maandag 1 juni 2015

Geile database

En daar ging-ie: Anarchiel. Alsof de maker een vol ligbad liet leeglopen, kolkten vandaag kilometers storts en artikelen waarin ongetwijfeld uren bloed zweet en tranen waren gestopt in een diepe afvoerput. Pogingen om al dat moois elders voort te zetten dan wel voor het nageslacht te bewaren liepen spaak op de weerstand van de naamgever van het blog. Die ontdekte een 'vele gigabytes tellende en voor kwaadwillende (staats)parasieten extreem geile database' die hij liever niet aan onbekenden overdroeg.

En dus ook niet aan plottermarktkoopman Kraven, die zelfs al een domeinnaam voor deze mooie erfenis had opgetuigd. Kraven heeft het niet zo op een groot deel van de alternatieve media, maar steekt dan wel weer de helpende hand uit als plotters even geen onderdak meer hebben.

Barracuda kreeg ook een beetje de indruk dat Anarchiel eigenlijk maar een ding wilde: zijn verleden op internet wegpoetsen. Dan is het niet handig als die hele meuk elders weer opduikt. Ook al is het dan alleen het archief. Per saldo is Anarchiel daarmee immers niets opgeschoten.

Vlak voor het verscheiden kregen schrijvers die al maanden niets meer van zich lieten horen nog even last van schrijfdiarree, resulterend in verhandelingen waar zoals gebruikelijk bij Anarchiel weer eens geen touw aan was vast te knopen. Ook zag Barracuda zijn naam diverse keren genoemd, alsof hij persoonlijk schuldig was aan de ondergang van het blog. 

Nu kan het best zijn dat een groot deel van de dopehead aanhang van Anarchiel vandaag niet eens doorheeft dat de site uit de lucht is, aangezien overtrekkende wietwolken het gezicht op het scherm beletten. Maar zeg zelf: luchtgitaar spelen kun je ook in je hoofd.

7 opmerkingen:

 1. Hoppa, weer een site ter ziele.. Gaat goed zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ach, het internet is voor iedereen en iedereen moet er een plekje kunnen hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Inderdaad truth hurts, helemaal met je eens iedereen heeft imo recht op een plek waar hij of zij zijn of haar ei kwijt kan. En dat is ook exact de reden waarom ik in zo'n geval de helpende hand toesteek. Barra was dan ook wat voorbarig met dit stukje. Het archief heb ik en staat online, een nieuwe site is in aanbouw en die gaat een paar maatjes groter worden dan wat Anarchiel was. Ach ja zo steek ik Barra ook een helpende hand toe he? Zo heeft hij nog wat te schrijven :P

  En wat Barra blijkbaar niet helemaal begrijpt is dat ik een hekel heb aan oplichters en of die nu in de alto hoek zitten of elders maakt me daarbij niet uit. Wel is het zo dat ik ook in dat hoekje opereer en ze daar dus wat meer tegen kom.

  Ik zal daar op Swap nog wel ff op terug komen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Michiel heeft ook Google gevraagd één en ander op te ruimen. (Scroll naar beneden en je ziet "Sommige resultaten zijn mogelijk verwijderd op grond van Europese wetgeving inzake gegevensbescherming.")

  BeantwoordenVerwijderen