zaterdag 20 februari 2010

Genezing

Dit lees je niet bij de complottertjes: De vaccinaties tegen de Mexicaanse griep hebben in Europa niet geleid tot noemenswaardige bijwerkingen. Het Europees Geneesmiddelenbureau, dat de bijwerkingen registreert, heeft dat bekend gemaakt. Zeker 36,3 miljoen Europeanen zijn met Celvapan, Focetria of Pandemrix ingeënt. Er kwamen 13.130 meldingen van bijwerkingen binnen; minder dan 0,04 procent. Het merendeel van de bijwerkingen was bovendien onschuldig.

Hoe was het ook maar weer? We zouden toch massaal doodgaan aan de griepprik? Het zat toch vol gevaarlijke stoffen? Het was toch een groot rechts Joods kapitalistisch complot om de wereldbevolking te onderdrukken, uit te roeien dan wel te chippen?

Over hoaxes gesproken: Wie kent Desiree Jennings nog? Deze aantrekkelijke jonge cheerleader ontwikkelde een zeer ellendige vorm van (early-onset) Dystonie (Dystonia) nadat ze 10 dagen eerder een griepprik had gekregen. Ze liep spastisch en kon niet meer praten. Welnu, Desiree is wonderlijk genezen. In 48 uur. Dank zij Dr. Rashid A. Buttar. Niet toevallig een groot tegenstander van… de griepprik! En Desiree spreekt nu met een heel ander accent. Het hele verhaal in het Nederlands hier.

21 opmerkingen:

 1. Iedereen, die weet wat voor rotzooi er in de vaccins zit, laat zich niet inenten daarmee. Trouwens, als het zo ongevaarlijk is, waarom willen dan de farmaceutische industrie gevrijwaard worden van vervolgschade. Laten die Barracuda aanhangers maar een prik gaan halen, dan merken ze de gevolgen wel op langere termijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. " We zouden toch massaal doodgaan aan de griepprik? "

  Nee, we zouden massaal doodgaan aan de M-griep, dat werd ons door de strot geduwd en de vaccins zouden de redding zijn, maar in de landen waar niet gevaccineerd is daar is helemaal niets bijzonders gebeurd dus de smoes dat de M-griep niet heeft doorgezet dankzij de vaccinaties is regelrechte kolder.
  Van de ene op de andere dag stonden er geen berichten meer over M-griep in de krant, van het ene op het andere moment was de hype over en nog gaat gaat er bij gasten zoals Barracuda geen belletje rinkelen, rara hoe kan dat !!

  Ik vind Barracuda steeds enger worden, want de geschiedenis heeft ons diverse keren geleerd dat deze volgzaamheid zeer gevaarlijk kan zijn.

  Wat kan jou het schelen dat miljoenen mensen zich onnodig hebben laten vaccineren, ik durf te wedden dat Barracuda zich niet heeft laten vaccineren.

  Plus dat als je gevaccineerd was je nog steeds ziek zou kunnen worden van de M-griep, maar Barracuda vindt het geen probleem wanneer het volk als vee behandeld wordt zolang hij zich maar niet hoeft te laten vaccineren.

  En ach wat zijn 13.130 mensen met bijwerkngen nou, die stopt Barracuda in zijn hollekies.

  Kotsmisselijk wordt ik van ditsoort types.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En voor @Rover, bel de 't' politie, er staat een 't' teveel.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zoals verwacht negeert ons hoebedoeltje de vele complotten rond de griep en bijhorende vaccins die de revue gepasseerd hebben de afgelopen maanden...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waarom negeer jij de M-griep hype ??
  Waar jij het over hebt is de reactie en niet de actie, en zonder actie geen reactie, m.a.w. waarom begin jij niet bij het begin ??

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @aart: Ik ben "aanhanger" van Barracuda, maar ik heb geen prik gehaald. Niet vanwege de troep, maar omdat ik dacht "het zal allemaal wel loslopen" (wat ook is gebeurd). Ik hoop niet dat ik nu je beeld in elkaar schop?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. " @aart: Ik ben "aanhanger" van Barracuda, maar ik heb geen prik gehaald. Niet vanwege de troep, maar omdat ik dacht "het zal allemaal wel loslopen" (wat ook is gebeurd). Ik hoop niet dat ik nu je beeld in elkaar schop? "

  Jaja, dat is netzoiets als 'ik steun de missie in Irak maar ik ben wel tegen oorlogsgeweld'.

  Want waarom dacht jij dat de M-griep wel zou meevallen, wat zijn je argumenten ?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Barracuda heeft kennelijk al een overdosis van die toffe shotjes gehad ...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het kabinet is ongetwijfeld gevallen omdat ze een griepprik hebben gehaald.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @hoebedoelje. Als ik al jouw taalfouten zou moeten corrigeren heb ik een dagtaak. Om over je denkfouten maar te zwijgen. Want natuurlijk is er verband tussen inhoud en vorm. ‘Niet-nadenken’ en ‘zomaar-wat-opschrijven’ zijn rechtstreeks aan elkaar gekoppeld.

  Nog één keer de ‘Basic Facts’:

  1. Griep is niet onschuldig. Elk jaar overlijden er zo’n 800-1000 mensen in Nederland door de griep. Een gezond mens heeft weliswaar een zeer kleine kans op overlijden, maar zelfs voor hem/haar zijn er risico’s op complicaties bij luchtwegaandoeningen of op hartaanvallen bij griep. Curatief is er eigenlijk niets aan te doen behalve uitzieken. En preventief is er alleen de griepvaccinatie.

  2. Er is een veelvoud van goed, onafhankelijk, wetenschappelijk onderzoek dat het belang van de preventie van griep d.m.v. vaccinatie bij mensen uit de risicogroepen ruimschoots heeft bewezen. Allemaal op internet te vinden.

  3. De vaccins bestaan al heel lang en zijn uitentreuren onderzocht, ook op lange termijn effecten en bijwerkingen. Het onderzoek dat Barracuda aanhaalt is slechts het zoveelste voorbeeld daarvan. Dat het virus voortdurend muteert, en er dus nieuwe vaccins nodig zijn, doet daar niets af.

  4. Elk geneesmiddel heeft bijwerkingen. Die zijn meestal minder dan die van de ziekte waarvoor ze zijn bedoeld. In ieder geval genees je de meeste aandoeningen niet door het slikken van extra vitamines en het drinken van kruidenthee. Wie dat denkt wens ik veel beterschap als hij/zij een tumor heeft of een gevaarlijke infectie. Dat je gezond moet eten en bewegen is evident genoeg.

  5. De Mexicaanse griep viel gelukkig mee en met de wijsheid achteraf kan je constateren dat het allemaal wat minder had gemogen. Ik had de reacties wel kunnen voorspellen als het niet zo was geweest: ‘Wat zitten de medici/ artsen/ autoriteiten, enz. toch weer te slapen’? ‘Waarom nemen ze niet tijdig maatregelen?’, enz., enz. Het verloop van een pandemie is nu eenmaal niet te voorspellen.

  2+2=4 en dat blijft zo tot dat iemand kan aantonen dat het antwoord ‘5' moet zijn. Zo is het dus ook met medisch onderzoek.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. @Rover, zielepootje, heb jij weleens meegedaan aan het nederlands dictee, en hoeveel fouten had je ?
  En verder, ik reageer tussendoor en de eventuele typefouten zullen me worst wezen, maar verbeter ze gerust, ga je gang, ik hou je niet tegen.

  En hoe zit het dan me de landen waar niet gevaccineerd is, daar is helemaal niets bijzonders gebeurd en dat was voorpseld maar daar wilde je niet naar luisteren, dus spaar je adem !!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. En dan kan je wel heel interessant en quasi intelligent gaan doen met je 'Basic Facts' maar het is een Fact dat de horrorvoorspelling in de verste verte niet is uitgekomen zoals voorspeld !!

  Dus nogmaals;

  SPAAR JE ADEM !!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Het zou goed zijn als mensen de, zo u wilt 'griep-hoax' los zien van de anti-griepprik-hoax. Inderdaad, dat laatste zonder aanhalingstekens omdat over het eerste nog enorm veel te zeggen valt, maar het tweede zo vast staat als een huis. Het 'ja maar... omdat hullie deden zullie' is een domme discussie waarin je niet moet willen verzanden. Two wrongs don't make a right, zoals men ook wel zegt.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Een meer medisch inhoudelijke bespreking van het geval Jennings en waarom vanaf het begin experts al vonden dat haar klachten psychosomatisch moesten zijn, vind je hier.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. @hoebedoelje: echt ongelooflijk, je kan werkelijk geen bericht schrijven ZONDER taal- en typefouten. Het verschil tussen die twee zal je ook wel niet opvallen.

  Ik constateer verder dat je op geen enkele 'Basic Fact' ingaat en dat je al TIG keer antwoord heb gehad op jouw vraag hoe dat nu zit met die pandemie voorspelling.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. @Rover, ik begrijp je reactie wel, het is pure onmacht, je hebt niets te vertellen dus dan ga maar over de vorm mekkeren, je moet wat zal je denken maar je kan ook gewoon je adem sparen en je druk maken om de dingen die er werkelijk toe doen, maar ja daar heb je de broodnodige intelligentie niet voor.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Pfft. Gelukkig ga ik nu niet naar de hel voor het bekijken van dat filmpje van dat dystonie-fakertje.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. @hoebedoelje: Ik heb geen keiharde argumenten. Dit was gewoon mijn gevoel als nuchtere Hollander in combinatie met mijn ervaringen met de griepprik algemeen die ik al jaren niet meer neem vanwege ervaringen uit het verleden.

  Ik heb mijn besluit dus kunnen nemen zonder me in uberhaupt te verdiepen in wat er in die prik zit/zat.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. "Dit was gewoon mijn gevoel "

  @Deweb, zoiets vermoedde ik al, en ik vind het ook een slim besluit.

  Maar ik vroeg dit omdat hier altijd naar 'keihard wetenschappelijk bewijs' gevraagd wordt, met gevoel kunnen ze hier zogenaamd niets.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Toen ik het filmpje van Desiree Jennings destijds op dumpert zag geloofde ik er al geen bal van. En volgens mij was het ook wel een beetje 'te' om door vaccincomplotters aangehaald te worden. Ik kan weinig nederlandse complotblogs vinden (op xandernieuws na) waar er serieus op de zaak wordt ingegaan (niet echt goed gezocht hoor). Amerika is natuurlijk een ander verhaal, maar daar gelooft de helft ook dat ze nooit op de maan zijn geland.

  BeantwoordenVerwijderen