zaterdag 13 juni 2015

Armageddon

Barracuda dacht al: waar blijft het armageddon? Nou, nog een paar maandjes slapen en dan slaat er een meteoriet op aarde die de mensheid in drie maanden tijd uitroeit. Ruimtevaartorganisatie NASA weet natuurlijk weer van niets, wat helemaal verdacht is. Die geeft onze aarde zelfs nog honderd jaar voordat het door een groot object wordt geraakt. Bummer!

Na het debacle van 2012, toen de Mayakalender afliep en menige koekwaus zich met proviand in de bergen terugtrok, schrikken gekkies er nog altijd niet voor terug om weer met nieuwe voorspellingen te komen waarvan je nu al weet hoe die aflopen. Dit keer is het ene Rev. Efrain Rodriguez, die een bericht van God zou hebben ontvangen en NASA al in 2010 heeft ingelicht over het naderende onheil. De meteoriet komt weliswaar in de oceaan bij Puerto Rico terecht, maar heeft gigantische gevolgen. De NASA zou het allemaal hebben bevestigd en Obama hebben ingelicht. Alleen mogen wij dat allemaal niet weten. We gaan de pijp uit met een supriseparty.

Hoewel, dit keer zijn er gelukkig nog wel wat alternatieven voor het geval er niks gebeurt. De profetieën variëren van de inslag van de ineenstorting financiële systemen tot de Derde Wereldoorlog. Bij de Niboeroes denken ze dat de rampspoed te maken heeft met een aanstaande VN-resolutie over de erkenning van een Palestijnse staat. Waarop Israël een grote oorlog zal initiëren en een superstaat vestigt in het Midden Oosten. Een staat die uiteindelijk de wereldcontrole wil overnemen en Amerikaanse economie in elkaar zal doen storten. Ook dat nog.

Nu heeft Barracuda in de loop der jaren al zoveel voorspellingen bij Niburu gelezen dat hij onderhand de tel kwijt is geraakt. Maar plotters weten hun mislukte profetieën keer op keer handig onder het tapijt te schuiven. Door er gewoon helemaal niet meer op terug te komen. Op naar de volgende voorspelling.

17 opmerkingen:

 1. Nou, ik kan je vertellen wat er in September gaat gebeuren: HELEMAAL NIETS! De wereld blijft gewoon zijn rondjes draaien en iedereen leeft nog happy ever after!

  Goh, ik zou weleens in de tijd willen reizen en zien wat de reacties zullen zijn als er GEEN METEORIET naar beneden is komen lazeren....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gods wegen zijn wonderlijk of zoiets.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Salusa van Sirius, de CEO van de Galactische Federatie, zal er tegen die tijd wel een stokje voor steken, anders draait de hele Verlichting in de soep, en dat kunnen we natuurlijk niet hebben.
  Bovendien is de zeoliet in de aanbieding: http://www.gezondig.nl/a-834316/zeoliet-zalf/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Iemand nog iets gehoord over een rechtszaak in Nederland tegen de fratsen van Kat?

  Ik wel: http://www.nu.nl/media/4066649/publicist-micha-kat-weer-rechtbank-wegens-smaad.html

  Gek genoeg is daar niets over te lezen op ROL. Je zou toch zeggen dat Kat alweer hoog van de toren zou blazen over deze komende rechtszaak en hoe hij van iedereen gehakt gaat maken. Maar we lezen tot nu toe alleen maar verhaaltjes over weggelopen advocaten, corrupte rechters en een "journalist" die zijn handen in onschuld wast. Is Kat toch niet zo zeker van een goede afloop? Of is misschien de dagvaarding abusievelijk in Schiedam, bij een Duits horrorhotel, in Londen, Italië of Wexford bezorgd...

  Ondertussen ben ik het overzicht van de rechtszaken tegen Kat volledig kwijt. Kat, ik weet dat je meeleest: zet eens een tabelletje op ROL met wat er nu nog loopt en wanneer die zaken behandeld worden. Dat is waarschijnlijk een danig indrukwekkende lijst dat er wel een advocaat is die daar brood in ziet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er is een regel weggevallen op nu.nl.
   Het draait om: http://nieuws.nl/algemeen/20150611/publicist-weer-voor-rechtbank-wegens-smaad/

   Verwijderen
  2. Kat zou toch in Ierland voor de rechter verschenen zijn? Of is dat afgeblazen?

   Verwijderen
  3. Gezien zijn reputatie met advocaten betwijfel ik of er nog iemand zijn/haar handen en reputatie wil branden aan Kat. Anderzijds: Weinigen zullen waarschijnlijk nog reputatieschade ondervinden nadat ze door het slijk zijn gehaald aangezien velen Kat nu wel kennen denk ik.
   Maar anderzijds: Ook hij heeft recht op een advocaat dus hij moet er eentje krijgen. Maar of advocaten daarvoor in de rij staan vraag ik me af. Ik stel me eerder voor dat men strootjes aan het trekken is.

   Overigens ben ik ook wel benieuwd hoe het nou met die rechtszaak in Ierland is afgelopen. Alleen al om te weten of de rechters daar net zoveel geduld hebben.

   Verwijderen
  4. Wordt tijd dat de stekker uit dat revolutionairgedoe wordt getrokken, met hulp van de heren rechters!

   Verwijderen
  5. @ Dorothy: Micha heeft zich op 4 juni voor de Ierse rechter moeten verantwoorden, zoals hij in een eerdere Youtubeproductie aankondigde. Het feit dat hij daar geen letter over geschreven heeft op ROL, doet vermoeden dat hij de zaak serieus neemt en hem een zwaard van Damocles boven het hoofd hangt. Immers: als 'journalist' schrijven over lopende rechtszaken leverde hem nu juist deze vervolging in Ierland op. Daar had meneer even geen rekening mee gehouden. Wetende dat hij niets liever doet dan iedereen beledigen en belasteren die direct of indirect met de rechtsgang te maken heeft, vermoed ik dat het hem momenteel vrij heet onder de voeten is. Als het was afgeblazen, had hij dat (neem ik aan) zonder verdere consequenties gemeld als de zoveelste zogenaamde overwinning.

   Verwijderen
  6. Grappig dat Kat de Ierse justitie dan wel serieus zou nemen....

   Verwijderen
 5. off topic: http://bit.ly/1C4F6Rf

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja, dankbaar had toch zo'n bromfiets?

   Verwijderen
  2. Hij woont op nog geen 100 meter van de plaats delict.
   Maar een Overvener doet zoiets niet.
   Het lijkt me meer iets voor iemand uit het plaatselijke AZC, en dat Wim een patsy is.

   Verwijderen
  3. Het is nog maar de vraag wie de "gekke fiets" bestuurde, en wie de uiteindelijke veroorzaker is. Waarschijnlijke staat de tweewielige retro rijdende bladblazer van biker Wimp, gelijk aan de kentekenvrije electrische supersonische fiets. Indien van toepassing. Hopelijk valt het mee voor het slachtoffer.

   Verwijderen
  4. Nou Douwer, je naam wordt nogmaals genoemd bij Wimp. Wat een ongelooflijke domheid ook weer bij Recht is krom (en weer nieuwe info voor deel drie!!!).

   (1) een google earth foto uit 2012 gebruiken als "bewijs" dat er bandensporen lopen uit het noorden naar de vindplaats van Marianne. Ik zie op die foto ook een geheel nieuwe bomen / struikenrij lopen die er in 1999 nog niet was. Dus tja, wat zegt die foto?

   (2) Typisch Hearsay, de honden van de boer aan de trekweg sloegen s nachts aan, maar Dankbaar heeft geen idee of die boer wel door de politie gehoord is. Foei Dankbaar, kun je geen gedegen onderzoek noemen. Trouwens, s nachts kwam het hele circus toch door die vogelsanghlaene? Zouden die honden zover van het huis / erf van hun baas het weiland in zijn gelopen? Ga er maar niet van uit. Het was koningennacht Dankbaar, er zal ook wel eea aan volk over de trekweg gegaan zijn.

   (3) Natuurlijk worden de randen van het weiland bereden met gewone auto's. Hoeven we toch verder niet uit te leggen in zompig Nederland? Enerzijds om sporen niet te verstoren anderzijds om niet vast te lopen.

   Nou Dankbaar, het is allemaal weer veel van hetzelfde.

   @Douwer, eerlijk is eerlijk, jouw paint kwaliteiten zijn een stuk beter dan die van Dankbaar.

   Verwijderen
  5. Nou Douwer, 1-0 voor jou! Dankbaar heeft zijn artikel verwijderd! Nou zag ik nog iets staan over een "commandopost".....,

   Kom op Dankbaar even nadenken en de conclusie trekken dat die commandopost en al dat vele verkeer toen, slecht was voor het wegdek aldaar. Zodat de autoriteiten het goed leek om een nieuw asfalt te leggen.

   Verwijderen
 6. September 2015, december eenentwintighondernogwat...dood gaan we vroeg of laat allemaal. En wanneer, dat weet niemand. En het is maar de vraag hoeveel mensen dat ook écht willen weten.

  BeantwoordenVerwijderen