vrijdag 28 november 2008

Schaambaar


Dit was dus de week van de schaamhaar-militie. De lengte, vorm en plaats van schaamhaar van kinderen moet in het Elektronisch Kinddossier. Waarom minister Rouvoet van Jeugd en Gezin uitgerekend daarover begon, is nog niet altijd niet geheel duidelijk, wel dat die gegevens al veertig jaar worden verwerkt door medewerkers van de jeugdgezondheidszorg. "Ik erken dat er spookverhalen de ronde doen, soms in stand gehouden vanuit de politiek, alsof er bakken informatie voor allerlei instanties bijkomen," sprak Rouvoet al in april. "Het elektronisch kinddossier is niets anders dan wat iedere vader en moeder in het land kent als de gegevens die consultatiebureaus en de jeugdgezondheidszorg verzamelen om hun werk te doen. Tot dusver deden ze dat op papier. Dat ging soms fout, bij verhuizingen bijvoorbeeld."

VVD en D66 zijn niettemin furieus dat dergelijke intieme gegevens straks opgenomen worden in een digitaal systeem dat door verscheidene zorgverleners is in te zien. Oftewel: VVD'er Ineke Dezentjé boos, met in haar kielzog de JOVD, Pvda weer boos op Dezentjé, evenals ChristenUnie-Kamerlid Joël Voordewind. En voordat je het maakt heel internet zich kwaad.

Nico Dijkshoorn zag bijvoorbeeld alweer meteen een vernietigend staaltje van christelijke projectie: "Alleen omdat zij op zaterdagochtend met al dat vrolijk uit hun broekspijpen groeiende schaamhaar de zojuist gewassen auto droog staan te wrijven, moeten andere mensen het ook laten groeien. Naakte mossels en ossenworsten aller landen, komt tezamen en laten wij, slechts gewapend met een tondeuse, bij behaarde christen binnenvallen om ze zo met drie lange halen te bevrijden van hun schaamhaar. Even kort in brand steken mag ook en dan snel doven met de handen mag ook. Mompel dan maar iets over een brandend braambos."

Bij NuJij: "Er kan niet genoeg geageerd worden tegen dit betuttelende, christelijke en crypto-fascistoide kabinet. Komt er binnenkort ook een Boekenregistratie of een Muziekregistratie. Nederland, het is tijd voor een revolutie van de redelijkheid en vrijheid."

En er is ook altijd wel weer iemand die Alex Jones er bij weet te slepen: "Deze Al Qaida ('The Database') achtige toestanden doen mij erg denken aan het volgende aangrijpende telefoontje dat Alex Jones van een luisteraar krijgt. Als het waar is wat er wordt gezegd dan is het zo erg dat dat al een reden an sich is om het niet onder ogen te willen en kunnen zien (shock trauma) misschien een self denial mechanisme om alles wat je niet wil zien 'onwetenschappelijk' te noemen en klaar is keessie, er wordt een bedrag genoemd van 500K voor blond met blauwe ogen....en wij maar denken dat alles klaar was na de neurenberg processie processen."

En bij Zaplog wordt het Elektronisch Kindsossier uiteraard linea recta in de context geplaatst van Nederland Pedo Paradijs. "Kinderen op bestelling. Betaal een hacker 1000 euro om in te breken in het medisch dossier. Nu kunt u uw voorkeur op geven. De hacker gaat op zoek naar de adresjes van de kinderen van uw voorkeur. Blond, wel of geen schaamhaar, met of zonder krullen, 5 jaar of toch liever 14?"

En hoewel ook Barracuda vraagtekens plaatst bij het nut van dit alles, en maar bitter weinig begrijpt van het Elektronisch Kinddossier, moet toch echt een misverstand uit de wereld worden geholpen: Rouvoet heeft het niet verzonnen. Het is nog veel erger: vorig jaar vond een meerderheid van de kamer zelf dat het dossier breder moest.

4 opmerkingen:

 1. ALARMSCHIJF! De Andre Rouvoet Schaamhaar Song

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2008/11/alarmschijf_de_andre_rouvoet_s.html

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hai...the Kid;

  Heel mooi en herkenbaar verhaal! Ik heb me, vele jaren geleden, ook laten ontmaagden door een prostituee. Ik was een jaar of twintig en zat in militaire dienst. Qua vriendinnen was ik niet erg doortastend, en dat begon aan me te knagen. Ik was gewoon toe aan seks, maar het kwam er maar niet van. Toen heb ik de knoop doorgehakt en ben ik naar een dame gegaan die privé ontving. Ze was 26, een paar jaar ouder dan ik. Natuurlijk was ik zenuwachtig, maar eigenlijk ging het allemaal van een leien dakje. Wat me vooral is bijgebleven is de enorme toewijding die mijn bedgenote aan de dag legde. Ze nam alle tijd, stelde me op mijn gemak, en liet me in alle rust kennis maken met het vrouwenlichaam. Tijdens het vrijen was ze geduldig en erg lief, maar ook begripvol dat ik mijn geilheid nauwelijks de baas kon en al na een paar minuten neuken heftig klaar kwam. Toch voelde ik me de koning te rijk en ik weet zeker dat ik me geen betere eerste keer had kunnen wensen. We waren dan weliswaar geen echte geliefden, maar de seks had niets zakelijks gehad, maar was juist teder en liefdevol geweest. Geen enkele reden om me minderwaardig te voelen, of 'vies', zoals ik vooraf nog gevreesd had. Integendeel! Ik voelde me geweldig! Zou Rauwevoet ook zo achter zijn christenlijke schaamstreek klaar zijn gekomen?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. In de maanden daarna ben ik nog een aantal keer bij haar terug geweest. En iedere keer leerde ik nieuwe dingen en groeide mijn zelfvertrouwen. Totdat ik voor het eerst een vriendin kreeg en bij haar het geleerde in de praktijk mocht brengen. Daarna heb ik nog een aantal relaties gehad. Helaas hielden die echter geen stand en inmmiddels ben ik alweer enige tijd single. Maar zonder seks kán ik niet meer en wil ik niet meer en het zal daarom niemand verbazen dat ik tegenwoordig wederom de wereld van de prostitutie heb ontdekt. Ik denk ook dat dat in mijn situatie de beste oplossing is. Inmiddels betaal ik minimaal één keer per week voor een heerlijk sekscontact, en ik heb me ontwikkeld tot een ervaren en ook enthousiaste hoerenloper. Ik ben er niet trots op, maar ik schaam me er ook allerminst voor. Voor mij is seks iets dat bij mijn leven hoort en dat mijn leven veraangenaamt. En het feit dat ik geen vrouw of vaste vriendin heb, wil nog niet zeggen dat ik daarom ook geen seks mag. Ik geniet nu van mijn bezoekjes aan prostituees, en ik ben blij dat ik al op vrij jonge leeftijd heb ontdekt dat het betalen voor seks in sommige situaties een uitkomst kan zijn. En dat allemaal met dank aan die leuke dame die mij van mijn maagdelijkheid afhielp. Een prostituee, en wat voor één!

  Dat was mijn verhaal voor deze ene keer. Ik hoop vooral dat de mensen hier op je blog mij geen loser vinden, want dat ben ik niet... Maar op dit moment steek ik liever geen energie in een mogelijke relatie. Ik kan prima uit de voeten met betaalde seks. Sterker nog, ik voel me er wel bij en zie toch vooral de voordelen van veel verschillende, mooie sekspartners.
  Op dit moment zou ik niet anders meer willen!

  Veel liefs: Nick with a B. Dick.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bijster interessant weer, oepssss

  BeantwoordenVerwijderen