donderdag 11 juni 2015

The Illuminati: The Climate Change Conspiracy

8 opmerkingen:

 1. Micha Kat die weer eens een boze brief stuurt aan het Hof in Amsterdam, dat zijn zaak gesaboteerd zou worden. Hij richt de brief aan de president van het hof, mr. Schipper. Die echter al sinds 2008 een andere baan heeft. Sterker nog, de opvolger van Schipper is ondertussen zelfs al weer opgevolgd. Wat is Kat toch altijd geweldig goed op de hoogte van dit soort zaken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik denk dat Kat daar anders over denkt, dat die president telkens wordt vervangen om zijn zaak te sabotteren!!!

   Verwijderen
  2. Kat leeft blijkbaar niet alleen in een andere wereld, maar ook in een andere tijd. Een soort parallel-universum.
   In de echte wereld, en in 2015, kan zijn huidige advocaat inmiddels wel de Kat-dossiers klaar leggen voor zijn opvolger, mocht die nog te vinden zijn.
   Voor die miljoen euro (of waren het guldens?) is op de Antillen misschien nog wel ergens een no cure / no pay type te vinden.

   Verwijderen
  3. Z'n verongelijkte jammerstukjes worden in ieder geval steeds korter. Alles is al ad nauseam 100.000x herhaald en en door iedereen herkend als het onzinnige gezwatel dat het is. Blijven schreeuwen omdat het anders ineens zo stil wordt, peuters doen dat wel vaker.

   Verwijderen
 2. ""BREAKING: DEMMINK VAARDIGDE ‘BIJSTANDSVERBOD’ UIT INZAKE MICHA """

  Een totale leugen!

  De advocaat Boscher behandeld zijn zaak nog steeds in positieve samenwerking, en is niet ten nadele van Kat bezig zijn zaak te behartigen.
  Tevens was de advocaat niet gediend van de sprookjes van Kat betreft zijn persoon en heeft dit vervolgens gemeld.

  Ten tweede heb ik hem gevraagd waarom Kat niet in aanmerking zou komen voor finaciele bijstand van de staat betreft een advocaat kosten.

  Daar keek de advocaat van op aangezien Kat zoals elk reguliere inwoner of zelfs mensen van een andere nationaliteit financieel wordt bijgestaan door de staat, minus zijn eigen bijdrage zoals dat bij iedereen van toepassing is.

  Een andere advocaat de heer Stapel (Haarlem) die Kat voorheen in de arm heeft genomen is nog steeds werkzaam voor Kat.

  Kortom een zieligheids fabricatie van heer Kat aka beroepsleugenaar, en mocht het zijn dat er aanhangers een donatie hebben gedaan na dit zielige verhaal kunnen we een vermelding maken van oplichter.

  Overigens hoe zat het nou met het akkefietje met de Ierse rechtbank, moet hij nou voorkomen in juni of juli??

  Overigens een vreemde aderlating aangaande de Moskowitzjes, aangezien Kat na het zogezegde sprookje van aanslag op zijn aanhangers nog werkzaam is geweest voor Callimeri en zelfs gezellig oude jonges krentebrood met hem in gesprek was.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. correctie >> zijn zaak te behartigen << typex ..........

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zeg @KLUKKLUKZ

  Je vergeet te vermelden, dat liegen niet verboden is, evenals het fantaseren over van alles en nog wat. Tevens zijn we in beginsel allemaal strafbaar, dus al met al niks nieuws onder de zon. De melige klepkolder van Kat is passé, voor zover het ooit iets voorstelde.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Verplicht leesvoer:

   http://www.nrcreader.nl/artikel/7808/de-man-met-een-gaatje-in-zijn-hoofd

   Verwijderen