maandag 29 augustus 2011

Clark, Spin en Duns

Sneller dan orkaan Irene Manhattan had bereikt, kwam Het Vrije Volk dit weekend met zijn Nieuwe Formule. Precies op het moment dat in Oslo Breivik II, met nazi-verleden, werd opgepakt. Zou dat nou toeval zijn?

Barracuda vermoedt namelijk dat de initiatiefnemers Clark, Spin en Duns afstand hebben willen nemen van de extreme standpunten na de incidenten in Noorwegen. Het hele archief is opgeruimd en ook zijn de namen van de initiatiefnemers nergens meer terug te vinden. Aan de super duper lay out - met Buienradar en een Elsevier gadget - kan nog geen kwartier zijn besteed.

Kort voor deze retooling lazen we bij het Vrije Volk nog een interessante verklaring (inmiddels ook verdwenen), die erop neerkwam dat de bezoekcijfers van HVV in de loop der jaren dramatisch zijn teruggelopen, zelfs gehalveerd, naarmate de extreme standpunten toenamen. Dat laatste heeft Barracuda er even aan toegevoegd, want er volgden nog wat argumenten die in tot voor kort blijkbaar geen belemmering voor de redactie vormden, zoals het tijdrovende beoordelen, redigeren van opinie-artikelen en het gebrek aan (constante) kwaliteit. 

Enkele verbannen schrijvers zijn nog volop aan het uithuilen in de diverse forums, inmiddels duiken links en rechts nieuwe brulblogjes op, zoals Politiekincorrectblog en Brekebeen. Kwaliteit: pre-LOI schrijfcursus. Zal Barracuda niets verbazen als deze webstekken al na twee maanden weer worden verwaarloosd.

HVV is inmiddels, zoals men had beloofd, aan het koppensnellen geslagen. Voor het plaatsen van een paar linkjes naar Likud.nl of Artikel 7 vragen de samenstellers godbeterhet nog een vrijwillige bijdrage via de Stichting Endangered Freedom. Die naam is wel erg toepasselijk nadat HVV-baas Duns alias Ivo Renkema (met nog maar negen vrienden bij Facebook) zowat zijn hele lezersgroep heeft weggejaagd.

94 opmerkingen:

 1. ""Zal Barracuda niets verbazen""

  Maar wie is @Barracuda dan? @Barracuda loopt weer met namen te smijten, dat is allemaal leuk en aardig, maar wie is @Barracuda dan, wat is zijn naam?

  Ik zie het al voor me, @Barracuda wordt uitgenodigd voor bv een talkshow om zijn verhaal te doen; @Barracuda met een sjaal om z'n hoofd, pet op, zonnebril op, stemvervormen etc.. want zijn identiteit mag absoluut niet bekend worden!! En compleet onherkenbaar zal hij het nederlandse volk wel even vertellen wat ze wel en niet moeten denken en/of geloven, en hij zal diverse namen noemen om ze vervolgens tot aan de grond aftebranden.

  Hmmmm.. maar waar hebben we die klederdracht eerder gezien?? Oh ja, bij terroristen die een heilige oorlog voeren en in een obscuur filmpje bij de gegijzelde de strot doorsnijdt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het lijkt zelfmoord. De opmaak is om te huilen en we krijgen slappe verhaaltjes over PvdA-pedonetwerken voorgeschoteld. Nog even en ik ga het oude HVV missen. Iemand als ds. Ben Kok leverde toch regelmatig hoogst vermakelijke stukjes aan.

  Het zou me trouwens niets verbazen wanneer ook Art.7 binnenkort probeert de gekken te dumpen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @geendank, iedereen weet dat HVV van Duns is. Dus er loopt niemand met namen te smijten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ""iedereen weet dat HVV van Duns is.""

  Precies, maar niemand weet van wie, of wie @Barracuda is, behalve dan dat het een terrorist is die een heilige oorlog voert.

  Mijn opmerking was dan ook een algemene opmerking.

  Maar btw, was het niet de bedoeling dat jullie me zouden negeren?! :o))

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ehh Sjaak, ik had nog nooit van Het vrije Volk gehoord voordat ik mijn Blog opstartte. Dus wat moet ik daarmee te maken hebben?

  Mijn Blog is opgezet naar aanleiding van een ruzie met Tofik Dibi en bedreigingen van hem. Dit verhaal van mij stond eerst op 2 andere Blogs, maar omdat ik mijn verhaal digitaal veilig wilde stellen en de respons van mensen erg positief waren, heb ik dit Blog opgezet en ben ik voorlopig een beetje verder gegaan nadat mensen mij aanspoordden om ook over andere zaken iets te gaan schrijven. Een soort van uit de hand gelopen hobby dus.


  Dit kan je ook terugvinden op mijn Blog. Dus wat je hier neerzet, is allemaal bevooroordeelde LOI journalistiek.

  Blogs als deze, Amsterdam post, Het vrije volk etc. etc. ken ik pas sinds gisteren omdat ik in mijn stats aardig wat traffic vandaan ziet komen van deze sites.

  Maar 1 ding is wel duidelijk voor mij als ik deze Blog even scan; Blogs van rechtse signatuur zitten jou volgens mij aardig dwars.

  Meld je aan bij het zinkende schip wat Joop heet, zal je goed doen denk ik. Hoop ik ondertussen met jou mee dat mijn Blog verwaarloosd gaat worden.

  Ciao!
  Marcel,

  Redacteur Politiek incorrect.
  http://politiekincorrectblog.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leer eens schrijven, grapjas. En ben je echt een travestiet?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben weer in een links bolwerkje beland hoor. Het begint al in dit artikel met Nazi's en een geflipte gek uit Noorwegen die 77 kindjes had neergeknald. Dit word uit pure wanhoop dan weer gelinkt aan PVV aanhangers. En als toetje krijgen we weer slappe opmerkingen over de bekende VORM en toon. Lachwekkend dat linksch, gefrustreerde gebrabbel. Totaal niets in te brengen tegen de PVV en het nieuwe beleid.

  Heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Welk nieuw beleid, Oraal? Volgens mij gedoogt de PVV alleen maar.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @M.Oraal

  Geflipte gek? Je bedoeld de overtuigde Wilders-fan Anders Breivik? Hoezo, Barracuda linkt Breivik aan Wilders? Dat deed Breivik zelf, dat hoefden wij echt niet voor hem te doen.

  Goh joh, dus jij bent bedreigd door Tofik Dibi? Vertel eens, waarmee heeft hij jouw bedreigd?

  Welk nieuw beleid heb je het trouwens over? De wens van je Blonde Fúhrer miljoenen moslims te deporteren? Dat is geen beleid, dat is voorlopig nog een utopie. Nou ja, voor jouw als extreemdomrechtse malloot zal het onderscheid tussen 'beleid' en 'utopie' wel niet erg duidelijk zijn. Nog effe wachten tot Wilders' minister-president wordt en in alle ernst kan gaan werken aan het Vierde Rijk.

  Overigens vorm jij de perfecte illustratie van de hypothese dat PVV-aanhangers óf oliedom óf fascistoïde schorem zijn. Of beiden, natuurlijk, zoals in jouw geval.

  PS

  Probeer voortaan woorden met meer dan vijf letters te vermijden.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Moet je teleurstellen Oraal, dit blog heeft niks met links en ook niet met rechts. Ben nogal agnostisch, vrees ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. moraal vergeet voor het gemak dat breivik zichzelf heeft gelinkt aan onder anderen wilders

  verder vraag ik me af waar toch die opbessie met links vandaan komt...

  BeantwoordenVerwijderen
 12. @Truth

  Omdat voor extreemoliedomrechts ALLES wat niet voor 100% overeenstemt met de mening van Wilders links is. Zo wordt Peter Breedveld (een rasechte liberaa) steevast ingedeeld bij links, maakt niet uit hoe vaak Breedveld zegt in sommige opzichten gewoon rechts te zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. "" Barracuda zei...
  Moet je teleurstellen Oraal, dit blog heeft niks met links en ook niet met rechts. Ben nogal agnostisch, vrees ik.

  29 augustus 2011 13:09""

  Klopt, dit blog heeft helemaal nergens iets mee, daarom gaat dit blog ook nergens over :o))

  BeantwoordenVerwijderen
 14. @vandergalien: daar zat ik ook net aan te denken: als je maar rechts genoeg bent is al het andere links....

  BeantwoordenVerwijderen
 15. "" De wens van je Blonde Fúhrer miljoenen moslims te deporteren?""

  Dat is niet goed weergegeven, hij had het over criminele allochtonen terug naar het land van herkomst te sturen.

  Als ik een misdaad pleeg in jullie geliefde VS, geheid dat ze me het land uitzetten, en wat is daar mis mee?

  En ik begrijp dat islam geknuffel niet, zeker niet door die zelfbenoemde zogenaamde rationalisten.

  De islam is gewoon een achterlijke religie, zoals elke religie achterlijk is.

  Voorheen waren vooral links en de intelligentsia voorvechters van de verlichting, van de seculiere staat, van de scheiding tussen kerk en staat, van de otnkerkelijking, van het losmaken van de religieuze dogma's, daarom kunnen wij nu gewoon grappen maken over jezus en de bijbel etc, eindelijk frisse lucht.

  Maar de hedendaagse linksche mensch en "inllegentsia" -en niet te vergeten de zelfbenoemde zogenaamde rationalisten- die slaan helemaal op tilt als je kritiek op de islam hebt, dan beginnen ze te schuimbekken en te schelden met 'intolerante racistsche fascistische xenofoben' etc.. maar als je kritiek op de bijbel hebt dan staan diezelfde mensen te applaudiseren. Aan de ene kant wordt een religie gedumpt en aan de andere kant halen diezelfde mensen een nieuwe religie binnen. Het is te gestoord en te krom voor woorden, en dat hebben we te danken aan de nieuwe cq de hedendaagse dogma's, die ons opgelegd worden door het grootkapitaal, de eenzijdige tolerantie.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. @vandergalien:

  De uitspraken van wilders over moslims liegen er niet om:

  “Mocht het ooit tot rassenrellen komen, wat ik dus echt niet wil, dan hoeft daarvan niet bij
  voorbaat een negatieve werking uit te gaan.”
  Geert Wilders, HP/De Tijd HP/De Tijd, 6 februari 2004

  “We moeten de immigratie van moslims stoppen”.
  Geert Wilders De Limburger, 4 september 2004

  “We moeten de immigratie van moslims stoppen”.
  Geert Wilders De Limburger, 4 september 2004

  “Nederland is voller dan vol wat betreft niet-westerse allochtonen, vooral van islamitische
  afkomst.”
  Geert Wilders, Volkskrant, 9 oktober 2004

  “De immigratie uit niet-westerse landen moet de komende jaren geheel worden verboden.”
  Geert Wilders, NRC Handelsblad, 22 juli 2005

  “De omgang met de islam en moslims in ons land moet dus minder vrijblijvend worden. (..) De
  analyse is helder, we hebben een groot probleem met de islam, ook in Nederland. (..) Immigratie uit islamitische landen moet worden verboden"
  Geert Wilders, NRC Handelsblad, 22 juli 2005

  “We hebben een gigantisch probleem met moslims, het loopt aan alle kanten de spuigaten uit.”
  Geert Wilders, Interview in De Volkskrant, 7 oktober 2006

  “We moeten de tsunami van de islamisering stoppen.”
  Geert Wilders Interview in de Volkskrant, 7 oktober 2006

  Wat is het eerste dat u verandert als u het morgen voor het zeggen krijgt in Nederland? “De
  grenzen gaan nog diezelfde dag dicht voor alle niet-westerse allochtonen.”
  Geert Wilders, interview in de Volkskrant, 7 oktober 2006

  "Ik ben hier gekomen om te waarschuwen voor een ander gevaar, de islam. De islam doet zich
  voor als een religie maar ondertussen heeft het een ander doel; overheersing van de wereld, een
  heilige oorlog, de sharia en het einde van de scheiding tussen kerk en staat. Het is geen religie het is
  een politieke ideologie. Het eist je respect maar heeft geen respect voor jou."
  Geert Wilders' geplande speech in London, PVV-website 12 februari 2009

  BeantwoordenVerwijderen
 17. @Truth

  Je komt het omgekeerde ook wel tegen bij domlinks waar elke loslopende koddebeier tot 'fascist' wordt bestempeld.

  Over de PVV kunnen we natuurlijk kort zijn: wanneer je de Koran wilt verbieden ben je dus fascistisch. Klaar, einde discussie. Hebben we het nog niet eens gehad over de stadscommando's, knieschotbrigades en andere geweldsfantasieën waar de PVV-aanhang zo dol op is.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. “De islam zal bij een continuering van het huidige wanbeleid het Westen overwinnen en
  overheersen. Maar dat gebeurt niet zolang ik hier ook maar iets voor het zeggen heb!”
  Geert Wilders op GeenStijl, 23 januari 2007

  “De eerste islamitische invasie werd na de verovering van Spanje, Portugal en het zuiden van
  Frankrijk in het jaar 732 gestopt bij Poitiers en de tweede invasiepoging door de Ottomaanse
  Turken werd voor de poorten van Wenen gekeerd toen ze daar in 1683 gelukkig de pan in werden
  gehakt.” “... het aantal islamieten in ieder Europees land neemt meer dan zorgwekkende vormen
  aan.” “De PVV zal zich met man en macht verzetten tegen deze derde islamitische invasiepoging.”
  Geert Wilders op GeenStijl, 6 februari 2007

  “We willen genoeg. De grenzen dicht, geen islamieten meer Nederland in, veel moslims
  Nederland uit, denaturalisatie van islamitische criminelen...”
  Geert Wilders, interview in De Pers, 13 februari 2007

  “Als moslims hier willen blijven, moeten ze de helft uit de Koran scheuren en weggooien.”
  Geert Wilders.nl, De Pers, 13 februari 2007

  “Maar ik wil niet dat er meer moslims in Nederland komen, ik wil liever dat het er minder
  worden. Dus wil ik de grenzen voor migranten uit moslimlanden dichtgooien. Bovendien wil ik
  moslims aanmoedigen om Nederland vrijwillig te verlaten. De demografische ontwikkeling moet zo
  worden, dat de kans klein is dat er weer twee in het kabinet komen. Er is nu teveel islam in
  Nederland.”
  Geert Wilders, NRC Handelsbad, 24 februari 2007

  “Ik heb genoeg van de Koran in Nederland: verbied dat fascistische boek.”
  Geert Wilders, Volkskrant 8 augustus 2007

  "De kern van het probleem is de fascistische islam, de zieke ideologie van Allah en Mohammed
  zoals neergelegd in de islamitische Mein Kampf: de Koran."
  Geert Wilders, Volkskrant, 8 augustus 2007

  “Die [politici] hebben lak aan de belangen van de Nederlandse burger en meewerken aan de
  transformatie van Nederland in Nederabië als provincie van de islamitische superstaat Eurabië. “
  Geert Wilders, Volkskrant, 8 augustus 2007

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Vooral die laatste sluit goed aan bij breivik:

  “Die [politici] hebben lak aan de belangen van de Nederlandse burger en meewerken aan de
  transformatie van Nederland in Nederabië als provincie van de islamitische superstaat Eurabië. “

  BeantwoordenVerwijderen
 20. @Truth

  Bekijk ook deze video eens: http://turktube.tv/tv/video/video/26256/Geert-Wilders-New-York-City

  Op de vraag hoe te 'getting rid of moslims" antwoordt Wilders dat "deporting muslims" een goed idee is. Helemaal niks over criminele moslims, gewoon "moslims".

  Iedereen met een minimum aan gezond verstand realiseert zich natuurlijk dat het deporteren van miljoenen moslims uitsluitend kan met gebruik van geweld. Aan mensen die bereid zijn daar aan mee te werken zal geen gebrek zijn. De hele achterban van Amsterdam Post, om te beginnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. @Truth

  De samenzweringstheorieën van Bat Ye'or over Eurabië maken een integraal onderdeel uit van het denken van de PVV. Dat betekent dus dat een volstrekt krankzinnige complottheorie aan de basis ligt van een partij die zich dicht bij het centrum van de macht bevindt.

  What, me worry? Nou, reken maar van yes.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. @john

  Tsja, echt veel verstand heb jij niet van de politiek en de gedoogconstructie. Het gedoogaccoord wel eens gelezen knul? In ruil voor de uitvoering van dit BELEID gedoogd de PVV het regeeraccoord.

  Moet je nu echt Eistein heten om dit te kunnen bevatten?

  En zie hier het (een) resultaat: http://politiekincorrectblog.blogspot.com/2011/08/asielaanvragen-uit-moslimlanden.html#more

  Sterkte joh!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. ""knieschotbrigades""

  Hij had he tover 'knieschot' naar aanleiding van de strandrellen waar iemand doodgeschoten is, wat is erger, doodshieten of een knieschot?! En dat er iemand is doodgschoten daar horen we jullie dan weer niet over, dus waar heb je het dan over??

  Dus ook jullie manipuleren de boel.

  Waarom dat islamgeknuffel?

  Ik ben ook geen Wilders aanhanger, maar moet dat automatisch inhouden dat ik religies moet gaan knuffelen en sprookjesboeken serieus moet gaan nemen?

  Dat is toch te achterlijk voor woorden!!

  "“Die [politici] hebben lak aan de belangen van de Nederlandse burger en meewerken aan de
  transformatie van Nederland in Nederabië als provincie van de islamitische superstaat Eurabië. “
  Geert Wilders, Volkskrant, 8 augustus 2007"

  Onlangs stond in de msm dat in frankrijk meer moslims naar de moskee gaan dan katholieken naar de kerk. En dat gaat hier vroeg of laat ook gebeuren, en dan te bedenken dat hier een paar decenia geleden nog geen moslims waren.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. M.Oraal heeft drie verwijderde posts nodig voordat hij in staat is een samenhangende zin uit zijn toetsenbord te goochelen. Ach ja, extreemoliedomrechts.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. @vandergalien: dat van die knieschot, was dat niet brinkman?

  "De politie moet daarvoor in het stadion zijn en met wapenstok of desnoods knieschot het Marokkaanse tuig onschadelijk maken.’

  Hero Brinkman"


  En fleur agema:

  "De politie moet met scherp kunnen schieten op jonge relschoppers. De club van Geert Wilders heeft dat bepleit tijdens een Kamerdebat over de overlast van Marokkaanse jongeren in Gouda en op het strand van Scheveningen. Dat meldt TV West. Fleur Agema, de buikspreekpop van Wilders, vindt dat agenten met hun pistool gericht op de knieën mogen schieten, lees: aan flarden mogen schieten"

  Tja, heel humaan, iemand zijn knieen aan flarden schieten zodat hij de rest van zijn leven kreupel is of erger...

  BeantwoordenVerwijderen
 28. ""M.Oraal heeft drie verwijderde posts nodig voordat hij in staat is een samenhangende zin uit zijn toetsenbord te goochelen. Ach ja, extreemoliedomrechts.""

  En sommige van jouw vrindjes moeten de hele teringzooi bij elkaar liegen, dus rot lekker op met je zielige geleuter.

  Dat is het probleem met jullie sukkels!!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Tja, eerst vergeet hij een link te plaatsen, en dan moest 'jammer joh' worden vervange door 'sterkte joh' ..

  of zou hij 'sterkte john' hebben bedoeld?

  immers, de N in Einstein vergeet hij tot 3 x toe...

  BeantwoordenVerwijderen
 30. @Truth

  Dat was inderdaad de alcoholicus Hero Brinkman, de man die met een slok op zo graag eens uit mag halen. Opvallend trouwens dat je de PVV niet hoorde toen de autochtone Ajax-aanhang de halve stad sloopte tijdens het kampioensfeestje. Niet dat je daaruit af mag leiden dat de PVV een racistische partij is, natuurlijk. De hemel verhoede zulks.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. ""Tja, heel humaan, iemand zijn knieen aan flarden schieten zodat hij de rest van zijn leven kreupel is of erger...""

  Dat is niet netjes, maar het is altijd beter dan iemand doodschieten wat gebeurd is, en waar ik jullie niet over hoor!! Met je dubbele moraal, hypocriet!!!!

  En het gaat weer goed he met negeren, dus opzouten mafkees.

  Nog één keer op mij reageren en ik ga verder met waar ik met jou gebleven, mafkees!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 32. "Aan mensen die bereid zijn daar aan mee te werken zal geen gebrek zijn. De hele achterban van Amsterdam Post, om te beginnen."

  oh, dat geloof ik graag.
  Tijdens WW2 bleken de leden van de NSB fanatieker in het opsporen en oppakken van joden dan de Duitsers zelf.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. @Truth

  Meestal lachen we hier om idioten als Micha Kat en hun wereldvreemde ideeën, maar ik vind het behoorlijk eng dat een partij waar drie complottheorieën de kern van het denken uitmaken bijna de grootste partij van Nederland is.

  BeantwoordenVerwijderen
 34. 'Moet je nu echt Eistein heten om dit te kunnen bevatten?'

  Zolang jij 'gedoogd' niet kan onderscheiden van 'gedoogt' ben ik bang dat het discussieniveau pre-LOI blijft.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. De joden van vandaag de dag zijn op dit blog de "complotters". Wat voor Wilders de moslims zijn zijn op dit blog de "complotters". Jullie verschillen in niets met NSB of Wilders, hypocrieten.

  Op dit blog is nog nooit met één woord gesproken over de honderdduizenden onschuldige moslims die afgeslacht zijn als gevolg van het complot Al-Qaida, sterker nog de mensen die daarover beginnen worden uitscholden voor 'complotters'.

  Nu proberen de mooie sier te maken door Wilders uit te kafferen, maar zonder de naam Wilders in de mond te nemen komt er geen zinnig woord uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 36. ""maar ik vind het behoorlijk eng dat een partij waar drie complottheorieën de kern van het denken uitmaken bijna de grootste partij van Nederland is.""

  Maar dat bij de moslims alles draait om iets wat niet bestaat daar heb je dan weer geen problemen mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Ach ja laten we bij gebrek aan inhoud maar weer gaat sputteren over de vorm. Echt treurig die linkse stakkers. Trek nog eens een NSB blik open! Ik krijg dorst!

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Ach ja laten we bij gebrek aan inhoud maar weer gaat sputteren over de vorm. Echt treurig die linkse stakkers. Trek nog eens een NSB blik open! Ik krijg dorst!

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Zelfs voor extreemdomrechts is Oraal knap onnozel. Tijd om weer een postje te verwijderen, Oraal, ouwe NSB'er van me.

  BeantwoordenVerwijderen
 40. @moraal:

  ik heb weinig inhoud van je gezien.

  BeantwoordenVerwijderen
 41. @Truth

  Dat is altijd het probleem met functionele analfabeten als Oraal. Geen inhoud én problemen met woorden van meer dan 3 letters.

  BeantwoordenVerwijderen
 42. ""Dat is altijd het probleem met functionele analfabeten als Oraal. Geen inhoud én problemen met woorden van meer dan 3 letters.""

  Vertel jij dan eens waarom we blij zouden moeten zijn met de islam in nederland zonder de naam Wilders in de mond te nemen.

  Gaat je niet lukken, om dezelfde redenen die je aanhaalde; een totaal gebrek aan inhoud.

  BeantwoordenVerwijderen
 43. "maar ik vind het behoorlijk eng dat een partij waar drie complottheorieën de kern van het denken uitmaken bijna de grootste partij van Nederland is."

  Ik ook, deel van mijn familie is islamitisch.

  BeantwoordenVerwijderen
 44. ""maar ik vind het behoorlijk eng dat een partij waar drie complottheorieën de kern van het denken uitmaken bijna de grootste partij van Nederland is.""

  Maar dat bij de moslims alles draait om iets wat niet bestaat daar heb je dan weer geen problemen mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 45. @Truth

  Ja, dan komt het wel heel dichtbij. Die gekken geloven dus écht dat 'cultureel marxisten' en moslims samenspannen om de Westerse beschaving te vernietigen. Daarmee wordt het uitschakelen van die groepen niet alleen zelfverdediging, maar zelfs een morele verplichting. Niet goedschiks, dan maar kwaadschiks.

  BeantwoordenVerwijderen
 46. ""Ja, dan komt het wel heel dichtbij""

  Ja, en jij gelooft natuurlijk dat een deel van zijn familie islamitisch zou zijn, hou toch op man. Daarom is ie pro VS, pro israelisch en anti palestijns, daarom maakt ie iedereen uit voor een anti-semiet die kritiek op het israelbeleid heeft, daarom gelooft ie heilig in het Al-Qaida complot en spreekt ie nooit over de honderdduizenden onschuldige moslims die zijn afgeslacht als gevolg van dat complot, en maakt hij de mensen uit voor 'complotter' die daar wat over zeggen, daarom is ie een voorstander van de bezetting van a'stan en irak etc etc..

  Droom jij lekker verder.

  BeantwoordenVerwijderen
 47. "Ja, dan komt het wel heel dichtbij"

  klopt, en dan merk je ook hoe het klimaat is verandert sinds 911...

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Is toch niet te geloven dit, iedereen die probeert 911 in een ander daglicht te brengen die wordt hier voor rotte vis uitgemaakt, die zou compleet gestoord zijn, een amerika-hater, een anti-semiet etc etc..

  En nu met zo een verhaal komen?!

  Dit is echt om te kotsen!!

  Hoe ver wil je gaan in je list, bedrog en leugens??

  Dit is echt ziek!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 49. @Truth

  Ja, 9/11 en de moord op Theo van Gogh hebben de racisten het excuus geleverd waar ze al decennia op zaten te achten. Het is natuurlijk erg frustrerend geweest voor racistische gastjes als Oraal dat ze na de Holocaust hun afkeer van alle niet-Ariërs moesten verbergen. Kun je je voorstellen hoe blij ze waren toen een stel fundamentalisten vliegtuigen in torens in New York boorden?

  Eindelijk konden ze hun afkeer van negers weer openlijk uiten. Alleen noemden ze die negers nu 'moslims'. Maar we weten allemaal wat Oraal en zijn vriendjes bij AP en Art.7 écht bedoelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Ben mega benieuwd hoeveel van de zelfpijpende thuis-trollenbrigades op blogs zoals deze zich hierdoor (links-onder) aangesproken voelen...

  "Er zijn twee manieren om een internet-troll te weren uit je digitale wereld. De eerste en beste manier is om zo iemand te blokkeren en totaal te negeren. Dan dooft de vlam en druipen ze af op zoek naar nieuwe slachtoffers. Wanneer je zoveel last hebt van een internet-troll dat zelfs negeren niet helpt kun je zijn verborgen agenda bloot leggen. In de regel is dit een koud kunstje aangezien het ego groot is en ze dus overal opereren onder hun eigen naam of bekende internetnaam. De inhoud van de verborgen agenda stinkt zodanig dat de troll te allen tijde wil voorkomen dat het in de openbaarheid komt. Google een beetje en tik zijn naam in, op de wat meer ranzige sites en met foto en al plopt hij vanzelf tevoorschijn. En daar komt zijn ware aard boven drijven. Niet schrikken als je de wat meer compromitterende foto?s er gratis bij krijgt Met dit belastende materiaal in je bezit zal hij gauw maken dat hij uit jouw digitale wereldje verdwijnt."

  BeantwoordenVerwijderen
 51. ""Ja, 9/11 en de moord op Theo van Gogh hebben de racisten het excuus geleverd waar ze al decennia op zaten te achten.""

  Jij begint al te schuimbekken wanneer mensen zeggen dat 911 niet door moslims gepleegd is.

  Dus je moet leker je smoel houden, stelletje vieze zionisten, als iemand een hekel heeft aan moslims dan zijn jullie het.

  Ik heb jullie nog nooit gehoord over de honderdduizenden moslims die zijn afgeslacht dankzij het verzonnen complot Al-Qaida, onderleiding van jullie geliefde Bush.

  Degene die niet achter het zionisme staat die vallen jullie aan met 'complotters' of anti-semieten al waren jullie honden die last hebben van hondsdolheid.

  Je moet niet denken dat jullie je moslimhaat kan verdoezelen door op Wilders af te geven.

  En het gaat helemaal niet lukken door te gaan liegen dat een deel van je familie moslim zou zijn, dan ben je echt ziek, achterlijke zionisten!!!!

  Ja, hadden jullie het maar eerder geweten dat het zo zou lopen, dan hadden jullie je wel anders opgesteld aangaande 911 en de oorlogen tegen de moslims die daarop volgde.

  Ja, hadden jullie het maar eerder geweten, dan hadden jullie niet zo laten blijken zionisten in hart en nieren te zijn.

  Maar ja, daar is het nu te laat voor.

  BeantwoordenVerwijderen
 52. @vandergalien:

  Wat je ook ziet is dat men probeert te polarizeren. Bijv. door te roepen dat we in oorlog zijn met de islam, in oorlog zijn tegen de moslims.

  Wat dat betreft hebben Bush en Obama er verstandig aan gedaan door meteen duidelijk te maken dat 911 niet door moslims of de islam is gepleegd.

  Enkele familieleden van me woonden en werkten destijds in de VS en die hebben geen hinder ondervonden vanwege hun islamitische achtergrond.

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Een reden waarom ik al vrij snel begon te twijfelen aan de officieele lezing van 911 was omdat iedereen op z'n vingers kon na tellen wat de consequenties zouden zijn. En die weten we nu, honderdduizenden afgeslachte moslims, en een paar moslimlanden die door hun vijand binnen is gevallen. Jullie kunnen veel over de moslims zeggen maar ik kan niet geloven dat de moslims zo dom zouden zijn. Zeker niet 19 goed opgeleide mannen die ook nog een keer hun leven zouden geven voor een actie waarvan ze weten dat hun geloofsbroeders door die actie bij bosjes afgeslacht zouden worden, en hun vijand een rechtvaardiging zou geven om hun geloofsbroeders nog meer leed toe te brengen. Zo dom kunnen de moslims niet zijn, zeker niet 19 goed opgeleide moslims die ook nog een keer bereid zouden zijn hun leven op te offeren, niet met de wetenschap dat de vijand hun boeders legitiem nog meer ellende zouden kunnen aandoen. Dat gaat erbij mij niet in.

  BeantwoordenVerwijderen
 54. @Truth

  Kende je dit trouwens? http://www.americanprogress.org/issues/2011/08/islamophobia.html

  Een onderzoek van het Center for American Progress naar de geldstromen achter islamofobe haatsites e.d. Dat is dus inmiddels een miljoenenbusiness. Trouwens, waar zou Blonde Greet toch zijn geld vandaan halen? Doet hij nogal geheimzinnig over.

  BeantwoordenVerwijderen
 55. ""Greet toch zijn geld vandaan halen? Doet hij nogal geheimzinnig over.""

  Ja, bij de zionisten, en die zijn netzo geheimzinnig als @Barracuda en de rest hier, grappenmaker!!

  ""Enkele familieleden van me woonden en werkten destijds in de VS en die hebben geen hinder ondervonden vanwege hun islamitische achtergrond.""

  Zijn familieleden zijn niet alleen opeens islamitisch maar zaten ook nog een keer toevallig in die periode in de VS, YEAH RIGHT!!

  Wat is hij toch een ongelooflijke leugenaar, het is echt niet normaal meer!!

  En die @piemelvoordegladiolen zit maar apatisch ja te knikken.

  Dit is een blog van en voor psychopatische leugenaars.

  Hebben het over polarisren, lopen alleen maar mensen uit te kafferen omdat ze bv van mening zijn dat 911niet door moslims gepleegd is. Het is 'zij' tegen de 'complotters', polarisatie ten top!!

  ""Wat dat betreft hebben Bush en Obama er verstandig aan gedaan door meteen duidelijk te maken dat 911 niet door moslims of de islam is gepleegd.""

  En dat is ook weer een leugen want ze hadden binen no-time bandana's gevonden en een koran met een zelfmoord brief wat typisch is voor moslims die zichzelf op offeren. En als het geen moslism zouden zijn geweest waarom vallen ze dan moslimlanden aan??

  En zo dendert de leugencarvaan hier met jezusgang door.


  Hetis echt nietnormaal, het is ziek.

  BeantwoordenVerwijderen
 56. @vandergalien:

  nee, die site kende ik al niet.
  Dat er veel extreemrechts in de VS zat, dat wist ik al.

  toen het tweede vliegtuig zich in het WTC boorde en het dus een terroristische aanslag moest zijn, dacht ik aan 2 dingen:

  1 - rechts extremisme
  2 - bin laden

  ik hoopte op de eerste, want als het de tweede was, dan waren de gevolgen niet te overzien.

  In de jaren '90 heeft de VPRO enkele interessante documentaires uitgezonden over christelijk fundamentalisme en rechtsextremisme in de VS.

  BeantwoordenVerwijderen
 57. ""2 - bin laden""

  Jaja hij wist het al meteen, sjongejonge.. maar OBL is officieel nooit aangklaagd voor 911.
  Een reden waarom ik al vrij snel begon te twijfelen aan de officieele lezing van 911 was omdat iedereen op z'n vingers kon na tellen wat de consequenties zouden zijn. En die weten we nu, honderdduizenden afgeslachte moslims, en een paar moslimlanden die door hun vijand binnen is gevallen. Jullie kunnen veel over de moslims zeggen maar ik kan niet geloven dat de moslims zo dom zouden zijn. Zeker niet 19 goed opgeleide mannen die ook nog een keer hun leven zouden geven voor een actie waarvan ze weten dat hun geloofsbroeders door die actie bij bosjes afgeslacht zouden worden, en hun vijand een rechtvaardiging zou geven om hun geloofsbroeders nog meer leed toe te brengen. Zo dom kunnen de moslims niet zijn, zeker niet 19 goed opgeleide moslims die ook nog een keer bereid zouden zijn hun leven op te offeren, niet met de wetenschap dat de vijand hun boeders legitiem nog meer ellende zouden kunnen aandoen. Dat gaat erbij mij niet in.

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Al Qaeda zelf snapt niet waarom mensen van alles verzinnen rond 911:

  http://www.theonion.com/video/911-conspiracy-theories-ridiculous-al-qaeda-says,14222/

  BeantwoordenVerwijderen
 59. ""http://www.theonion.com/video/911-conspiracy-theories-ridiculous-al-qaeda-says,14222/""

  Na dat filmpje gezien te hebben zei die th tegen me; 'al zal OBL zelf vertellen 911 op zijn geweten te hebben, dan nog zal je het niet geloven'.

  En dat klopt, ik zie direct wanneer het acteurs, of leugenaars zijn!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 60. ik kan me herinneren dat iemand op dit blog dacht dat het een echt nieuwitem was :o)

  dat was echt hilarisch!!!

  geen idee overigens wie dat ook alweer was :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Toen ik dat filmpje voor het eerst zag dacht ik idd dat het een serieus bedoeld nieuwsprogramma was, alleen wat vertoond wordt is zo lachwekkend dat ik het hier liet zien, want ik zag direct dat het je reinste flauwekul is.

  Maar degene die het nu weer aanhaalt, th, dacht in eerste instantie dat het echt was en zei daarom tegen mij; 'al zal OBL zelf vertellen 911 op zijn geweten te hebben, dan nog zal je het niet geloven'.

  Totdat ie erachter kwam dat het een hilarsiche sketch is, maar dat had ik al direct door voordat ik wist dat het ook hilarisch bedoeld is.

  En dat is dus het grote verschil tussen mij en th, tegen th moet eerst verteld worden dat het hilarisch bedoeld is, want wordt dat niet verteld dan slikt ie het als zoete koek. Ik daarentegen zag direct dat het flauwekul is, ook al ging ik ervanuit dat het serieus bedoeld was, de boodschap is dan ook verder hetzelfde als wat de msm verkondigt.

  BeantwoordenVerwijderen
 62. je bent een groot fantast geendank, wedden dat je niet durft te linken naar die discussie over dat filmpje?

  BeantwoordenVerwijderen
 63. ik kan me nog je excuus herinneren voor waarom jij het serieus nam: er draaide geen lachband mee :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 64. ""je bent een groot fantast geendank, wedden dat je niet durft te linken naar die discussie over dat filmpje?""

  Ga je nu wéééér zo'n spelletje spelen?!

  Ga je mij nu weer vragen stellen, terwijl je dondersgoed weet dat ik gelijk heb, viezerik!!

  Ga jij eerst mijn vraag maar eens beantwoorden, en dan kijken we wel verder, mafkees!!!!

  @ Truth Hurts, reuze interessant hoor allemaal, maar ik reageer niet op andere blogs, laat staan dat ik daar andere pseudoniemen gebruik.""

  Spreekt Barracuda hier de waarheid??

  BeantwoordenVerwijderen
 65. kiek, hoe voorspelbaar: wel een grote mond over dat filmpje, maar o wee als ik je vraag dat te onderbouwen, dan sla je meteen op tilt...

  BeantwoordenVerwijderen
 66. En dit vind ik nog het allermooiste;

  http://www.youtube.com/watch?v=Q_OIXfkXEj0&feature=fvw


  Bij CNN is één of andere kerel te gast die een "complotboek" over 911 gaat uitgeven, dan heeft CNN een lid van Al-Qaida uitgenodigd om te reageren op dat "complotboek" via een satelietverbinding, dat Al-Qaida "lid" beweert met de aanslagen te maken hebben gehad dus hij beweert daarom te weten waarover hij het heeft, m.a.w. een medeplichtige van die aanslagen wordt uitgenodigd bij CNN om zijn mening over dat "complotboek" te geven, en de schrijver van dat "complotboek" zit in het verdomhoekje en niet die zogenaamde Al-Qaida lid .. hahahahaha .. echt de komplete waanzin, echt geen woorden voor, dit is volslagen krankzinnig, dat kan alleen in de VS waar ze allemaal lamgebeukt zijn. Die zogenaamde Al-Qaida lid moet het "complotverhaal" weerleggen, opeens zou zo'n figuur te vertrouwen zijn en vergeten ze maar even dat hij medeplichtig zou zijn aan die aanslagen want dan kan je immers zeggen dat "Al-Qaida" hetzelf gezegd heeft, dus het doel heiligt sowieso de middelen, tsjongejongejonge....
  En wat vertelt hij letterlijk, dat Al-Qaida niet voor maanden in grotten hebben geleefd en op rotsen hebben geslapen om één of andere "complotter" met de eer te laten strijken .. hahahaha .. dit is de totale waanzin, maar dan ook echt kompleet!!

  Wat is dat voor gelul dat ze op rotsen geslapen hebben, m.a.w. het is gemeen dat een "complotter" met de eer gaat strijken?? .. hahahaha .. echt .. ik weet niet meer wat ik moet zeggen .. dit gaat heel ver.

  Nee jongens, jullie hebben het begrepen, geloof die onzin allemaal maar, maar ik zal je zeggen dat die zogenaamde Al-Qaida lid een acteur is die de ambassadeursdochter van de eerste golfoorlog doet verbleken.

  Ze hadden effe een "Al-Qaida lid" opgespoord om een "complotboek" te weerleggen, en jullie maar braaf ja-knikken, het valt me nog mee dat ze Osama niet effe hadden opgepspoord om het boek te weerleggen .. hahahaha .. of zal die "Al-Qaida lid" gewoon in de rollerdesk van CNN zitten?? Hahahahaha....

  Nog even en de zogenaamde anti-complotters slaan de handen in een met Al-Qaida om de "complotters" te bestrijden.

  hoedoelje aka geendank op 17 juli 2010

  BeantwoordenVerwijderen
 67. ""kiek, hoe voorspelbaar: wel een grote mond over dat filmpje, maar o wee als ik je vraag dat te onderbouwen, dan sla je meteen op tilt...""

  Hier smerige tering hond, voor de zoveeslte keer zal ik laten zien wat voor smerige spelletjes je continu probeert te spelen, iedere keer probeer je het weer!!!! Maar ik zal wéééér laten zien wat voor een leugenaar je bent, en dat je alles voor zoete koek slikt, en dat je problemen met religieuzen hebt, vuile teringlijer;

  'truth hurts zei..
  Ach, zelfs al zouden ze bin laden hebben uitgenodigd en zou hij uit de doeken hebben gedaan hoe en waarom ze die aanslagen hebben gepleegd, dan nog blijf je aan je 911-complotreligie hangen :o)

  Is beetje zoals bepaalde christenen vast blijven houden aan hun 6000-jaar oude aarde, ondanks alle bewijs dat onze aarde vele malen ouder is.
  17 juli 2010 00:07

  http://barracudanls.blogspot.com/2010/07/speurneuzen.html

  Je valt wéér zwaar door de mand DOORGEDRAAIDE STALKENDE BEROEPSLEUGENAAR!!!!!!

  En nu ga jij een keer antwoord geven!!!!!!;

  @ Truth Hurts, reuze interessant hoor allemaal, maar ik reageer niet op andere blogs, laat staan dat ik daar andere pseudoniemen gebruik.""

  Spreekt Barracuda hier de waarheid??

  BeantwoordenVerwijderen
 68. Kiek, wat druk op de ketel en hij weet opeens wel te linken naar de discussie...

  En je geeft het eindelijk toe: je dacht dat het een echt nieuwsbericht was...

  Hilarisch was dat...

  En daarna nog weken aan mij vragen hoe je had kunnen zien dat het satire was...


  "vertel meteen waar aan ik had moeten zien dat het een satirisch programma betrof..

  je wilt het echt niet horen he :o)

  nog een keer:

  ONION NEWS NETWORK

  dat jij dat als een serieuze bron van informatie ziet geeft aan dat deweb gelijk had.. "

  hilarisch!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 69. "th, dacht in eerste instantie dat het echt was"

  Nee hoor, kijk maar naar de tijd: ik reageer binnen 7 minuten op je.

  Knappe jongen als ik binnen 7 minuten jouw bericht ontvang, lees, naar youtube ga, filmpje bekijk, dan naar barracuda om mijn mening in te typen.

  verder gaf jij toe dat je het filmpje al langer kende, je had het een tijd daarvoor op nujij gezien...

  BeantwoordenVerwijderen
 70. ""En je geeft het eindelijk toe: je dacht dat het een echt nieuwsbericht was...""

  Jij bent echt gestoord;

  ' geendank zei...
  Toen ik dat filmpje voor het eerst zag dacht ik idd dat het een serieus bedoeld nieuwsprogramma was, alleen wat vertoond wordt is zo lachwekkend dat ik het hier liet zien, want ik zag direct dat het je reinste flauwekul is.'

  Jij blijft maar uit je bek schijten, jij bent echt te smerig voor woorden!!!!

  ""dat jij dat als een serieuze bron van informatie ziet geeft aan dat deweb gelijk had.. "

  hilarisch!!!""

  In de citaten die je geciteerd hebt van mij is overduidelijk te lezen dat ik direct doorhad dat het een actuer is, ook al ging ik er nog vanuit dat het serieus bedoeld was:

  'Nee jongens, jullie hebben het begrepen, geloof die onzin allemaal maar, maar ik zal je zeggen dat die zogenaamde Al-Qaida lid een acteur is die de ambassadeursdochter van de eerste golfoorlog doet verbleken.'

  Jij daarentegen dacht dat het serieus bedoeld was;

  'truth hurts zei..
  Ach, zelfs al zouden ze bin laden hebben uitgenodigd en zou hij uit de doeken hebben gedaan hoe en waarom ze die aanslagen hebben gepleegd, dan nog blijf je aan je 911-complotreligie hangen :o)

  Is beetje zoals bepaalde christenen vast blijven houden aan hun 6000-jaar oude aarde, ondanks alle bewijs dat onze aarde vele malen ouder is.
  17 juli 2010 00:07

  Jij haalt het aan met de bedoeling mij voor joker te zetten, maar jezet jezelf wéér voor joker!!

  En nu deze;

  ' truth hurts zei...
  je bent een groot fantast geendank, wedden dat je niet durft te linken naar die discussie over dat filmpje?

  29 augustus 2011 22:21'

  Ik heb bewezen dat ik geen fantast ben, en durf te linken naar de discussie;

  'truth hurts zei..
  Ach, zelfs al zouden ze bin laden hebben uitgenodigd en zou hij uit de doeken hebben gedaan hoe en waarom ze die aanslagen hebben gepleegd, dan nog blijf je aan je 911-complotreligie hangen :o)

  Is beetje zoals bepaalde christenen vast blijven houden aan hun 6000-jaar oude aarde, ondanks alle bewijs dat onze aarde vele malen ouder is.
  17 juli 2010 00:07

  http://barracudanls.blogspot.com/2010/07/speurneuzen

  DUS JIJ WAS DUS WÉÉÉÉR AAN HET BLUFFEN EN AAN HET LIEGEN, ACHTERLIJKE DOORGEDRAAIDE STALKENDE BEROEPSLEUGENAAR!!!!!!

  En nu is het jou beurt schijtbak, je smeekt erom;

  @ Truth Hurts, reuze interessant hoor allemaal, maar ik reageer niet op andere blogs, laat staan dat ik daar andere pseudoniemen gebruik.""

  Spreekt Barracuda hier de waarheid??

  BeantwoordenVerwijderen
 71. "Toen ik dat filmpje voor het eerst zag dacht ik idd dat het een serieus bedoeld nieuwsprogramma was"

  tja, heb ik wat anders beweerd dan?

  Jij dacht dat het een serieus bedoeld nieuwsprogramma was, dus dat CNN met een geënsceneerd item kwam over Al Qaeda.

  en dan blijkt het satire te zijn :o)


  Erger nog: dat moest je van mij horen :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 72. Je bent wéér betrapt op je leugens en onzin!!!!

  En nu is het jouw beurt om antwoord te geven schijtbak, je smeekt erom;

  @ Truth Hurts, reuze interessant hoor allemaal, maar ik reageer niet op andere blogs, laat staan dat ik daar andere pseudoniemen gebruik.""

  Spreekt Barracuda hier de waarheid??

  BeantwoordenVerwijderen
 73. ""Jij dacht dat het een serieus bedoeld nieuwsprogramma was, dus dat CNN met een geënsceneerd item kwam over Al Qaeda.

  en dan blijkt het satire te zijn :o)""

  Uit alle citaten blijkt dat ik direct zag dat het pure onzin is ook al dacht ik dat het serieus bedoeld was, en daarmee bewijs ik juist zin van onzin te kunnen scheiden, in tegenstelling tot jou, dus jij valt door de mand, en daarmee is deze "discussie" afgelopen.

  En nu is het jouw beurt om antwoord te geven schijtbak, je smeekt erom;

  @ Truth Hurts, reuze interessant hoor allemaal, maar ik reageer niet op andere blogs, laat staan dat ik daar andere pseudoniemen gebruik.""

  Spreekt Barracuda hier de waarheid??

  BeantwoordenVerwijderen
 74. Jij dacht dat het een serieus bedoeld nieuwsprogramma was, dus dat CNN met een geënsceneerd item kwam over Al Qaeda.

  en dan blijkt het satire te zijn :o)


  Erger nog: dat moest je van mij horen :o)

  ow wat voelde jij je verheven. Je zag de propaganda en wij niet was je motto

  blijkt het satire te zijn :o)

  oh wat zul je spijt hebben dat je hier op in ging

  iedereen kan zich weer rotlachen om je...

  BeantwoordenVerwijderen
 75. Ondanks alles heb je het toch in je botte kop gehaald om mij weer vragen te stellen.
  Erger nog, je beweerde weer dat ik een fantast zou zijn en de discussie niet zou durven te citeren. Je hoopte natuurlijk dat ik de discussie niet zou vinden, schijtlijer, maar pech voor jou!!

  Ik heb de discussie geciteerd en antwoord gegeven ondanks alles, en daaruit blijkt wéér dat jij de fantast en de leugenaar bent.

  Ik ben je echt zat, achterlijke doorgedraaide STALKENDE BEROEPSLEUGENAAR, ik had je gewaarschuwd, toch eigenwijs, wat jij wilt;

  Nu is het jouw beurt om antwoord te geven schijtbak, je smeekt erom;

  @ Truth Hurts, reuze interessant hoor allemaal, maar ik reageer niet op andere blogs, laat staan dat ik daar andere pseudoniemen gebruik.""

  Spreekt Barracuda hier de waarheid??

  BeantwoordenVerwijderen
 76. ""ow wat voelde jij je verheven. Je zag de propaganda en wij niet was je motto""

  Het is bewezen dat je het als zoete koek slikte, sukkel;

  'truth hurts zei..
  Ach, zelfs al zouden ze bin laden hebben uitgenodigd en zou hij uit de doeken hebben gedaan hoe en waarom ze die aanslagen hebben gepleegd, dan nog blijf je aan je 911-complotreligie hangen :o)

  Is beetje zoals bepaalde christenen vast blijven houden aan hun 6000-jaar oude aarde, ondanks alle bewijs dat onze aarde vele malen ouder is.
  17 juli 2010 00:07

  En nu ben ik hier echt klaar mee, jouw onzin is bewezen, dus..

  Nu is het jouw beurt om antwoord te geven schijtbak, je smeekt erom;

  @ Truth Hurts, reuze interessant hoor allemaal, maar ik reageer niet op andere blogs, laat staan dat ik daar andere pseudoniemen gebruik.""

  Spreekt Barracuda hier de waarheid??

  BeantwoordenVerwijderen
 77. Arme geendank, je dacht al een hele tijd dat het een echt nieuwsbericht was van CNN.

  En uitgerekend ik moest je uit die droom helpen: het is satire...

  Tja, geendank, je kunt stuiteren wat je wilt, het helpt je echt niet hoor :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 78. Het is bewezen dat jij het als zoete koek slikte, sukkel;

  'truth hurts zei..
  Ach, zelfs al zouden ze bin laden hebben uitgenodigd en zou hij uit de doeken hebben gedaan hoe en waarom ze die aanslagen hebben gepleegd, dan nog blijf je aan je 911-complotreligie hangen :o)

  Is beetje zoals bepaalde christenen vast blijven houden aan hun 6000-jaar oude aarde, ondanks alle bewijs dat onze aarde vele malen ouder is.
  17 juli 2010 00:07

  En nu ben ik hier echt klaar mee, jouw onzin is bewezen, dus..

  Nu is het jouw beurt om antwoord te geven schijtbak, je smeekt erom;

  @ Truth Hurts, reuze interessant hoor allemaal, maar ik reageer niet op andere blogs, laat staan dat ik daar andere pseudoniemen gebruik.""

  Spreekt Barracuda hier de waarheid??

  BeantwoordenVerwijderen
 79. Oh, ter illustratie van de stelling dat Renkema goede redenen heeft wat afstand te nemen van de psychopaten onder zijn (voormalige?) aanhang. Op Amsterdam Post woedt een discussie over Afghanistan waaraan o.a. Martien Pennings en Frikschoten deelnemen.

  Een paar citaatjes.

  Pennings: "Ik zei toen (ongeveer) dat je, als je zo’n land wilt pacificeren en een kans op een humane democratie wilt geven, je de helft van de mannelijke bevolking moet uitroeien en bereid moet zijn om 200 jaar ter plekke te blijven met a lot of boots on the ground. En ik zei (ongeveer) dat je dat kwaad dan moet afwegen tegen een voor onbepaalde tijd doorgaand (vele eeuwen?) kapot maken van generaties vrouwen en eigenlijk van alles wat daar geboren wordt aan zowel mannelijke als vrouwelijke babies. De keuze is tussen eeuwen hel die miljoenen slachtoffers zal eisen – (niet altijd dodelijke, maar we spreken van kapotte, helse levens) – en een wat kortere half-genocidale actie plus twee eeuwen monitoren."

  Frikschoten: "Wanneer leert men nu eens van de Taliban? Dat je ze tot de laatste man moet uitmoorden? Martien heeft gelijk: 50% van de mannen. Daar gaat het om. Wie gaat het artikel “The Great Brain Wash Of Islam” schrijven? Ik hoop alle schrijvers op deze site. Elk op hun manier. Zodat het voor eens en altijd nogmaals (na velen voor ons) duidelijk is."

  Hoezo 'demonisering', wanneer je deze lui 'fascisten'noemt?

  BeantwoordenVerwijderen
 80. ""je de helft van de mannelijke bevolking moet uitroeien""

  Daar zijn ze toch al tien jaar druk mee bezig!!!!

  Maar daar hoor ik jullie nooit over!!

  Dat is waar ik het iedere keer over heb omdat jullie erover zwijgen, dus waar heb jij het over??

  Je bent echt zwaar in de war met je onbedwingbare drang mensen te willen demoniseren, demoniseer dan degene die het verdienen, die gasten die daar al tien jaar aan het moorden en met verarmd uranium aan het knallen zijn.

  Maar nee, over de daadwerkelijke wandaden die al tien jaar uitgevoerd worden houd je de lippen stijf op elkaar.

  Jij moet gedemoniseerd worden omdat je het nalaat kritisch te zijn over de zaken die al tien jaar en op dit moemnt plaatsvinden naar aanleiding van het verzonnen complot Al-Qaida die je met volle overgave verdedigd!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 81. "En nu ben ik hier echt klaar mee, jouw onzin is bewezen, dus..."

  Hé hè. Eindelijk ben je klaar gekomen met dat ziekelijke egotrippende gejank van je geenDRANK!? Chézus trillende drankorgel; wat ben jij een ongeloofelijk door de holohoax getraumatiseerde idiJOOD zeg! Waarom vraag je niet de privé gegevens van je truthtje en ga je gezellig met haar bij een homo ontmoetingsplaats verder met je onlinerukkerij? Je hebt zelfs de moderator van dit blog ongastvrij tot 6 uur maandag morgen vroeg met een kluitje in het riet heen gestuurd! Schaam jullie allebei...

  BeantwoordenVerwijderen
 82. Hey Adams, probeer eens een tekst in het arabisch, misschien krijg je dan de aandacht waar je zo ontzettend naar verlangt. Want zelfs @john is je onsamenhangend gewauwel gaan negeren .. boehoe .. snik .. snik ..

  Jahaa, dat komt hard aan.

  Bemoei je met je eigen zaken, ik bemoei me ook niet met dat continue onsamenhangend gewauwel van jou.

  Dus wegwezen imbeciel.

  BeantwoordenVerwijderen
 83. @ Adamas:

  niet zo hard doen tegen geendank.

  die jongen heeft verder niets, waar moet hij anders heen als hij hier zijn tijd niet meer kan verdoen?

  Beetje meelij kan geen kwaad

  BeantwoordenVerwijderen
 84. @vandergalien: die lui roepen dus openlijk op om genocide te plegen...

  BeantwoordenVerwijderen
 85. "Dus wegwezen inbeciel..."

  Over imbeciliteit moet jij al helemaal niet meer beginnen drankorgel! Want zo'n door idiJOODEN uitgepoepte strontmongool die online maar niet genoeg over zijn 'geslachtoffefde' tribe kan klaarkomen, kan daar toch helemaal niet meer toe in staat worden geacht? Het is aosof ik truthtje (je billenmaat) terwijl hij in je achterste 'literair' aan het kreunen is, hoor smeken of je nog niet genoeg aandacht van een reetkever vandaag hebt vediend dan wel afgeperst. Dus zelf maar lekker optiefen chazarische randmongool hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
 86. Oh, de doorgedraaide STALKEDNE BEORPESLEUGENAAR vindt steun in de persoon die hij altijd voor een antisemiet en holocaust ntkenner uitmaakt, zo hoog staat het water aan zijn lippen. En hij ziet met de verdrinkingsdood in de ogen bijkbaar niet dat het ook aan hem gericht was, sukkel.

  Maar speciaal voor adams zal ik nog even terugkomen op het gesprek wat ik met de doorgdraaide STALKENDE BEROEPSLEUGENAAR had;

  Ik dacht idd dat het filmpje dat het serieus bedoeld was maar zag direct dat het kolder is en dat het een acteur betrof, dat bewijzen mijn reacties;

  'Nee jongens, jullie hebben het begrepen, geloof die onzin allemaal maar, maar ik zal je zeggen dat die zogenaamde Al-Qaida lid een acteur is die de ambassadeursdochter van de eerste golfoorlog doet verbleken.'


  Ook jij dacht dat het serieus bedoeld was, en jij geloofde het dan ook heilig, dat bewijst jouw reactie;

  'truth hurts zei..
  Ach, zelfs al zouden ze bin laden hebben uitgenodigd en zou hij uit de doeken hebben gedaan hoe en waarom ze die aanslagen hebben gepleegd, dan nog blijf je aan je 911-complotreligie hangen :o)

  Is beetje zoals bepaalde christenen vast blijven houden aan hun 6000-jaar oude aarde, ondanks alle bewijs dat onze aarde vele malen ouder is.
  17 juli 2010 00:07

  En daarmee bewijsje tevens wat een simpel zietje je eigenlijk bent!!

  Waar jij alles voor zoete koek slikt laat ik zien zin en onzin te kunnen scheiden, waartoe jij niet in staat bent.

  Dus jij bent degene die zwaar voor lul staat, maar jouw hersentjes zijn dan ook zo verschrompeld dat je dat niet eens meer door hebt, maar dat is toch echt jouw probleem.

  En dan wil ik het hier nog even over hebben, je was namelijk weer aan het bluffen en liegen, en mij weer vals aan het beschuldigen, zoals het een echte doorgedraaide STALKENDE BEROEPSLEUGENAAR betaamt;

  ""kiek, hoe voorspelbaar: wel een grote mond over dat filmpje, maar o wee als ik je vraag dat te onderbouwen, dan sla je meteen op tilt...""

  En daarmee sloegje wéér compleet de plank mis, je gokte het erop dat ik de discussie niet terug zou kunnen vinden zodat je je naargeestige spelletje die je altijd probeert te spelen had kunnen uitvoeren, maar helaas voor jou heb ik het wel gevonden, en daarmee wordt wéér aangetoond wat een verschrikkelijk vals kreng je bent, want je wist dondersgoed wat je gezegd had, en desondanks kom je met dit;

  truth hurts zei...
  je bent een groot fantast geendank, wedden dat je niet durft te linken naar die discussie over dat filmpje?

  29 augustus 2011 22:21

  Zo toon je wéér aan wat een schoft je bent, ik zal je nog maar een keer citeren zodat iederen kan zien wat een schoft jij bent met je valse opmerking;

  'truth hurts zei..
  Ach, zelfs al zouden ze bin laden hebben uitgenodigd en zou hij uit de doeken hebben gedaan hoe en waarom ze die aanslagen hebben gepleegd, dan nog blijf je aan je 911-complotreligie hangen :o)

  Is beetje zoals bepaalde christenen vast blijven houden aan hun 6000-jaar oude aarde, ondanks alle bewijs dat onze aarde vele malen ouder is.
  17 juli 2010 00:07

  Je laat daarmee zien wat een vals kreng je bent, en ondanks dat je wéér ontmaskerd bent ga je doodleuk door met je list, bedrog en leugens. Jij bent echt schaamteloos, jij hebt geen geweten, geen hart en geen zelfrespect.

  En nu benik er klaar mee, nu ga ik netzolang door met het stellen van de vraag die je al meer dan een maand heel angstig ontwijkt. Mocht je niet willen dat ik die vraag blijf herhalen dan geef je gewoon antwoord, of je houdt je aan je woord en negeer je mij verder. Jij kan het zelf bepalen, dus als mensen zich eraan irriteren dan is dat jouw schuld, en ze moeten dan ook bij jou en niet bij mij wezen;

  @ Truth Hurts, reuze interessant hoor allemaal, maar ik reageer niet op andere blogs, laat staan dat ik daar andere pseudoniemen gebruik.""

  Spreekt Barracuda hier de waarheid??

  BeantwoordenVerwijderen
 87. "Oh, de doorgedraaide STALKEDNE BEORPESLEUGENAAR vindt steun in de persoon die hij altijd voor een antisemiet en holocaust ntkenner uitmaak"

  Steun?

  Nee, ik nam het voor jou op en vroeg Adamas om wat minder hard tegen je te zijn..

  Dat jij daardoor weer op tilt slaat..

  Ik zou zeggen, neem een cursus begrijpend lezen

  Dan zie je wellicht ook beter het verschil tussen echte nieuwsitems en satire...

  BeantwoordenVerwijderen
 88. ""Nee, ik nam het voor jou op""

  Néééé, niet wéééer gaan liegen, je dacht steun te vinden in je plotselinge grote vriend adams, je was zó blij dat je helemaal niet zag dat het ook aan jou gericht was.

  Het was dan ook geen toeval dat je direct daarna reageerde, want je zocht al een tijdje naar het moment waarop je je porem weer kon vertonen, die truuk is ondertussen zo doorzichgtig als het maar kan.

  Maar goed, jou kennende zal je je vasthouden aan je leugens en never nooit toegeven dat je gelogen hebt, dat is ondertussen hoog en breed bewezen;

  @ Truth Hurts, reuze interessant hoor allemaal, maar ik reageer niet op andere blogs, laat staan dat ik daar andere pseudoniemen gebruik.""

  Spreekt Barracuda hier de waarheid??

  Enniewee..


  "" truth hurts zei...
  @vandergalien: die lui roepen dus openlijk op om genocide te plegen...

  30 augustus 2011 11:15""

  Ja, en waar zij het over hebben wordt al tien jaar in praktijk gebracht, en jullie hebben dat nooit afgekeurd. Sterker nog, wie dat afkeurde werd uitgekafferd voor 'complotter' etc, wat inhoudt dat jullie volgens jullie eigen woorden fascisten zijn!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 89. "als mensen zich eraan irriteren dan is dat jouw schuld, en ze moeten dan ook bij jou en niet bij mij wezen"


  Uiteraard, want anderen zijn verantwoordelijk voor jouw daden, niet jij

  Dat wisten we allang, geendank...

  BeantwoordenVerwijderen
 90. "Ja, en waar zij het over hebben wordt al tien jaar in praktijk gebracht"

  Ik zou zeggen, toon maar eens aan.

  Wedden dat je dat niet kunt?

  hint: the onion news network en de speld gelden niet als bronnen...

  " en jullie hebben dat nooit afgekeurd. "


  Weer zo'n boude bewering.
  kun je dat aantonen?

  eigenlijk niet he?
  je gaat hier gewoon weer overheen schelden...


  "Sterker nog, wie dat afkeurde werd uitgekafferd voor 'complotter' etc, "

  ook weer zo'n beschuldiging uit de ruimte.

  Laat eens zien waar op dit blog iemand voor complotter is uitgekafferd omdat hij dat afkeurde..

  kom maar met een link.
  Wedden dat je dat niet doet?
  Om je te laten linken naar je ONN-debacle was ook enige druk nodig.

  BeantwoordenVerwijderen
 91. Jij bent degene die al meer dan een maand geen atwoord durft te geven als een angsthaas.

  Dus het is heel simpel;

  Of je geeft antwoord zodat ik de vraag niet hoef te herhalen.

  Of je negeert me zoals je al tig keer hebt uitgekraamd, ook dan zal ik de vraag niet herhalen.

  Dus jij kan het bepalen, het is jouw verantwoordelijkheid.

  Ik weet dat jij geen flauw idee hebt wat verantwoordelijkheid is, maar dat is wederom jouw probleem.

  Dus tot die tijd;

  @ Truth Hurts, reuze interessant hoor allemaal, maar ik reageer niet op andere blogs, laat staan dat ik daar andere pseudoniemen gebruik.""

  Spreekt Barracuda hier de waarheid??

  BeantwoordenVerwijderen
 92. "Of je negeert me zoals je al tig keer hebt uitgekraamd"

  kan ik doen, maar dan komt er zo ongelooflijk veel onzin uit je, dat die repeterende vraag een verademing is.

  Dus blijf hem maar stellen...

  BeantwoordenVerwijderen
 93. Jij bent degene die al meer dan een maand geen atwoord durft te geven als een angsthaas.

  Dus het is heel simpel;

  Of je geeft antwoord zodat ik de vraag niet hoef te herhalen.

  Of je negeert me zoals je al tig keer hebt uitgekraamd, ook dan zal ik de vraag niet herhalen.

  Dus jij kan het bepalen, het is jouw verantwoordelijkheid.

  Ik weet dat jij geen flauw idee hebt wat verantwoordelijkheid is, maar dat is wederom jouw probleem.

  Dus tot die tijd;

  @ Truth Hurts, reuze interessant hoor allemaal, maar ik reageer niet op andere blogs, laat staan dat ik daar andere pseudoniemen gebruik.""

  Spreekt Barracuda hier de waarheid??

  BeantwoordenVerwijderen
 94. Heel goed: die reactie zie ik graag hier, in plaats van al die andere onzin.

  Blij dat je gehoor geeft aan mijn oproep aan je...

  BeantwoordenVerwijderen