donderdag 4 juni 2015

Afgeslankt

De Open Mind Conference, een feestje van holocaust- en 9/11 ontkenners, gaat nog steeds door, maar niet meer op de locatie (The Old School) waar het oorspronkelijk zou plaatsvinden. Het congres wordt nu gehouden in Centrum Zonnewijzer in Aalsmeer en duurt geen twee dagen meer, maar is afgeslankt tot een eendaags evenement. Afgeslankt? Is dat omdat een deel van de sprekers soms is afgehaakt?

En dat is niet het enige dat gebeurde. GeenStijl ontdekte dat ook Yasmina Haifi van plan was om naar het evenement te komen: de 'voorwaardelijk ontslagen complotambtenaar van het Ministerie van Veiligheid & Justitie'. Zij verstuurde vorig jaar tweets, als Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding, waarin zij bloedserieus stelde dat ISIS een zionistisch complot zou zijn.

Mevrouw heeft er blijkbaar niet veel van geleerd en zou volgens de Niburu's door het ministerie van justitie Van der Steur 'onder druk' zijn gezet om alle commentaren aangaande die conferentie te verwijderen en 'en verder is haar in het oor gefluisterd dat het voor haar toekomst en het behoud van haar baan beter is als ze zich daar aankomend weekend niet gaat vertonen.'

Het artikel uit het Parool, waarmee alle consternatie begon, is inmiddels van internet verwijderd, omdat 'journalist' Christopher Bollyn met een rechtszaak zou hebben gedreigd. 'Wanneer het er echter op aankomt de naakte waarheid naar buiten te brengen dan komt de ware aard tevoorschijn', aldus de Niburu's. Welke waarheid? Zodra verknipte figuren zionisten, 9/11 en holocaust samenbrengen is dat kennelijk de 'naakte waarheid'.

Met de verhuizing naar Aalsmeer heeft het congres in elk geval de juiste plek gekregen. In de Zonnewijzer - hét nieuwe centrum voor bewust -, gezond- en welzijn - werd in december nog het bewijs geleverd voor het bestaan van chemtrails. Lijkt Barracuda een mooi onderwerp voor Ton Hostede, die ook weer verontwaardigd in de pen klom. Terwijl Barracuda zeker weet dat hij zich nog nooit - maar dan echt nog nooit - ook maar een beetje heeft verdiept de in de sprekers. Het is niet dat de holocaust er wordt bijgehaald. Daar gaat het juist over. 9/11 en holocaust, dat is in die kringen al jaren een peper- en zoutstelletje.

31 opmerkingen:

 1. Het is inderdaad een heel goed punt, dat 9/11 en holocaustontkenning hand in hand gaan. Volgens mij komt dat omdat je dezelfde gaten in je logische vermogens moet hebben om tot zulke absurde conclusies te komen. Je ziet het trouwens ook op onversneden neonazi sites als frissekijk.info, die evengoed een 9/11 ontkennings hoekje inruimden

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hofstede gaat in rap tempo Micha Kat achterna, inclusief gewauwel over de volstrekt betekenisloze Eurlings.
  Reaguurders, die er door Kat onlangs zijn uitgetrapt, ik noem een Quirine de Kok of een P.S.M there's no bussiness like Shoah bussiness Welbergen, hebben zich alvast behaaglijk in zijn reaguurderspanelen genesteld.

  Nou nog een website, waarop je je muisaanwijzer niet kwijtraakt, en het wordt nog wat, Ton. En geen zorgen voor morgen; er is altijd wel plaats in de jeugdherberg.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lieden zoals moderator nog proberen te overtuigen dat 9/11 voor de volle 100% een
  vanuit Shitraël geinitieerde synthetische staatsterreur aanslag is en blijft, is hetzelfde als een jammerende zwakzinnige duidelijk proberen te maken dat de pijn in zijn vinger slechts nog veroorzaakt wordt door een onderhuids vastzittende houtsplinter, & dat bij het gehersenspoeld passief blijven ontkennen daarvan de pijn alleen nog maar zal verergen met een terminale dan wel zich invretende besmetting. Zelfde resultaat.. (njet?!) Crypto judeoserpenten ALS DEZE maken van die gullible onderdanigheid dan ook meteen misbruik door via retenlikkerij morons als Barracuda binnen hun onherstelbare geconditioneerdheid genieperig geslepen te bevestigen, waardoor cryptoratten als hoogeweij met en via de karmische energie die daar dan weer het gevolg van is alvast voor een volgende hartverzakking uiteraard weer eens de as op zijn jankerige porem slaand de sympathie van nog meer niet zelfstandig meer na durven denkende imbecielen voor zich tracht op te eisen. Ach ja hoogeweij voor ik het nog vergeet, kan je mij alvast vertellen waar of hoe jij de overgang naar je vader de lucifer wenst te gaan maken? Mijn aanhang heeft mij namelijk zwaar te houden aan een jewtubeje op het internet waarbij ik mijn nieren zowel als mijn endel of wat voor darmenstelsel dan ook als teken van mijn oprechte afkeer v/h joden geslacht of ras op jouw laatste rustplaats pontificaal heb te ontlasten. No shit...

  jews did 9/11

  Information and audio related to the
  mysterious disappearance of the Bollyn family


  Het feit dat de Ommekeer het beest wel bij zijn gerechtvaardigde & demonische joden naam durft te benoemen, verduidelijkt in ieder geval zeker dat het 'zionisme' een oorzaak van het jodenprobleem in zijn geheel blijft! Verder hebben ze nog wel een lange weg te gaan, maar ze prikkelen mijn intuïtieve vermogens intens liefdevoller dan Barracuda en zijn nablatende aanhang dat ooit nog kunnen, zullen dan wel beter kunnen nalaten te doen...

  & het feit dat Jasmina met haar lafhartige horigheid binnen de uitzuigende roverheid gecontroleerd doorzichtig nog slechts van 'zionistjesss' mag reppen, verraadt uiteraard als vanzelf voor een ieder die nog wel zelfstandig kan optellen en aftrekken dat ze als een ware Turkse Anne Frank in haar achterhuis de poppenkast die haar wordt ingegeven voor alweder die verdomde sjekkels nog mag komen uitvreten ook!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wil jij je vuile racistische opmerkingen lekker voor je houden?!

   Verwijderen
  2. "Wil jij je vuile racistische opmerkingen lekker voor je houden?!"

   Al zou ik het willen dat kan gewoonweg niet meer met de kennis die ik in de loop der tijd heb mogen opdoen! Om met je kop in je darmenstelsel te kunnen blijven wonen en daarbij tegelijkertijd politiek correct via die paar kruimels vanonder de tafel die je daarvoor van de gevestigde orde als loon in ruil krijgt te mogen overleven, moet je dus wel gelijk jij dat hier altijd al hebt laten zien als een onderdanig & laf afgerichte NSB'er in een of andere aftandse latrine zijn uitgescheten? Ik weet niet of je het weet, maar deze wereld wordt bevolkt door 2 soorten van wezens. Zij die zich als demonische wolven in mensengedaante supremacistisch arrogant boven elke niet uitverkorene van lucifer binnen de jodentribe op deze planeet despotisch, parasitair dan wel machtsgeil porberen te überpositioneren! En zij (zoals ik!) die zich daar met alle middelen die daarvoor te gebruiken zijn tegen zullen blijven verzetten. Ik erken daarbij een ieder behalve het jodenras uiteraard als een medecollaborant bij het uitroeien van dat jodenkanker wereldwijd! Capiche?

   Verwijderen
  3. Waarom laat Barra die schizofrene hersenschimmen,haat, beledigingen, bedreigingen en grammaticale gedrochten eigenlijk staan?

   Verwijderen
  4. Stoer hoor, je tekst in BOLD te doen. Goh. Not impressed.

   Verwijderen
  5. "Waarom laat Barra die schizofrene hersenschimmen,haat, beledigingen, bedreigingen en grammaticale gedrochten eigenlijk staan?"

   Zelf loopt dat jodengespuis op zijn thuislatrine over brandende autobanden omheen de nekken van zijn terecht verontwaardigde oppositie te fantaseren, maar als er op zijn ongekend arrogante modus wordt ingegaan is de wereld ineens te klein en verzakt zijn volgende hartspier daaromtrent als vooraankondiging op zijn permanente heengaan?! De krankzinnigheidsspatjes zeg...

   Verwijderen
  6. Kan IEMAND die gast soms IP_bannen?!

   Verwijderen
  7. "Kan IEMAND die gast soms IP_bannen?!"

   Als je het werken op een simpele configuratie vanwege je zwakzinnigheid niet meer aankan en daarom maar spastisch gaat dubbelposten, kan je volgens mij beter verder onder die steen gaan terug kruipen waar je met je ongecontroleerde spasmen blijkbaar thuis hoort. BRON

   Verwijderen
  8. Waar schreef ik dat dan van die autobanden, stuk vuil? Je bedoelt dat ze daar op don's site over begonnen. Volgens mij was dat patiënt AIRVD.

   Verwijderen
  9. "Volgens mij was dat patiënt AIRVD."

   Ik weiger om tussen 2 ogenschijnlijk tegen elkaar gekeerde twistzieke oprui joden bespeeld te worden. Dus wanneer jullie zoals suïcidaal zelf parasiterende gezwellen gewend zijn te doen over mijn waardigheid met die verveelde arbeidsongeschiktheid van jullie denken te kunnen scoren of overleven, kan ik je alvast verklappen dat je volgens mijn inschattingen als jengelende rikketik patiënt nog slechts weken van een volgende verzakking verwijderd bent. Val dus gerust nog eens (maar dan wel fataal!) door die om de aandacht zuigende hartverrotting van je heen?! Karmisch kruipende dan wel terminale gezwellen aanzuigende jodenserpent. BRON

   Verwijderen
  10. Arbeidsongeschikt? Ik zit op mijn werk hoor. Dat complotgekkies waar mogelijk het systeem misbruiken om er vervolgens nog tegen te trappen ook betekent niet dat ik dat ook doe, loser.

   Ik krijg wel een harde lul van je zwakbegaafde doodsverwensingen, stuk afval. Maar het zou nog harder bij me binnenkomen als je de Nederlandse taal zou beheersen, want je analfabetisme maakt me de slip niet nat.

   Verwijderen
  11. Het is in ieder geval educatief genoeg om de parallellen met een varkensbrein te ontdekken. @Papi loopt nog een flink stuk achter, wat dat aangaat.

   Verwijderen
  12. Enige aanpak voor Pissraëvil etc: negeren...

   Verwijderen
  13. "Enige aanpak voor Pissraëvil etc: negeren..."

   Wat jij wil plat opgekochte jodennar. Er wordt trouwens binnen mijn kringen zelfs al geloot om zichzelf als eerste op het graf van deze gecabaliseerde relnicht te kunnen ontlasten!

   Verwijderen
  14. Haha, papi's "kringen"... Jij verkeert in geen enkele kring joh. De enige kring waarin jij verkeert is je kringspier.

   Verwijderen
  15. Een beetje kastnicht.ben je wel met je anale fixatie.

   Verwijderen
  16. jongens jongens

   op weg naar je je tweede hartaanval?

   en wat doen jullie binnen met dit weer? Gekkies.

   Ok ik ga de zon weer onder. Kwam alleen thuis om de rotte stank van die vervuilde Ijssel van me af te douchen. Nooit meer in zwemmen, verander nog in een mutant.

   HOMO!

   Verwijderen
  17. Zeg wat denk je? Ontdekt Rutger in deze aflevering dat hij toch eigenlijk ook homo is? Die blik op 5:11 spreekt boekdelen lijkt me.

   Verwijderen
  18. Haha, naar het Glijpaleis

   Verwijderen
  19. Als je kijkt naar het feit dat onze eerste prio onze eigen mensen hoort te zijn, want andersom is het niet anders word het tijd een bepaald volk eindelijk eens uit hun slachtofferrol te trappen, want daarmee spannen ze iedereen voor hun karretje. Ze janken nog steeds over de Holocaust, terwijl de echte geschiedenis niet voor niets vermeld dat ze al uit 109 landen verbannen waren, omdat ze de Economie ondermijnen, overal infiltreerden en alles en iedereen uitbuitten, Verders is het gewoon een stel Satanisten uit de Kaukasus regio, daarom zijn ze ook blank. De echte semieten zijn bijvoorbeeld Palestijnen. Onderzoek het land van Naj maar eens en Medina en de tempel van Dajjal, onderzoek de Kanaanieten maar eens, en kom erachter dat elk land dat Amerika en Israel in het vizier hebben of hebben gehad en vernietigd binnen de grenzen van het land van Canaaan ligt. Land van Baal. En onderzoek dan eens de Baal Cult, dan worden wereldtonelen een stuk duidelijker!

   Verwijderen
 4. Afgeslankt? Beter blikseminslag in dat gebouwtje. Problem solved FOREVER!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dan komt die onderste steen dat de MH 17 in feite de MH370 was eindelijk bovendrijven!!

   Verwijderen
 5. Als Yasmina Haifi er reclame voor maakt, weet je tenminste dat ze volkomen geschift zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heb ik wat op de reaguurders van Ton Hofstede aan te merken. *hoofd schudden doet*

  Enfin, de meneer hierboven hoort in ieder geval ontegenzeglijk niet tot het klapvee.
  Dat kun je van mevrouw De Kok en de heer Welbergen op HHC niet zeggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Moderator ik als Messiah wil graag klagen over die Aldi 5 liter wijnpakken zuipert en relnicht Papi die het hier vol kalkt met anti semitisme waardoor het lijkt of de kots en de stront van Hitler aan de muren zitten geplakt. Een ban of ophanging ter dood voor die shablone internet kakkerlak zou fijn zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die Hofstede (Haags Copmplit) wordt alsmaar gekker en is nu helemaal in aluhoedjessfeer beland. En je kunt aan het verslag van Open Mind Conferentie in Aalsmeer aflezen dat hij helemaal niets begrepen heeft van wat daar gezegd is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je ziet dit soort figuren steeds verder afglijden 'Down The Rabbit Hole'. Van Turkije naar Demmink en dan is 9/11 uiteindelijk ook niet ver meer weg.

   Verwijderen
  2. LOL.
   Dankbaar was er ook met een kraampje zelfverzonnen non-fiction.
   En maar piepen, dat de MSM hem negeert.

   Verwijderen