zaterdag 8 augustus 2009

Aluhoedjesshow

Micha Kat jammerde gisteren wat af op zijn blogje. Het shocklog Geen Stijl "demoniseert nu ook kritische journalisten", stelde Kat. Waarmee Désirée Röver werd bedoeld, de Berendien uut Wisp van de griepprik, die vindt dat vaccins alle menselijke organen aantasten, een mini-herseninfarct (...) veroorzaken en ongetwijfeld worden ingezet als "massawapen". Geen wonder dus dat deze mevrouw, die ook nog eens geen enkele medische achtergrond heeft, niet verder komt dan aluhoedjessites, zoals die van Kat.

Nou ja, ze trekt ook het land in. En daar hoor je nog meer idiotie: "Neem de injecties tegen rabiës, die onder andere Amerikaanse soldaten in Afghanistan en Irak krijgen. "Daar zit het rabiësvirus in, dat hyperagressief en hyperseksueel maakt. Daarom worden op grote schaal vrouwelijke soldaten verkracht. En de meeste soldaten gaan niet dood door geweervuur, maar door vaccinatieschade. En als ze dan terugkomen in de kist, wordt in hun lichaamsholtes drugs gesmokkeld."

En zo iemand, hoe is het toch mogelijk, wordt gedemoniseerd! Demoniseren is trouwens een term die aluhoedjes wel vaker gebruiken zodra een van hen wordt aangevallen. Hoe kan Désirée ongelijk hebben want, zo schrijft Kat, "veel meer mensen volgen thans de massamoord-theorie (het vaccin is bedoeld je te doden) dan de lezing van Klink, Coutinho en Osterhaus."

Sinds kort heeft Kat trouwens een nieuw platform gevonden bij Argusoog. U weet wel, de site die grossiert in chemtrails, illuminaten en FEMA kampen. Vrijdag begon Kat's eerste radioshow, Klokkenluider On Air, die geheel en al gewijd was aan de spuitlobby. En wie zat in het programma? Zijn grote heldin Désirée natuurlijk. En die ging weer helemaal loos. Vaccineren is volgens Désirée een stappenplan, waarbij ze eerst je immuunsysteem gaan uitzetten en en je dan platgooien met virussen via vaccins.

Naast Désirée hoorden we ook nog een in Nederlands wonende Amerikaanse truthster die in Eindhoven aangifte heeft gedaan tegen alle overheden (...) voor het "uitmoorden van de bevolking door vaccins" (of vakkens, zoals Kat het uitspreekt) en zelfs nog over chemtrails en ozontherapie begon. Maar Kat overtrof vooral zichzelf door 9/11 en de geruchten over FEMA concentratiekampen en doodskisten aan het vaccinprogramma te koppelen. Mijn God, wat een freak show. En wat een uitdaging weer voor GeenStijl om deze bizarre aluhoedjesshow te demoniseren.

7 opmerkingen:

 1. Paginagroot verhaal in De Telegraaf: anti-vaccinatie-extremisten ontmaskerd. Aanvoerster hetze tegen griepprik blijkt discipel van sinistere complottheorieën.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Barra, wat is dit nou ineens?

  http://www.nu.nl/gezondheid/2056129/mexicaanse-griep-niet-gevaarlijker-dan-gewone-griep.html

  Worden de pro-vaccinatie-extremisten hier nu ineens hardhandig ontmanteld? Het zal toch niet?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je gaat ons nou toch niet nu vertellen dat we vaccincomplotters met idiote ideeen serieus moeten nemen alleen maar omdat het ziektebeeld (nu) mild is?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Anarchiel: En toch is het vreemd dat men zich nu ineens terugtrekt (zoals ik al had verwacht trouwens). Ik bedoel: Hoe willen ze ons nu massaal gaan uitmoorden?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ deweb2

  Da's al lang bezig joh :) Het was je nog niet opgevallen dat ongeveer iedereen tegenwoordig dood gaat aan zaken als kanker? Toch raar hoor, zoveel vooruitgang op medisch gebied, zoveel intelligente mensen die hier vaak aanbeden worden en we krijgen alleen maar meer ziektes en steeds ernstiger ziektes. En STEEDS meer middeltjes, pillen en andere shit om ons "te helpen". *gniffelt*

  Alles voor het geld, tenslotte. Maar niemand een reactie op mijn nu.nl link? Toch raar hoor... Als ik zoiets zeg moet Barravis mij de grond in stampen, als een Duitse arts het zegt hoor ik niemand moeilijk doen en pikt het journaal zelfs zijn berichten wel direct op.

  Rare boel hoor. Ik ga mijn aluminium helm weer opzetten, want hier klopt van alles niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Toch vond ik het interview van collega Rutger matig tot slecht:

  http://www.dumpert.nl/mediabase/592521/886002eb/gekkie_over_griep.html

  Had jij natuurlijk veel beter gedaan Stockton, maar is weer lastig met anonimiteit behouden enzo natuurlijk..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @Anarchiel : Er overleven gelukkig ook een hele hoop mensen kanker.

  Daarnaast: Het lichaam is een lastig iets, waar ze bij lange na nog niet alles van weten. Dat klinkt misschien vreemd, maar het is gewoon zo hoe moeilijk dat ook te verkroppen voor de mensen die met de gebakken peren zitten (zoals een onbekende spieraandoening of virus of weet ik het).

  Helaas doet de maatschappij wel alsof men alles al weet. Met alle gevolgen van dien helaas.

  Wat betreft je nu.nl artikel: Daar kijk ik niet van op, nooit gedaan ook. Ben altijd al koel geweest onder die hele mexicaanse griep, alleen schreeuw ik het niet zo van de daken. En natuurlijk vind er manipulatie en gekonkel plaats, maar ook dat schreeuw ik niet van de daken.
  Ik leef mijn leven op een manier die me tevreden stelt met een middenweg tussen de dingen, simpel zat.

  BeantwoordenVerwijderen