maandag 22 juni 2015

Klaar

Wijzijnklaar is...klaar. Het volgende plotterblog trekt de stekker er uit en gaat achter gesloten deuren verder. Op Facebook. Nu moet Barracuda eerlijkheidshalve toegeven dat hij vrijwel nooit keek op - en ook nooit heeft geschreven over - dit blog met vijfderangs stukjes over buitenaardsen, chemtrails, 9/11, illuminatie en HAARP.

De laatste tijd ging het er vooral over de platte aarde, waarvan de webmaster René Klever helemaal overtuigd was geraakt. 'Ik ben recentelijk naar het strand geweest en heb met eigen ogen schepen gezien met een 25x kijker en heb totaal geen bolling kunnen zien'.

Zodra er dan iemand in de commentaren begon over het feit dat zwaartekracht wat lastig wordt bij een platte aarde, waren er altijd wel een paar slimmeriken om dat te weerleggen: 'Jouw reactie is gebaseerd op de aanname dat zwaartekracht bestaat maar is dat wel zo? Google maar eens op “does gravity exist” en kijk maar eens hoeveel hits je krijgt.'

Zo gaat dat bij plotters, de waarheid google je gewoon bij elkaar. Makkelijk zat.

Nu zijn er warhoofden die denken dat de platte aarde theorie bedacht is door de 'elite' in het kader van 'de infowar met de You You Truth beweging'. En ook Johan Oldenkamp moet er niets van hebben. Die was destijds gek genoeg om in het 2012 Maya complot te geloven, maar een platte aarde is een brug te ver. 'Ook hebben diverse nieuwsbrieflezers gemeend om mij hiermee lastig te moeten vallen. Ook hen heb ik gevraagd om gewoon even de onweerlegbare feiten op een rijtje te zetten. Vervolgens sturen ze me nog meer linkjes toe. Waarom? Omdat ze het zelf dus ook niet snappen. Maar om hun onbenul te maskeren sturen ze anderen dus liever kant en klaar materiaal toe. Dan weet ik inmiddels wel genoeg. Ik ben er dus wel klaar mee, met al die flauwekul. Inderdaad: IkBenKlaar. Jij ook? Zo ja, dan: WijZijnKlaar.nl.'

De tolerantie onder het plottervolk is tegenwoordig ver te zoeken, wat wellicht de belangrijkste reden is dat Klever zijn site gaat afbreken. Die overigens toegeeft dat het hele interwebs inmiddels is dichtgeslibd met desinformatie, en hij het ook allemaal niet meer weet. Laat staan dat ze hem daarover aan het hoofd moeten zeuren. 'Er zijn nog steeds mensen op mijn site die immer die dogmatiek zoeken en mij vragen alles te bewijzen zodat ze zelf lui in hun stoel kunnen blijven zitten. Dat werkt dus niet meer.'

30 opmerkingen:

 1. OMG, zijn er echt van die malloten die denken dat de Aarde PLAT is?! Hoe ontiegelijk ver van het paadje moet je dan wel niet zijn!?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De horizon is recht, nooit gezien, aan zee? Bolt niet omlaag weg aan de randen. Nou dan.

   Verwijderen
  2. Laat je nakijken man, volgens mij spoor je niet helemaal..........

   Verwijderen
  3. Het herkennen van ironie is een teken van ... nou ja, vul zelf maar in.

   Verwijderen
  4. Ruudje = Douchebag dus. I KNEW IT!

   Verwijderen
 2. > Het volgende plotterblog trekt de stekker er uit

  Nou swappiesjoe nog. O nee, net een nieuw artikel! Na bijna 3 weken stilte! Gauw leejzon!!!

  En wat dacht je wat: het is geschreven door zelfverklaard plotter Creeven. Hoe ironisch.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. > de hoofnoten

  Wat zijn dat? De ballen van Ed, het sprekende paard?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. > bij alle grote alto sites

  Hoezo groot? Kan dat dan, dat een altosite groot wordt?

  Zijn er ook sopraansites, trouwens? En sopranino's? Is dat een elementair deeltje?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Pluto en Charon zijn ook al gefilmd, dus ik sta van niks meer te kijken tegeswoddigs.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Eigenlijk zou had deze blogpost moeten eindigen met de gevleugelde uitspraak 'Plotters en logica...'. Want die is hier weer ver te zoeken zoals gewoonlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een platte aarde maakt vluchten zinloos, logischerwijs.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jezus wat zit die mongool van een Ruud weer te spammen met zijn volstrekt oninteressante vrije associaties.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb soms wel eens wat amusants te melden, ja, en dat moet jij dan natuurlijk met een zure opmerking de grond in proberen te trappen. Zo ben jij.

   Verwijderen
  2. Wanneer ga je weer eens een enorme lap wel interessante esoterisch-filosofische zwartebandmagieteksten posten, Jeroen? Veel mensen missen die de laatste tijd.

   Verwijderen
  3. Die sopranino’s die voortdurend ongemerkt dwars door ons en de aarde heen vliegen vond ik persoonlijk wel geslaagd. Maar ja, smaken verschillen, natuurlijk, daar heb ik begrip voor. Weg ermee dus, onacceptabel, variatie is een dodelijke zin.

   Verwijderen
  4. Jeroen is of tot bezinning of in een gruwelijke depressie terecht gekomen.

   Vaak gaan die dingen hand in hand.

   Verwijderen
  5. Ik hoop het niet, geestkoorts.

   Verwijderen
 9. Reacties
  1. En zie hier hoej vice-president der verenigde staten de aanval opent op het meisje in het rood

   Verwijderen
 10. ik lees wijzijnklaar steeds als wijnazijn maar ik weet niet eens wat dat is is dat teken is dat erg ik maak me zorgen

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Brekend! Afstammeling van gerenommeerde vrijmetselaars geslacht door o.t.o. collega van hoogewij via prominente rol binnen een occulte & satan vererende productie als mede uitverkorene van lucius demonisch verlekkerd vereerd?!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ¿uɐɐɯ əๅๅoʌ puoʌɐuɐʌ ʇəɥ sI

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "¿uɐɐɯ əๅๅoʌ puoʌɐuɐʌ ʇəɥ sI"

   Je bedoelt dus dat Kat in die productie als ongekende vrouwenverslinderaar gecombineerd met zijn stronken kop dan wel ene stijve hoernalistieke potlood onderwijl de maan door die schwartze walt probeerde heen te schijnen achter 2 zeer bange Duitsche meisjes met het kwijl op zijn geile bek tot in den eeuwigheid vereeuwigd blijkt?! De producent van die uitgave heeft mij persoonlijk al heel duidelijk verduidelijkt dat Micha's verwevenheid met Maud's afranseling daar in Thailand gecombineerd met de vondst van die 2 jonge vrouwen omheen het hotel van Gretha absoluut als een van zijn meest satanisch ritualistische wapenfeiten eveneens zijn meegenomen ja...

   Verwijderen
  2. En die cabalistische heks rechts van Gretha daar met haar demonisch subliminale voorpretje aan Kat de camerahoernalist dat via zijn in erectie staande pencil even later in een ritueel met 2 mädchen aan de slag 'mag' gaan?! Tja.., weet jij het nog?

   Verwijderen