterd die gehouden werd lang voordat die "verschrikkelijke pandemie" zijn "hoogtepunt" zou bereiken ?

  Blijkbaar niet, want Ekkelenkamp toonde aan dat de horrovoosrpelling van Osterhaus helemaal op niets gebaseerd was en hij zei toen al dat die voorspelling never nooit zal uitkomen, hij veegde de vloer aan met Osterhaus en de horrorvoorspelling van Osterhaus is dan ook niet uitgekomen !!!!

  Dus waar heb je het over, er zijn landen waar helemaal niet gevaccineerd is en daar is ook niets bijzonders gebeurd !!

  Jullie hebben op het verkeerde paard gegokt, maar toch nog proberen iets hoog te houden, maar wat in godsnaam, die hele M-hype is op niets gebaseerd geweest en dat werd van te voren gezegd maar die werden door figuren zoals jij voor gek verklaard, jaja en moet je kijken waar je nu mee komt nu gebleken is dat je er kompleet naast zit.

  En jij ook Truth Hurts, je bent goed bezig .. WHOEHOEHAHAhahahahahahahahahahaha..

  Vertel me maar eens wat er niet klopte aan de woorden van Ekkelenkamp, maar dat gaat natuurlijk niet gebeuren.

  Ik vind mensen zoals jij en Truth Hurts echt te treurig voor woorden.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Truth hurts heeft daar al drie keer op geantwoord, maar begrijpend lezen is voor jou kennelijk niet weggelegd.

  Eén ding: Ekkelenkamp,Schellekens en Bonneux (twee andere criticasters van Osterhaus) zeggen in ieder geval NIET dat er nano chips, kwik of andere ongein in de vaccins zit, wat toch aanvankelijk hét argument tegen de vaccinatie was van de bijgelovigen. Nu het gelukkig allemaal meevalt, althans voor dit moment (we weten van virusmutatie en –verspreiding betrekkelijk weinig af), komen jullie weer met de paniekzaaierij van VWS en RIVM aan. Stel dat er in het afgelopen jaar wel 100.000-den doden zouden zijn gevallen, dan hadden jullie natuurlijk weer gezegd: zie je wel het gaat 'ze' (vul in: de wereldelite, Bilderberg, de joden, de moslims, het Vaticaan, enz., enz.) om de decimering van de wereldbevolking.

  Het leven is onzeker, beste Hoebedoelje. Als er een grieppandemie aankomt, dan is niet te voorspellen hoe groot die zal worden, zelfs door Ekkelenkamp niet. We weten alleen dat het zeer ernstig kan worden, met miljoenen doden over de hele wereld. Je kan en moet je daar op voorbereiden, met kennis en kunde. Meer hebben we niet.

  Eén ding moet me nog van het hart: als een arts als Ekkelenkamp iets stelt wat jou toevallig van pas komt, dan geldt de reguliere geneeskunde ineens wel, daar waar de medici normaal behoren tot het grote, farmaceutische complot, toch? Beetje hypocriet. Nou ja, een beetje ….

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Vertel me maar eens wat er niet klopte aan de woorden van Ekkelenkamp.

  Waarom?

  Ik lees nergens op dit blog dat iemand heeft gesteld dat er iets niet klopte aan de woorden van Ekkelenkamp..

  Waarom probeer jij eigenlijk Ekkelenkamp weg te zetten als een complotdenker?

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Waarom ik Ekklenkamp probeer weg te zetten als een complotdenker ?

  Hoe kom je er in godsnaam bij dat ik Ekkelenkamp probeer weg te zetten als een complotdenker ??

  Dit is het zoveelste bewijs dat je helemnaal de weg kwijt bent, maar dan ook echt kompleet !!

  Het wordt treuriger en treuriger met Truth Hurts, wat een schertsfiguur, volledig verstrikt in zijn eigen hersenschimmen !!!!


  En @Rover, kom een keer met iets origineels ipv met die standaard anti-complot geleuter, ik heb het namelijk nooit over nano chips of whatever gehad, jij bent de realiteit verloren en niet ik !!

  Osterhaus kwam met een horrorvoorspelling die op niets gebaseerd was en ook niet uitgekomen is, PUNT !!!!

  Nu ga je mij verwijten dat ik de logica van Ekkelenkamp begreep ipv de onlogica van Osterhaus ??

  Vlak na het debat zei ik al dat wat Ekkelenkamp vertelde veel logischer is, dus rot lekker een eind op met je infantiele geleuter, jij hebt naast de pot gezeken en dan moet je het ook zelf opruimen ipv als een klein kind te gaan jammeren !!

  En me ook nog gaan beschuldigen ?!
  Omdat ik direct doorhad dat Ekkelenkamp zinnige dingen zei ??

  Jij en Truth Hurts zijn de weg kwijt, jullie zijn kompleet gestoord !!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 32. @hoebedoelje,

  Lees 1 van debateren:
  Je punt herhalen zonder aanvullende argumenten maakt je verhaal er NIET sterker op. Dus houd op over dat 'voorspellen', daar heb je hier al tig keer antwoord op gehad.

  Verder schrijf je op 13-02 dat er mensen zijn overleden aan de griepvaccinatie. Dat is een pure leugen. Jij kunt mij geen gevallen noemen of onderzoek laten zien waaruit dat zou blijken.

  Tot slot: neem je Ritalin eens in, dan schrijf je wat rustiger. Je reacties staan altijd vol met uitroeptekens. En tikfouten.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. @Rover' let jij eerst lekker op jezelf voordat je op anderen gaat letten, verbeter de wereld en begin bij jezelf !!

  En vertel me nou eens wat er niet klopte aan de argumenten van Ekkelenkamp !!

  Maar dat gaat je niet lukken, je komt niet verder dan de uitgekauwde standaard anti-complot retoriek, inclusief onzinnige beschuldigingen etc etc !!
  En dan kom je wat over mij vertellen .. hahahaha ..

  Wat ben je nou aan het verdedigen ??
  Je verdedigt een horrorvoospelling die op niets gebaseerd was, dat werd voor het "hoogtpunt" aangetoond door een wetenschapper in een debat op een universiteit en die horrorvoospelling is dan ook niet uitgekomen, en dan ga je ook nog een keer bijdehand tegen mij doen ??

  WHOEHOEHAHAhahahahahaha !!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 34. " en ik kan me voorstellen dat mensen juist daardoor pisnijdig worden want je zal je kind maar hebben laten vaccineren die daarna doodziek geworden of zelfs overleden is."

  Ik zeg nergens dat er doden zijn gevallen door de vaccins, er zijn wel kinderen na de vaccinaties gestorven maar er is nooit hardgemaakt dat het door de vaccins komt, MAAR DAT ZEG IK OOK NIET SUKKEL !!!!!!!

  Wel op die paar typfouten en de uitroeptekens letten maar niet goed lezen, wat een stelletje mafkezen zijn jullie !!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 35. " De kritiek op het griepvaccin tegen de Mexicaanse griep wordt steeds groter, met name toen er in Zweden vier mensen als gevolg van de vaccinatie zijn overleden."

  "Het Pandremix vaccin tegen de Mexicaanse griep heeft in Zweden al voor 4 doden gezorgd. Nadat wij gisteren berichtten over 2 doden is het dodental vandaag dus weer verdubbeld."

  "Lareb, het Nederlands Bijwerkingen Centrum gaat onderzoek doen naar de dood van twee kinderen. De kinderen van twee en drie overleden enkele dagen nadat ze het vaccin kregen."

  " Met bevende handen streelt ze nog eens de gele knuffelbeer van haar zoontje. Het was het beertje van Finlay. De peuter overleed twee weken terug na een inenting tegen de Mexicaanse griep. Zijn moeder doet vandaag haar relaas over de pijnlijke dood van haar lieveling.
  "

  Etc etc etc.

  Dus rot lekker op met je 'pure leugen', ik vind je een creep !!

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Hoe kom je er in godsnaam bij dat ik Ekkelenkamp probeer weg te zetten als een complotdenker ??
  .

  jij vraagt diverse malen waarom Barracuda niets schrijft over Ekkelenkamp

  Barracuda wijt zijn blog aan het pareren van domdenken van oa complotdenkers.

  Dus: jij zet Ekkelenkamp weg als een complotdenker.

  Bovenstaande is geheel volgens jouw logica.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Ik heb geen één keer gevraagd waarom Barracuda niets schrijft over Ekkelenkamp, geen één keer !!

  Jij bent echt gek !!!!

  Ik vroeg en vraag me wel af waarom ik bv jou -Truth Hurts- nooit hoor over wat Ekkelenkanp verkeerd gezegd zou hebben, want als ik hetzelfde zeg als Ekkelenkamp dan ben ik een complotter volgens jou, maar ik heb nooit gevraagd waarom Barracuda niets over Ekkelenkamp schrijft, toon maar eens aan waar ik dat gezegd zou hebben !!

  Maar het is natuurlijk weer een truc om van onderwerp te wisselen want je hebt helemaal niets in te brengen, loser !!

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Ik heb er nog even over nagedacht en al zou ik gevraagd hebben waarom Barracuda niets over Ekkelenkamp schrijft dan nog wil ik Ekkelenkamp niet wegzetten als een complotter, dat komt sowieso niet eens bij me op, jullie zijn degenen die allerlei mensen willen wegzetten als complotter omdat ze dingen vermelden die niet in jullie straatje past !!

  Ekkelenkamp vermeldde dingen die absoluut niet in jullie straatje past, waarom maken jullie Ekkelenkamp dan niet voor een complotter uit, waarom durven jullie dat niet, omdat hij gelijk had en heeft ?!

  BeantwoordenVerwijderen
 39. " Barracuda wijt zijn blog aan het pareren van domdenken van oa complotdenkers. "

  Dat is wat er gepretendeerd wordt, maar dat is veel te hoog gegrepen en zelfs onzinnig want het enige wat ik hier zie is smijten met stront, onzin, roddel en achterklap !!

  BeantwoordenVerwijderen
 40. @hoebedoel je:
  Zelfs in het woord typefout maak je een typefout. Kijk maar na.

  Heel interessant is ook je werkelijk onnavolgbare redenering dat jij niet zou schrijven dat de doden na vaccinatie met die vaccins te maken hebben. Citaat van 13-02: (...) en ik kan me voorstellen dat mensen juist daardoor pisnijdig worden want je zal je kind maar hebben laten vaccineren die daarna doodziek geworden of zelfs overleden is'.

  Hoewel het zeer krom geschreven is kan ik het toch niet anders interpreteren als dat je hier een verband legt tussen griepvaccinatie en het overlijden daaraan. En dat verband is er dus niet.

  Bovendien: waarom schrijf je zoiets op? En waarom kom je dan in je bijdrage daarop met citaten van obscure websites? Zowel het Zweedse als het Nederlandse voorbeeld hadden NIETS met vaccinatie te maken. Ook Ekkelenkamp zal dat ongetwijfeld bevestigen.

  Google volgende keer toch eens wat minder selectief man, en ga op zoek naar de echte wetenschap i.p.v. naar de hekserij van die halve zolen.

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Ekkelenkamp vermeldde dingen die absoluut niet in jullie straatje past.

  Tja, dan komt mijn bekende vraagstelling:

  wie is 'jullie', welke dingen vermelde Ekkelenkamp en hoe ziet het straatje er dan uit waarin het niet past?


  waarom maken jullie Ekkelenkamp dan niet voor een complotter uit.

  Grappig: eerst verwijt je Barracuda dat hij iedereen met een afwijkende mening voor complotter uitmaakt.
  En nu Barracuda dat niet doet bij Ekkelenkamp vraag je je vertwijfeld af waarom dat niet gedaan wordt?

  Het antwoord is overigens simpel:
  Anders dan jij wilt denken is het helemaal niet zo dat mensen met een andere mening als complotdenker buiten spel worden gezet door dit blog.
  Om voor complotdenker te worden uitgemaakt moet je wel aan enige voorwaarden voldoen, zoals dat je aan complotdenken doet.

  waarom durven jullie dat niet, omdat hij gelijk had en heeft .

  Ook een vreemde kronkel:
  Als iemand gelijk heeft, dan moet hij voor complotdenker worden uitgemaakt?

  Overigens mag je ook wel eens de moeite doen om aan te geven waar precies Ekkelenkamp gelijk in heeft.

  Ik heb het idee dat je het debat tussen Ekkelenkamp en Osterhaus niet zelf gezien hebt, of dat je er weinig van begrepen hebt..

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Mag ik even tussendoor? Over Ekkelenkamp. Speciaal voor hoebedoelje. Hij liet al eerder blijken niet van de hoed en de rand te weten.

  http://cryptocheilus.wordpress.com/2009/06/12/grieppandemie-wat-u-bij-rozendaal-mist/

  (Lees ook de reacties want daar wordt mijn stelling ietwat genuanceerd.)

  Het rare van de antivaccinatiebeweging en heur vertegenwoordigers is dat er van de oorspronkelijke hoaxberichten bijna niets overblijft, en ze nu wel allemaal 'zie je wel, we hadden gelijk' roepen terwijl daarvoor geen enkele aanleiding bestaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Wat ekkelenkamp betreft: in het debat zegt hij expliciet dat hij voor vaccinatie is, dat hij voor vaccineren bij wintergriep is, voor het vaccineren van risicogroepen bij de mexicaanse griep, en voor de hpv-vaccinatie, waarbij het hem zeer spijt dat dat vaccinatieprogramma anders gelopen is dan de bedoeling was....


  Niet echt aansluitend bij onze complotdenker die zich tegenwoordig 'hoebedoelje' noemt...

  BeantwoordenVerwijderen
 44. @Rover, zielig ventje, denk je nou echt dat ik moeite ga doen om foutloos te typen bij oeverloze figuren zoals jullie, laat me niet lachen, en ga nu niet doen alsof ik de enige ben die hier typefouten maakt, ik zie zelfs regelematig spellingsfouten maar het zal toch wel heel kleinzielig zijn als ik daar opmerkingen over ga maken want dit is geen dictee, het gaat om de inhoud en niet om de vorm, maar bij jullie natuurlijk wel, dat blijkt uit alles !!

  Kijk @Rover, Truth Hurts is daar weer een mooi voorbeeld van, voor de tig duizendste keer komt hij met de vraag 'wie is jullie', het is hem al tig keer uitgelegd terwijl hij donderdsgoed weet wie met 'jullie' bedoeld wordt, jij gebruikte in een reactie ook diverse kere het woord 'jullie' maar daar ga ik toch niet moeilijk over doen !!

  En verder naar mannetje, er zijn wel degelijk mensen ziek geworden en gestorven na de vaccintaties en daar doelde ik op met mijn reactie en als je dat niet begrijpt dan is dat pure onwil !!

  Jullie zijn gewoon een stelletje mafkezen bij elkaar, ik heb er echt geen woorden voor, ga je zeiken over typfouten, ik ben een'e' vergeten, laat je nakijken stumpertje, ik ben daar echt niet van onder indruk want jullie hebben sowieso bewezen het verstand van een doperwt te hebben !!!!

  En kom nou niet met 'echte wetenschap' sukkeltje, want die hele horrorvoorspelling is niet uitgekomen !!!!

  En natuurlijk kan Truth HUrts voor de tig duizendste keer zijn beshuldigingen weer niet hardmaken, Truth Hurts beschuldigt mensen aan de lopende band vals zoals het een beroeps leugenaar betaamt maar daar hoor ik niemand over maar wel moord en brand schreeuwen als ik een 'e' vergeet, dit zegt alles over jullie, jullie zijn een stelletje freaks bij elkaar.

  Ik heb ook nooit gezegd dat ik tegen vaccineren in het algemeen ben, jullie zijn kompleet de weg kwijt, jullie moeten een keer wat minder met jullie neuzen in bepaalde sites turen, jullei zijn totaal verblind, ik heb nooit gezegd dat ik tegen vaccineren in het algemeen ben, ik ben natuurlijk wel tegen onnodig vaccineren, en wie niet !!!!


  Jullie zijn kompleet afgestompt, jullie kunnen niet meer normaal denken, he enige woord wat bij jullie opkomt is het woord 'complotdenker' !!


  HAHAHAhahahahahhahaha....

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Er wordt tegen mij gezeikt dat ik typefouten maak maar @cryptocheilus kan niet eens een linkje goed opschrijven, ik heb het wel gevonden btw en ik kende het al, wat een onnozel artikel is dat, en dat je daarmee durft te komen want dat artikel is geschreven voordat die "verschrikkelijke pandemie" zijn "hoogtepunt" bereikt zou hebben, de tijd heeft geleerd dat Ekkelenkamp gewoon gelijk had en dat Osterhaus volledig ongelijk had, en toch maar die Osterhaus blijven verdedigen, dat toont aan wat voor een stelletje dwazen jullie zijn !!

  "Als iemand gelijk heeft, dan moet hij voor complotdenker worden uitgemaakt?"

  Oké Truth hurts, Ekkelenkamp had dus gelijk volgens jou, wat loop je dan te mekkeren als ik zeg dat Ekkelenkamp gelijk had ??

  Ook dit toont weer aan hoe ongelooflijk ver heen je bent, lost in space, kompleet verdwaald in de 'complotdenker' obsessie, en dan ben je treurig hoor .. WHOEHOEHAHAhahhahahahahahaha...

  Maar Truth Hurts gaat gewoon door met links en rechts uit zijn nek lullen want hij kan namelijk niets anders, oh ja hij kan ook nog het woord 'complotdenker' schrijven .. PHAAAaaaaaaa..

  BeantwoordenVerwijderen
 46. @hoebedoelje. Je kan niet eens foutloos schelden. Wat kan je nu eigenlijk wel?

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Hoe zielig kan je zijn @Rover, idd zieliger dan jij kan niet !!

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Nee, dat bericht is niet verwijderd door de auteur, dat bericht heb ik zelf verwijderd als experiment omdat er twee keer 'ik kan' in stond, want ik zei;

  @Rover, ik kan wat jij niet kan, en dat is logisch nadenken !!

  BeantwoordenVerwijderen
 50. En @Rover, waar maakte ik tijdens het schelden een typefout btw ?

  Niet dat het me interesseert maar ik vind het wel belangrijk dat je bepaalde passages goed leest !!

  Hahahahahahahahaha....

  BeantwoordenVerwijderen
 51. En het gaat maar door en het gaat maar door dag in dag uit week in week uit maand in maand uit jaar in jaar uit decenia in decenia uit .. hahahahahaha .. wat een geweldig tijdverdrijf.

  Bis morgen !!

  BeantwoordenVerwijderen
 52. En het gaat maar door en het gaat maar door dag in dag uit week in week uit maand in maand uit jaar in jaar uit decenia in decenia uit ...

  Yup, maar toen ik voorstelde dat jij en ik hier samen blijven totaan het einde van dit blog werd je boos :o)

  Geef maar toe: eigenlijk kan je niet zonder ons...


  hahahahahaha .. wat een geweldig tijdverdrijf..

  Tja, je moet toch wat met je tijd doen, werken wil je immers liever niet.

  Dus wacht je hier gewoon totdat iemand reageert, en in je ongeduld ga je dan maar wat lukraak posten...

  BeantwoordenVerwijderen
 53. terwijl hij donderdsgoed weet wie met 'jullie' bedoeld wordt.

  Nou, ene keer bedoel je barracuda en mij, andere keer bedoel je iedereen die zich aangesproken voelt en anderen (of zoiets).

  Dus echt eenduidig ben je niet daarin :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Ekkelenkamp had dus gelijk volgens jou.

  Waar staat dat?


  , wat loop je dan te mekkeren als ik zeg dat Ekkelenkamp gelijk had ??
  .

  als ik deze pagina zo teruglees, dan ben jij degene die vooral aan het mekkeren is.

  Het enige dat nog uit je komt is dat al die anderen de weg kwijt zijn etc..

  BeantwoordenVerwijderen
 55. " Tja, je moet toch wat met je tijd doen, werken wil je immers liever niet."

  Ik werk tegenwoordig zelfs weer fulltime, jij werkt niet, werkschuw tuig dat je bent.

  "Nou, ene keer bedoel je barracuda en mij, andere keer bedoel je iedereen die zich aangesproken voelt en anderen (of zoiets)."

  Nu weet je opeens wel wie ik bedoel met 'jullie', huichelachtig kutventje.

  En het is btw; aangesproken personen, of aangesproken personen en een ander of anderen, snuggere !!

  "Waar staat dat?"

  'Als iemand gelijk heeft, dan moet hij voor complotdenker worden uitgemaakt?'

  Wie bedoelde je daar dan mee ?

  En zo gaat de onzin maar door, dag in dag uit week in week uit maand in maand uit jaar in jaar uit decenia in en decenia uit etc etc

  En daar heb je mij niet voor nodig want jij bemoeit je met alles en iedereen op dit blog dag in dag uit week in week uit maand in maand uit jaar in jaar uit decenia in decenia uit met je kolder en onzin !!

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Truthje Hurtje waar zit je nou, ik zeg 'Bis morgen' en hij komt direct onder z'n steen vandaan gekropen, nu is de kans groot dat ie toch maar weer effe tot middernacht wacht, creeps come out at night .. hahahahaha ..

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Ik werk tegenwoordig zelfs weer fulltime.

  Last van de economische neergang dus :o)

  , jij werkt niet, werkschuw tuig dat je bent..

  Kijk, dat is het leuke van 'hoebedoelje': hij verwijt anderen dat die in het wilde weg hem van dingen beschuldigen, maar ondertussen doet hij zelf niets anders..


  Nu weet je opeens wel wie ik bedoel met 'jullie'.

  Yup, dat is de ene keer anders dan de andere keer.
  Dus zou leuk zijn als je duidelijk aangaf wanneer je met jullie alleen barracuda en mij bedoelt, en wanneer je deze bedoeling hebt:


  "aangesproken personen, of aangesproken personen en een ander of anderen"

  En daar heb je mij niet voor nodig..

  Nee, maar jij mij wel, want alhoewel je jezelf had voorgenomen pas morgen te reageren kon je het niet laten om toch nog vanavond op mij te reageren en weer hier te bivakeren totdat ik reageer, om, als dat je te lang duurt, verongelijkt te reageren met:


  Truthje Hurtje waar zit je nou, ik zeg 'Bis morgen' en hij komt direct onder z'n steen vandaan gekropen, nu is de kans groot dat ie toch maar weer effe tot middernacht wacht, creeps come out at night ...

  Ik zou denken dat je je tijd beter kunt besteden..

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Hahahahaha.. nu wacht Truthje Hurtje niet tot middernacht .. oh oh oh oh .. hij is zoooo voorspelbaar.

  " Last van de economische neergang dus :o)"

  Jij hebt echt geen flauw idee waarover je hebt, maar van mij mag je dat denken, werkschuw tuig dat je bent.

  "je jezelf had voorgenomen pas morgen te reageren "

  Ik had mezelf helemaal niets voorgenomen, behalve dat ik wel vermoedde dat je zou happen want ik kijk dwars door je heen.

  "Ik zou denken dat je je tijd beter kunt besteden.."

  En dit is het hele eiereneten, jij moet niet denken want dat kan je niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Truthje Hurtje is werkeloos dus die kan gewoon wachten totdat de rechtgeaarde burgers op één oor liggen om daarna als een dief in de nacht in het geniep internet te vervuilen met zijn huichelachtige en leugenachtige gewauwel .. hahahahahahahahaha ..

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Hoebedoelje = geen typefout, maar een weeffout. Eenmaal raden waar.

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Hé @Rover, ga lekker met je moeder spelletjes spelen, ik ben in een goede gesprek verwikkeld met Truthje Hurtje .. whoehoehahahahahahahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
 62. Hé @Rover, moet je geen moord en brand schreeuwen ??

  Ik zie een 'e' te veel !!

  Please somebody call 911 .. hahahahaha..

  BeantwoordenVerwijderen
 63. Tutututututut.. hier is de 'e' politie, waar is de criminele 'e' ?

  Ohhhh ik zie het al, het is duidelijk een complot 'e' :0o

  BeantwoordenVerwijderen
 64. Gute nacht freunde, es wird zeit für mich zu gehn.
  Was ich noch zu sagen hätte, dauert eine zigarette
  und ein letztes glas im stehn.

  Tralala .. freunde..

  BeantwoordenVerwijderen
 65. @hoebedoelje: zelfstandige naamwoorden in het Duits = altijd met een hoofdletter!

  Voor de rest ging het redelijk goed dit keer. Met het accent op redelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 66. Meelijwekkend, dat onzinnige gebraak van hoebedoelje...

  BeantwoordenVerwijderen
 67. Ach, ik vind het wel komisch: hij zit tot kwart voor elf s'avonds te wachten totdat iemand op hem reageert :o)

  Die jongen heeft gewoon aandacht tekort..

  BeantwoordenVerwijderen
 68. En jij -Truth Hurts- kan dankzij je dwangneurose die gedreven wordt door je obsessie het maar niet laten om NIET te reageren .. whoehoehahahahahahahaha..

  En @Jasmijn heb ik nog geen één keer kunnen betrappen op een inhoudelijk reactie, dus wie kotst hier nu uit zijn nek !!

  En waarom antwoordde je zo vreemd op de vraag of je een jongentje of meisje bent ??
  Je sprak over @Jasmijn zoals je over een ander praat !!!!

  Jullie zijn een stelletje viezerikken !!

  BeantwoordenVerwijderen
 69. Die laatste reactie van je spreekt voor zich.

  Waarom ben je toch zo kwaad op de wereld?

  BeantwoordenVerwijderen
 70. Sinds wanneer is 'jullie' de wereld, ik heb het toch duidelijk over Truth Hurts en over de persoon die als nick een naam van een bloem gebruikt.

  Maar ja je zit natuurlijk met je dwangneurose die gedreven wordt door je obsessie.

  BeantwoordenVerwijderen
 71. Sinds wanneer is 'jullie' de wereld.

  Hoe kom je er bij dat ik het over jouw 'jullie' had?

  Verder zijn jasmijn en ik niet de enigen die van jouw tirades hebben mogen genieten de afgelopen tijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 72. " Verder zijn jasmijn en ik niet de enigen die van jouw tirades hebben mogen genieten de afgelopen tijd."

  Dat doet me goed.

  BeantwoordenVerwijderen