donderdag 27 augustus 2009

Alex Jones Deception


Verplichte kijkkost voor de aanhangers van Alex Jones, onder wie niet te vergeten Micha "aluhoedje" Kat, want ook die is immers helemaal idolaat van deze vleesgeworden Amerikaanse roeptoeter. Troy P. Sexton (36), een stoorzender die eerder de 9/11 beweging op prettig wijze terroriseerde, weet in zijn nieuwe dertiendelige videoserie The Alex Jones Deception de vinger aardig op de zere plek te leggen.

We noemen de onzin rond FEMA doodkisten (niet eens doodskisten, laat staan van FEMA), de veronderstelling van Alex dat 9/11 noplaners shills van de overheid zijn, de ruzies met andere complotgekken en het serieus nemen van verschillende hoax-verhalen zoals die rond een implanteerbare chip of de vermeende ruzie bij debunkersite Screw Loose Change. Ook leuk: Troy belt met het kantoor van de vader van Alex. Die is tandarts en blijkt fluoridebehandelingen te geven. En dat terwijl Alex al jaren waarschuwt voor een geheim genocideprogramma met fluoride.

Probleem is dat Troy zelf een beetje een looney is. Hij kan geen zin afmaken zonder het woord 'moron' en heeft moeite om zijn temperament te bedwingen. Sexton is begin augustus gearresteerd omdat hij iets te ruw met zijn zoon was omgesprongen. Troy ontkent dat overigens weer bij Screw Loose Change (commentaren): "Hey guys, nows the time i really need your help (i didnt need it making my video)! Being one of the top rated debunkers of all time i think i deserve a some respect and some money for a lawyer. I'm innocent! I didnt pick him up by his ankle! It was his leg! The people that saw the incident were mistaken, and or confused. I was simply helping him to the car! Help if you can. Thanks in advance."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten