dinsdag 25 mei 2010

Hogepriesters

Curieus: Het Vrije Volk dat zich gewoonlijk opwindt over de islam en de linkse kerk stort zich nu ook al op Bilderberg conferentie. De 'hogepriesters van de globalisering' zullen tussen volgende week in Barcelona bijeenkomen om 'het verdere lot van de wereld' te bepalen.

Meestal diept auteur E.J. Bron (Duitstalige) bronnen op waaruit blijkt hoe bont immigranten het nu weer hebben gemaakt in zeg Denemarken of een ander (bijna) buurland, maar het Bilderberg-verhaal komt van Kopp Verlag: Informationen, die Ihnen die Augen öffnen. De auteur Andreas von Rétyi is echter een oude bekende. Die schreef al eens een boek over Skull & Bones, over geheime macht van Amerika's elite, en een blik op zijn site verraadt al meteen dat je Von  Rétyi eerder in de hoek van Argusoog moet zoeken.

En dan begrijpen we ook waarom de Duitser Bilderberg met het grootste gemak koppelt aan de varkensgriep en de economische crisis. 'We hoeven ons alleen maar te herinneren, hoe de mediawereld ons onder bijna middeleeuws aandoende gruwelijke scenario’s van pandemische vernietiging bedolf – en dat in een bijna meedogenloze, grote gelijkschakeling. Toen uiteindelijk de kostbare overeenkomsten voor de entstoffen waren ondertekend, werd er toch het signaal ”veilig” gegeven. Ja, wat denk je waarom?' 

Omdat de Bilderbergers van plan om met paniekzaaierij 'een grotere bereidheid te verkrijgen tot het inrichten van overkoepelende instanties, vooral die van een wereldgezondheidsministerie, vertegenwoordigd door de Wereldgezondheidsorganisatie WHO.' En daarnaast zorgden de elitaire krachten voor een veelomvattende globale recessie teneinde een wereldministerie van financiën te scheppen.

Hoe je met een sterk in samenstelling wisselende bezetting - er komen toch echt telkens andere genodigden naar Bilderberg - het lot van de wereld kunt bepalen schijnen alleen Von Rétyi en consorten te begrijpen. Opmerkelijk is dat de complotters nog geen verband hebben gelegd tussen de vorige Bilderberg conferentie in Athene en economische crisis in Griekenland, hoewel die eurocrisis nou juist indruist tegen alles dat een een wereldministerie van financiën zich zou wensen. Daarnaast was de Mexicaanse griep buitengewoon slecht getimed ruim twee maanden voor de Bilderberg conferentie, en kon de griep toch echt moeilijk zijn geregisseerd vanuit Athene. Associatief complotdenken is kennelijk toch moeilijker dan men denkt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten