vrijdag 17 april 2009

Big Brother Bill


Dat Bill Gates allang afscheid heeft genomen van Microsoft, is blijkbaar nog niet doorgedrongen tot alle aluhoedjes. Een zekere Monkey Boy schrijft op het Zapruder Forum: "Het is gewoonweg duidelijk dat Bill Gates mensen vermoord (...) en de wet breekt, maar hoe kan je iemand aanklagen zonder incriminerende papieren of getuigen?" Zelfs de moderator van het forum vond dit kennelijk iets te gortig, maar liet het staan met een disclaimer: "De standpunten in dit artikel komen niet noodzakerlijkerwijs overheen met die van de redactie, maar staan hier vanwege vrijheid van woord."

Het is maar goed dat er de vrijheid van het woord is. Dan kom je nog eens wat te weten. Bijvoorbeeld dat de vader van Big Brother Bill "al sinds zijn jeugd (werkt) met de familie Rockefeller, en deze naam duikt overal op waar mensen sterven of waar er vreemde dingen gebeuren." Nooit iets geweten over relaties tussen de Rockefellers en Gates, laat staan van het sterven van mensen in hun omgeving, maar het zou kunnen natuurlijk. Je weet maar nooit.

Monkey Boy onthult ook dat "Microsoft via ‘behind de scenes’ staatsman Bill Gates eigendom (is) van de Amerikaanse staat. Daarom mag Microsoft ook wettelijk (de wet is zo geschreven dat een regering mensen mag vermoorden) gezien wegkomt met deze dingen. Je moet rekenen op meer dan 18 duizend moorden, voor computerprogrammatuur. Snap je waarom Microsoft Windows nu zo mooi lijkt?" Even later: "Begrijp dan ook dat het verrot is van binnen, alles wat je typt, je dromen, je liefden, je angsten, wordt bijgehouden, communicatie hoeft niet eens te worden uitgetypt, dat doe je zelf al voor Big Brother Bill."

De auteur ziet dan ook geen reden meer om nog langer voor de producten van Microsoft te betalen: "Gewoon een kopietje trekken via een torrent, dat is het enige verzet die mensen kunnen bieden om ‘hun’ computerspelletjes te spelen". Want principes moeten er zijn. Bill Gates vermoordt mensen, maar illegaal een kopietje trekken om te gamen, dat moet kunnen.

Maar nogmaals, het is goed dat er het vrijheid van het woord is. Dan kom je nog eens wat te weten. Bijvoorbeeld over reaguurder Lugtigheid, die ons om de zoveel tijd komt melden dat de gemeente Rotterdam hem al vele malen achterelkaar heeft gesteriliseerd en bestolen van zijn grafgeld. "Ik heb in 1965 een fataal verkeersongeluk gehad, en sindsdien heb ik last van een terminale hersencontusie, maar een bekwame dokter help je wel te overleven (Doesman, Dijkzigt). Toen ik tien weken later naar huis mocht, had ik geen idee en liep ik overal tegenaan en omdat ik op een pakje pleisters had gelezen dat hun product uitstekend steriliseerd, kwam ik op het verkeerde idee. ik heb veel last gehad van mijn moeder, maar hoe zou U reageren wanneer een van Uw kinderen verongelukt??"

Of wat te denken van een al jaren lopend draadje over complotters die last van een brom (40 decibel, 23-35 hertz) dan wel superlage vibratie in de ochtend hebben. "De situatie tot dusver: in diverse landen is het hoorbaar. op het moment dat het in nederland hoorbaar is, hoeft het niet hoorbaar te zijn in een ander land. dit is online gechecked met wat kennissen van mij binnenkort doe ik een poging om de exacte frequentie te achterhalen en eventueel een richting. wordt vervolgt (...)" En dat allemaal vanwege het vrije woord.

14 opmerkingen:

 1. En dan komt deze tijgergoudvis er ook nog een drol achteraan plakken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En daar kun jij niet tegen, he, Anoniem?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Anoniem he, tegen, niet jij kun daar En?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Complotters draaien altijd alles om

  BeantwoordenVerwijderen
 5. " Nooit iets geweten over relaties tussen de Rockefellers en Gates."

  The Washington Post, september 13 2006 ;

  The Bill and Melinda Gates foundation, the world's richest charity, joined with the The Rockefellers foundation yesterday to launch en new development initiative for sub-Saharan Africa that they say would revolutionize food production and reduce hunger and poverty for tens of millions of people.

  Heb je toch nog wat geleerd, en dat allemaal vanwege het vrijewoord.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nou, gefeliciteerd. En nu nog de verhalen over de dooien.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. " Nooit iets geweten over relaties tussen de Rockefellers en Gates, laat staan van het sterven van mensen in hun omgeving, maar het zou natuurlijk kunnen. Je weet maar nooit."

  BeantwoordenVerwijderen
 8. aapjes kijken op t barracuda blog... het blijft een leuke bezigheid ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Waar haalt die debiel de tijd vandaan om al die forums af te struinen? Dan heb je of geen leven, of je wordt er voor betaald.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dan heb je of geen leven, of je wordt er voor betaaldO jee, daar heb je er weer zo eentje. Dus als jij forums afschuimt word je ook betaald?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wie geeft er een vliegende fuck wat er ergens diep op het internet op een forum geschreven wordt? Ga wat anders doen, dit is hopeloos.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. @Crap

  Wat een fijne selectieve reaguurdert ben je toch. Altijd terughoudend tenzij je echt iets moois te melden hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Uhm, die gast zal wel een copy/pastje hebben gemaakt. Als de redactie ingrijpt verschijnt er -edit- onder de post in expression engine.

  Ik was mijn handen in onschuld en Billy heeft weer fantasie-stukje geschreven....

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Billy die fantaseert????

  Nee man. Alles wat hij schrijft is waar.

  BeantwoordenVerwijderen