woensdag 5 mei 2010

Bommen en granatenEen bomauto bij Times Square in New York en de Zappies komen alweer aangehold: false flag! Denk vooral niet dat er ooit nog ergens een serieuze bomaanslag wordt gepleegd, want het is per definitie allemaal fake. Er kwam rook uit de wagen, dus moest de auto gevonden worden. 'Wat dacht je er van dat de motor van de auto nog draaide en dat de alarmverlichting knipperde?!!??!!' Bewijs!!!! O ja, en de bom ontplofte ook al niet vanwege fouten. Terwijl dat in Pakistan wel lukt. En de video's steeds beter worden.

Ook een leuke: SITE Intelligence, 'woordvoerder van de Mossad', heeft de schuld van de aanslag alweer bij de Pakistaanse Taliban neergelegd. 'Hoewel de groep slechts twee personeelsleden heeft, lukt het ze steeds wanneer het Israël goed uitkomt de beschuldigende vinger naar iemand te wijzen, en op magische wijze een ongelooflijk stukje informatie ergens vandaan te toveren.' Hoe is het toch mogelijk dat deze club met beschuldigende vinger naar iemand wijst. Daar moet vast iets achter zitten.

Inmiddels hebben de Amerikaanse autoriteiten een man opgepakt: een 30-jarige Amerikaan van Pakistaanse afkomst. Hij zou de Nissan Pathfinder in de afgelopen drie weken hebben gekocht. De man zou contant hebben betaald. Hij bezocht onlangs nog Pakistan. Man van Pakistaanse afkomst? Hoax! Een Zappie: 'Het wordt later allemaal wel tegengesproken, maar het zaadje in de koppies van de mensen is al weer aan het kiemen.'

Barracuda is zwaar onder de indruk van het analytische vermogen van de Zappies. Wat een deterministisch talent gaat er toch verloren aan al deze knappe koppen die ons dagelijks inwijden in de geheimen van de Powers that Be. De hele dag zitten deze alwetenden op hun zolderkamers hun scherpe geest te slijpen aan onze domheid, en je vraagt je onwillekeurig af: waarom hebben anderen dat unieke talent nog niet ontdekt?

11 opmerkingen:

 1. Vergeet men niet dat de politie vanaf het begin zei dat men niet zo geloofde in die Pakistaanse Taliban, ondanks dat ze het hadden opgeeist?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Blijkbaar ziet Barracuda alles met de bril van de complotter. Overigens komt dit artikel, dat men her en der kan lezen van de hand van Gordon Duff, nou niet zomaar de eerste de beste. Toevallig net een artikel gelezen op Aart Liberty, dat weinig van doen heeft met complot denken, maar gewoon met realisme.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Had een grap willen maken over de dam, en zelfs dat is volgens zappies verdacht.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aart Liberty en realisme? Mag ik even lachen?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aart Liberty en realisme? Mag ik even lachen?.

  Ik moest ook even 2 x lezen voordat ik geloofde dat beide in 1 zin genoemd werden :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @Rogier: Praat ons bij alsjeblieft.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. 'Wie is er verantwoordelijk voor de paniek bij de Dodenherdenking op de Dam ?
  Is het de schuld van die ene verdwaasde Mokummer ?
  Of is er meer aan de hand ?

  Al jarenlang worden we door de media bestookt met verontrustende berichten.
  Bommen in rugzakken, bommen in flesjes water, bommen in onderbroeken, verdachte pakjes.
  Sommige politici wakkeren de angst aan met vage beschuldigingen en amateuristisch in elkaar geknutselde propagandafilmpjes.
  Sinds september 2001 krijgen we elke dag Twee Minuten Haat voorgeschoteld.'

  En meer van die onzin...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die uitleg van Rogier over De Dam!

  Ik heb me echt zitten bescheuren, wat een realisme en wat een ontledingsvermogen. Die is rijp voor het Pieter Baan Centrum.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik hoop dat je mij niet bedoelt, want het was een citaat van Zaplog.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Toch aardig om te horen dat glommalee het er wel mee eens is dat op zaplog veel onzinnigheid te vinden is :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. glommalee zei...
  ... Toevallig net een artikel gelezen op Aart Liberty, dat weinig van doen heeft met complot denken, maar gewoon met realisme.

  Je wordt echt steeds kanslozer Aart.
  Denk je nou echt dat niemand weet jij Glommalee bent?

  Zielige dreutel ben je toch.

  BeantwoordenVerwijderen