dinsdag 23 juni 2015

VoorspellenHet orakel heeft weer wat geroepen, dus moet het wel waar zijn. Het is nu eenmaal wat de koekwausen graag willen horen. De Derde Wereldoorlog, Griekenland, Rusland, je gooit het allemaal in je zelfgemaakte armageddonsoep, ook al heeft het geen enkel verband met elkaar. 'Jones is naar eigen zeggen benaderd door een aantal zeer rijke mensen die hij goed kent en die zijn ingeburgerd in bepaalde industrietakken. De ene in de media en de andere in het militair/industriëel complex. Zij waarschuwen hem en zeggen dat er meer dan 50 procent kans is dat de wereld tegen oktober in een wereldoorlog is verwikkeld en/of dat de financiële systemen in elkaar storten.'

Opvallend blijft het dat Jones 'rijke mensen' aanhaalt, op wie hij voortdurend afgeeft, maar die altijd weer op cruciale momenten voor hem klaar staan met cruciale informatie.Want: 'Alles wat Alex Jones al meer dan tien jaar schreef en voorspelt komt uit." Yep, dat is anderen ook opgevallen. In 2012 al:

31 opmerkingen:

 1. meer dan 50 procent kans

  *iets over schoolgeld terughalen mompelen doet*

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Reacties
  1. Waarom Kat in alle opzichten via zijn grotesk dan wel mislukte nadoenerij de Nederlands penitentiaire wereld als de pest probeert te mijden.., wordt hier op dit draadje als uitsmijter overigens nog eens dunnetjes uitgebakken...

   Verwijderen
  2. En is dit toevallig die ex van je waar je altijd over zitop te scheppen?

   Verwijderen
 3. Micha Kat doet precies hetzelfde, hij neemt soms de voorspellingen 1 op 1 over of vertaalt ze naar Nederlandse maatstaven en ze gaan ook echt allemaal uitkomen. Ondertussen bestaat de NOS, NPO, Telegraaf, 2e Kamer en alle andere organisaties ,media en wat dan ook dat hij voorspelde dat neer zou gaan en down en zou gaan bezwijken onder zijn druk nog steeds en moet Kat zelf vluchten voor meerdere misdaden.....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. http://www.metatube.com/en/videos/76076/Family-Guy-Trololo-Guy-Episode/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Reacties
  1. Overigens nog met de groetjes aan 'onze' Schiedammer relnicht; BRON

   Verwijderen
  2. Eindelijk een wapen in jouw price range zo te zien.

   Verwijderen
  3. https://youtu.be/i7bp1HAu8A8

   Verwijderen
  4. Gaat momenteel niet zo goed met brommers kieken bij biker Wimp.


   Wim Dankbaar zegt:

   24 juni 2015 om 20:11

   Rogierd,

   Eerst mijn boek lezen, dan weet je waar de klepel hangt. Nu raaskal je maar wat. Zet je posting maar op Swap of Barracuda.

   Groet,

   Wim

   Beantwoorden

   Verwijderen
  5. Wim is duidelijk in paniek geraakt door die onthullingen van Douwer. Wat wijst op het feit dat hij allerminst zeker is van zijn zaak.

   Verwijderen
  6. Wim Dankbaar zegt:
   24 juni 2015 om 16:33
   (...)
   Ik vernam vandaag dat Wolfgang en Ludger familie zijn. Achterneven. Maar Wolfgang zegt Ludger niet te kennen. Hahaha.


   Dankbaar heeft zijn 2e 'waterdichte' broddelwerkje over Vaatstra af -waar hij niet aflatend over loopt te huilebalken dat niemand er actie tegen onderneemt (goh, gek hé, Willempie?)- maar verneemt tot op de dag van gisteren 'nieuwe feiten'.
   Over een jaar of tien komt hij dan uiteindelijk ook tot de conclusie dat Jasper S. toch echt terecht is veroordeeld voor de moord op Marianne Vaatstra.
   Dan heeft gekke en stuitend domme Willempie weer wat meer tijd om op zijn gemotoriseerde driewielertje door de duinen te gaan biken.
   Easy rider op Jostiband niveau. Niet dat Willempie dat door heeft. Die zit permanent opgesloten in zijn infantiele en hilarische -ik ben Peter R. de Vries- universum.

   Verwijderen
  7. Wim is duidelijk in paniek geraakt door die onthullingen van Douwer. Wat wijst op het feit dat hij allerminst zeker is van zijn zaak.

   Die paniek zal wel meevallen.

   Over onthullingen gesproken: van de week heb ik hem verteld, dat Feik pas de dag erna is verhoord, omdat daar op 1 mei domweg geen tijd voor was. Dat verhoor duurde twintig minuten, en hij is direct daarna als volkomen nutteloos weer op straat gezet. Simpel te verifieren.

   Daarmee stort het hele verhaal in elkaar, dat justitie op Dag Een wist wie de moordenaar was. (lees: pipowagen, gangbang, visboer, autobanden)
   Ik denk, dat hij inderdaad wel tien jaar nodig heeft om zijn kromme redenatie recht te buigen.

   Verwijderen
  8. Dat heeft de plaatsvervangend directeur hem al met zoveel woorden verteld. Maar Wim luistert niet en belt die man ook niet terug om 3 mei nog eens te verifiëren.

   Verwijderen
  9. Ik vond zijn verhaal over Joris F ook erg humoristisch. Dat was weer typisch een Wimmetje.
   Eerst doet hij net of het Joris Demmink was waarover in de Netwerk-reportages wordt gesproken.
   Als ie dan toegeeft dat Joris F daarvoor is veroordeeld, geeft hij aan dat hij deze Joris F heeft gesproken. Daar zal ie niet over liegen.
   Maar zijn redenatie die daarna volgt, hangt als los zand aan elkaar. Joris F is weer eens een patsy (een favoriete uitdrukking van Wim en vaak gebruikt). Joris F was juridisch medewerker. Daarvoor zal hij rechten gestudeerd hebben.
   Wim geeft echter aan dat de juridische kennis van Joris F behoorlijk beperkt is ("Hij zat bij WVC en schreef onder meer boekjes over voeding") en dat gegeven bewijst dat Joris F geen basis juridische vaardigheden heeft (lees het verhaal maar eens). Onzin!
   Verder, om te bewijzen dat Joris F een katvanger voor Joris D was, geeft Wim aan dat hij zijn baan gewoon terug kreeg na veroordeling. Nou Wim, iemand kan 2 jaar de bak in gaan, maar als het niet werk-gerelateerd is en geen invloed heeft op zijn werkzaamheden, kan de overheid, hoe walgelijk het delict ook is, je echt niet zo maar ontslaan.
   En iedereen is maar bereid om de gevangenis in te gaan om het grote complot in stand te houden.
   Drie (!) verschillende recherche-teams met meer dan 100 rechercheurs konden niks vinden (behalve het DNA van Jasper), er is ook geen enkele rechercheur die aan zijn boek meewerkt. Zitten ook allemaal in het complot.
   En niemand van zijn getuigen (Gekke Geke, Feik en alle andere getuigen) hebben allemaal van alles tegen hem verteld. Maar er is er niet één die hij kan presenteren ter promotie van zijn boek. Terwijl hij daar toch overspannen mee bezig is.
   Familie van slachtoffer EN dader geloven ook niet in hem. Ik ben er van overtuigd dat Wim het zelf ook allemaal niet gelooft, maar ja, hij is die weg eenmaal ingeslagen. Zijn karakter laat het niet toe om toe te geven dat ie fout zat. Al komen er camerabeelden van Jasper S op de bewuste dag binnen.
   Douwer: binnenkort zit jij ook in het complot om de doofpot in stand te houden. Want jouw verklaring over Feik past natuurlijk niet! Hij is al weer lekker aan het modereren geslagen, want alles wat hem niet uitkomt, plaatst ie natuurlijk niet op zijn website.

   Verwijderen
  10. Een soort virtueel Zaans verhoor, maar meer met zichzelf, dan met de werkelijkheid. Het slachtoffer wil ook al niet meewerken, en de dader is zielig. Bizar.

   Verwijderen
  11. Het is natuurlijk vooral buitengewoon grappig dat douwer de belachelijke vooringenomenheid, tunnelvisie en opzichtige incompetentie van 'onderzoeker' Dankbaar feilloos blootlegt maar dat Dankbaar -en dat nog voor iedereen volstrekt helder middels censuur en onnavolgbare hersenschimmen- zijn eigen fantasiewereldje op een lullig blogje krampachtig in stand probeert te houden.
   Slechts de reacties van een handjevol zwakbegaafde napratertjes worden doorgelaten terwijl Dankbaar er ook niet voor terugdeinst te marchanderen bij de recensies op Bol.com.
   Het laatste -in eigen beheer- uitgebrachte Vaatstra broddelwerkje van Dankbaar brengt hem wederom waar hij in grossiert. Een zoveelste flop.

   Voorwaar, een trackrecord om trots op te zijn...

   Verwijderen
 6. OT

  En Kat herpakt ook weer een oude hobby;

  "luister naar de reactie van de brauw-bestuursvoorzitter martijn snoep op de verbijsterende onthullingen over zijn kantoor"

  kraait hij (uiteraard in kapitalen).

  En vervolgens blijkt voor de 100.000'ste keer dat iemand bij het kortstondig aanhoren van zijn zieke gezwets gewoon de verbinding verbreekt.
  Hoe volstrekt nutteloos en in volledige geestelijke armoede kun je je dagen slijten. Onvoorstelbaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Maar waarom moest Feik weg op 3 mei; zie PV van agogisch medewerker die Feik ook uitgezwaaid heeft en zich eraan stoorde dat dat ontkend werd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je kunt je beter afvragen, waarom ze hem niet meteen hebben vastgehouden, na wat hij allemaal verteld heeft.
   Als we Hans Mauritz mogen geloven, tenminste.

   En Hans Mauritz mogen we niet geloven, behalve natuurlijk als het wel leuk uitkomt.
   Cherry picking for dummies.

   Verwijderen
 8. @ Douwer, waarom is het beter om me dat af te vragen?

  Als we jou mogen geloven is hij na 20 minuten verhoor nutteloos op straat gezet. En dat dat simpel te verifiëren is.
  Blijkbaar niet voor staatssecretarissen en ministers, want die geven verschillende data en gemeentes aan voor de overplaatsing ( zie het OM in antwoord op kamervragen en anonieme brief).

  Blijf ik toch bij deze vraag :-) :
  "Maar waarom moest Feik weg op 3 mei; zie PV van agogisch medewerker die Feik ook uitgezwaaid heeft en zich eraan stoorde dat dat ontkend werd."

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Douwer, waarom is het beter om me dat af te vragen?

   Probeer het maar, dan merk je het vanzelf.
   Tenzij je liever hebt, dat andere mensen voor je denken, maar daar heb je mij niet voor nodig; daar heb je Wim al voor.

   Verwijderen
 9. Blijf ik toch bij deze vraag :-) :
  "Maar waarom moest Feik weg op 3 mei; zie PV van agogisch medewerker die Feik ook uitgezwaaid heeft en zich eraan stoorde dat dat ontkend werd."

  BeantwoordenVerwijderen