maandag 1 februari 2010

Groen complot

En Osama, hij leefde voort. Ja, we waren hem bijna vergeten, maar dank zij de FBI weten we nu ongeveer hoe hij eruit moet zien: namelijk als Gaspar Llamazares van de linkse partij IU uit Spanje. De laatste dagen wemelt het ook nog eens van de Osama boodschappen. Kan best zijn dat Osama zich in zijn grot verveelt. Geld voor een beetje goeie aanslagen heeft hij niet, vandaar die mislukte aanvallen met broekbommen natuurlijk. Maar Barracuda vermoedt iets anders. Per slot van rekening is Osama al zeker drie keer dood gegaan. Een wederopstanding kan nog, maar drie keer is scheepsrecht.

Eerst eiste Osama de mislukte aanslag met kerst op een vliegtuig boven Detroit op, maar verrassender is zijn meest recente boodschap. Osama roept daarin de wereld op om Amerika en alle andere geïndustrialiseerde landen te boycotten, vanwege de 'opwarming van de aarde'. Bin Laden beschuldigt het Westen voor de honger, de vermeende opwarming van de aarde en de overstromingen: 'Dit vraagt om drastische maatregelen en geen halve die alleen gedeeltelijk het effect van klimaatverandering tegengaan'.

Barracuda weet het zeker. Deze Osama is een links complot. Het was door die vergissing met Gaspar bijna uitgelekt, maar boodschappen over het milieu kunnen natuurlijk alleen maar uit de koker van GroenLinks komen. Kan maar zo dat Femke een goeie stemimitator heeft ingehuurd om ons eens goed te schrik aan te jagen, zeker nu blijkt dat klimaatrapporten door studenten aardrijkskunde worden geschreven. Barracuda weet nu al waar het de volgende keer over gaat: een breder welvaartsbegrip, de zegeningen van de kilometerheffing en tien verbeterpunten voor de ov chipkaart.

10 opmerkingen:

 1. Een paar jaar later dan zelfs de domste tokkie kom je er nu ook achter dat Osama Bin Laden niet bestaat?

  Dat Al Qaeda gewoon een virtueel vijandsbeeld van Westerse veiligheidsdiensten is?

  Werd tijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Savalle, je bent je blogje aan het versloffen. Al een week geen berichten meer.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een paar jaar later dan zelfs de domste tokkie kom je er nu ook achter dat Osama Bin Laden niet bestaat?
  .

  Niet meer leeft bedoel je?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. "Een paar jaar later dan zelfs de domste tokkie kom je er nu ook achter dat Osama Bin Laden niet bestaat?"

  Het bestaan van Osama is allang aangetoond via zijn nakroost. Overigens heb ik mij nooit uitgelaten over het wel of niet meer in leven zijn Osama, domweg omdat we daarover niks weten. Maar complotters als Savalle weten het altijd weer beter.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wow, savalle denkt dus echt dat bin laden nooit bestaan heeft?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. OMFG. Moet ik jullie nu echt ook nog uitleggen dat er een verschil is tussen de persoon Bin Laden en het terreurmerk Bin Laden© ?

  Waar zijn jullie de laatste 8 jaar gweest? In de grotten van Tora Bora?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. nou, ik ben eigenlijk wel benieuwd naar je uitleg :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. " Deze Osama is een links complot "

  En de andere Osama is een rechts complot.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nou ja zeg... Dit stukje komt wel echt van de hand van Barra zelf?

  Rare complotter van me :P

  *knuffelt Barra*

  BeantwoordenVerwijderen