dinsdag 28 april 2009

Links collectivisme

De automobiel is niet populair bij de progressieve volksvertegenwoordigers en beleidsmakers van Nederland. Het intensieve gebruik van deze gemotoriseerde vierwieler is een groot politiek taboe, aldus Stan de Jong's Percolator, die er altijd weer in slaagt om alledaagse dingen aan intens gemene linksmensen te koppelen. Vandaar de (rechtse) automobilist wordt bedolven onder verplichte afdrachten zoals BPM, wegenbelasting, APK, brandstofaccijnzen en parkeergelden. En niet te vergeten de boetes voor verkeersovertredingen. Allemaal verzonnen door linksmensen.

En dat terwijl de vierwieler een groot goed is voor de mensheid (Hallelujah). "De auto redt mensenlevens en bespaart mensen leed, bijvoorbeeld doordat iemand met levensbedreigende verwondingen met een auto snel naar het ziekenhuis op enige afstand kan worden vervoerd, wat vóór de introductie van de auto niet mogelijk was. En brandweerwagens redden jaarlijks duizenden mensen en hun bezittingen, omdat zij de brandweerlieden snel naar een gebouw in lichterlaaie kunnen brengen om daar de noodzakelijke bluswerkzaamheden te verrichten." U ziet het: Percolator vertelt ons graag dingen die wij nog niet weten. Maar welke levensbedreigende verwonderingen zou hij bedoelen? Toch niet auto-ongelukken?

We leren ook, bij de reacties op het artikel, dat openbaar vervoer collectivisme is, en dus links. "Openbaar vervoer is ongezond want het bevordert uitbraak van epidemieën via de aerosol, stimuleren agressie en zwartreizen. Bovendien bij regenval stinkt het in het openbaar vervoer. Het gebruik ervan is niet verboden. Dus hoe meer linkse mensen er gebruik van maken, hoe rustiger en schoner het landschap wordt." Barracuda stelt voor om de apartheid meteen in te voeren.

Er blijkt zelfs een causaal verband te bestaan tussen de bevolkingsomvang en het gebruik van de auto. "De migratiegolf had vooral een linkse instemming, en wordt nog steeds door links gestimuleerd. Wie het gebruik van de auto niet wil stimuleren, moet vooral geen migratie stimuleren."

Oftwel: Lees Stan de Jong voor al uw simplistische oplossingen. Daar wordt u zelfs verteld dat de auto "altijd voor je klaar staat wanneer je hem nodig hebt en hij je via de kortste route naar elke gewenste plek op het door jou gekozen moment brengt". De rechtse automobilist doet namelijk of hij de files niet ziet. De ontkenning kan een leven lang aanhouden.

1 opmerking:

  1. niet alleen de oplossingen zijn simplistich, ook dat eeuwige makkelijk onderscheid tussen links en rechts. Dat geneuzel in algemeenheden met stropoppen als 'links' of 'rechts'. Links wil dat, maar wij als rechtsen moeten dit willen, kom op he. Ik zou bijna Rita gaan quoten: "niet links niet rechts maar ..."

    BeantwoordenVerwijderen