donderdag 18 augustus 2011

Muziekdemonen

Barracuda leert er iedere week weer wat bij. Zo worden muziekfestivals al jaren ‘gebruikt’ door kwaadwillige entiteiten: De Slangen Cult. Vergeet de fokking Loemenarie. Dit is honderd keer erger. Je kijkt met heel andere ogen naar Lowlands in Biddinghuizen komend weekend. Ten minste als je de monologen van Matthew Delooze bij Argusoog (waar anders?) mag geloven: 'Zou het mogelijk zijn dat enkele van onze meest getalenteerde zangers en bands echt ‘geworven’ zijn en vervolgens geprogrammeerd werden om een ander doel te dienen, terwijl ze de massa vermaken door hun aantrekkelijke populariteit?'

Jazekers. Jij en ik worden dagelijks gebombardeerd door subliminale boodschappen. De ‘Slangen Cult’ mixt muziek met politiek, maar de massa zal de verbinding op een 'vijfde bewustzijnsniveau' niet eens zien. De Slangen kunnen de massa namelijk blindelings zover krijgen dat ze aanbidden wie ze maar willen. Jan Smeets (Pinkpop) is ongetwijfeld zo'n slangenmens. Zoals de basis voor het Britse Glastonbury Festival werd gelegd door de ‘Churchill’ familie 'en als de familie Churchill niet gekoppeld is aan de Slang en de Illuminati dan vreet ik een bezem!'

Ja, die Matthew is me er eentje. Een soort David Icke, maar dan met een moddervet Lancaster-accent, en zo gek als een deur. Hij werd als kind ontvoerd door aliens en is al jaren geobsedeerd door rockmuzikanten die natuurlijk iets heel anders met ons voor hebben dan muziekaanbidders denken. 'Ik denk dat Madonna gebruikt wordt door multidimensionale wezens om op te treden als een symbolische energie conductor. Met andere woorden: wanneer er energie gericht wordt op Madonna gaat dat naar de multidimensionale wezens die deze wereld regeren, omdat Madonna een marionet / agent voor hen is. Als we respect tonen richting Madonna dan gaat dat respect (de energie) naar wat Madonna werkelijk vertegenwoordigt en dat zijn de Zonnen Goden die de slang vertegenwoordigen. De slang is de vertegenwoordiger van reptielachtige buitenaardse wezens, zoals ik het altijd al heb gezegd.'

Zelfs een deel van de goedgelovige achterban van Argusoog trekt deze onzin niet, uitgezonderd kruidenvrouwtje Desiree Rover: 'In het boek ‘Access Denied’ beschrijft ex-CIA seksslavin Cathy O’Brien samen met haar redder Mark Phillips hoe de muziekindustrie een belangrijk instrument is binnen de mind-control aanstuurmechanismen van de macht achter de macht.'  

Het kan natuurlijk zijn dat Matthew gewoon een leuk handeltje zag in warpraat over muziekdemonen en ons allemaal bij de neus neemt, maar gevreesd moet worden dat hij het allemaal nog meent ook. Inmiddels maakt Matthew zich bij Argusoog alweer druk over de Illuminati monumenten van Parijs, zoals het reuzenrad aan de ‘voet’ van de Champs-Élysees achter de obelisk. Het staat er echt: 'Het A-frame is de obelisk (BenBen) en de rand van het Rad is de zon (Ra)'. 

20 opmerkingen:

 1. Hier nog zo'n volslagen gecabaliseerde demonen-sloofje. Als Kat echter op de caps-lock toer gaat dan weten we in ieder geval of dat die peentjes zweet over zijn naderende einde, of dat hij in ieder geval op het punt staat om (zoals met zijn Amerikaanse evenknietjes al tijden het geval is) als JWO des/mis-informant ontmaskert te gaan zijn...

  *GAAT NA AMSTERDAMSE POLITIE NU OOK DE STAAT ‘CREATIEF’ TEGEN MICHA KAT? *BLUNDERENDE EN BEDRIEGENDE RUTTE WIL ZIJN ‘COMMUNICATIE’ OPTIMALISEREN *OPNIEUW EEN PROCES TEGEN MICHA KAT?
  *KILL THE MESSENGER! KILL! KILL! KILL!
  *MSM EN NVJ ZWIJGEN OVER AANVAL OP MICHA KAT
  *GAVEN DE ONTHULLINGEN OVER MARIKO DE DOORSLAG? OVER DE ZAAK LUCIA? HET NADERENDE OPTREDEN VAN DEMMINK ALS GETUIGE IN DE CHIPSHOL-ZAAK?

  Bron...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze is ook te idijood voor fatsoenlijke woorden...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Adamas, een eenvoudig Mossad-agent als ik begrijpt niet wat een diepzinnig denker als jij bedoelt met "gecabaliseerd demonensloofje". Heeft dat iets te maken met de Kabbalah?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Als aangenomen nazionistische chazaar ben jij inderdaad alleen nog maar in staat om op ieder moment van je leven dat te voelen wat er bij jou al vanaf de geboorte is afgenomen. En bovendien je hele aardse voortbestaan ook nog eens aan je tribe 'verplicht' bent na te laten. Capiche? Ik kan er op het moment ook niet veel minder 'fraais' van maken 'pyt'...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jezus, Adamas, wanneer ik op de links naar die sites van jouw klik, gaan alle alarmsystemen op mijn computer onmiddellijk gillen: "This site has a poor reputation" en meer van dat soort dingen.

  Kun je het ook in je eigen woorden uitleggen zodat ik niet op een zwarte lijst van de AIVD beland?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat jij zelfs Micha Kat voor mis-informant uitmaakt toont echt aan hoe paranoide zwakzinnig je bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. "Jezus, Adamas, wanneer ik op de links naar die sites van jouw klik, gaan alle alarmsystemen op mijn computer onmiddellijk gillen: "This site has a poor reputation" en meer van dat soort dingen."

  Ik weet dat mijn poging jou iets bij te brengen altijd aan dovenmansoren is gericht. Vooralsnog bezondig ik mij hierbij toch nog aan een schamele laatste poging 'pyt'. Bij de EO bijvoorbeeld laten ze hun schapen met behulp van HUN 'realiteit' via strak reformatorisch afgestelde internet-filters onze wonderbaarlijke wereld ook nog alleen maar inzien! Uit angst om hun geconditioneerde schapen via de werkelijkheid tegen zich in het harnas te kunnen jagen mogen ze alleen via een streng voorgekouwd dieet binnen de omheining mekkerend rond paraderen. De gekoosjerde visie van jouw parasitaire droomwereld is vergeleken met die schijtheilige christenLIJKheid absoluut niet in staat om wat dan ook waarmee er binnen jullie jodendom iets te verdienen valt, door welke nietjodenfilter dan ook te willen bekijken. Behalve dan die van een nooit meer te kunnen bevredigen hebzucht natuurlijk. Laat staan om nog voor jullie leeggezogen nietjoden goy-slachtoffers waar dan ook welke compassie te kunnen/mogen opbrengen. (sic) Persoonlijk in shitraël (als onderzoekende toerist) mee kunnen maken, maar da's een andere zaak. En ik wil met deze uitleg absoluut geen cryptodemonen in geslepen dienscht outfit wakker schudden 'pyt'...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Intussen:

  Lowlands-directeur hekelt 'NSB-achtige sfeer rondom PVV'

  http://www.nu.nl/muziek/2592532/lowlands-directeur-hekelt-nsb-achtige-sfeer-rondom-pvv.html

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ondertussen;

  Nu is David Letterman met de dood bedreigd.

  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2668/Buitenland/article/detail/2852980/2011/08/18/David-Letterman-bedreigd-op-moslimforum.dhtml

  Hoeveel mensen moeten nog met de dood bedreigd of gedood worden voordat dit blog daar een keer een kritisch artikel over schrijft?

  Btw, veel moslims ontkennen de holocaust, wanneer gaat dit blog daar een keer een kritisch artikel over schrijven?

  Of gaat dat niet gebeuren omdat kritische artikelen over de moslims, of de islam, niet politiek correct is?!

  Dus dan maar tegen alles aan schoppen zolang het geen moslims zijn. Of je verzint gewoon een groep; 'de complotters'.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ach gossie, daar hebben we een PVV'ertje. En complotter ook nog. Wat een combi weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik zou nooit een pvv'er kunnen zijn omdat ik een anti-zionist ben, dat zou jij moeten weten @johny-boy. Lekker stemmningmakertje van me, met je 'En complotter ook nog'. Laten we het woord 'complotter' eens vervangen voor het woord 'moslim', kijken wat we dan krijgen;

  'En moslim ook nog'.

  Hmmmmm .. verhip, dat lijkt op een uitspraak van Wilders!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik zie dat ik onder een andere nick reageer, dat komt omdat ik een ander e-mail adres open heb staan, ik deed het niet bewust.

  Dus @hoebedoelje = @geendank

  Voordat we hier wéér een disucssie over krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. "Nu is David Letterman met de dood bedreigd."

  Zeker een grapje gemaakt over dat Moslims zo snel op hun teentjes zijn getrapt (huh huh).

  "dan maar tegen alles aan schoppen zolang het geen moslims zijn. Of je verzint gewoon een groep; 'de complotters'."

  Die groepen hebben een bepaalde overlap. "The Jews did it" complotverklaringen zijn een dagelijkse bezigheid van veel Arabische media (alhoewel ik wel een redelijk hoge pet op heb van Al Jazeera) en Arabische despoten om alles mee te verklaren wat er mis is in zo'n land. Men neme bijvoorbeeld Jemenitische president Saleh:"The wave of political unrest sweeping across the Arab world is a conspiracy that serves Israel and the Zionists". De voorbeelden zijn overigens legio.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. ""Die groepen hebben een bepaalde overlap""

  Ik word voor 'complotter' uitgemaakt maar ik heb weinig overlappingen met moslims. Behalve aangaande het zionisme, maar ieder weldenkend mens heeft zijn bedenkingen over het huidige zionisme.

  ""De voorbeelden zijn overigens legio.""

  Waarom wordt daar dan nooit een kritisch stuk over geschreven op dit blog? Sterker nog, als je het aanhaalt dan word je direct voor een pvv'er uitgemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. "Hoeveel mensen moeten nog met de dood bedreigd of gedood worden voordat dit blog daar een keer een kritisch artikel over schrijft?"

  Schijnbaar nog heel veel, aangezien bedreigingen aan de orde van de dag zijn. Je hoeft maar een verkeerde muzieksmaak te hebben tegenwoordig of je hebt al een mailbox vol haat en bedreigingen te pakken bij wijze van spreken. En dat komt echt niet alleen van "den allochtone, al dan niet Islamitische, medemens.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oké, dus wanneer moslims mensen bedreigen of vermoorden vanwege een religie dan is er niets aan de hand want bla bla bla bla..

  Wanneer moslims over een wereldwijd joods complotspreken die het ophun gemunt zou hebben dan is er niets aan de hand want bla bla bla bla..

  Wanneer moslims de holocaust ontkennen dan is er niets aan hand want bla bla bla bla..

  Maar de rest wordt uitgemaakt voor complotters antisemieten holocaust ontkenners etc..

  De logica is hier weer ver te zoeken.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. "Hoeveel mensen moeten nog met de dood bedreigd of gedood worden voordat dit blog daar een keer een kritisch artikel over schrijft?"

  dit blog gaat over onzin- en domdenken in de (alternatieve) media

  daar vallen doodsbedreigingen richting presentatoren niet onder dunkt me.

  Als je liever een blog leest dat kritisch schrijft over dat soort bedreigingen, dan stel ik voor dat je zo'n blog opzoekt in plaats van je tijd hier te verdoen.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. "Wanneer moslims de holocaust ontkennen dan is er niets aan hand want bla bla bla bla.."

  Nope, als een moslim de holocaust ontkent, dan is het gewoon een holocaustontkenner.

  Neem Mahmoud Ahmadinejad, de Iraanse president, die staat gewoon op de wikipedia-pagina over holocaustontkenning

  BeantwoordenVerwijderen
 19. "Ik zou nooit een pvv'er kunnen zijn omdat ik een anti-zionist ben"

  Net als Aart...

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Daar heb jedie doorgedraaide STALKENDE BEROEPSLEUGENAAR wéér!!!!!!!! Hij kan z'n dwangneurose maar niet onderdrukkendie voortkomt uit zijn obsessie voor mij.

  Jij gaat eerst antwoord geven op de vraag die ik al weken stel voordat ik uberhaupt met jou in discussie ga, jij moet niet denken die boel bij elkaar te kunnen liegen en dan gewoon verder gaan met mij dingen te vertellen alsof er niets gebeurd is;

  @ Truth Hurts, reuze interessant hoor allemaal, maar ik reageer niet op andere blogs, laat staan dat ik daar andere pseudoniemen gebruik.""

  Spreekt Barracuda hier de waarheid??

  BeantwoordenVerwijderen