woensdag 5 november 2008

Ding, dong, ding, dong!!!


Micha Kat, uitbater van Klokkenluideronline en vooral bekend vanwege zijn verbeten jacht op Joris Demmink en Fortis-topman Lippens, is op Nederlandse bodem teruggekeerd na een half jaartje Bangkok. Daar zou hij correspondent worden voor De Telegraaf, maar dat liep uit op een berufsverbot toen de hoofdredactie zich plotseling weer een onwelriekend pisincident in het Haagse herinnerde.

Wat Kat in Nederland gaat doen is onduidelijk nu hij ongeveer iedere hoofdredacteur tegen zich in het harnas heeft gejaagd en zich steeds nadrukkelijker afzet tegen de mainstream media. Maar gelukkig heeft Kat nog zijn pro deo blogje. Daar voelt hij zich helemaal thuis, temidden van zijn complotdenkers. Want Kat heeft fans. Een stuk of zes om precies te zijn met namen als E-bee, AIRVD, Observator, Samantha en Wijze van Zion. Minstens even krankzinnig als Kat zelf, of erger. 

Lees en huiver: "Sinds jaren is dat scenario in Amerika toch al realiteit… Zonder bellen stampt de zwaar bewapende ‘politie’ (blackwater?..) de deur in, klimmen ze langs de achterkant en zijkant door je ramen naar binnen en als je niet snel genoeg bent, arresteren ze je ter plaatse zonder enige aanklacht. De rest, zoals Europa, zal ook snel volgen."

"Het doet er niet toe wat voor stempel je erop plakt: links of rechts het gaat erom dat 5% van de westerse bevolking de andere 95% afperst met vele gezichten, maskers en petten. Die 5% is de elite, de rest zijn slaven, kudde schapen met een herder."

"Ik weet niet wie NL bestuurt maar ik vermoed dat de As een Anglo-Dutch aangelegenheid is met DVD en VS connecties naar oa. Brezinski, Soros, Rockefeller en de Trilateral Commission, met als nieuwe puppie Obama."

"Als je de banken hun gang laat gaan is het einde verhaal. Dat is net zoiets als een dief de sleutels geven van een juwelier. Binnen de kortste keren is de juwelier leeggerooft (...)."

Kat liet zijn fans vorige week niet in de steek. "Op naar huize Demmink," riep de Nederlandse Superman opgewekt. Zijn aanhangers wisten niet hoe hard ze in hun handjes moesten klappen: "In dit soort zaken is het een kwestie van je tanden ergens in vast bijten, volhouden, en in de huidige tumultueze wereld duiken er vast en zeker op een gegeven moment medestanders op waar je wat aan hebt, en die ook hun bijdrage wensen te leveren. Klokkenluideronline.nl ! Ding, dong, ding, dong!!! Allemaal wakker worden -;) Pijn aan de oren voor sommigen…"

Tja, de vraag is alleen of hun held de juiste Demmink weet te vinden. Eerder verwarde Kat namelijk de stem van een acteur met die van Demmink en belde hij een willekeurige Joris in het Haagse op voor de ultieme stemmatch. De fans hadden de vergissing weer eens niet door.

Niet dat waarheidsvinding er toe doet bij Kat. Ooit wond Kat zich terecht op over het schaamteloos pluggen door Lux et Libertas (NRC Handelsblad) van een nieuwe afslankpil die later levensgevaarlijk bleek te zijn. Nu is gebleken dat de vrouw die vorig jaar haar baby in de Amsterdamse Bijenkorf van bovenin het atrium naar beneden gooide en er vervolgens zelf achteraan sprong onder invloed heeft verkeerd van ‘afslankpillen’, suggereert Kat gemakshalve dat hier wel eens om de wonderpil van Lux et Libertas  zou kunnen gaan. Nog snel even een vraagteken achter de kop zetten en de eerste complotdenker meldt zich alweer: "Het is al langer een tendens van de gewetenloze overheid om giftige medicijnen met vreemde bijwerkingen, ook in het verkeer, te laten verstrekken, dat ruimt lekker op en past in de plannen, chaos en een gedemoraliseerde burger die zijn recht toch niet kan halen in politiestaat NL."


7 opmerkingen:

 1. Meer over de Amerikaanse verkiezingen morgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Cool!
  Ben wel benieuwd hoe de complotdenkende natie het kan verklaren dat de democraten hebben gewonnen, ipv de republikeinen die via 911 toch een dictatuur wilden stichten?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waarschijnlijk hebben ze net ontdekt dat de democraten gewoon een onderafdeling van de republikeinen zijn om het 'gepeupel' een idee van democratie te geven. Er is natuurlijk geen sprake van werkelijke invloed van welke president of partij dan ook. Alles wordt al jaren bestuurd door de onzichtbare NWO..

  Kom kom truth hurts, dat je dat nou toch niet in de gaten hebt ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bovendien, mocht Obama niet naar de NWO willen luisteren, hebben ze nog altijd tot 20 januari de tijd om bv. een nieuwe aanslag te regelen, waarna Bush (eindelijk) de martial law kan uitroepen, de machtsoverdracht voor onbepaalde tijd kan uitstellen, Iran kan binnenvallen, alle Amerikanen vast kan zetten in de FEMA-kampen etc.,etc., etc...
  En als dat om wat voor reden niet door mocht gaan, kan Obama altijd nog het lot van Kennedy of Lincoln treffen, Waarna Biden het roer overneemt (niet voor niets is hij een generatiegenoot van McCain en dus een handlanger van en dus een pion van de NWO..). En zo kunnen we nog wel eindeloos doorgaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lachen dit stuk.Eindelijk terecht gekomen op een normale site

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Laat Innana van Zaplog dit maar niet lezen Hihi, Dat is nogal een fan van hem.Complotten zonder enige ( wettelijke) grond.

  BeantwoordenVerwijderen