donderdag 6 november 2008

Zors Boes


Bush weg uit het Witte Huis en een zwarte Democraat de 44e president van de VS. Een regelrechte ramp. Niet voor de Amerikanen, en hopelijk ook niet voor de wereldvrede, maar met name voor de verzamelde complotters. Zapruder kan inpakken, Alex Jones kan naar huis, evenals een hoop psychopaten die zelfs in een dwangbuis niet rustig waren te krijgen zodra George "Skull&Bones" Bush ter sprake kwam. 

Acht jaar lang streden zij en anderen tegen de neocons en met name tegen George Dobbeljoe. Dat was een Osama zonder baard, een bloedlijn-bastaard, een veroordeelde staatscriminineel, Dr. Evil in het kwadraat, een Joods-Angelsaksische samenzweerder of gewoon Zors Boes, neef van Adolpf Boesler. 

Zijn opa deugde al niet in de oorlog, en dus zat er ook een steekje los aan George. Kijk maar, riepen complotters in koor, hij maakt het Satan-gebaar (gewoon het "Hook em Horns!" van het Longhorns Sports Team uit Texas).

Rond 2006 bereikte de Bush-gekte ongetwijfeld zijn hoogtepunt toen complotters er stellig van overtuigd waren dat Bush en Dick Cheney achter de aanslagen van 9/11 zaten. Volkomen geobsedeerd tuurden de complotters nachtenlang naar vage filmpjes waarop doornormale stofwolkjes het bewijs zouden moeten leveren voor het gebruik van explosieven waarmee de WTC torens waren neergehaald. En omdat het bewijs voor die explosieven toch wel wat magertjes was, verzon een geschorste professor dat er een speciaal goedje moest zijn gebruikt dat de WTC torens deed smelten als kaas in een fonduepan. 

En zo ging het verder: 9/11 was een manier om illegaal Irak binnen te vallen en om de VS in een politiestaat te veranderen. Compleet met gevangenissen en kampementen voor ongehorige burgers. Inclusief gasmaskers en doodkisten. 

Is deze flauwekul nu dan eindelijk over? Dat is nog maar zeer de vraag. Want de complotters geven zich niet zo gauw gewonnen. Het mantra is nu dat er niks zal veranderen. Obama is gewoon een suffe handpop met een paar goede one liners. Same shit, different asshole. Of een handpop van de Nieuwe Wereldorde die de Bush Police State verder zal uitrollen.

Het complotterduo Paul Joseph Watson en Alex Jones verwoordt het bij Prison Planet als volgt: "Barack Obama will ride into office with a gigantic approval rating to rival that of Bush after 9/11, along with a complete power monopoly over the executive, the legislative, the judicial as well as widespread media support. This makes Obama more dangerous than Bush and certainly a damn site more dangerous than a McCain administration, because his policies for at least a year or two will enjoy universal acclaim and voices of dissent will be drowned out by a wave of droning acquiescence."

"Ik vind het Chomsky-achtig en "cynisme pour le cynisme" om op voorhand maar te zeggen dat het allemaal lood om oud ijzer is," protesteert Yelamdenu bij Zapruder. "Erg cool zo'n houding, met de nodige zapruder-retoriek erbij ben je dan natuurlijk weer helemaal het mannetje."

Goed gezien, want Obama wordt het kryptoniet voor complotters. Tegen de charme en het charisma van Barack - de Obama factor - zal geen complotter opgewassen zijn. Honderden domme complotblogjes verkruimelen binnen enkele maanden tot stof. Muhahahahahaha. 

4 opmerkingen:

 1. Je bent nog steeds 24/7 bezig met het monitoren van de "complotters", zie ik.
  Get a life.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zegt een compotter. Lachen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Iemand die in alles een duister compot ziet :o)

  BeantwoordenVerwijderen