vrijdag 7 november 2008

Gouden Kooi


Eerder dit jaar viel Zaplog, de sociale bijwagen van complotsite Zapruder, nog in de prijzen. Er werd in elk geval een Dutch Bloggie toegekend vanwege "het lef om standpunten in te nemen". Vervolgens ontstond er een hoop verwarring over waar de jury nou echt op had willen stemmen: op Zapruder of Zaplog, evenals hoop heisa over de vraag of de prijs wel terecht was uitgedeeld voor een kippenhok waar "feiten, vermoedens, speculaties en regelrechte flauwekul aan elkaar gelijk worden gesteld". Sindsdien lijkt het alleen maar verder bergafwaarts te zijn gegaan met deze zelfbenoemde NuJIJ killer.

Probleem met Zaplog: inteelt. Een klein clubje reaguurders dat elkaar door en door kent, met veel te veel insidegrappen, jargon dat eerder afschrikt dan de nieuwsgierigheid prikkelt en een sfeer die aan De Gouden Kooi herinnert. Het clubje wordt door onderling gekibbel toevallig ook nog eens met de dag kleiner.

Deze week was het over en uit voor Ron 1872, wegens doodsbedreiging. Tot voor kort slingerde Ron ongeveer alles dat met 9/11 te maken heeft, relevant of niet relevant, meteen op Zaplog. Samen met zijn maatje Simba, oftewel Pluk van de Petteflet. Allebei ongelooflijke conspiracy nuts, die hun tegenstanders bij voorkeur typeerden als government loyalists of Goebbels & Co. Dat begon zelfs de Zap-redactie te vervelen, en Pluk werd als eerste via de achterdeur afgevoerd. Ron kreeg proefverlof.

Het bewuste draadje schijnt te zijn verwijderd, maar Ron wond zich afgelopen weekend enorm op over het standpunt van Zapruder blokhoofd Warp11 (Patman) dat het gebruik van het geneesmiddel Ritalin door ADHD kinderen eigenlijk maar onzin was. Het probleem van ADHD lag aan de ouders en een betere opvoeding zou het medicijngebruik overbodig maken, sprak de deskundoloog, die iets vaags doet in de ICT en met fotografie, en dus de uitgelezen persoon is om hierover een oordeel te vellen. En toen knapte er iets bij Ron, vader van een kind met een autistische storing. Prima onder controle te houden met een mix van medicijnen, vond Ron. "Het spotten met de problematiek van gehandicapten is wat mij betreft NOT DONE".

En dat wilde Ron Patman ook nog eens telefonisch duidelijk maken: "Ron heeft me 7 minuten en 28 seconde lopen bedreigen met de dood, kogel door mijn hoofd, hij zou me komen opzoeken, enz. enz." Dus aangifte gedaan en IP en account zijn per direct en forever geblokkeerd op ZapLog én Zapruder. En sussende woorden helpen ook niet meer: "Maar blijf uit mijn buurt, ik heb de haat in je stem gehoord en zie hoe je hier wederom de boel verdraait. Dat risico is me te groot."

Endemol kan Zaplog zo verfilmen, als Gouden Kooi The Next Generation. Kijkcijferhit!

23 opmerkingen:

 1. Het is inderdaad bijzonder hoe Patman altijd alles denkt te weten. Ook opvallend dat hij ALTIJD bij alternatieven komt voor wat algemeen is aangenomen en fatsoelijk is onderzocht. Maar nee, het is nooit zoals 99% van de 'mainstream' onderzoekers zegt, de waarheid vindt je namelijk op obscure sites van al even obscure 'onderzoekers'. Zijn frustratie met de medische wereld is gewoon lachwekkend.

  Het prat gaan op het nooit gevolgd hebben van een fatsoenlijke opleiding is al even vermakelijk. Dat je geen opleiding hebt is wel duidelijk ja.......

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het mooie is dat toen het over 9/11 ging hij reaguurders nog wel eens verweet dat ze geen deugdelijke achtergrond hadden, maar zodra het om medische kennis gaat is dat wat hem zelf betreft geen enkel probleem.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Verder natuurlijk groot gelijk met zijn uitspraken over ADHD en Ritalin. Zoekt het wel goed uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb op grove wijze.eigenlijk meer uit pure woede uw copyright geschonden.Ik was een van de participanten op Zaplog doch door een rottige opmerking van Patman heb ik uw artikel op Zaplog geplaatst om te laten zien dat meneer de wijsheid en zeker niet de beleefdheid en vriendelijkheid in pacht heeft.In mijn woede heb ik uw artikel geplaatst.Waarvoor mijn excuus.Indien hier consequenties aan verbonden zijn dan hoor ik dat gaarne van u.Mea culpa.Ik was ook zo kwaad.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het wel lachen bij zaplog,nu heb ik ook een ban gekregen.Maar dat zeggen ze niet.Ze hadden het over een over andere Billy, nou, die ben ik nooit tegengekomen.In ieder gevaL ben ik solidair geweest met Ron en nu zitten we samen in het verdomhoekje.Mijn hemel,die gasten zijn totaal totalitair kunnen geen tegenspraak of kritiek verdragen.Het is puur narcisme.Het was wel een leuk experiment.Goed, nu op naar de echte sites want ik heb al te veel tijd verspild aan deze heren die bovendien nog laf zijn ook.Nee,misschien van het mannelijk geslacht maar echte mannen zijn het niet.Jumping Jack gelijk Ron ligt er ook uit.Tja,volgens Patman was ik te dom.Gna Gna,ik kan hier echt van genieten.Mijn Hemel,wat een domme mensen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. "Verder natuurlijk groot gelijk met zijn uitspraken over ADHD en Ritalin. Zoekt het wel goed uit."

  Zo, weer een deskundige....

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk een draadje met een rol voor ron1872! Die crimineel, die warp11 een kogel door zijn kop wilde jagen.

  Warp11 klets maar een eind uit zijn duim. De werkelijkheid is dat ik Zaplog en het trio patman/DD/anto in hun arrogantie al een tijdje zat was.

  Vorige kreeg ik een discussie over die medicatie, waarin ik absoluut zeker van mijn gelijk ben. Toen al bleek dat warp11 meer geilde om aandacht met een speculatief artikel, dan dat hij oog had voor alle ellende eromheen. Ik heb hem toen verzocht om opschorten van mijn account. Dat gebeurde niet, ondanks fel woordgebruik door mij.

  Zaterdag op Zaplog een soortgelijke discussie, maar opnieuw weigerde meneer een BAN op mijn account. Dan maar bellen en het heerlijke bedreiging erover heen. En jawel: ban op Zaplog! Geweldig, alleen op Zapruder had ik nog toegang. Dan maar dezelfde bedreiging op Zapruder en ook trapte de egotripper van Zapruder/Zaplog in.

  Geweldig gedaan Patrick. Nou ben je een echte vent. Nou nog een paar onthullingen van patman de man die zoveel van ADHD zegt te weten, maar niets in minder waar. Let op: hij zegt dat hij ADHD heeft. Toen ik hem vroeg of hij een diagnose had, zei hij dat hij die niet had. Dan heb je naar de letter van de medische wet niet eens ADHD. Goed ander punt: je schrijft wel over die medicijnen, maar heb je zelf wel eens geslikt.

  En het antwoord, was NEE ... de geflipte dude.

  Verder leuk om hier een artikeltje over het gebeuren te zien, ik heb van de week een aantal berichten van Zaploggers gekregen die ondanks mijn ban me gewoon via andere wegen weer hadden gevonden. Geweldig jongens, dat doet me heel erg goed en sterkt me in mijn besluit om me niet meer voor het karretje van warp11 te laten spannen. Soms kan ik wel eens spijt van een ban hebben, deze keer vond ik wel mooi zo, haha!

  SULODOS kameraden! Keep on the good job. Jullie kunnen me nog steeds vinden bij o.a. Groen Links en Weerwoord.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. "Maar blijf uit mijn buurt, ik heb de haat in je stem gehoord en zie hoe je hier wederom de boel verdraait. Dat risico is me te groot."

  De loser zal wel meelezen:

  41, 42, 43 .....

  BeantwoordenVerwijderen
 9. En nu maar hopen dat jij de echte Ron bent, dan

  BeantwoordenVerwijderen
 10. hey stoker, ben je toch weer in je oude gewoontes vervallen, zielig hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ach warpie, durf je niet eens onder eigen naam te reageren? Je bent een zwak ventje die met je site gewoon meewerkt aan het 'verdeel en heers' principe. Ik heb me altijd al afgevraagd waarom het Zapruder heet, maar dat is me nu helemaal duidelijk geworden. Je bent niet meer een puppet van de usual suspects, niets meer en niets minder. De meer serieuze onderwerpen als de NWO en de banksters worden vanzelf onderuit gehaald door de aanwezigheid van de lachwekkende complot onderwerpen als Aids ontkenning die bewust om die reden worden ingebracht. Jou site wordt om die reden ook niet serieus genomen en het is ook de bedoeling van jou, DD en anto om op die manier de serieuse onderwerpen onderuit te halen.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Had je dat tegen mij zionist? Net of jij een publiekstrekker bent met je nick, laat me niet lachen. De pot verwijt de ketel. Had je zelf al iets gepresteerd?

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Natuurlijk heb ik het tegen jou warp, zionisten vriendje! Eeuwige loser.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Kijk aan patman blijkt gewoon een Jood te zijn. Nou beginnen er opeens een hoop kwartjes te vallen. Altijd raar gevonden dat een complotsite die prijs kon winnen, maar met wat Joodse vriendjes in de jury wordt dat een stuk makkelijker. Je valt nu wel genadeloos door de mand patman.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Patrick ik ben nu toch ook wel openlijk aan je twijfelen geraakt nu ik dit allemaal zo lees. Je valt me wel zwaar tegen.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. En wat veroorzaakt de meeste reacties? Yep, dat domme Zaplog.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Is toch een waardeloze site jongens. Kan ook nooit een succes worden met zo'n zelfingenomen ventje als patman aan het roer. Dat die dat zelf nog niet door heeft zegt eigenlijk alles al.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. holohoaxerkenner9 november 2008 om 17:05

  "Je valt me wel zwaar tegen."

  Zeg bananna-zio-slet, kan je ons hier nog de foto doorlinken die je als amateur leerling van 'onze' patjankert nam en nog net wel aan Tamso/Sandra uitlekte? (je weet wel die waarop hij achter zijn aids-collega's met zonnenbril staat te behartigen en beroeren...) Ik ben n.l. net zoals van braad een lijst van judeo hoeren aan het opstellen voor mijn nieuwe site, maar kan dat gedrocht toch echt meer nergens choochelen! Zelfs op jew-tube hebben ze me ALLEEN daarom al bij het cidi en de werkgevers van patjankert (ADL) als jewwise geworden voormalige medestander op een (lijst) gezet GVD!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. "Zeg bananna-zio-slet"

  De gekken en gestoorden zijn weer teruggekeerd hier.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Het is wel opeens een stuk saaier geworden nu patman die ron een schop heeft gegeven. Eigen schuld voor lullotje patman!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ha, ha, lachen, Piloot Simba zou van Zaplog zijn geschopt... Hoezo gouden kooi, nee hoor, Simba heeft al zijn artikelen verwijderd omdat ik het inteelt gezeik van Warp/Patman zat was en daarom is Simba daarna gebanned... Bovendien overleed Rebel, het toefje slagroom op de taart binnen Zaplog en zo is het wat Simba aangaat, werkelijk gegaan.

  Ik ben uitstekend in staat om die ban te omzeilen maar waarom zou ik? Nog even voor de duidelijkheid, Ron1872 en Simba zijn niet één en dezelfde, kennen elkaar niet eens persoonlijk en het verbaasd met niet dat ook Ron1872 zich heeft terug getrokken van Zaplog... Veel inbreng en stank voor dank krijgen, of je het nu wel of niet eens bent/was met onze inhoudelijke discussie, geen democratie binnen Zaplog. Voor mij was de werkelijke druppel, ongefundeerde voorstelling van zaken geven over een vliegshow waar notabene de piloot in kwestie nog op heeft gereageerd en dan gewoon blijven volhouden dat het anders is.

  Aldus gesproken door Simba, die pluk vd pettevlet.

  BeantwoordenVerwijderen