maandag 22 augustus 2011

Borg

Het gaat helemaal niet goed met de onlinelekkers en -slopers. Zo heeft Daniel Domscheit-Berg, voormalig Wikileaks-lid, vlak voor zijn gedwongen vertrek bij de online klokkenluider maar liefst 3500 niet gepubliceerde bestanden gemold. Daaronder de complete no-fly-lijst van personen die niet van of naar de Verenigde Staten mogen vliegen, 5GB aan data over de Bank of America en bakken info over Neo Nazi-bewegingen. Domscheit-Berg kon niet langer door een deur met Wikileaks-blokhoofd Julian Assange, wiens roem hem naar het hoofd zou zijn gestegen. Assange zou met juridische stappen hebben gedreigd, waarop Domscheit-Berg (die man heet echt zo) onder het mom 'niet veilig' het hele rimram wiste. De Duitser heeft de transparanter opererende klokkenluiderssite OpenLeaks opgezet.

Sinds de aanhouding van Assange als gevolg van zijn Zweedse slippertjes, die hij maar bleef ontkennen, is het inderdaad rap bergafwaarts gegaan met Wikileaks. Assange zit als enige tijd min of meer gevangen in een huis in Engeland met een elektronische enkelband en heeft weinig bewegingsruimte. From Hero to Zero in 987.288 documents.

Waar het ook absoluut niet goed mee gaat het anonieme hackerscollectief Anonymous, dat zich steeds meer gedraagt als de Borg: verzet is zinloos. Afgelopen week werd de database van de politie van de metro van San Francisco maar weer eens online gezet, waaronder adresgegevens en wachtwoorden van meer dan honderd agenten, omdat een van hen een passagier had doodschoten. Maar dus ook van gewone passagiers die helemaal niks met dat incident te maken hebben. Zo zijn onze manieren. Een van de leden van het collectief heeft nu openlijk afstand genomen van Anonymous en de vrolijk meehackende clubjes AntiSec en LulzSec. De acties eerder tegen Sony en nu weer BART waren in zijn ogen fout. Daarop nam de leiding afscheid van hem op een zombie-achtige toon alsof het Deltakwadrant zelf sprak. Hoe fout wil je het hebben?


10 opmerkingen:

 1. Ik zou dit graag met greteha wildermans en al zijn judeosloofjes hier op dit blog wensen te gaan doen! En dat zal ongeschoren absoluut zekers gebeuren hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jezus, deze video mag dan fake zijn, Adamas, maar jij bent rijp voor gedwongen opname.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed ik zal dan wel volgens jou in den here opgenomen willen zijn, jij zal echter als farizeëische mensverrader, alleen nog maar 7-kleuren nazionistische stront kunnen schijten 'pyt'...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Barracuda wat is dit toch? Iedere keer dat ik je blog bezoek flipt mijn anti-virus, anarchiel heeft geen certificaat zus en zo... Daarnaast is jouw pagina de enige op het hele web waarbij mijn pc opeens in slow-motion stand overgaat. Het lijkt wel de beruchte bullet-mode uit The Matrix.

  Adamas de Poepzuivere. Even met alle ernst. Niet zo lang geleden verklaarde jij het web te verlaten om voortaan on-life Lucifer te bestrijden ter voorbereiding van Zijn terugkomst. Hoe staat het daarmee?

  Ik hoop dat je in fatsoenlijk Nederlands kunt antwoorden anders mep ik je weer om de oren met je eigen wartaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @gadverdejood:.
  Aan jouw verkankerde demonensoort besteed ik überhaubt geen enegie meer. Vind jij dat erg? Homofobisch verneukte tyfus idijood hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik weet niet waarom maar Assange en wikileaks doen me helemaal niets, nooit gedaan ook.

  Maar desondanks vind ik het onbegrijpelijk dat de persoon die schuil gaat achter de nick @baggercuda ditsoort artikelen schrijft terwijl hij onder geen enkel beding zijn identiteit wilt prijs geven maar wel verkondigt 'als je niets te verbergen hebt dan heb je ook niets tevrezen' om zodoende de politiestaat door de strotten te trappen.

  Het enige wat dan overblijft; dit is een NSB, een SS, een KGB, een Stasi, een gedachtepolitie, site. Of iets in die geest.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @gadverdejood:.
  Aan jouw verkankerde demonensoort besteed ik überhaubt geen enegie meer. Vind jij dat erg? Homofobisch verneukte tyfus idijood hahaha...


  Ik ga er maar vanuit dat je het gewoon niet meer tegen me op durft te nemen. Begrijpelijk ouwe. Geeft niks.

  I win!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. 'Barracuda wat is dit toch? Iedere keer dat ik je blog bezoek flipt mijn anti-virus, anarchiel heeft geen certificaat zus en zo..'

  Dat is de link in de blogroll die deze foutmelding geeft. Ik kijk het even aan, want als ik hem verwijder zie je hun berichten niet meer.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. want als ik hem verwijder zie je hun berichten niet meer.

  Is dat zo rampzalig dan?

  rampzalig... mooi woord is dat. Ramp en zalig. Ja rampen zijn zeker zalig. We genieten ervan.

  Zijn er trouwens meer reageerders hier bij wie tijdens het bezoeken van deze website de computer op slow-motion stand overgaat?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zeg Adamus rochelende trekpaal, zit je stront weer vastgeveterd om je snoeihard mislukte porem? Waarom ga je de uitdaging niet aan? Dat wil zeggen, in fatsoenlijk Nederlands verklaren waarom je in godesnaam bent teruggekeerd nadat je verklaard had het web te verlaten om aan een kruistocht tegen Here Satan deel te nemen? Is het gewoon zo dat je eigenlijk je huis niet uitdurft Bang dat de judeosloofjes en filosemitisch gehersenspoelde nazionisten met demonisch gedreven kankerhaat je van je fiets zullen trekken? Om je daarna te bloot te stellen aan een aantal passages uit de Kabbala en een goeie verkrachtbeurt op zijn doggy midden op straat? Is dat het? Ik bedoel, zeg het maar....

  BeantwoordenVerwijderen